Konstantine73 Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 Ήρθε και σε μένα...sent from my S23Ultra 12/512 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 39 minutes ago, Konstantine73 said: Ήρθε και σε μένα... sent from my S23Ultra 12/512 Τι csc είσαι; eux; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 Τι csc είσαι; eux; ...sent from my S23Ultra 12/512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 ...sent from my S23Ultra 12/512Λίγο πιο κάτω φαίνεται Sent from my SM-S918B using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 Λίγο πιο κάτω φαίνεται Sent from my SM-S918B using TapatalkΝαι σορυ sent from my S23Ultra 12/512 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris90 Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 Εχετε καμια απαντηση;; παρακαλω! Καλημέρα σας, ως νέος έχω κάποιες απορίες, Αρχικά είναι σφαίρα!!! Πάμε τώρα τι απαραίτητες εφαρμογές θεωρείτε ότι πρέπει να έχει το κινητό; Μπορούμε να γραφτούμε στην beta; και εάν ναι πως; Τι είναι και πως γίνεται το wipe; Ευχαριστώ πολύ!!! Galaxy Enhance-X τι ειναι αυτη η εφαρμογη; https://www.sammobile.com/news/one-ui-6-auto-blocker-improve-device-security/#google_vignette Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 21 minutes ago, lefteris90 said: Εχετε καμια απαντηση;; παρακαλω! Καλημέρα σας, ως νέος έχω κάποιες απορίες, Αρχικά είναι σφαίρα!!! Πάμε τώρα τι απαραίτητες εφαρμογές θεωρείτε ότι πρέπει να έχει το κινητό; Μπορούμε να γραφτούμε στην beta; και εάν ναι πως; Τι είναι και πως γίνεται το wipe; Ευχαριστώ πολύ!!! Galaxy Enhance-X τι ειναι αυτη η εφαρμογη; https://www.sammobile.com/news/one-ui-6-auto-blocker-improve-device-security/#google_vignette M beta νομιζω δεν γινεται εγγραφη εκτος και αν εχει το κινητο λογισμικο απο την εκαστοτε χωρα και νομιζω θελει και καρτα sim... Το enhance ειναι για επεξεργασια φωτογραφιες απ οσο θυμαμαι Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 Ναι σορυ sent from my S23Ultra 12/512Έχεις vodafone...η vodafone καθυστερεί λίγο από ότι έχω καταλάβει Sent from my SM-S918B using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 Έχεις vodafone...η vodafone καθυστερεί λίγο από ότι έχω καταλάβει Sent from my SM-S918B using TapatalkCosmote έχω sent from my S23Ultra 12/512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 Cosmote έχω sent from my S23Ultra 12/512Για δες το τελευταίο κωδικό στην φωτογραφία σου.Sent from my SM-S918B using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 Για δες το τελευταίο κωδικό στην φωτογραφία σου.Sent from my SM-S918B using TapatalkΠροφανώς και είναι λάθος... Λες να μην ξέρω τι έχω sent from my S23Ultra 12/512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 Προφανώς και είναι λάθος... Λες να μην ξέρω τι έχω sent from my S23Ultra 12/512Όταν το πήρες έγινε σεταρισμα με κάρτα vodafone ή είναι αγορασμένο από Vodafone... Τέλος πάντων κάποια στιγμή είχε επαφή με Vodafone και γίνεται ότι γίνεται Sent from my SM-S918B using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 Όταν το πήρες έγινε σεταρισμα με κάρτα vodafone ή είναι αγορασμένο από Vodafone... Τέλος πάντων κάποια στιγμή είχε επαφή με Vodafone και γίνεται ότι γίνεται Sent from my SM-S918B using TapatalkΔεν έχω βάλει ποτέ κάρτα μέσα vodafone... Ούτε το αγόρασα από vodafone...sent from my S23Ultra 12/512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 Δεν έχω βάλει ποτέ κάρτα μέσα vodafone... Ούτε το αγόρασα από vodafone...sent from my S23Ultra 12/512Μπορεί από εκεί που το πήρες να προοριζόταν για Vodafone. Όπως και να έχει εσύ και κάποιοι γνωστοί μου που έχουν στο csc το vgr πήραν σήμερα την αναβάθμιση.Sent from my SM-S918B using Tapatalk 1 Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 Δεν θυμάμαι πως μπορώ να αφαιρέσω αυτό sent from my S23Ultra 12/512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 Δεν θυμάμαι πως μπορώ να αφαιρέσω αυτό sent from my S23Ultra 12/512Εδώ Sent from my SM-S918B using Tapatalk 3 Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 Εδώ Sent from my SM-S918B using Tapatalkαυτό ήταν σε ευχαριστώsent from my S23Ultra 12/512 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikerson Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 12 minutes ago, karagalexk said: Εδώ Sent from my SM-S918B using Tapatalk Κάτω από ποιο μενού είναι γιατί δεν μπορώ να το βρω; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 Κάτω από ποιο μενού είναι γιατί δεν μπορώ να το βρω; Ευχαριστώ.Good lock - home upSent from my SM-S918B using Tapatalk 2 Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrstallone Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 11 ώρες πριν, kyrstallone said: Έχει δοκιμάσει κανείς μετά την αναβάθμιση σε One Ui 6 να χρησιμοποιήσει το Dex με καλώδιο usb type c σε hdmi σε 4k οθόνη ή τηλεόραση;; Αν ναι βγάζει 4k 60hz ή 4k 30hz;; Στο One Ui 5 ακόμα και με την υποστήριξη για υψηλή ανάλυση μου έβγαζε 1080p @60hz ή 4k @30hz. Και όταν ήταν 30hz δεν παλευόταν η πλοήγηση... Το έχει δοκιμάσει κανείς;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 (edited) 5 ώρες πριν, ilka71 said: ξέρει κανείς εάν γίνεται τις ειδοποιήσεις για τα cookies να τα σταματήσουμε όπως στους browsers στο pc.; Στον brave υπαρχει ρυθμιση ναι στις ασπιδες κατεβαινεις κατω κατω και το κλεινεις Edited November 3, 2023 by MeteorX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 Στον brave υπαρχει ρυθμιση ναι στις ασπιδες κατεβαινεις κατω κατω και το κλεινεις δεν δουλεύει και πολυ καλα αυτό δυστυχώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 17 ώρες πριν, Jason_z said: Ναι κάτι τέτοιο! Είναι αξιόπιστος αυτός απο το temu ή θα πάρουμε καμία φωτιά;; Όχι μια χαρά είναι την κάνει την δουλειά του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 Δεν έχω βάλει ποτέ κάρτα μέσα vodafone... Ούτε το αγόρασα από vodafone...sent from my S23Ultra 12/512Και η δική μου συσκευή αγοράστηκε από ηλεκτρονικό κατάστημα (You.gr) ήταν κλειστή με ζελατίνα, δουλεύει από το πρώτο άνοιγμα με κάρτα Cosmote, αλλά το λογισμικό της είναι Vodafone (EUX/VGR)Γι αυτό έχει και προεγκατεστημένο το Vodafone AppBox το οποίο και έχω απενεργοποιήσει εξ αρχής. Το ίδιο είχε συμβεί και με το Note 10plus που είχα πάρει πριν κάτι χρόνια. Σε ένα κατάστημα Γερμανού μπορεί να μας περαστεί δωρεάν το λογισμικό της Cosmote, αλλά δεν έχω χρόνο να πάω να το κάνω. Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 8 ώρες πριν, bikerson said: Κάτω από ποιο μενού είναι γιατί δεν μπορώ να το βρω; Ευχαριστώ. κατευθείαν αν πάς από τις 3 τελίτσες πάνω δεξιά σου βγάζει settings. πατάς και σε βγ'αζει στο σχετικό μενού που έχει τη συγκεκριμένη ρύθμιση. Δε χρειάζεται να έχει το home up 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts