DjTony Δημ. September 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2023 Το βρίσκω μέσω galaxy store μέσω google και μου λέει δεν είναι συμβατό με τη συσκευή Sent from my SM-S918B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. September 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2023 (edited) 1 hour ago, DjTony said: Έκανα απεγκατασταση το messages της Samsung και άφησα της google. Θέλω πίσω όμως το Samsung και δε το βρίσκω πουθενά. Βοήθεια συμφορουμιτες. Sent from my SM-S918B using Tapatalk Απεγκατασταση δεν μπορει να γινει ,εκτος αν εγινε root.ειναι στις ρυθμισεις μεσα που προφανως εκανες απενεργοποιηση.παρακατω ειναι το λινκ να κατεβασεις και να κανεις εγκατασταση αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να εκανες απεγκατασταση.απενεργοποιηση ναι https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/samsung-messages/samsung-messages-15-0-00-49-release/ Edited September 12, 2023 by MeteorX 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. September 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2023 7 ώρες πριν, Stav10 said: Ξερει μηπως κανεις κατι για αυτο και τι πρεπει να κανω; Μίλησε με κάποιο service(Smartec πχ) αν έχεις δοκιμάσει τα πάντα και δεν βγάζεις άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. September 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2023 9 ώρες πριν, Stav10 said: Ναι ακριβώς απλά δεν έχει την ενημέρωση Αυγούστου. Έχει την ενημέρωση Μαρτίου Το κινητό το έχεις αγοράσει καινούριο εσυ ή μεταχειρισμένο; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stav10 Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 Το κινητό το έχω αγοράσει καινούργιο από μαγαζί στο Best price. Έχει και 2 χρόνια εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 20 minutes ago, Stav10 said: Το κινητό το έχω αγοράσει καινούργιο από μαγαζί στο Best price. Έχει και 2 χρόνια εγγύηση. Σύνδεσε το για αρχή με το PC να δεις κ εκεί τι θα σου βγάλει, αλλά εκεί να ξέρεις θα στην περάσει από την αρχή 8gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stav10 Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 Εννοείς στο smart switch; Γιατί το σύνδεσα με αυτό και μου έλεγα και πάλι ότι είναι ενημερωμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 1 hour ago, Stav10 said: Εννοείς στο smart switch; Γιατί το σύνδεσα με αυτό και μου έλεγα και πάλι ότι είναι ενημερωμένο. Εκανες γενικη επαναφορα(διαγραφη ολων)?αν ναι και δεν ενημερωνεται πρεπει να μιλησεις με τη samsung η ακομα καλυτερα με τη σμαρτεκ ισως να χρειαστει να παει το κινητο εκει για ελεγχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stav10 Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 Έκανα ναι και πάλι τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 1 ώρα πριν, Stav10 said: Το κινητό το έχω αγοράσει καινούργιο από μαγαζί στο Best price. Έχει και 2 χρόνια εγγύηση. το μόνο που μπορώ να σκεφτώ οτι έχει αλλαγμένο csc και δεν σε αφήνει να κάνεις update γιατί πρέπει να είσαι στο csc της χώρας που πήρε το update...δεν μου έρχεται κάτι άλλο... Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stav10 Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 Αυτό μου γραφει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 (edited) Πρεπει να περαστει σε ελληνικο η ευρωπαικο σκετο η rom. Edited September 13, 2023 by MeteorX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 (edited) 11 minutes ago, Stav10 said: Αυτό μου γραφει Το τελευταίο (O2C) δείχνει ότι είναι της Ο2 (το οποίο δεν πρόκειται να αλλάξει όσα λογισμικά και να περάσεις). Το EUX σημαίνει ότι κατάλαβε ότι εχει ελληνική/Ευρωπαϊκή κάρτα. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περάσεις μέσω Odin την τελευταία αναβάθμιση για το EUX CSC που θα σου επιτρέψει στο μέλλον να δέχεται OTA Edited September 13, 2023 by tasosathan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stav10 Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 (edited) Πως μπορεί να γίνει αυτό ; υπάρχει κάποιο βιντεακι ή κάποια link που θα βοηθήσουν; Edited September 13, 2023 by Stav10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 1 minute ago, Stav10 said: Πως μπορεί να γίνει αυτό ; https://forum.xda-developers.com/t/awgj-aug-galaxy-s23-ultra-5g-official-firmware-sm-s918b-6th-august.4548205/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 Just now, Stav10 said: Πως μπορεί να γίνει αυτό ; Αν δεν το εχεις μη μπεις στη διαδικασια να το κανεις .με το odin γινεται παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stav10 Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 Μάλιστα κατάλαβα. Έγινε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 Αν νομιζεις θα το καταφερεις οπως σε ειπε ο φιλος απο πανω και θα γινει .αλλιως στη σμαρτεκ με την αποδειξη αγορας οπου στην αποδειξη θα αναγραφεται το ιμει θα στο κανουν αμεσως και δωρεαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stav10 Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 Θα το πήγαινα στην σμαρτεκ απλά βρίσκομαι σε νησί και δουλεύω και το κινητό το χρειάζομαι. Θα προσπαθήσω μόνος μου και αν δω ότι δεν μπορω θα το στείλω εκεί. Ευχαριστώ και πάλι παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 26 minutes ago, Stav10 said: Αυτό μου γραφει αρα έπεσα μέσα...δεν ξέρω μήπως με μια αλλαγή csc που είναι διαδικασία 5 λεπτών πάρει update... εσυ θα βάλεις για EUX https://youtu.be/A9LRnRvuee4?si=q8aoLrseIc2l-5Xb Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stav10 Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 Πως γίνεται η αλλαγή csc; με το SamfwTool; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 Just now, Stav10 said: Πως γίνεται η αλλαγή csc; με το SamfwTool; ναι..δοκίμασε αυτό μήπως και παίξει χωρίς να περάσεις όλο το λογισμικό Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stav10 Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 Άμα αλλάξει το csc Θα πρέπει να περιμένω λίγο για να κάνω αναζητη για ενημέρωση λογισμικού; και αν γίνει Μετά πρέπει να αλλάξω πάλι το csc; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 8 minutes ago, Stav10 said: Άμα αλλάξει το csc Θα πρέπει να περιμένω λίγο για να κάνω αναζητη για ενημέρωση λογισμικού; και αν γίνει Μετά πρέπει να αλλάξω πάλι το csc; οχι και στα 2!!αμέσως κάνεις αναζήτηση και παραμένεις σε eux που είναι όλα τα κινητά στην Ελλάδα Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stav10 Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 Εντάξει θα το προσπαθήσω. Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts