eNeRGy Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 re paidia mi trogeste... ektos apo to qtek 9100 tha vgei kai to qtek 9600 se ligo... thimithite ti diafimisi...: ''eseis akomi perimenete...'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΡΟΛΑΒΕ!!!!!!!!!!!! http://cgi.ebay.co.uk/Sony-ericsson-P990i-yes-a-P990i-NOT-OUT-YET-IN-UK_W0QQitemZ9148019734QQcategoryZ3312QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P900 Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 κοινώς οποιος την πατήσει, την πάτησε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DION Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 Μα φίλε μου, το ίδιο πράγμα λέμε. Αντι στην σαιζ - λονγκ να διαβάζω κάποιο βιβλίο - που το κάνω συχνά - θα διαβάζω το εγχειρίδιο εφαρμώζοντας τις οδηγίες στο κινητό real time. Χαλκιδική, παραλία ή πισίνα, ξαπλώστρα, φραπεδάκι ή μαρτινάκι, και άμα ο ιδρώτας αρχίσει να κυλά "ανεξέλεγκτα", ... μπλουουουουμ! :drool: :drool: :drool: Άλλωστε, ως πατέρας πια, και μάλιστα ενός τρίχρονου "αγγέλου", έχω ξεχάσει από καιρό τα μπαράκια... Δεν ξενυχτάω (τουλάχιστον όχι στα μπαρ...), δεν μεθάω (τη μπυρίτσα την τιμάω πάντως), ε, ας κάνω και κάτι που με ευχαριστεί... (κι αυτό που σκέφτηκες το κάνω, αλλά όχι στην παραλία μέρα μεσημέρι...;) ) Φίλε DION, δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης, απλά, αν δεν έχεις βιώσει στο πετσί σου την τραγική έλειψη ελεύθερου χρόνου, δεν μπορείς ίσως να καταλάβεις τους τρόπους που διαλέγουν να τον αξιοποιούν αυτοί που τον στερούνται... :) Αν ειναι η "μελετη" να γινει πανω σε μια ξαπλωστρα παραλιας τοτε παω πασο! ps1)χμμμμ...πρεπει μαλον να γνοριζομαστε γιατι βλεπω πως ξερεις καποια πραγματα για μενα(αρκετο ελευθερο χρονο!) ps2)Βαλε και καποιο αλλο κινητο στη λιστα αγορων σου γιατι το manual του p990 μαλον κατα το ρεβεγιον των χριστουγεννων βλεπω να το μελετας! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris72 Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 Αν ειναι η "μελετη" να γινει πανω σε μια ξαπλωστρα παραλιας τοτε παω πασο! ps1)χμμμμ...πρεπει μαλον να γνοριζομαστε γιατι βλεπω πως ξερεις καποια πραγματα για μενα(αρκετο ελευθερο χρονο!) ps2)Βαλε και καποιο αλλο κινητο στη λιστα αγορων σου γιατι το manual του p990 μαλον κατα το ρεβεγιον των χριστουγεννων βλεπω να το μελετας! ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris72 Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 εγω απ'την άλλη είμαι στο άλλο άκρο. δε μου αρεσει ποτε να διαβάζω εγχειρίδια. προτιμώ να ανακαλύπτω τα πάντα μόνος σε μια συσκευή. Μή ξεχάσεις ότι εν ώρα μπλουουουουμ πρεπει καποιος να φυλάει το κινητό γιατί αλλιώς ο ιδρώτας θα κυλάει όντως ανεξέλεγκτα και θα χρειαστείς πολλά μπλουουουουμ για να συνέλθεις. Εσύ όμως φίλε μου είσαι ήδη προγραμματιστής και λίγα μπορεί να σου πει ένα εγχειρίδιο συσκευής που έχει άμεση σχέση με το καθημερινό σου αντικείμενο... Εγώ από την άλλη, είμαι άσχετος και αν δε το διαβάσω, θα κάνω όπως έκανε η κυρά που της αγοράσανε πλυντήριο και έβαζε πάνω του τη σκάφη για να πλένει... Άσχετο, αλλά θέλω να το πω: Διαβάζει κανείς εγχειρίδιο αυτοκινήτου; Γιατί; Για να μάθει πως λειτουργεί; :lol: Κι όμως, αν δεν το διαβάσει κανείς, δεν θα μάθει ότι (για το δικό μου ας πούμε, ένα mitsubishi colt) -χρειάζεται ανα 2 - 3 φουλαρίσματα να βάζεις σουπερ αμόλυβδη -το στρώσιμο του κινητήρα γίνεται για 1000 χλμ σε ΠΟΛΗ σε όλη την γκάμα των στροφών - ένα απλό άγγιγμα του φλας προκαλεί "αναβόσβημα" 3 επαναλήψεων για να αλλάξεις λωρίδα κυκλοφορίας - ο χρονοδιακόπτης των υαλοκαθαριστήρων ανεβαίνει αυτόματα σκάλα όταν ξεπερνάει κανείς τα 50 χλμ/ώρα, τα 100 χλμ.ώρα κλπ κ.α. άσχετο, αλλά αν δεν τα διαβάσει κανείς θα τα μάθει τυχαία μετά από καιρό. Και σας πληροφορώ ότι είναι ΠΟΛΥ χρήσιμα... Σόρυ για το άσχετο αλλά το έθεσα ως επιχείρημα για τα μάνιουαλ... Υ.Γ. Την παρατήρησή σου για την δέουσα προσοχή στο τηλέφωνο εν ώρα μπλουμ, έχω υπ' όψιν... Άλλωστε, εκεί που πάω διακοπές συνήθως, δεν υπάρχει και πολύ μεγάλος τέτοιος κίνδυνος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris72 Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 Αλήθεια ρε παιδιά, κάτι που θεωρώ τρομερά σημαντικό για μένα: :confused: :confused: :confused: :confused: ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΝΕΟ Ρ990 ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ; :confused: :confused: Όποιος ξέρει, πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζ μια απάντηση!!! :worry: :worry: :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P900 Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 θα με κανεις να διαβασω το εγχειρίδιο του αυτοκινητου αυριο. κρίμα... και έχει τοσα πολλά εξτρα για να ανακαλύψω απο μόνος μου :( τουλάχιστο ξέρω ότι οι υαλοκαθαριστήρες λειτουργουνε απο μόνοι τους. και κάτι για να μην είμαι τελείως offtopic και με βρίσετε. το business card scanner του P990 θα υποστηρίζει και ελληνικά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cascanteur_79 Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 MAKARI NA EINAI ETSI,OPWS MAS TA LES P-900.... O CHRONOS THA DIKSEI,OPWS DICHNEI KAI PARA POLLA ALLA... RANTEVOY LOIPON KATA SEPTEMVRI,I OKTWMVRI...:what: THE LEGENT OF ROCK MUSIK IN THE OLL WORLD IS ONE:M E T A L I C A Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 nai me thn kainouria sezon tha to doume !!:) Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DPANIDIS Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 sorry gia tin erotisi alla online anabathmisi tha paizei?:wacko: :wacko: :wacko: Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P900 Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 ορίστε που την πάτησα και με το αυτοκίνητο. μου είπανε να τηλεφωνήσω ξανά σε μια βδομάδα. Η ζωη συνεχίζει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostaKosta Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 Καλό κουράγιο μάγκεςςςςςςςςςς. Ελπίζω να αξίζει την αναμονή το κινητό. @ Ρ900 Και από κινητό και από αυτο-κίνητο στην αναμονή σε έχουν!.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cascanteur_79 Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 ...tha daneistw tin ypografi soy,gia na satirisw kati schetiko me to p-900i... -"Σόοοοοφη!!! μέχρι να κυκλοφορήσει το P990i με 3G και wifi η κοντή θα με έχει δηλητηριάσει" -egw ws'poy na vgei to p-990i me 3g kai wifi,tha valw plori,na paw apo ta kentrika grafeia tis S.E.,na to parwwwwwwwwwwwwww.................................................................... :lol: :lol: :w00t: :w00t: :w00t: :rotfl: :rotfl: THE LEGENT OF ROCK MUSIK IN THE OLL WORLD IS ONE:M E T A L I C A Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nMIK-3 Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 H katastasi exei os ekseis: Hmerominia promithias(shipping) tou P990 apo ta ergostasia tis SE ine i teleutea bdomada tou Iouniou(ektos aproopotou). H etairia prospathei me kathe tropo na to tirisei to Q2. Toulaxiston auta mou eipan. Ola ta problimata aforousan simbatotita tou sortware me to hardware, kyrios me to Wi-Fi kai exoun pleon sxedon diorthothei. To hardware exei teliopieithei, isos yparxoun merika bugs stin proti partida, ta opia tha lithoun stadiaka me firmware updates, me tin proti anabathmisei na ine diathesimi merikes mono bdomades meta tin kykloforia tou P990. H episimi thesi tis SE Hellas ine Ioulios... Tha exo tin teliki ekdosi retail tou P990 2-3 meres meta tin kykloforia tou kai tha etoimaso review sta aglika omos to opio tha brite stin istioselida mou. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cascanteur_79 Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 ...me ta trela kai ta paraloga,poy symvainoyn,mono me varia dosi trellas mporei na ta kseperasei kaneis!!!!!!!! (...toylachiston etsi pistevw egw...) :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D THE LEGENT OF ROCK MUSIK IN THE OLL WORLD IS ONE:M E T A L I C A Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 n-Mik3 εισαι ο μόνος που μίλησε λογικά εδώ και πολλά post..........σε πιστευω..........και δικη μου αποψη ειναι οτι ετσι η λογική και τα στοιχεια δείχνουν εως τώρα........νεότερα φυσικα απο 23 Ιουνίου στην Communic Asia!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 re paidia den antilego....kalo to p990....kinitara..... ALLA KAI AFTI I SE 1 XRONO SXEDON EKANE NA TO KIKLOFORISEI! edo pira to Qtek 9100 epidi varethika tin anamoni..... perasan 6 mines....kai akoma den ir8e to p990i ti s**ta kanoune stin Lund oi souidoi??? POSO EGOISTES MPORI NA EINAI??? TOUS ARESE TOSO POLI KAI TO KRATANE GIA TON EAFTO TOUS??? ELEOOOOOOOOSSSSSSSS!!!!!!! THELO P990i TORAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P900 Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 sealover κι εγώ συμφωνώ με σενα ο n-mik3 ειναι το πλεον αξιόπιστο άτομο εδωμεσα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P900 Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 φίλτατε cascanteur_79 συγνώμη αλλά.... μου έκλεψες την υπογραφή κι έτσι την άλλαξα. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Η αξιοπιστια ειναι το μονο μεσο για να καταλαβεις τους ανθρωπους ελεγε ενας φιλος μου συναδελφος. Τελικα το κινητο μαλλον απο οτι φαινεται θα ερθει οταν...παχυνουν οι μυγες! Τοση υπομονη για το τιποτα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cascanteur_79 Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 ...sigoyra to kserete eseis epidei edw mesa eiste perisswtero chrono apo'mena mias kai to idio to nickname moy to leei "newbie"... pantws opws ki'an echei,olla kala arkei -toylachiston na erthei ayto poy perimenoyme oloi edw.........................................................................:wink: _________________________________________________________ "CHWRIO POY FENETAI KOLAOYZO DEN THELEI..." THE LEGENT OF ROCK MUSIK IN THE OLL WORLD IS ONE:M E T A L I C A Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cascanteur_79 Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 ...pali kala poy den moy eferes mynitirio anafora,gia na ekdikastei i klopi toy copyright... tis ypografis....! xi xi xi xi xi xi xi...:D :D :) :) :D :D ______________________________________________________________ THE ANSWER IS ONE:NOKIA_77-10!!! ...poy echei idi kykloforisei ki'olas...! THE LEGENT OF ROCK MUSIK IN THE OLL WORLD IS ONE:M E T A L I C A Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P900 Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 ναι καλα.... τώρα που ανελαβε η Ντάλια θα την βρεις στο κουτί του P990i μαζί με το εγχειρίδιο χρήστη. σε μωβ θα πληρώνεις :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 "A swedish newspaper SE still say P990 will be out in the end of Q2..." http://www.n24.se/dynamiskt/it_telekom/did_12736125.asp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts