Jump to content

bikerson

Members
  • Δημοσιεύσεις

    65
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About bikerson

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

bikerson's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

4

Φήμη

  1. Κάτω από ποιο μενού είναι γιατί δεν μπορώ να το βρω; Ευχαριστώ.
  2. Μετά το τελευταίο update πριν λίγο καιρό, παρατήρησα ότι όταν ολοκληρώνω μια τηλεφωνική κλήση βλέπω μαύρη οθόνη και δεν μπορώ να πατήσω πχ το κόκκινο κουμπί να την κλείσω κτλ, είναι κλειστή τελείως η οθόνη και ξεκολλάει μόνο όταν πατήσω 2-3 φορές το power button όπου μου δείχνει την lock screen. Δεν είχα ποτέ αντίστοιχο θέμα ούτε έχω με άλλη χρήση του κινητού, μόνο σε τηλεφωνική κλήση. Συμβαίνει σε κάποιον άλλο;
  3. Σε ευχαριστώ πολύ! Που σημαίνει δλδ ότι μόνο μέσα από την εφαρμογή της Google "Messages" και οχι πχ από την εφαρμογή της Samsung μπορούμε να έχουμε RCS. Παρόλα αυτά, ενώ έχω την εφαρμογή Messages πάλι στις ρυθμίσεις να ενεργοποιήσω το RCS είναι γκρι όλες οι επιλογές.
  4. Εμένα είναι όλα γκριζαρισμένα (Vodafone αν παίζει ρόλο), μόνο το "μάθε περισσότερα" είναι ενεργό.
  5. Επανέρχομαι σε αυτό το θέμα από απορία περισσότερο. Πλέον όταν συνδέω το κινητό στο pc του γραφείου ανεξαρτήτως καλωδίου και θύρας usb, μου βγάζει μήνυμα "Power surge on the USB port Unknown USB device needs more power that the port can supply" Ενώ όπως ανέφερα για χρόνια φόρτιζα διάφορα κινητά με τον ίδιο τρόπο στο ίδιο pc (και το S23 όσους μήνες το έχω). Στο pc του σπιτιού φορτίζει κανονικά με το ίδιο καλώδιο, συνεπώς κάτι παίζει με το pc ή κάποια ρύθμιση του; Ρωτάω περισσότερο για γνώση και εννοείται δεν έχει να κάνει κάτι με την συσκευή μας.
  6. Στον υπολογιστή του σπιτιού δουλεύει κανονικά και φορτίζει και ανοίγει να δω τα αρχεία στον exporer των windows. Μου κάνει εντύπωση βέβαια που δεν με ρωτάει αν αποδέχομαι αλλά ανοίγει απ ευθείας τον explorer. Ίσως έχω ορισει κάποια στιγμή ως αξιόπιστη συσκευή το Pc του σπιτιού και να μην το θυμάμαι. Η άλλη παρατήρηση είναι ότι στο καλώδιο του σπιτιού μου δείχνει το κινητό φόρτιση σε 2 ώρες και 3 λεπτά (από 47% - 85%) ενώ στου γραφείου μου έδειχνε 3 ώρες (και δεν φόρτιζε καθόλου). Θα πάρω το καλώδιο του σπιτιού στο γραφείο να δοκιμάσω μήπως φταίει το καλώδιο. Σας ευχαριστώ όλους!
  7. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια. Καμία αλλαγή, Εννοείται ενεργοποίησατο USB debugging και στο default usb configuration ειχε επιλογη debug only που επελεξα αλλά τίποτα . Επέλεξα στο ίδιο σημείο φόρτιση ή μεταφορα αρχείων και πάλι όμως καμία αλλαγή.
  8. Ενεργοποίησα και την επιλογή "Εντοπισμός σφαλμάτων USB" αλλά το ίδιο, ούτε βγάζει μήνυμα ότι συνδέεται στο pc και αν επιτρέπω την πρόσβαση ώστε να δω τα αρχεία, ούτε φορτίζει (παρότι δείχνει τον κεραυνό στο σήμα της μπαταρίας + ποσοστό + πόση ώρα φόρτισης υπολείπεται. Θα δοκιμάσω όταν πάω σπίτι με άλλο καλώδιο. Πολύ περίεργο πάντως, δεν μου έχει ξανασυμβεί.
  9. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το δοκίμασα πρώτα στο μόνο φόρτιση τηλεφώνου φόρτιζε ΑΛΛΑ μετά από κάποια λεπτά μου έβγαζε μήνυμα popup που έπιανε όλη την οθόνη και έγραφε κάτι σαν "αγνωστη συσκευή συνδέθηκε παρακαλώ αποσυνδέστε" και δεν σταματούσε ο ήχος αν δεν έβγαζα το καλώδιο usb. Όταν το ξαναέβαλα πάλι δεν φόρτιζε. Μετά το δοκίμασα στο μεταφορά αρχείων αλλά δεν φόρτιζε, τα ίδια με πριν δλδ, γράφει πόσο χρόνος υπολείπεται και το ποσοστό μπαταρίας αλλά δεν αλλάζει. Αυτό που μου έκανε εντύπωση και μπορεί να παίζει ρόλο είναι ότι όταν έβαζα το usb καλώδιο στο pc με ρωτούσε όλες τις προηγούμενες φορές αν επιτρέπω πρόσβαση (και αν επέτρεπα τότε το έβλεπα το κινητό και τα αρχεία του στο windows explorer του pc). Πλέον δεν μου το βγάζει σαν επιλογή από χτες που ξεκίνησε το πρόβλημα.
  10. Παρατήρησα χτες και σήμερα κάτι με την φόρτιση. Τις τελευταίες ημέρες δεν το φορτίζω βράδυ με κανονικό φορτιστή αλλά το πρωί στο γραφείο με καλώδιο usb από τον pc. Ενώ συνδέεται και κάνει τον σχετικό θόρυβο και δείχνει ότι φορτίζει και μου δείχνει πόση ώρα θέλει για πλήρη φόρτιση δεν ανεβαίνει το ποσοστό της μπαταρίας ούτε ελατώνεται η ώρα που θέλει για φόρτιση. Στην ουσία δεν φορτίζει δλδ παρότι δείχνει ότι υπάρχει διαδικασία φόρτισης. Έκανα επανεκίνηση αλλά τίποτα. Χτες με την επανεκίνηση έστρωσε και φόρτιζε κανονικά. Άλλαξα και θύρα στο pc αλλά τα ίδια. Αν το βάλω σε κανονική πρίζα με το ίδιο καλώδιο φορτίζει κανονικά. Καμιά ιδέα;
  11. Μια χαρά είσαι, 4 ώρες sot, κοντά 1 ημέρα συνολικά και έχεις ακόμα 35% υπόλοιπο μπαταρίας. Ε τι άλλο θες; Από ό,τι φαίνεται μιλάς αρκετά και προφανώς και αυτό χρησιμοποιεί μπαταρία. Δεν λέει κάτι μόνο το sot. Επίσης μπορεί κάποιος πχ να έχει 7 ώρες sot αλλά να έχει χαμηλή την φωτεινότητα και απλά να σερφάρει. Και ένας άλλος να έχει 3 ώρες sot με τέρμα φωτεινότητα και να βλέπει βίντεο, ή άλλος με 2 ώρες sot και να λυώνει στο gaming, σχετικά είναι όλα.
  12. Σε ευχαριστώ για την απάντηση, στην περίπτωση μου δεν βοηθάει η υπενθύμιση ειδοποιήσεων, το κινητό το έχω δίπλα πάντα και θέλω όταν έρχεται ειδοποίηση να βλέπω με μια ματιά τι είναι και αν χρειάζεται να απαντήσω άμεσα, χωρίς να ακουμπήσω το κινητό. Συνεπώς μόνη λύση η AOD ή εφαρμογή από store. Φοβερό..
  13. Όταν είναι κλειστή η οθόνη, ακούω τις ειδοποιήσεις αλλά η οθόνη δεν ανάβει στιγμιαία όπως παλιά. Παραμένει μαύρη και χωρίς καμία ένδειξη. Υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε να όταν έρχεται πχ ένα email ή μήνυμα να φωτίζεται η οθόνη (όπως όταν πατάω το power button ή διπλό tap στην οθόνη) και να βλέπω στιγμιαία τι ειδοποίηση είναι και ένα preview αυτής;
  14. Ο ήχος είναι το μόνο που δεν είμαι ευχαριστημένος, σαν ποιότητα λείπει σχεδόν τελείως το μπάσο, η ένταση είναι οκ, όχι κάτι φοβερό μεν αλλά οκ. Εκεί που έχω παράπονο είναι στην ανοιχτή ακρόαση που θα ήθελα να ακούω πιο δυνατά τον συνομιλητή μου.Ενώ έχει οκ ένταση στην μουσική στην ανοιχτή ακρόαση νιώθω ότι πέφτει η ένταση. Αν και θέλω να το τεστάρω μήπως και ο συνομιλιητής δεν μιλάει κοντά στο τηλέφωνο αν και στις ίδιες περιπτώσεις στο ακουστικό τους ακούω παραπάνω από δυνατά (μέχρι που το χαμηλώνω κιόλας).
  15. Όχι, κανένα πρόβλημα με το wifi (είτε κάτι άλλο), συνεχίζει και μετά το update να δουλεύει smooth και γρήγορα στα πάντα.
×
×
  • Create New...