atillas24 Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου Και για του λόγου το αληθές: 3 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris 43 Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου Ενώ συνδέονται με hot spot άλλες συσκευές δεν στέλνει ίντερνετ... έχει κάποια ρύθμιση ή είναι ελάττωμα της συσκευής μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Chris 43 said: Ενώ συνδέονται με hot spot άλλες συσκευές δεν στέλνει ίντερνετ... έχει κάποια ρύθμιση ή είναι ελάττωμα της συσκευής μου. Δεν είναι ελάττωμα της δικής σου συσκευής, είναι γενικό πρόβλημα των Motorola συσκευών... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου (edited) θεωρω βασικα οτι υπαρχει καποια ασυμβατοτητα με αρκετα chip δεκτών wifi. Προσπαθω να δωσω ιντερνετ στο pc και η usb καρτα δικτυου δεν βλεπει το hotspot των 5 ghz. Οταν ανοιγω την επεκταση συμβατοτητας (που ανοιγει και τα 2,4Ghz) το hotspot (στα 2,4) φαινεται κανονικά. Από την άλλη το hotspot χωρις επεκταση συμβατοτητας,στα 5 ghz φαινεται κανονικά στο σχετικα καινουργιο τάμπλετ μου. Αρα προφανως κατι παιζει με κάποια (ίσως παλιότερα) wifi chip. Εν προκειμενω, ας δοκιμασει ο φίλος @Chris 43την επεκταση συμβατοτητας στις ρυθμισεις του hotspot μηπως του δωσει κανονικα ιντερνετ. Να αναφερθει επισης από τι sim προσπαθει να μοιράσει γιατί σε καποια προγραμματα κινητης/data υπήρχαν περιορισμοί παλιότερα στο θεμα αυτό. Edited 24 Ιανουαρίου by kmpatra 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris 43 Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου Ευχαριστώ. Άρα ζητάω αντικατάσταση προϊόντος και ελπίζω να μην έχει το ίδιο θέμα και η άλλη συσκευή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου αν παρεις το ιδιο μοντελο δεν νομιζω να αλλαξει κατι. Δοκιμασες την ρυθμιση που εγραψα? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris 43 Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου Δοκίμασa και την επέκταση συμβατότητας και δεν αλλάζει κάτι. Γενικά μόλις ανοίξω το hotspot δεν έχει πρόσβαση στο ίντερνετ ούτε η ίδια συσκευή.. με την ίδια κάρτα sim σε άλλη συσκευή δουλεύει κανονικά. Άρα δεν είναι θέμα του δικτύου νομίζω (Vodafone). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου (edited) 1 ώρα πριν, Chris 43 said: Ευχαριστώ. Άρα ζητάω αντικατάσταση προϊόντος και ελπίζω να μην έχει το ίδιο θέμα και η άλλη συσκευή.... Όπως έγραψε και ο φίλος πιο πάνω, δε θα αλλάξει κάτι αν πάρεις την ίδια συσκευή. Γενικά, όπως έγραψα, έχουν θέμα τα Motorola. Αν το χρειάζεσαι οπωσδήποτε το hotspot τότε σκέψου να αλλάξεις μάρκα... Edited 24 Ιανουαρίου by atillas24 2 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου Γενικά, μετά λύπης, διαπιστώνω ότι η συγκεκριμένη συσκευή είναι αρκετά προβληματική με τις ασύρματες συνδέσεις. Έχω παρατηρήσει διαφορά "τερτιπια" με το WiFi του σπιτιού μου ενώ όλες οι άλλες συσκευές λειτουργούν υποδειγματικά. Επίσης χαμηλές ταχύτητες στη 4G σύνδεση ακόμα και αν έχει φουλ σήμα (ξέρω ότι δε φταίει η εταιρεία κινητής γιατί με την ίδια εταιρεία, στα ίδια σημεία με άλλη συσκευή έπιανα ΠΟΛΎ παραπάνω). Προσθέστε και το πρόβλημα με το hotspot και κάπως έτσι βγαίνει και η πολύ χαμηλή τιμή του... 1 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polson Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου (edited) 2 ώρες πριν, atillas24 said: Γενικά, μετά λύπης, διαπιστώνω ότι η συγκεκριμένη συσκευή είναι αρκετά προβληματική με τις ασύρματες συνδέσεις. Έχω παρατηρήσει διαφορά "τερτιπια" με το WiFi του σπιτιού μου ενώ όλες οι άλλες συσκευές λειτουργούν υποδειγματικά. Επίσης χαμηλές ταχύτητες στη 4G σύνδεση ακόμα και αν έχει φουλ σήμα (ξέρω ότι δε φταίει η εταιρεία κινητής γιατί με την ίδια εταιρεία, στα ίδια σημεία με άλλη συσκευή έπιανα ΠΟΛΎ παραπάνω). Προσθέστε και το πρόβλημα με το hotspot και κάπως έτσι βγαίνει και η πολύ χαμηλή τιμή του... Καλησπέρα.... Η σύζυγος δεν έχει προβλήματα με την συσκευή πάντως , όλα λειτουργούν άψογα . Μήπως είναι ελαττωματική η συσκευή η κάτι άλλο ?? Καλό βράδυ Edited 24 Ιανουαρίου by Polson Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου 11 ώρες πριν, Polson said: Καλησπέρα.... Η σύζυγος δεν έχει προβλήματα με την συσκευή πάντως , όλα λειτουργούν άψογα . Μήπως είναι ελαττωματική η συσκευή η κάτι άλλο ?? Καλό βράδυ Και εγώ έτσι νόμιζα στις αρχές αλλά επιβεβαιώθηκα από διάφορα ίδια σχόλια σε διάφορα ξένα forums, Reddit, κλπ.... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου (edited) "Έσκασε" security update 01 Ιανουαρίου '24, 32,58ΜΒ σε μέγεθος... Edited 26 Ιανουαρίου by atillas24 1 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου ενω εχω ενεργοποιήμενη την αναμονή κλησης , οταν μιλάω και έχω 2η γραμμή δεν μου ερχεται η κλήση αλλα μονο sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου Θεμα ρυθμισης από την εταιρεία κινητής είναι αυτό. Δεν είναι θέμα του τηλεφώνου. Ρώτα στο νήμα της εταιρείας που έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 23 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Φεβρουαρίου (edited) Μία ερώτηση για όσους χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο κινητό με cosmote. Είχα να χρησιμοποιήσω sim cosmote εδώ και τέσσερις μήνες. Τώρα που ξαναέβαλα την κάρτα (για να εξαργυρώσω κάτι token), παρατηρώ ότι προφανώς λόγω κάποιας ενημέρωσης των carrier services, δεν με αφήνει να αλλάξω τον τύπο δικτύου απο 4g σε 2g και αντίστροφα. Η επιλογή φαίνεται απενεργοποιημένη, και το κινητό παίζει σε 4g ή 2g ανάλογα με την κάλυψη. Μπορεί να το επιβεβαιώσει κανένας που έχει την ίδια συσκευή? Περισσότερο βέβαια για θέμα ρυθμίσεων δικτύου μου κάνει. Παλαιότερα υπήρχε διακόπτης και για τις κλήσεις 4g το οποίο μετά από ενημέρωση πάλι των carrier services καταργήθηκε και αυτός. Edited 23 Φεβρουαρίου by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου On 23/2/2024 at 6:45 ΜΜ, kmpatra said: Μία ερώτηση για όσους χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο κινητό με cosmote. Είχα να χρησιμοποιήσω sim cosmote εδώ και τέσσερις μήνες. Τώρα που ξαναέβαλα την κάρτα (για να εξαργυρώσω κάτι token), παρατηρώ ότι προφανώς λόγω κάποιας ενημέρωσης των carrier services, δεν με αφήνει να αλλάξω τον τύπο δικτύου απο 4g σε 2g και αντίστροφα. Η επιλογή φαίνεται απενεργοποιημένη, και το κινητό παίζει σε 4g ή 2g ανάλογα με την κάλυψη. Μπορεί να το επιβεβαιώσει κανένας που έχει την ίδια συσκευή? Περισσότερο βέβαια για θέμα ρυθμίσεων δικτύου μου κάνει. Παλαιότερα υπήρχε διακόπτης και για τις κλήσεις 4g το οποίο μετά από ενημέρωση πάλι των carrier services καταργήθηκε και αυτός. Δίκτυο και διαδυκτιο/δίκτυο κινητής τηλεφωνίας/κάρτες σιμ κάνεις επιλογή σε ποια σιμ θέλεις και μετά πας προτιμώμενος τύπος δικτύου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου Δε ξέρω αν έχει αναφερθεί ή αν πάντα είχε αυτή τη λειτουργία αλλά μόλις ανακάλυψα ότι έχει double tap to lock (όχι όμως double tap to wake)...! 1 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου Κλειδωνει με double tap? Πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου 1 hour ago, kmpatra said: Κλειδωνει με double tap? Πως? Ρυθμίσεις - κινήσεις - ορισμός οθόνης σε αναστολή λειτουργίας 1 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-bsg/f/dl197/ Η πιο πρόσφατη Gcam, που λειτουργεί σωστά, για αυτή τη συσκευή... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου https://github.com/revanced-apks/build-apps/releases Οι πιο πρόσφατες Revanced εφαρμογές. Πρώτα εγκαθιστούμε το micro g... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHN_ONLY Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου Αντιμετωπίζει κανένας το πρόβλημα που ο κάτοχος σταματάει να ακούει τον συνομιλητή του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου (edited) 19 minutes ago, JOHN_ONLY said: Αντιμετωπίζει κανένας το πρόβλημα που ο κάτοχος σταματάει να ακούει τον συνομιλητή του; Δε μου έχει κάνει κάτι τέτοιο... Δηλαδή κατά τη διάρκεια της κλήσης, ξαφνικά, σταματά να ακούς το συνομιλητή σου; Εκείνος σε ακούει; Edited 17 Μαρτίου by atillas24 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου (edited) Ποια εταιρεία έχεις? Έχεις ενεργοποιημένο wifi calling? Ενα θεμα που εχω παρομοιο,με διακεκομμένη συνομιλία κυριως απο το μερος του συνομιλητη, συμβαινει αν εχω ταυτόχρονα ενεργοποιημενο το wifi calling και το bluetooth (το τελευταίο ομως απλά ενεργοποιημένο χωρίς να έχει συνδεδεμενα ακουστικά) Edited 17 Μαρτίου by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHN_ONLY Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου Με συγγενή μου μιλούσα που έχει αυτήν την συσκευή και σε αρκετές φάσεις δεν με άκουγε καθόλου ενώ εγώ τον άκουγα κανονικα Vodafone cu έχει, από ρυθμίσεις δεν γνωρίζω τι έχει ακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts