IKAL Δημ. November 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2023 Καλησπέρα σε ολους... Κάποια γνωστά καταστήματα εχουν 50% έκπτωση στις αυθεντικές θήκες της samsung για όποιον ενδιαφέρεται... Προσοχή μόνο στην ημερομηνία παράδοσης... Κάποιο κατάστημα δίνει 1/2024...😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 7 ώρες πριν, IKAL said: Καλησπέρα σε ολους... Κάποια γνωστά καταστήματα εχουν 50% έκπτωση στις αυθεντικές θήκες της samsung για όποιον ενδιαφέρεται... Προσοχή μόνο στην ημερομηνία παράδοσης... Κάποιο κατάστημα δίνει 1/2024...😂 Παίζει κάποιο λινκ? Που είναι Σκρουτζ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 9 ώρες πριν, nikosz75013 said: Παιδια στην ενημέρωση συστήματος Google play τι σας γραφει. Εμενα εζει κολλήσει στον Ιουλίο.. Κι εμένα το ίδιο, ενώ στο S21fe που επίσης έχω είναι κανονικά Οκτωβρίου. @ChrisNikol και το battery bot εννοείται πως την εμφανίζει στην status bar κατευθείαν με την ενεργοποίηση του, τα υπόλοιπα τα έγραψα για το CpuZ 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IKAL Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 2 ώρες πριν, redcom7 said: Παίζει κάποιο λινκ? Που είναι Σκρουτζ? Κοτσωβολος, Γερμανός, Public... Προσοχή στην ημερομηνία παράδοσης του τελευταίου... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas197 Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 10 ώρες πριν, thabull said: Εννοείται.... αυτά με έσωσαν από το εγκεφαλικό.... Εγω το χω μέσα στο κουτί ακόμα δεν τολμάω να το βγάλω ακόμα και εκεί δεν κοιμάμαι τα βράδια. Αύριο έχω ραντεβού με γιατρο ίσως με φάρμακα και ψυχολόγο καταφέρω και το βγάλω από το κουτί... Κιμ πάτα το... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 (edited) 1 hour ago, IKAL said: Κοτσωβολος, Γερμανός, Public... Προσοχή στην ημερομηνία παράδοσης του τελευταίου... Πήρα την δερμάτινη στα 30 ευρω,πολύ καλή τιμή απο Public Ευχαρισώ για το λίνκ Edited November 22, 2023 by SergioChr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 Προχθες πηρα την συσκευη και καπακια περασα whitestone dome glass και θηκη PITAKA carbon. Σημερα το πρωι μου επεσε σπιτι απο το υψος της τσεπης μου και η θηκη εγινε χαλια (χτυπησε γωνια) οποτε την αφαιρεσα και το τζαμι εσπασε στην ακρη (ευτυχως μονο τζαμι). Μολις περασα το δευτερο Dome glass και το εβαλα σε θηκη UAG πολυ ενισχυμενη και δεν ξαναπαιζω με ομορφιες και τετοιες αηδιες. Αλλαξα δεκα χρωματα μεχρι να σιγουρευτω οτι δεν επαθε καμια ζημια η συσκευη μου. Ετσι απλα πεταξα στα σκουπιδια 75 θηκη + 40 τζαμια... Απο εμενα μαυρο στην PITAKA. Πολυαμιδια και πρασινα αλογα και απο ενα μετρο υψος εγινε λες και την μασησε ο σκυλος στην γωνια. 1 Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 (edited) 24 minutes ago, stiflerakos said: Ετσι απλα πεταξα στα σκουπιδια 75 θηκη + 40 τζαμια... Απο εμενα μαυρο στην PITAKA. Πολυαμιδια και πρασινα αλογα και απο ενα μετρο υψος εγινε λες και την μασησε ο σκυλος στην γωνια. Μα συγκρίνουμε τώρα UAG με Pitaka? Το έχω ξανά γράψει πολλές φορές, για τη μέγιστη προστασία μόνο UAG! Ούτε Spigen, ούτε Ringke. Ποια έβαλες αλήθεια ? Edited November 22, 2023 by kek 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 (edited) 13 minutes ago, kek said: Μα συγκρίνουμε τώρα UAG με Pitaka? Το έχω ξανά γράψει πολλές φορές, για τη μέγιστη προστασία μόνο UAG! Ούτε Spigen, ούτε Ringke. Ποια έβαλες αλήθεια ? Εμ, δεν ηξερα... Εδειχνε πολυ ομορφο με την ΠΙΤΑΚΑ.. Τωρα φοραω URBN ARMR GEAR (military standars νομιζω) Εχω και 2 Spigen just in case στο σπιτι να καθονται. Απλα δειχνει τεραστιο τωρα (τοσο ωραιο τηλεφωνο) και μου την σπαει λιγο αλλα δεν παιζω ξανα... Edit : https://all4mobi.gr/product-gre-233351-Urban-Armor-Gear-Θήκη-για-Galaxy-S23-Ultra-Civilian-πράσινη.html?country=1143020062&utm_source=iai_ads&utm_medium=google_shopping&gclid=Cj0KCQiA6vaqBhCbARIsACF9M6lTYlD1SCb1KNIG1QjQHtrF7eeW44hf38B5LOHB0spYbgVd_icGoaYaAtIaEALw_wcB Edited November 22, 2023 by stiflerakos 1 Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 Για προστασία οθόνης συμφωνώ με χίλια στο Whidestone dome glass. Αλλά στις θήκες υπάρχουν άπειρες επιλογές. Το τσιγαροχαρτο την pitaka δεν θα την έπαιρνα ποτέ. Στο άλλο άκρο, έχω δουλέψει και uag metropolis. Αλλά και πάλι δεν ήταν λύση για μένα. Το μικρό μου δάχτυλο θα έσπαγε. Την ισορροπία την έχω βρει με την δερμάτινη της Samsung.(μαύρη). Εμφάνιση, βολική,μικρό βάρος και σε μικρό πεσίματα μια χαρά προστατεύει. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 (edited) Σχετικα οικονομικη δειτε και ringke fusion x Edited November 22, 2023 by greg2310 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotios55 Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 Μήπως υπάρχει κάποια εναλλακτική εφαρμογή για το messenger, γιατί έχει θέματα από την αναβάθμιση και μετά. Δεν ακούγονται τα ηχητικά μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 16 ώρες πριν, thabull said: Παιδιά, προχτές βίωσα κυριολεκτικά αυτό που λένε "πέρασε η ζωή μου μπροστά από τα μάτια μου".... Θα μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου. Χωρίς να πολυλογώ, ήμουν σε μια συνάντηση και ενώ μιλούσα με ένα φίλο και είχα το τηλέφωνο στο χέρι, κάνω κίνηση να το βάλω στην τσέπη. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή ο φίλος μου κάνει μια κίνηση για να μου δώσει το χέρι και να με χαιρετίσει με αποτέλεσμα να μου χτυπήσει το χέρι που κρατάω το κινητό. Μου φεύγει από το χέρι και λόγω βαρύτητας κατευθύνεται προς το πάτωμα. Κάτω... τσιμέντο... (όχι κανένα χαλί). Στο ένα δευτερόλεπτο που κράτησε η πτώση, έγινε αυτό που είπα παραπάνω. Ένα δευτερόλεπτο που πραγματικά δεν ξέρω πόσο μου φάνηκε ότι κράτησε. Χωρίς υπερβολή ένιωσα για πρώτη φορά στη ζωή μου το χρόνο να πηγαίνει slow motion. Το τηλέφωνο έπεσε κυριολεκτικά με την πλάτη, χωρίς να χτυπήσει πρώτα σε κάποια από τις γωνίες ή το πλαϊνό. Μέχρι να το σηκώσω και να δω ότι τελικά δεν έχει πάθει τίποτε πρέπει να άσπρισαν τα μαλλιά μου. Χαμογέλασα, έκανα το σταυρό μου και συνέχισα. Σήμερα έχει τζόκερ..... Δεν έπαιξα... 🤣🤣🤣 Το έχω πάθει πριν 3-4 χρόνια με ένα J5 2017... Κατεβαίνω την μαρμάρινη εσωτερική σκάλα του σπιτιού και κρατάω το κινητό με το ένα χέρι και με το άλλο κάτι ρούχα... Φεύγει το τηλ από το χέρι κσι αφού κτύπησε σε 2 μαρμάρινα σκαλοπάτια προσγειώθηκε με την οθόνη στα πλακακια του κάτω ορόφου... Η φτηνή κινέζικη θήκη και το no name τζαμακι από αλί έκαναν το θαύμα τους... Εγώ μέχρι να σηκώσω την συσκευή την είχα για τελειωμένη... Και το μόνο που έσπασε ήταν το φτηνό τζαμακι της οθόνης!!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris90 Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 Αποψη για θηκες mobilfox; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 Εγώ πάντως ψήνομαι πολύ για το επόμενο με φλατ οθόνη... Είναι και ο μοναδικός λόγος που θα πήγαινα καπάκι σε δεύτερη ναυαρχίδα μέσα στο χρόνο...sent from my S23Ultra12/512 using Tapatalk 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 Εγώ πάντως ψήνομαι πολύ για το επόμενο με φλατ οθόνη... Είναι και ο μοναδικός λόγος που θα πήγαινα καπάκι σε δεύτερη ναυαρχίδα μέσα στο χρόνο...sent from my S23Ultra12/512 using Tapatalkτο 24 δεν θα έχει όμως φλατ νομίζω αέρα πάμε για το 25; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 (edited) Αν εχει τελειως flat οθονη το 24 θα το σκεφτω....αν οχι παραμενω σιγουρα με το 23 Ultra που με ΥΠΕΡΚΑΛΥΠΤΕΙ σε ολα ! (και μπαταρια ετσι? οχι σαν το φιασκο του 22 Ultra.) Edited November 22, 2023 by kek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 47 minutes ago, Konstantine73 said: Εγώ πάντως ψήνομαι πολύ για το επόμενο με φλατ οθόνη... Είναι και ο μοναδικός λόγος που θα πήγαινα καπάκι σε δεύτερη ναυαρχίδα μέσα στο χρόνο... sent from my S23Ultra12/512 using Tapatalk Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου....Η curved οθόνη παίζει να είναι η πιο άχρηστη εξέλιξη των κινητών. Απορώ πως συνεχίζει να υφίσταται μετά από τόσα χρόνια. Δεν έχει νόημα ύπαρξης. 3 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 το 24 δεν θα έχει όμως φλατ νομίζω αέρα πάμε για το 25;Θα έχει αυτό λένε όλοι και οι leakers...sent from my S23Ultra12/512 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου....Η curved οθόνη παίζει να είναι η πιο άχρηστη εξέλιξη των κινητών. Απορώ πως συνεχίζει να υφίσταται μετά από τόσα χρόνια. Δεν έχει νόημα ύπαρξης.Εγώ πάντως όταν βγει με φλατ οθόνη, έτσι μεγάλο που θα είναι, θα το πάρω μήπως φύγει κάνα πλακάκι Ραβένα στην τουαλέτα και το βάζω μέχρι να βρω να το αντικαταστήσω....Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα θα ναι φλατ στο 24αρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα θα ναι φλατ στο 24αριεγώ διαβάζω θα είναι λιγότερο curved αλλα όχι flat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 (edited) 5 minutes ago, ilka71 said: 21 minutes ago, bardull said: Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα θα ναι φλατ στο 24αρι εγώ διαβάζω θα είναι λιγότερο curved αλλα όχι flat ''The most noticeable change is the Galaxy S24 Ultra's flat screen though and most prospective buyers will probably be happy to see it go. Though curved screens look aesthetically pleasing, they are a little annoying in usage as they are prone to accidental touches. It's also tricky to apply screen protectors on curved screens and using a stylus on them is not so fun either.'' Πηγή: Phonearena Edited November 22, 2023 by elthis 1 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 ''The most noticeable change is the Galaxy S24 Ultra's flat screen though and most prospective buyers will probably be happy to see it go. Though curved screens look aesthetically pleasing, they are a little annoying in usage as they are prone to accidental touches. It's also tricky to apply screen protectors on curved screens and using a stylus on them is not so fun either.'' Πηγή: Phonearenaμακάρι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisNikol Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 4 ώρες πριν, greg2310 said: Σχετικα οικονομικη δειτε και ringke fusion x Αυτή φοράω μαζί με προστασία για κάμερες esr black (ταιριάζουν ακριβώς μέσα στις στρογγυλές εγκοπές για τις κάμερες και dome glass.. Άψογα όλα μαζί σαν αποτέλεσμα.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts