Jump to content

Eθνική Ελλάδας - Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2006

bel
 Κοινοποίηση

Ελλάδα - Γεωργία  

16 members have voted

1. 1. Ελλάδα - Γεωργία

• Νίκη Ελλάδας
      15
    • Ισοπαλία
      1
    • Νίκη Γεωργίας
      0

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® ( 5 Σεπ. 2004 , 19:27)

Έλα ρε, τώρα θα πέσουμε; Δλδ δεν είμαστε ήδη; Εδώ πέρυσι γιουχάραμε τον εθνικό ύμνο της Β.Ιρλανδίας... πόσο μάλλον της Τουρκίας, των φίλων μας!!!

το μονο σιγουρο μετα απο ολα αυτα ειναι οτι θα φανε ξυλο εδω θα φαμε ξυλο και εκει τι να κανουμε αφορμες ψαχναμε και τις βρηκαμε :( παλι εμεις θα την πληρωσουμε την αρχη την εκαναν οι αλβανοι τωρα αντε να σταματησουμε :angry:

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπον, το ειδα στον υπνο μου: το παιχνιδι θα ρθει Χ!! :p :p :p
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jois21 ( 6 Σεπ. 2004 , 03:19)

Λοιπον, το ειδα στον υπνο μου: το παιχνιδι θα ρθει Χ!! :p :p :p

X;; Ξαναπεσε γρηγορα για υπνο μεχρι να το δεις στανταρ 1 :D :D :p
http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bel ( 6 Σεπ. 2004 , 03:23)

X;; Ξαναπεσε γρηγορα για υπνο μεχρι να το δεις στανταρ 1 :D :D :p

:lol: Κορυφαίο :up:

Μη πέσουν οι δικοί μας σε κανέναν ύπνο πάλι! Φτου φτου φτου σκόρδο! Άντε να εγκενιάσουμε το τηγάνι με επιτυχία! :D

Don't criticize... what you can't understand...!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hydro ( 5 Σεπ. 2004 , 22:03)

το μονο σιγουρο μετα απο ολα αυτα ειναι οτι θα φανε ξυλο εδω θα φαμε ξυλο και εκει τι να κανουμε αφορμες ψαχναμε και τις βρηκαμε

Εγώ λέω ότι δεν θα ανοίξει μύτη.

Πάντως το επίπεδο των Ελλήνων οπαδών ήταν γνωστό.

Δεν χρειαζόμασταν τον αγώνα με την Αλβανία για να το διαπιστώσουμε.

Με την ευκαιρία, αν επίθεση στο ελληνικό πούλμαν ήταν τα 2 πλαστικά μπουκαλάκια νερό που είδαμε στην ΕΡΤ τότε μακάρι να περιοριζόμασταν και εμείς σε τέτοια.

Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη για να φτάσουμε στο επίπεδο που πρέπει.

Άλλωστε αυτός είναι και ένας από τους λόγους που το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα πάει κατά διαόλου (με εξαίρεση το εξαιρετικά καλοδεχούμενο ευρωπαϊκό). Η σύγκριση με τους Αλβανούς εμένα δεν με ικανοποιεί. Η σύγκριση ας γίνεται με τους Δανούς φιλάθλους και όχι πάντα με τον χειρότερο.

ΥΓ. Μου άρεσσε που ένας δημοσιογράφος πήγε να δικαιολογήσει τα πανηγύρια των Αλβανών λέγοντας ότι είναι μία μικρή δύναμη που κερδίζουν μία μεγάλη και γι' αυτό χαίρονται. Ξαφνικά γίναμε και μεγάλη δύναμη;

Άμα χάσουμε από τους Τούρκους θα δούμε πόσο μεγάλη δύναμη ήμαστε.

http://skopia.digitalrice.com/ads/myphone-skopia.jpg

Ελληνικός στρατός και στρατιωτική θητεία - http://www.ellinikos-stratos.com/

Collecting coins - http://www.fleur-de-coin.com/

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος yandr ( 6 Σεπ. 2004 , 10:32)

Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη για να φτάσουμε στο επίπεδο που πρέπει.

Άλλωστε αυτός είναι και ένας από τους λόγους που το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα πάει κατά διαόλου (με εξαίρεση το εξαιρετικά καλοδεχούμενο ευρωπαϊκό). Η σύγκριση με τους Αλβανούς εμένα δεν με ικανοποιεί. Η σύγκριση ας γίνεται με τους Δανούς φιλάθλους και όχι πάντα με τον χειρότερο.

ΥΓ. Μου άρεσσε που ένας δημοσιογράφος πήγε να δικαιολογήσει τα πανηγύρια των Αλβανών λέγοντας ότι είναι μία μικρή δύναμη που κερδίζουν μία μεγάλη και γι' αυτό χαίρονται. Ξαφνικά γίναμε και μεγάλη δύναμη;

Ας μην έπαιζαν οι περισσότεροι παίχτες της εθνικής στο εξωτερικό και θα βλέπαμε τι ευρωπαϊκό θα παίρναμε (δεν το γράφω θα φαω ban :p ). Με τέτοιο άθλιο πρωτάθλημα που έχουμε...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Δεν είμαστε μεγάλη δύναμη, αλλά ακόμα και αν ήμασταν στο ποδόσφαιρο κανείς δεν είναι αήττητος. Απλώς δεν είμαστε η ομάδα που ήμασταν παλιά. Είμαστε μια καλή ομάδα, που κανείς δεν μπορεί να την υποτιμήσει και όταν παίζει σοβαρά και ομαδικά είναι πολύ επικίνδυνος αντίπαλος. Αυτό είναι όλο.

Απλά τώρα είμαστε Πρωταθλητές Ευρώπης και όλοι θεωρούν και καλά επίτευγμα να μας κερδίσουν. Δεν κέρδισαν την κακομοίρα ελληνική ομάδα που αγωνιζόταν κάποτε να μην χάσει, κερδίσαν την πρωταθλήτρια Ευρώπης. Για τα μέτρα και σταθμά της Αλβανίας ναι, σαφώς ήταν μια μικρή δύναμη (και φάνηκε στο γήπεδο) που κέρδισε μια μεγάλη (που βρέθηκε σε άσχημη μέρα και έχασε από αυτογκολ στην ουσία).

Μην σας κάνει εντύπωση. Και εμείς έτσι το θεωρήσαμε όταν κερδίσαμε τους Γάλλους, τους πρώην πρωταθλητές Ευρώπης και κόσμου. Απλά επειδή οι Αλβανοί κατά βάθος ξέρουν ότι δεν θα καταφέρουν τίποτα καλύτερο στα προκριματικά, προσπαθούν να το χαρούν τώρα που μπορούν.

Για να καταλάβετε το κλίμα ευφορίας που επικρατεί στην Αλβανία μια δημοσιογράφος ρώτησε τον Στρακόσια: "Τώρα που νικήσαμε τους πρωταθλητές Ευρώπης είμαστε εμείς η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, ε?" :D

Κερδίσαμε σεβασμό και αναγνώριση με το Euro, τώρα πρέπει να κόψουμε τον πισινό μας να τα διατηρήσουμε. Λιγότερο δύσκολα φτάνεις στην κορυφή παρά μένεις εκεί.

άντε να δούμε και την Τετάρτη τι θα γίνει για να δω αν και ο Ρεχακλής είναι ακόμα ξεχασμένος στο Νταλούζ...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Wappy ( 6 Σεπ. 2004 , 14:51)

άντε να δούμε και την Τετάρτη τι θα γίνει για να δω αν και ο Ρεχακλής είναι ακόμα ξεχασμένος στο Νταλούζ...

O Ρεχακλής φταίει για την "σέντρα" του Κατσουράνη :wacko: και το "σάστισμα" του Νικοπολίδη :wacko: .....?

Μην τρελαθούμε κιόλας... :eek:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Φταιει που τον εβαλε τον Κατσουρανη σε μια θεση που δεν εχει ξαναπαιξει στη ζωη του...αλλα ως εκει.

Εγώ λέω ότι δεν θα ανοίξει μύτη.

Πάντως το επίπεδο των Ελλήνων οπαδών ήταν γνωστό.

Δεν χρειαζόμασταν τον αγώνα με την Αλβανία για να το διαπιστώσουμε.

Με την ευκαιρία, αν επίθεση στο ελληνικό πούλμαν ήταν τα 2 πλαστικά μπουκαλάκια νερό που είδαμε στην ΕΡΤ τότε μακάρι να περιοριζόμασταν και εμείς σε τέτοια.

Προφανέστατα λοιπόν ξέφυγαν της προσοχής της δικής σου ή της κάμερας της ΕΤ, τα 2 σπασμένα τζάμια του εν λόγω λεωφορείου. :o

Πίστεψε με, τα τζάμια δεν σπάνε από 2 πλαστικά μπουκάλια.

'Οχι, από πλαστικό μπουκάλι φυσικά και δεν σπάνε. Από κοτρώνα στο μέγεθος γροθιάς σαν αυτή που έδειξε στον Άλφα όμως σπάνε και πάρασπάνε.

Αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Βασίλης ( 6 Σεπ. 2004 , 16:07)

Φταιει που τον εβαλε τον Κατσουρανη σε μια θεση που δεν εχει ξαναπαιξει στη ζωη του...αλλα ως εκει.

exw ksanadei ton katsouranh stin sigekrimeni thesh kai se poles alles theseis kai gnomi mou:ta paei yperoxa.einai kalos sta anastaltika tou kathikonta genikws den mporei na to amfisvitisei kaneis auto..

Sto sigekrimeno paixnidi...mporei na itan kai to pio athlio paixnidi pou ekane pote...prosopika metrisa 2 lathos pases kai 4 aerokefalies!proti fora eida paixti na kanei toses aerokefalies mazemenes!prepei eilikrina na eniose poli asxima meta to lathos kai to goal...

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo ( 6 Σεπ. 2004 , 16:01)

O Ρεχακλής φταίει για την "σέντρα" του Κατσουράνη :wacko: και το "σάστισμα" του Νικοπολίδη :wacko: .....?

Μην τρελαθούμε κιόλας... :eek:

ας αρχίσω από τώρα :p

Προσωπική μου γνώμη ήταν και είναι ότι θεωρώ τον Ρεχάγκελ τυχερό, για πολλούς και διάφορους λόγους...

ξεκινώντας στο παιχνίδι με την αλβανία, είδα σύνθεση αλά Νταλούζ και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση.

μου έκανε εντύπωση διότι αν μια σύνθεση είχε τη λογική στο euro να καταστρέψει το παιχνίδι ενός ανώτερου αντίπαλου, τότε τι δουλειά είχε ή ίδια σύνθεση στην Αλβανία?

ανανέωση στην ομάδα θα γίνει μετά το euro 2008? δλδ μόνο εγώ πιστέυω ότι παίκτες σαν τον Βρύζα δεν έχουν θέση ούτε στην Κέρκυρα?

και ωραία, πήγαμε στη Πορτογαλία με αυτούς που μας πέρασαν στα προκριματικά... τώρα πάμε Γερμανία με αυτούς που πήραμε την κούπα κοκ? σύνταξη θα πάρουν από την ομάδα? "μεταγραφές" δεν χρειάζονται?

συνεχίζει να έχει κλειστά τα αυτιά του για Ζήκο και Στολτίδη... είναι χειρότεροι από τον Μπασινά π.χ. ? (στην αλβανία, και όχι μόνο, ήταν εκτός τόπου και χρόνου).

Μπροστά σταθερά με Βρύζα, Χαριστέα, ενώ στον πάγκο έχει τον καλύτερο Έλληνα επιθετικό...

τώρα με τους τραυματισμούς εκτείθεται διότι οι αμυντικές του επιλογές (Νταμπίζας, Γκούμας) είναι από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη....

(χθες στην προπόνηση το κανε πάλι το θαύμα του ο Ντάμπυ.. έβαλε αυτογκόλ!!! :cry: )

Η ομάδα μπορεί να έφαγε 2 ημι-αυτογκόλ αλλά σίγουρα θα έπρεπε τουλάχιστον να ισοφαρίσει... Η ομάδα στο 90% των παιχνιδιών της βάζει ένα γκολ.. αν βάλει 2ο θα είναι από πέναλτυ...

είμαστε σε έναν όμιλο με ασθενέστερες ομάδες και είμαστε πήχτρα στους αμυντικούς και στους μη επιθετικούς.. ο θεός να βάλει το χέρι του...

ακόμα και ο ανακατωσούρας Γιαννακό, μπάινει αλλαγή... ελπίζω να ξεκινήσει βασικός την Τετάρτη που θέλουμε μόνο νίκη, αλλιώς θα τα χω δεί όλα...

έγινε το απίστευτο και επιλέχθηκε και ο Τσιάρτας... χωρίς ομάδα... ο οποίος κλήθηκε να πάιξει 50 λεπτά αγώνα και φυσικά δεν μπόρεσε, δεν άντεξε.

πάνω από το μισό των παικτών της ομάδας, είναι παγκίτες ή οι παίκτες αγωνίζονται σε πρωταθλήματα β' εθνικής...

δεν έγινε καν προσπάθεια κλήσης, έστω δοκιμής νέων παικτών, πλην του Σαλπιγγίδη που πήρε τη θέση του Ντέμη...

Ο Λύμπε του βρωμάει? ακόμα κρατάει μούτρα στον Γεωργάτο ενώ τον Τσιάρτα τον συγχώρεσε αμέσως?

οι παίκτες απέδειξαν ότι μπορούν να καταφέρουν ΠΟΛΛΑ... ας βοηθήσει τώρα με το να εμπλουτίσει τη σύνθεση με καλύτερους, με αυτούς που έχουν θέση και όχι με απίστευτους Αμανατίδηδες π.χ. που πήγε να μας πασσάρει παλιότερα..

τυφλή εμπιστοσύνη δεν είχα ποτέ και σε κανέναν... πάνω απ όλα μετράει η διάρκεια και το πιό δύσκολο είναι να μείνεις στη κορυφή...

υπάρχουν καλύτεροι παίκτες που δεν παίζουν... και αυτό είναι άδικο και για την εθνική, γιατί τρώνε αυτοί μεγαλύτερο πακέτο για να συμπληρώσουν τις ελλείψεις κάποιων...

τεσπά... εύχομαι τα καλύτερα και ελπίζω να γίνουν σύντομα οι διορθώσεις που χρειάζονται..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Wappy ( 7 Σεπ. 2004 , 12:11)

ας αρχίσω από τώρα :p

Προσωπική μου γνώμη ήταν και είναι ότι θεωρώ τον Ρεχάγκελ τυχερό, για πολλούς και διάφορους λόγους...

Για πρώτη φορά στα χρονικά των φόρουμ θα συμφωνήσω με τον Wappy επί ποδοσφαιρικού θέματος :p .

Μου έκανε εντύπωση που με την Αλβανία στη σύνθεση της Εθνικής δεν φάνηκαν καθόλου νέα ονόματα. Δεν θα υπαγορεύσουμε στον προπονητή τι 11άδα να βάζει αλλά μήπως θα έπρεπε λίγο να διευρύνει τις επιλογές του? :worry:

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Οσοι λετε πως θα πρεπει να γινει ανανεωση στην Εθνικη,εχετε σκεφτει ποσοι νεοι παικτες αξιζουν να ειναι οχι βασικοι,αλλα ακομα και αναπληρωματικοι?Ποιοι?Ο Παπαδοπουλος?Οσες φορες τον εβαλε ουτε που ακουμπησε τη μπαλα,ειναι κλασικος παικτης περιοχης που περιμενει την καλη μπαλια & δεν γυρναει ποτε να μαρκαρει...τον ειδαμε τι εκανε & στα Τιρανα...Ο Σαλπιγγιδης?Ναι μεν,αλλα...στο συγχρονο ποδοσφαιρο δεν μετρανε μονο η τεχνικη & η φαντασια αλλα κυριως η ομαδικοτητα & η ωριμοτητα,κατι που αυτος δεν εχει...Οι Ζηκος,Στολτιδης?Καλες περιπτωσεις & πιστευω οτι οπου να'ναι θα τους καλεσει.Μετα απ'αυτους ποιοι?Το απολυτο χαος...Ας μην κατηγορουμε λοιπον τον Ρεχαγκελ γιατι αυτος ξερει καλυτερα ορισμενα πραγματα...ουτε εμενα μ'αρεσει να βλεπω πχ. το Βρυζα να βαζει 1 γκολ ανα 15 ματς,αλλα κανει κι αλλες δουλειες στο γηπεδο που καποιοι αλλοι(οπως εξηγησα παραπανω) δεν κανουν.Κι αν το εχετε προσεξει,ουσιαστικα παιζει σαν προωθημενο χαφ & οχι καθαροαιμος επιθετικος(αυτος ειναι μονο ο Χαριστεας).Παιζουμε δηλαδη ενα 4-5-1 με καποιες εναλλαγες κατα τη διαρκεια του αγωνα.Και κατι τελευταιο...μπορει σε ορισμενα ματς να ηταν τυχερος ο Ρεχαγκελ,αλλα μην τα ισοπεδωνουνε ολα...στη Γερμανια που εχει παρει πρωταθληματα,κυπελλα κι ευρωπαικα παλι θεμα τυχης ηταν?Απλα ξερει να παιρνει απο μετριους παικτες το μαξιμουμ των δυνατοτητων τους & να φτιαχνει πραγματικες ομαδες.Προτιμω αυτο & να κερδιζουμε 1-0 σε καθε ματς παρα να χανουμε πχ. 5-3 και να προσφερουμε "θεαμα"...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dimitris79 ( 7 Σεπ. 2004 , 13:01)

Οσοι λετε πως θα πρεπει να γινει ανανεωση στην Εθνικη,εχετε σκεφτει ποσοι νεοι παικτες αξιζουν να ειναι οχι βασικοι,αλλα ακομα και αναπληρωματικοι?Ποιοι?Ο Παπαδοπουλος?Οσες φορες τον εβαλε ουτε που ακουμπησε τη μπαλα,ειναι κλασικος παικτης περιοχης που περιμενει την καλη μπαλια & δεν γυρναει ποτε να μαρκαρει...τον ειδαμε τι εκανε & στα Τιρανα...Ο Σαλπιγγιδης?Ναι μεν,αλλα...στο συγχρονο ποδοσφαιρο δεν μετρανε μονο η τεχνικη & η φαντασια αλλα κυριως η ομαδικοτητα & η ωριμοτητα,κατι που αυτος δεν εχει...Οι Ζηκος,Στολτιδης?Καλες περιπτωσεις & πιστευω οτι οπου να'ναι θα τους καλεσει.Μετα απ'αυτους ποιοι?Το απολυτο χαος...Ας μην κατηγορουμε λοιπον τον Ρεχαγκελ γιατι αυτος ξερει καλυτερα ορισμενα πραγματα...ουτε εμενα μ'αρεσει να βλεπω πχ. το Βρυζα να βαζει 1 γκολ ανα 15 ματς,αλλα κανει κι αλλες δουλειες στο γηπεδο που καποιοι αλλοι(οπως εξηγησα παραπανω) δεν κανουν.Κι αν το εχετε προσεξει,ουσιαστικα παιζει σαν προωθημενο χαφ & οχι καθαροαιμος επιθετικος(αυτος ειναι μονο ο Χαριστεας).Παιζουμε δηλαδη ενα 4-5-1 με καποιες εναλλαγες κατα τη διαρκεια του αγωνα.Και κατι τελευταιο...μπορει σε ορισμενα ματς να ηταν τυχερος ο Ρεχαγκελ,αλλα μην τα ισοπεδωνουνε ολα...στη Γερμανια που εχει παρει πρωταθληματα,κυπελλα κι ευρωπαικα παλι θεμα τυχης ηταν?Απλα ξερει να παιρνει απο μετριους παικτες το μαξιμουμ των δυνατοτητων τους & να φτιαχνει πραγματικες ομαδες.Προτιμω αυτο & να κερδιζουμε 1-0 σε καθε ματς παρα να χανουμε πχ. 5-3 και να προσφερουμε "θεαμα"...

Ναι αλλά και τις δύο φορές που δεχθήκαμε πρώτοι 2 γκολ (Ρωσσία - Αλβανία) δεν επανήλθαμε ποτέ...

Δεν κατηγόρησε κανείς τον Ρεχάγκελ, απλά είπαμε να κοιτάξει και άλλους παίκτες να διευρύνει τις επιλογές του όπως Ζήκος, Στολτίδης, Λύμπε, Γεωργάτος κ.λ.π.

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Για εμένα, δεν αξίζει να βάλει παίχτες που παίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα (τέτοιο που είναι). Οι παίχτες που παίζουν σε ομάδες το εξωτερικού μου φαίνονται πιο... ικανοί. Προσωπική γνώμη πάντα.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Συμφωνώ και εγώ ότι θα πρέπει σιγά σιγά να δοκιμάσει και άλλους παικτες. Δικαιολογώ όμως τις επιλογές του σε ΑΥΤΗ την χρονική στιγμή, λιγότερο από 2 μήνες μετά το Euro, γιατί δεν υπήρχε χρόνος για αλλαγές.

Ίσως στο ματς με την Τσεχία θα μπορούσε να δώσει έστω κάποια δεκάλεπτα σε νέους παίκτες για να τους εντάξει στο κλίμα και την φιλοσοφία της Εθνικής. Ελπίζω ότι θα το κάνει στο επόμενο χρονικό διαστημα.

..and you'll never walk alone...

έστω και ο Βρύζας παίζει στα επιθετικά χαφ (που για να παίζεις πίσω από το φορ, πρέπει να ξέρεις πολύ μπάλα π.χ. Τσιάρτας) πράγμα δλδ που είναι οξύμωρο...

προτιμάει δλδ τον Βρύζα, αντί του Γεωργιάδη, Καφέ, Κατσουράνη (τον έχει σκίσει πίσω επειδή δεν έχει λύσεις) ούτε καν τον Γιαννακό (που δεν τον έχει βάλει ποτε δεξί εξτρέμ) , και σίγουρα θα κόλλαγε και ο Λύμπε για αυτή τη θέση... όλοι παίκτες 10 σκάλες ανώτεροι τεχνικά, που μπορούν να σκοράρουν...

Στα αμυντικά χαφ θεωρώ πολύ λίγο τον Μπασινά σε σχέση με Ζήκο, Στολτίδη...

αριστερά είμαι ακίνδυνος, λείπει ο Γεωργάτος και θα ήταν πιό ωραίο να παίζει και ο Μαυρογενίδης πίσω από τον Σαϊτα ώστε να προωθείται ο Γιούρκας ακόμα πιό πολύ...

Σχετικά με τον Παπ, όποτε τον έχει βάλει έχει μπεί σαν τρίτος και στο πλάϊ, ενώ η φυσική του θέση είναι κάτι σαν του Ανρί (παίρνω αμπάριζα και μπάινω)... πρώτος σκόρερ ήταν πέρυσι και βασικός, και παίζει ο Χαριστέας που είναι αναπληρωματικός...

και το πρόβλημά μου είναι στο ότι έχιε μαζέψει πρεσσαδόρους παίκτες, για παιχνίδια που σ αυτόν τον όμιλο θα πρέπει να επιτεθείς και όχι να αμύνεσαι και να κρατάς πίσω... δλδ στην Ελβετία και στη προεταιμασία πάλι θεωρία με 2πλή ζώνη και αλληλοκάλυψη με βοήθειες και μαν 2 μαν έκαναν?

η επίθεση δεν είναι θεάμα, είναι αποτέλεσμα...

υγ. άκουσα ότι ξεκινάμε αύριο με Τσιάρτα... :!:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vampyre ( 7 Σεπ. 2004 , 13:22)

Ναι αλλά και τις δύο φορές που δεχθήκαμε πρώτοι 2 γκολ (Ρωσσία - Αλβανία) δεν επανήλθαμε ποτέ...

Αν δεν είχαμε βάλει το γκολ με την Ρωσία δεν θα περνάγαμε τον όμιλο.

Πάντως αν και δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες, η ελληνική ομάδα είναι σίγουρο ότι είναι πολύ κουρασμένη και ζαλισμένη από το Euro και θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να φτάσει σε καλό επίπεδο απόδοσης.

http://skopia.digitalrice.com/ads/myphone-skopia.jpg

Ελληνικός στρατός και στρατιωτική θητεία - http://www.ellinikos-stratos.com/

Collecting coins - http://www.fleur-de-coin.com/

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Wappy ( 7 Σεπ. 2004 , 14:32)

υγ. άκουσα ότι ξεκινάμε αύριο με Τσιάρτα... :!:

Ωχχχχ... :cry: :cry: :mad:

Πουλαω τα εισιτηρια μου...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Wappy ( 7 Σεπ. 2004 , 14:32)

αριστερά είμαι ακίνδυνος, λείπει ο Γεωργάτος και θα ήταν πιό ωραίο να παίζει και ο Μαυρογενίδης πίσω από τον Σαϊτα ώστε να προωθείται ο Γιούρκας ακόμα πιό πολύ...

Σχετικά με τον Παπ, όποτε τον έχει βάλει έχει μπεί σαν τρίτος και στο πλάϊ, ενώ η φυσική του θέση είναι κάτι σαν του Ανρί (παίρνω αμπάριζα και μπάινω)... πρώτος σκόρερ ήταν πέρυσι και βασικός, και παίζει ο Χαριστέας που είναι αναπληρωματικός...

και το πρόβλημά μου είναι στο ότι έχιε μαζέψει πρεσσαδόρους παίκτες, για παιχνίδια που σ αυτόν τον όμιλο θα πρέπει να επιτεθείς και όχι να αμύνεσαι και να κρατάς πίσω... δλδ στην Ελβετία και στη προεταιμασία πάλι θεωρία με 2πλή ζώνη και αλληλοκάλυψη με βοήθειες και μαν 2 μαν έκαναν?

η επίθεση δεν είναι θεάμα, είναι αποτέλεσμα...

Ο Γεωργατος αν θυμαμαι καλα ειχε βρισει το Ρεχαγκελ & μονο γι'αυτο δεν πρεπει να εχει θεση στην Εθνικη(προσωπικη αποψη).Εξαλλου δεν ειναι παικτης για πραγματικα μεγαλες ομαδες,αφου διακατεχεται απ'τον κλασικο ωχαδερφισμο του Ελληνα(το γεγονος οτι αφησε μια λαμπρη καριερα στο καμπιονατο για να πινει τον φραπε του στο Πασαλιμανι τα λεει ολα :whistle: ).Ο Χαριστεας ναι μεν παιζει αναπληρωματικος,αλλα στην πρωταθλητρια Γερμανιας Βερντερ...αν ηταν στον Παο θα ηταν βασικοτατος οπως και πολλοι ακομα Ελληνες που αγωνιζονται στο εξωτερικο.Εμενα μου αρεσει σα παικτης,επειδη ανεβαζει ολη την ομαδα,βαζει τα γκολακια του & εχει αρκετα καλη τεχνικη καταρτιση.Οσο για τους πρεσαδορους παικτες,δυστυχως εμεις μονο τετοιους εχουμε...εδω στηριζομαστε τα τελευταια 7 χρονια στον Τσιαρτα για να μας κανει παιχνιδι,ενω εχει αποδειξει οτι ειναι μονο για καμια στημενη φαση και αν...Στο τελευταιο θα διαφωνησω,αφου ειναι γνωστο οτι η επιθεση κοβει εισιτηρια,αλλα η αμυνα αποτελεσματα...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Wappy ( 7 Σεπ. 2004 , 12:11)

έγινε το απίστευτο και επιλέχθηκε και ο Τσιάρτας... χωρίς ομάδα... ο οποίος κλήθηκε να πάιξει 50 λεπτά αγώνα και φυσικά δεν μπόρεσε, δεν άντεξε.

o Τσιάρτας, ειναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής, όσο κι αν μου την σπάει ο χαρακτήρας του. Ομως τώρα που δεν βρήσκεται σε ομάδα, θα πρέπει να παίζει το πολύ 1 ημίχρονο.

Κατα τα άλλα, συμφωνω καθολικά στο υπόλειπο κείμενό σου. :)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...