chios Δημ. August 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2023 Εμένα πάλι πρέπει να πατήσω volume up και το κουμπί αποτύπωμα για να μου βγάλει επανεκκίνηση ή κλείσιμο!Πρόσθετες ρυθμίσεις - κουμπί λειτουργίας και άλλαξε το. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. August 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2023 On 14/8/2023 at 10:59 ΠΜ, pulsar said: Δεν έχει τίποτα από Vodafone καθαρό λογισμικό έχει άλλα έχει κάποια κολλήματα π.χ.εισαι σε κάποια σελίδα στο ίντερνετ και σε πάρουν τηλέφωνο μπορεί και να μην μπορείς να δεις ποιος σε καλεί,εχθές με κάλεσαν και το κινητό πάγωσε και έκανε επανεκκίνηση μόνο του!!! Μέχρι στιγμής δεν μου έχει κάνει κάτι παρόμοιο. Μήπως έτυχε? Βέβαια για να ειμαστε δίκαιοι, είναι ελάχιστα αργό το κινητό, αλλά όχι τίποτα τρομερό On 14/8/2023 at 11:29 ΠΜ, p_k said: Δεν διάβασα καλές κριτικές Για 139 ευρώ, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή. Συν ότι ειναι και 5G dual sim 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 Καλημέρα παρέλαβα εχθές ένα τέτοιο τηλέφωνο από vf στα 139.Γνωριζει κανένας πόσα χρόνια θά δίνει ή real me ενημερώσεις; Android 14 θά πάρει; Γενικά το τηλέφωνο είναι πολύ τίμιο σε αυτή την τιμή.Ακομα τό μαθαίνω και δεν έχω ολοκληρωμενη άποψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. September 14, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2023 Μετά το τελευταίο update, έχω παρατηρήσει ότι ενώ το πρωί που φεύγω απ' το σπίτι απενεργοποιώ το Wi-Fi αφού στη δουλειά δεν έχω, όταν γυρνάω σπίτι ενεργοποιείται μόνο του. Την πρώτη φορά σκέφτηκα ότι μπορεί να το ενεργοποίησα και να μην το θυμόμουν, όμως γίνεται κάθε μέρα, οπότε δεν είναι η ιδέα μου. Τι φάση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2023 Έτσι είναι και το δικό μου realme 9 Pro, αναγνωρίζει ότι είσαι σε γνωστό WiFi και συνδέεται αυτόματα για εξοικονόμηση δεδομένων, αν πας ρυθμίσεις, τοποθεσία , υπάρχει επιλογή σάρωση WiFi και Bluetooth και μπορείς να το απενεργοποιήσεις , εμένα προσωπικά με βολεύει. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. September 14, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2023 Ναι ΟΚ, απλά άλλαξε η ρύθμιση ξαφνικά μετά το τελευταίο update πριν λίγες μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. 22 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου Πολλή νέκρα για τη συγκεκριμένη συσκευή. Πριν λίγο έσκασε update για Android 14, ούτε που είχα στο νου μ,ου ότι θα πάρει το 14 να πω την αλήθεια. Είναι κανείς τολμηρός που την πέρασε ήδη ή έχει διαβάσει τίποτα περίεργο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου Στο 9 pro που περάστηκε πριν λίγες μέρες κανένα πρόβλημα τρένο πάει. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. 4 Απριλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου Στο 5G πάντως σα να έχει πέσει λίγο βαρύ το 14 έχω την εντύπωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου Στο 9pro ήρθε η αναβάθμιση σε 14 ή και στο 9 5G? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου Έχω ενεργοποιήσει το Volte αυτό σημαίνει ότι είναι ενεργοποιημένο και το wifi calling? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου 1 hour ago, Fns1 said: Έχω ενεργοποιήσει το Volte αυτό σημαίνει ότι είναι ενεργοποιημένο και το wifi calling? Όχι, το wifi calling προϋποθέτει την ύπαρξη volte, όχι όμως και το αντίθετο. Για να διαπιστώσεις αν έχεις wifi calling γύρνα το κινητό σε λειτουργία πτήσης, ενεργοποίησε το wi-fi και προσπάθησε να κάνεις κλήση φωνής. Εάν μπορέσεις, σημαίνει ότι έχεις wi-fi calling, αλλιώς δεν έχεις. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts