Jump to content

Eθνική Ελλάδας - Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2006

bel
 Κοινοποίηση

Ελλάδα - Γεωργία  

16 members have voted

1. 1. Ελλάδα - Γεωργία

• Νίκη Ελλάδας
      15
    • Ισοπαλία
      1
    • Νίκη Γεωργίας
      0

Recommended Posts

Ελα βρε jois21 και σε εψαχνα :D θα μου πεις 3 παιχνιδακια για αυριο να παιξω στο στοιχημα; :p :p :D
http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 ( 9 Σεπ. 2004 , 02:15)

Α,και κατι αλλο:Σημερα μου την επεσε ενας να με δειρει επειδη καθομουν ορθιος (ναι εκανα αυτο το εγκλημα,ορθιος στη 2η σειρα του πεταλου)...Ετσι ειναι αμα δεν εχεις ξαναπαει στη ζωη σου σε γηπεδο,νομιζεις οτι πας σε θεατρο..Αλλα εφαγε τις μπατσες του και ηρεμησε ο ηλιθιος.

Σωστός. ;)

Ο χλοοτάπητας του Καραισκάκη δεν μου άρεσε. Πολύ ταλαιπώρημενος. Άσε που "ξεκόλλαγε" πολ'υ ευκολα..

Αλλά τι να πεις.. αυτα εχουν οι τσιγκουνιές. ;) :mad:

Α,και κατι αλλο:Σημερα μου την επεσε ενας να με δειρει επειδη καθομουν ορθιος (ναι εκανα αυτο το εγκλημα,ορθιος στη 2η σειρα του πεταλου)...Ετσι ειναι αμα δεν εχεις ξαναπαει στη ζωη σου σε γηπεδο,νομιζεις οτι πας σε θεατρο..Αλλα εφαγε τις μπατσες του και ηρεμησε ο ηλιθιος.

Δεν το ξέραμε ότι πρέπει να είμαστε όλοι όρθιοι για να χαρεί το παιχνίδι η αφεντιά σου.

Να μας λες που κάθεσαι στο γήπεδο κάθε φορά να μην τρώμε και ξύλο. :(

ΥΓ. Μεγάλε κατούρα και λίγο

http://skopia.digitalrice.com/ads/myphone-skopia.jpg

Ελληνικός στρατός και στρατιωτική θητεία - http://www.ellinikos-stratos.com/

Collecting coins - http://www.fleur-de-coin.com/

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 ( 9 Σεπ. 2004 , 04:19)

Σωστός. ;)

Ο χλοοτάπητας του Καραισκάκη δεν μου άρεσε. Πολύ ταλαιπώρημενος. Άσε που "ξεκόλλαγε" πολ'υ ευκολα..

Αλλά τι να πεις.. αυτα εχουν οι τσιγκουνιές. ;) :mad:

Αυτή την φορά δεν τίθεται τέτοιο θέμα ,απλά ο τάπητας τοποθετήθηκε βιαστικά για την διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων και ετσι δεν του δόθηκε ο απαιτούμενος χρόνος να στρώσει.Χρειάζεται 6 μήνες τουλαχιστον να μείναι αχρησημοποιητος λένε οι ειδικοί για να μπορει να παιχτεί σωστό ποδοσφαιρο πάνω του.

Τώρα το πότε θα γίνει αυτο δεν το ξέρω.Αρα μιλάμε για νεοελληνική βιασύνη,οχι τσιγγουνιά!

Αν στην έπεσε να ΣΕ ΔΕΙΡΕΙ , ας πούμε ότι πήγε και αυτός γυρεύοντας. Αν όμως σου ζήτησε να καθήσεις κάτω γιατί έχει πληρώσει το εισιτήριο του και είχε κάθε δικαίωμα να δει τον αγώνα ΚΑΘΙΣΤΟΣ και με την ησυχία του (και το ίδιο και όσοι βρίσκονταν πίσω του) τότε, τι να πω.

Ίσως να είσαι από αυτούς που τους αρέσει να υπάρχουν σε κάθε αγώνα 200 οπαδοί, λιγότεροι από όσους χωράει ένα θέατρο...

Φιλικά πάντα ;)

..and you'll never walk alone...

Mια ερώτηση προς τους τζογαδόρους μας: Τι παίξατε τον αγώνα στο στοίχημα; 1 ή χ;;; :p

Πολλοί ορκίζονταν ότι ήθελαν να κερδίσει η εθνική μας, ωστόσο στοιχημάτισαν υπέρ της Τουρκίας γιατί θα είχε μεγαλύτερη απόδοση!!!

Καλό, ε;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος yandr ( 9 Σεπ. 2004 , 09:32)

Δεν το ξέραμε ότι πρέπει να είμαστε όλοι όρθιοι για να χαρεί το παιχνίδι η αφεντιά σου.

Να μας λες που κάθεσαι στο γήπεδο κάθε φορά να μην τρώμε και ξύλο. :(

ΥΓ. Μεγάλε κατούρα και λίγο

Hρέμισε λίγο και εκφράσου καλύτερα :!:

http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif

kαταρχην,το εισιτηριο μου ηταν στην 23,1η σειρα,32 καθισμα.Μολις πηγα στο σταδιο,στις οχτω η ωρα,μου ειχαν παρει τη θεση (οπως ολες τις θεσεις της πρωτης σειρας) αυτοι με τα τυμπανα.Πες μου ΕΣΥ τωρα που θες να κατσω?Μηπως θελατε να αλλαξουμε θεσεις να ερθετε εσεις κατω με τους Χρυσαυγιτες που χαιρετουσαν φασιστικα στον εθνικο μας υμνο?

Αντε γιατι μου λεγανε οτι θα με σφαξουν κτλ...Αλλα ετσι ειναι,αμα πηγαινεις πρωτη φορα στη ζωη σου σε γηπεδο δεν καταλαβαινεις..Εγω σε οποιο γηπεδο εχω παει ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ καθονται ορθιοι.

Υ.Γ:Τις μαπες δεν του τις εριξα εγω αλλα αλλοι απηυδυσμενοι.

Υ.Γ.2:Και ναι κατεβηκε απο πεντε θεσεις πιο πανω να με δειρει.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 ( 9 Σεπ. 2004 , 12:42)

kαταρχην,το εισιτηριο μου ηταν στην 23,1η σειρα,32 καθισμα.Μολις πηγα στο σταδιο,στις οχτω η ωρα,μου ειχαν παρει τη θεση (οπως ολες τις θεσεις της πρωτης σειρας) αυτοι με τα τυμπανα.Πες μου ΕΣΥ τωρα που θες να κατσω?Μηπως θελατε να αλλαξουμε θεσεις να ερθετε εσεις κατω με τους Χρυσαυγιτες που χαιρετουσαν φασιστικα στον εθνικο μας υμνο?

Αντε γιατι μου λεγανε οτι θα με σφαξουν κτλ...Αλλα ετσι ειναι,αμα πηγαινεις πρωτη φορα στη ζωη σου σε γηπεδο δεν καταλαβαινεις..Εγω σε οποιο γηπεδο εχω παει ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ καθονται ορθιοι.

Υ.Γ:Τις μαπες δεν του τις εριξα εγω αλλα αλλοι απηυδυσμενοι.

Υ.Γ.2:Και ναι κατεβηκε απο πεντε θεσεις πιο πανω να με δειρει.

Παρακαλώ ΤΕΛΟΣ

τα είδαμε όλα και χθες...

Μπασινάς λίμπερο :wacko: (αλήθεια τους Γκούμα, Νταμπίζα αφού δεν τους βάζει γιατί τους πήρε?), Κατσουράνης όπου λάχει, Γιαννακό αριστερά, αλλαγμένες θέσεις σε πολλούς, να μην παίζουμε από τα άκρα, αλλαγές στο 80 με πάλι 3ο φορ τον Παπ... τι να πω.. τα ίδια και χειρότερα κάθε φορά.

λέμε ότι η ομάδα αυτή δεν αλλάζει επειδή "βρίσκεται" πιά μεταξύ της και έχει σύνολο.. .είδατε τίποτα τέτοια χθες? είδατε ένα συνδυασμό? είδατε τη μπάλα κάτω? είδατε ένα σύστημα επιθετικό? μόνο γιόμες με καμινάδες είδα και αποτυχημένες ατομικές ενέργειες...

δεν μπορώ να εξηγήσω το διαστροφικό κόλλημά του σε ορισμένους παίκτες... ορισμένοι πρέπει να παίζουν πάντα, άλλοι κάποιες φορές για λίγο και άλλοι ποτέ.. να χαρώ εγώ επιλογές...

και αν μου λέει τις π@παριές του στυλ αυτοί οι παίκτες υπάρχουν σε μια μικρή χώρα, τότε μάλλον δεν ξέρει τι γίνεται ή απλά οι μανατζαρέοι των άλλων δεν τον έχουν πλησιάσει ακόμα... ;)

χθες έγινε και ένα άλλο που φοβόμουν.. η ομάδα έχοντας μάθει να πιέζεται και να καταστρέφει το παιχνίδι ενός καλύτερου αντιπάλου, χθες με την χειρότερη Τουρκία των τελευταίων χρόνων καθόταν και την κοίταζε ουσιαστικά επειδή αυτή δεν μας έπαιζε μονότερμα... :!:

η ομάδα μας βρίσκει ρυθμό μόνο όταν μας παίζουν μονότερμα :p

και ξαναρωτάω... σ' ένα όμιλο με αυτές τις ομάδες, στην Ελβετία τι θεωρία έκαναν? όλοι πίσω και άμα και όταν μας κάτσει πάμε μπροστά? μάλλον ναι... έχει μείνει στο ντα Λούζ...

αν η επίθεση δεν φέρνει αποτέλεσμα (σε ΑΥΤΟΝ τον όμιλο) και δεν είναι αυτή η πρώτη μας προτεραιότητα στο να δημιουργούμε αντί να καταστρέφουμε, τότε να πανυγηρίζουμε για το Χ καθώς και για τα άλλα Χ που θα έρθουν... μπορεί να μη ξαναχάσουμε, αλλά με τη τακτική αυτή γκολ και νίκη δε βλέπω...

η ομάδα δε σκοράρει και αυτό οφείλεται στις επιλογές και στη τακτική και μόνο.

και κάτι άλλο... η ανανέωση δεν χρειάζεται μόνο για να φρεσκαριστεί η ομάδα στα προκριματικά... δεν έχει πάρει χαμπάρι κανείς ότι τα προκριματικά είναι για μία διοργάνωση σε 2 χρόνια , κάτι που σημαίνει ότι πάνω από τους μισούς θα είναι στα 35???

αυτή την ομάδα θέλουμε να κατεβάσουμε στη Γερμανία? αστείο το όλο σκηνικό μου φαίνεται...

μπορεί να σπάστηκε ο Ρεχακλής που δεν εξαργύρωσε το euro με την πρόσληψή του στη Γερμανία επειδή δεν τα βρήκε με τον Μπενκεμπάουερ τη στιγμή που είχε συμβόλαιο αλλά θα το έσπαγε χαλαρά, αλλά θα πρέπει να ασχοληθεί σοβαρά με την ομάδα που τον έκανε μάγκα, με την ομάδα που τον πληρώνει... πριν να έιναι αργά και ξενερώσουν όλοι... και οι παίκτες αλλά και εμείς..

Απορία.

Γιατί επιτέλους δεν καλεί Γεωργάτο(άσχετα αν έκανε μαλατσίες) και τον Ζήκο?

Ρε παιδια επρεπε να κανει μια ανανεωσουλα..Δεν βγαινει σερι με τους ιδιους παικτες.Τα παλικαρια κατεκτησαν το Ευρωπαικο αλλα αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να μεινουμε κολλημενοι στους ιδιους.Ζηκος ειναι απαραιτητος,Λυμπε (κατα τη γνωμη μου!) και αρκετοι αλλοι...Δοξα τω Θεω,ταλεντα εχουμε μπολικα.

Πες τα Wappy!! Στον επομενο αγωνα θα δουμε τον Καψη στην επιθεση. Εχει κολλησει σε 12-13 παιχτες. Πιστευω οτι ο Ρεχακλης κοιμηθηκε στον παγκο. Οι αλλαγες επρεπε να γινουν νωριτερα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Global moderator ( 9 Σεπ. 2004 , 13:19)

Απορία.

Γιατί επιτέλους δεν καλεί Γεωργάτο(άσχετα αν έκανε μαλατσίες) και τον Ζήκο?

μάλλον γιατί αυτοί δεν ενδιαφέρονται για μεταγραφή... όπως και ο Λύμπε και ο Στολτίδης.... ακόμα και ο Αναστασίου του ψωρο Άγιαξ μας βρωμάει....

Όποιος και να ήταν η ενδεκάδα το ίδιο θα ήταν το αποτέλεσμα.

Η εθνική φάνηκε πολύ κουρασμένη και ανοργάνωτη στο σύνολό της. Δύο - τρεις αλλαγές δεν θα άλλαζαν τίποτα.

Είτε δεν υπήρχε όρεξη για ποδόσφαιρο, είτε ήταν πολύ κουρασμένη. Δεν είναι ότι υστέρησαν ένας - δύο παίχτες. Το σύνολο είχε προβλήματα. Δεν υπήρχε κίνηση στην επίθεσημ σε αντίθεση με τους Τούρκους που αν και κουλοί (όπως εμφανίστηκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι εννοώ) όταν έκαναν κόρνερ βρίσκονται 5-6 άτομα στην περιοχή μας χωρίς να φοβούνται πως θα επιστρέψουν.

Εμείς στα πρώτα κόρνερ περιμένα 3 άτομα να πάρουν κεφαλιά ανάμεσα σε 7-8. Αργότερα προωθούνταν και άλλοι παντως.

http://skopia.digitalrice.com/ads/myphone-skopia.jpg

Ελληνικός στρατός και στρατιωτική θητεία - http://www.ellinikos-stratos.com/

Collecting coins - http://www.fleur-de-coin.com/

Οσον αφορα την οργανωση της ομαδας με εχετε καλυψει, αν και καλο ειναι να αφισουμε τον προπονιτη να κανει τη δουλεια του.Καλα δεν την εκανε μεχρι τωρα; Στο οτι οι παιχτες ηταν κουρασμενοι, δεν ειχαν ορεξη κτλ. θα διαφωνησω.Μπορειτε να μου πειτε ποσοι απ αυτους εχουν παιξει εστω και ενα επισιμο παιχνιδι;Ολοι (σχεδον) στην προετοιμασια ειναι :confused: .Για το αν θα ανανεωσει ειμαι σιγουρος οτι θα το κανει-μαλλον με παιχτες του εξωτερικου οπως φαινεται.Αντε, και στα προκρηματικα του Euro με δυο ηττες ξεκινησαμε... :whistle: :p
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

:!: Πάντως η πρότασή μου για ΙΕΚ προπονητικής ισχύει :p

Υ.Γ. Δεν είχα τίποτα να πω και έτσι "πετάχτηκα" :D

If you can't change the world, change yourself, but if you can't change yourself then change the world

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® ( 9 Σεπ. 2004 , 11:42)

Mια ερώτηση προς τους τζογαδόρους μας: Τι παίξατε τον αγώνα στο στοίχημα; 1 ή χ;;; :p

Πολλοί ορκίζονταν ότι ήθελαν να κερδίσει η εθνική μας, ωστόσο στοιχημάτισαν υπέρ της Τουρκίας γιατί θα είχε μεγαλύτερη απόδοση!!!

Καλό, ε;

Eπειδη δουλευω σε προπο να σου πω οτι αυτο το πραγμα να λες 'Α θελω να κερδισει η ελλαδα,αλλα θα το παιξω 2πλο γιατι δινει καλυτερη αποδοση' ειναι ξεφτιλα κατα τη γνωμη μου,και το κανουν παρα πολλοι πελατες μου!Αυτους που παραδεχομαι ειναι αυτοι που δεν το παιζουν καθολου αν πιστευουν οτι θα χασουμε.Και στο εuro μεχρι και στον τελικο,αφου την ειχαν πατησει τοσες φορες πριν,σχεδον ολοι ηταν αμετανοητοι 'προδοτες' και μετα κλαιγονταν που τελικα δεν επαιξαν υπερ της ελλαδας...Ημαρτον :wacko:

για μένα έκανε "λαλακια" και ο ρεχάγκελ έπρεπε ο τσάρτας να μπει 30 λεπτά μέσα να δώσει καμια σωστή μπαλιά,αφού έβλεπε ότι δεν περνάγαν οι μπαλιές...10 λεπτά μονο ρε παιδιά?τα 5 τα κάνανε καθυστέρηση οι τούρκοι τι περίμενε να γίνει το θαύμα?τέλος πάντωv λάθος τακτική...πάμε για αλλα ελπίζω καλύτερα.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Το θετικο ειναι οτι στον τουρκικο υμνο ακουστηκαν καποιες αποδοκιμασιες αλλα η συντριπτικη πλειοψηφια των φιλαθλων τους παρακαλεσε να σταματησουν.Να κατι που δειχνει ''υγεια'' μεσα στην τοση βρωμια.

Λίγο λάθος το λές. :) Στην αναγγελία του εθνικού τους ύμνου έπεσε η γιούχα. Την ώρα της ανάκρουσης σιωπάσανε. ;)

Κρίμα που δεν τα καταφέραμε χθές. Αργησε να μπει και ο Τσιάρτας. Βέβαια σε άλλες περιπτώσεις λέμε, «γιατι τον αφήνει μέσα»; Τώρα... έλειπε!!!! :cry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona ( 9 Σεπ. 2004 , 15:54)

για μένα έκανε "λαλακια" και ο ρεχάγκελ έπρεπε ο τσάρτας να μπει 30 λεπτά μέσα να δώσει καμια σωστή μπαλιά,αφού έβλεπε ότι δεν περνάγαν οι μπαλιές...10 λεπτά μονο ρε παιδιά?τα 5 τα κάνανε καθυστέρηση οι τούρκοι τι περίμενε να γίνει το θαύμα?τέλος πάντωv λάθος τακτική...πάμε για αλλα ελπίζω καλύτερα.

nai sigoura eprepe na ton eixe balei nwritera mesa kai go fovomoun oti sta 10 lepta pou tha pexei sta 5 tha kanoun kathisterisi kai kamia allagh aytoi ,meta ti na prolavei.

Einai nwris akoma bebea diskolepse to ergo alla min xexname me 2 ittes xekinisame sta prokrimatika tou Euro 2004 kai eidame ti egine. Ola ginontai pleon sto podosfairo. To paixnidi pigene gia X les kai itane kanonismeno gia to stoixhma.

Kai isopalia stin Oukrania na feroume einai kerdos afou kovoumai bathmous apo aytous stin edra tous. Exei dromo. O dikos mas omilos kai allos enas einai oi monoi omiloi pou oi prwtes omades exoune apo 4 pontous. Tha pextoun ola mexri telous oso kai an akougetai ayto.

Oi pektes exoune kai liga paixnidia alla pisteuw pws me tin prwti tis niki i i Ethniki tha brei psyxologika ton dromo tis gia tin epityxia.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Helios ( 9 Σεπ. 2004 , 10:26)

Αυτή την φορά δεν τίθεται τέτοιο θέμα ,απλά ο τάπητας τοποθετήθηκε βιαστικά για την διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων και ετσι δεν του δόθηκε ο απαιτούμενος χρόνος να στρώσει.Χρειάζεται 6 μήνες τουλαχιστον να μείναι αχρησημοποιητος λένε οι ειδικοί για να μπορει να παιχτεί σωστό ποδοσφαιρο πάνω του.

Τώρα το πότε θα γίνει αυτο δεν το ξέρω.Αρα μιλάμε για νεοελληνική βιασύνη,οχι τσιγγουνιά!

Ήταν να τον φέρουν από τη Γερμανία. Γερμανικό χλοοτάπητα που είναι πιο ανθεκτικος. Αλλα λόγω τσιγκουνιάς τον φέρανε από Βοιωτία μεριά κάπου. Σαφώς μειωμένης ανθεκτικότητος.. :(

από εταιρία στον Αλίαρτο :!: και την εποπτεία είχε Γάλλος "επιστήμονας"...

διάβασα τις προάλες για ένα γήπεδο στην Ιαπωνία (το Hiroba το οποίο ουσιαστικά κόστισε 7 φορές όσο το Καραϊσκάκη :!: ) που χρησιμοποιήθηκε στο Παγκόσμιο του 2002....

"O συρόμενος χλοοτάπητας ζει σε φυσικές συνθήκες έξω από το κλειστό γήπεδο και λίγες ώρες πριν από τον αγώνα μεταφέρεται μέσα. Για να γίνει δυνατή η μετακίνηση των 8.000 τόννων του βάρους του και των 360.000 κυβικών μέτρων του όγκου του, χρειάσθηκε η βοήθεια της NAΣA. H κίνηση γίνεται με ταχύτητα 4 μέτρων το λεπτό και μόλις ο χλοοτάπητας μπει μέσα στο γήπεδο κάνει επιτόπου στροφή 90 μοιρών και παίρνει καθαρά ποδοσφαιρική μορφή!" :wacko: :eek: :blink:

Μήπως το ότι έγιναν σχετικά πολλοί αγώνες σε μικρό χρονικό διάστημα, στα πλαίσια των Ολυμπιακών, έφεραν τον αγωνιστικό χώρο σε αυτή την κατάσταση; :eek:
If you can't change the world, change yourself, but if you can't change yourself then change the world

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Kaveiros (10 Σεπ. 2004 , 10:58)

Μήπως το ότι έγιναν σχετικά πολλοί αγώνες σε μικρό χρονικό διάστημα, στα πλαίσια των Ολυμπιακών, έφεραν τον αγωνιστικό χώρο σε αυτή την κατάσταση; :eek:

απ' ότι λένε, ο χλοοτάπητας είχε φτιαχτεί και φροντιστεί εδώ και καιρό εκτός γηπέδου και απλά μεταφέρθηκε.

κατά τη μεταφορά κόβεται μέχρι 2 εκατοστά κάτω από το έδαφος (μαζί με τη ριζα δλδ) και μεταφέρεται στη νέα περιοχή.

σύμφωνα με τις τότε εκτιμήσεις των ειδικών, δεν θα έπρεπε να δημιουργηθεί το παραμικρό ή έστω μικροπροβλήματα... εδώ όμως τρέχεις και φεύγουν κομμάτια!

τώρα φταίει το σκέπαστρο, η θάλασσα, οι ΟΑ, ο Κόκκαλης κοκ... :worry:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...