gravis Δημοσιεύτηκε October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 10, 2005 Την έχει δοκιμάσει κανείς αυτην την καινουρια υπηρεσια του ΟΤΕ?, αν και την εχω ενεργοποιηση δεν μπορεσα να την δουλεψω, και στον οτε πηρα και δεν μπορεσαν να με βοηθησουν, πιστευω εχει προβληματα αυτη η υπηρεσια :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 Σε εμένα δουλεύει μια χαρά. Σημειωτέον ότι έχω ISDN σύνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gravis Δημ. October 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 Σε τι κεντρο εισαι?,χρησιμοποιεις isdn συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 Και εγώ είχα πρόβλημα σε PSTN γραμμή... Το έστειλαν στους τεχνικούς και το έφτιαξαν!! Επίσης, έχει ένα αρνητικό... Από τη στιγμή που ελευθερωθεί η γραμμή του άλλου το κέντρο περιμένει 10 δευτερόλεπτα και μετά σε συνδέει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 Τι ακριβώς προσφέρει αυτή η υπηρεσία; Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 Δίνει τη δυνατότητα άμα αυτός που καλέις μιλάει να πατάς εκείνη το στηγμή Flash ή R ή το άγκιστρο στιγμιαία (ό,τι έχει η συσκευή σου δηλαδή) και μετά 5#. Σου λέει "Η εντολή σας έγινε δεκτή" το κλείνεις και μόλις ελευθεροθεί η γραμμή αυτού που καλούσες μετά απο 10 δευτερόλεπτα χτυπάει το τηλέφωνο σου! Το σηκώνει και κάνει τουουουουουουουουουτττ!! Δηλαδή σε έχει συνδέση... Είναι δωρεάν και πληρώνεις μόνο την κλήση σα να έπαιρνες εσύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Έχω ISDN. Πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι; (να καλέσω 134; ) Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Την κλήση την χρεώνεσαι όταν σηκώσει και ο αλλος το ακουστικό ή όταν σηκώσεις το ακουστικό και ακούσεις το "τουτ"; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Έχω ISDN. Πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι; (να καλέσω 134; ) Δεν ξέρω... Πάρε δωρεάν στο 134 και ρώτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Την κλήση την χρεώνεσαι όταν σηκώσει και ο αλλος το ακουστικό ή όταν σηκώσεις το ακουστικό και ακούσεις το "τουτ"; Προφανώς και μόλις το σηκώσει ο άλλος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Έχω ISDN. Πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι; (να καλέσω 134; ) Πρέπει να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία με κλήση στο 134, και για όλα τα MSN ξεχωριστά. Για τον φίλο που ρώτησε παραπάνω, έχω isdn τηλέφωνο σε intracom κέντρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gravis Δημ. October 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 geram, ποιο ISDN τηλέφωνο έχεις? γιατι εμενα απο το αναλογικό τηλέφωνο μου δουλεύει καλα, αλλα απο το ISDN τηλέφωνο τις Elmeg c300 όποτε πάω να το ενεργοποιήσω μου λέει rejected.. Σε ericsson κέντρο ειμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timmor Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 :!: :!: geram, ποιο ISDN τηλέφωνο έχεις? γιατι εμενα απο το αναλογικό τηλέφωνο μου δουλεύει καλα, αλλα απο το ISDN τηλέφωνο τις Elmeg c300 όποτε πάω να το ενεργοποιήσω μου λέει rejected.. Σε ericsson κέντρο ειμαι Αν κάποιος έχει προεπιλογή φορέα και ενεργοποιήσει την υπηρεσία,οταν γίνει και ολοκληρωθεί η κλήση θα χρεωθεί απο τον ΟΤΕ ή από τον άλλο πάροχο????? :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 geram, ποιο ISDN τηλέφωνο έχεις? γιατι εμενα απο το αναλογικό τηλέφωνο μου δουλεύει καλα, αλλα απο το ISDN τηλέφωνο τις Elmeg c300 όποτε πάω να το ενεργοποιήσω μου λέει rejected.. Σε ericsson κέντρο ειμαι Δουλεύει και σε ένα Auerswald και σε ένα Ascom Eurit 40 που έχω. Το ένα είναι πάνω στο τηλεφωνικό κέντρο και το άλλο πάνω στο netmod Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Xana provlima me ta ellinika sto pc, opote grafo greeklish :mad: Pira simera sto 134 kai zitisa tin energopoiisi tis ipiresias kai sto kirio noumero tis isdn grammis kai sto msn. Me enimerose o ipallilos oti tha kalesei epitopou to psifiako kentro gia na energopoiithei amesa i ipiresia. Perimena gia ligo stin anamoni kai me enimerose oti to poli se 20 lepta tha ehei energopoiithei. Perasan ta 20 lepta kai dino tin entoli *#37# apo to ena asirmato pou eho kai mou evgale sima oti einai energopoiimeni i ipiresia (i entoli afti anaferetai sto vivlio odigion tou netmod) . Kano mia klisi se arithmo pou einai kateillimenos kai molis akouo to sima kateillimenou patao FLASH *37# (simfona pali me tis odigies tou netmod, pou mou tis epivevaiosan kai apo to 134) . Den akoustike kanena sima, san na itan nekri i grammi kai katevasa to akoustiko. Fisika otan eleftherothike i alli grammi den leitourgise i ipiresia. Tha tous xanaparo avrio na ta akousoun ligaki. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Εγώ πηρα τηλ στο 134 και η κοπελα δεν είχε ιδεα για την υπηρεσία. μ'έβαλε στην αναμονή μέχρι να ρωτησει και μετά μου ειπε πως πρέπει να παρω ολοκλοιρο το πακέτο των 1.3€. Επειδή όμως δεν θυμώμουν τον αριθμό Α.Τ δεν το προχώρησα. Μετά απο 10 λεπτά, αφού βρήκα την ταυτότητα πήρα τηλ και βγήκε άλλος ο οποίος μου είπε πως η υπηρεσία είναι δωρεάν... την ενεργοποίησα και τελος καλό όλα καλα. κανένα σχόλιο! Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Στο OteShop γίνεται παραγγελία on-line χωρίς χρέωση (link). ΥΓ: Έχει και οδηγίες... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 Έκανα αίτηση online αλλά με έγραψαν. Δεν κάλεσαν για επιβεβαίωση. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 Ναι, κι εγώ σε αιτήσεις για άλλες υπηρεσίες που έχω κάνει μέσω internet δεν με πήραν για επιβεβαίωση. Μόνο πριν από 3-4 χρόνια που ενεργοποίησα την αναγνώριση κλήσης με πήραν τηλέφωνο για επιβεβαίωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 Ναι, κι εγώ σε αιτήσεις για άλλες υπηρεσίες που έχω κάνει μέσω internet δεν με πήραν για επιβεβαίωση. Μόνο πριν από 3-4 χρόνια που ενεργοποίησα την αναγνώριση κλήσης με πήραν τηλέφωνο για επιβεβαίωση. Η οποία όλως τυχαίως είναι χρεώσιμη... Ό,τι τους συμφέρει. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 Έχει κάποια λογική αυτό που κάνουν. Καλούν για τις χρεώσιμες υπηρεσίες μόνο, αφού αυτές είναι πιο πιθανό να υπάρξει αντίρρηση από τον κάτοχο της γραμμής. Αν τυχόν δεν μπορούν για κάποιο λόγο να ζητήσουν επιβεβαίωση για όλες τις αιτήσεις, ας ζητούν τουλάχιστον από τις χρεώσιμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Συμφωνώ αλλά το θέμα είναι ότι όχι μόνο δεν επιβεβαιώνουν τις μη χρεώσιμες ευκολίες, αλλά δεν τις ενεργοποιούν κιόλας. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Ωχ... τώρα ξαναείδα το μήνυμά σου και κατάλαβα ότι το "με έγραψαν" δεν σήμαινε ότι σε έγραψαν στην υπηρεσία αλλά ότι... σε έγραψαν κανονικά! Νόμιζα ότι το πρόβλημά σου ήταν ότι απλά δεν σε πήραν τηλέφωνο! Δεν μου έχει τύχει, ακόμα κι αν δεν με ειδοποιήσουν μου ενεργοποιούν τις υπηρεσίες. Μπορείς να δοκιμάσεις άλλη μια φορά ή να καλέσεις το 134 (τσάμπα είναι άλλωστε) και να ξεμπερδεύεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Δε το έβαλα και σε εισαγωγικά :p Έλεγα να αποφύγω το 134 γιατί για άλλο θα πάρω και τελικά ίσως βρεθώ με άλλα (βλ παραπάνω που κάποιου του είπαν ότι πρέπει να γραφτεί στο πακέτο με το 1,3 ευρώ..). Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Κοίτα να δεις, από τη στιγμή που είσαι (και είμαστε) απόλυτα σίγουρος ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, θα απαιτήσεις αυτό ακριβώς που θες. Στην ανάγκη ζήτα να μιλήσεις με τον προϊστάμενο του υπαλλήλου που θα μιλήσεις. Μόνο που θα πρέπει νομίζω να περιμένεις ως τη Δευτέρα γιατί είναι κλειστά το Σ/Κ το 134. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts