Jump to content

Sony Ericsson P990i [old]

T-mobile
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρκετα με την επιθεση στον sealover....

το μονο που εχει κανει ειναι να παραθετει χρησιμα η λιγοτερο χρησιμα links

σε αντιθεση με τον nibon ας πουμε που με υφος χιλιων καρδιναλιων πεταξε δηθεν πληροφορια που δεν μπορουσε ομως να μας πει απο που προερχεται(top secret!!!)

λες και συζηταμε για το που κρυβεται ο ακατανομαστος της al caida

Τωρα αν ο εν λογω χρηστης ειναι του κυκλωματος (δημοσιογραφος ειδικου τυπου κτλπ)ελαχιστα με απασχολει προσωπικα μια και γνωριζω τον τροπο με τον οποιο δουλευουν ! Κανουν παρουσιασεις προιοντων δηθεν , χωρις καν να τα εχουν πιασει στα χερια τους ,Aπλα και μονο αναπαραγοντας δελτια τυπου ετεριων...

αυτα τα λιγα γιατι δεν τρωμε και κουτοχορτο....

11 Φεβρουαρίου είχα το κινητό και ανέβαζα φωτογραφίες σε αυτό το topic http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=84555&page=47&highlight=bibon

O τρόπος της απάντησης σου υποδηλώνει το επίπεδο σου και το επίπεδο των γνώσεων σου γενικότερα. Εξαπολύεις επίθεση, χωρίς να έχεις ιδέα, αλλά μιλώντας με γενικολογίες και αοριστίες που δεν μπορείς πουθενά να στηρίξεις. Αν θέλεις να μιλήσουμε σοβαρά, στείλε μου pm να δούμε τι πραγματικά γνωρίζεις και τι όχι. ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΚΘΕΤΩ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ,ΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ. Στα αλήθεια αν σου έλεγα ποιός μου έδωσε την πληροφορία θα ένοιωθες καλύτερα; Στα αλήθεια τους γνωρίζεις προσωπικά και θέλεις να διασταυρώσει αν όντως ισχύουν τα λεγομενά μου; Αν ναι, δεν περιμένεις να ακούσεις εμένα για την ημερομηνία κυκλοφορίας του P990i, την γνώριζεις ήδη. Όσο για το ύφος των χιλίων καρδιναλίων... είναι μια από τις πολλές κουβέντες σου, μια από τις πολλές παπαραλογίες...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

...Ε, λοιπόν, το αλλάζω:

ΠΩΣ ΠΟΥΛΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ Ρ900 ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ Ρ990 ΠΟΥ ΟΙ ΠΚΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΙΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2006 ΣΤΙΣ 08:44 ΑΚΡΙΒΩΣ;

Εντάξει τώρα σου κάνει ρε μεγάλε; Είμαι εντός θέματος;

:lol: :up: :rotfl:

Με λίγο παραπάνω τέτοιο χιούμορ εδώ μέσα (από όλους) δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα παρεξηγήσεων !!!

:up:

nixx

Αγνόεισε τον bibon christou....το δικό του επίπεδο φαίνεται απ'τον αυταρχικό τροπο που μιλαει αλλα και από τις ανακρίβιες του........και ειναι το μόνο που θα του απαντώ από εδω και στο εξής...................Σεπτέμβρη ή Αυγουτο bibon???????????????Θα καταλήξει ο Παρταολα σου τελικα??:lol: :lol: :p

Και σε μια προσπάθεια να γυρίσουμε στο θεμα....

Σημερα επιβεβαιωσα ο ίδιος πηγαίνοντας να παραλάβω δέματα από τη sony ellas(για τη δουλεία μου)(Σε όποιον θελει ας στειλει pm να του πω συγκεκριμένο ονομα που μίλησα...)και επιβεβαιώνει....

3Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΙΟΥΛΙΟΥ

;)

και το ίδιο λέει και η sonyericsson ellas με e-mail που επικονώνησα

Αγαπητέ Κύριε xxx,

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της

Sony Ericsson μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, το Sony Ericsson P990i κινητό

τηλέφωνο θα είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά, τον Ιούλιο με κάθε

επιφύλαξη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν σας

προτείνουμε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στη διεύθυνση

http://www.sonyericsson.com <http://www.sonyericsson.com/> .

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Θεοδώρου

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Sony Ericsson

Οτι μπορόυσα να βρω από πληροφορίες το έκανα....οι πηγες ειναι ξεκάθαρες....προς το παρον απλα περιμένουμε:cool:

Α ρε Ελληνάρες....απίστευτοι είστε....

Σεβαστήτε όμως και τους άλλους που απλά θέλουν να μάθουν 5 πράγματα για το κινητό. Εχει καταντήσει αηδία το thread.

Και μετά θα φωνάζετε γιατι ένας κακόμοιρος που θέλει να βρεί κάτι ρωτάει το ιδιο και το ίδιο, διότι δεν γουστάρει να δαβάζει 400 σελίδες σάχλες. (2300 ποστς και ακόμη δεν έχει ερθει)

Ελεος παιδιά, όταν είναι να έρθει θα έρθει!!!! Και όταν ερθει ασχοληθείτε με το προϊόν!!!

Γ.

δεν θα απαντησω σε bibon και τον θαυμαστη του πολυ απλα γιατι δεν προκειται να βγει καμμια ακρη....και τι να απαντησεις σε ανθρωπους που δεν σεβονται τον ιδιο τους τον εαυτο....η τι να απαντησεις οταν σου λενε οτι λες παπαρολογιες...

αυτα ακους απο ανθρωπους που δεν εχουν επιχειρηματα.

οσο για το τι ξερω και τι δεν ξερω ,δεν καταλαβα εχουμε καποιο διαγωνισμο γνωσεων?εχω να αποδειξω κατι σε καποιον?

Ανοίγει και πάλι το θέμα. Μην το πάμε όμως πάλι όπως πάει μέχρι τώρα στα τελευταία μηνύματα.

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

ok Florinaperis ;)......let's move on...:D

Το μόνο που προστέθηκε τη μέρα πού ήταν κλειστό το thread είναι η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ της πληροφοριας που πήρα πριν μέρες και έλεγε όπως ανέφερα για 3Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΙΟΥΛΙΟΥ...Το άτομο που το επιβεβαιωσε και μάλιστα έδωσε συγκεκριμένη ημερομηνία(18 Ιουλίου 2006) είναι ο Eldar Murtazin...η αξιοπιστία του οποίου είναι δεδομένη... :cool:

Oπότε βλέπω τα πρώτα P990 να έρχονται στα χέρια μας μέσα/τελη Ιουλίου:O :luck: :up:

Μάγκες, τί θα λέγατε αν μαθαίνατε ότι πρέπει να σκάσετε 910 ευρώπουλα:heat: για το P990i ?

Εγώ πάντως μόλις είδα την τιμή αυτή :shock:

Κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερο (απόδοση / τιμή) το Μ600i με 515 ευρώ.

Εντάξει τα καλά πράγματα κοστίζουν, αλλά όχι και 900 ευρώ...

Μήπως μας περνάνε για ηλίθ:X ?

Κάτσε, που την είδες αυτή την τιμή; Μήπως σε κανένα site που λέει για προπαραγγελίεες κτλ; Γιατί αυτοί ότι θέλουν χρεώνουν. Η SE άργησε να το διαθέσει και οι ανταγωνιστές του είναι φθηνότεροι. Είναι πολύ απίθανο να είναι τόσο ακριβό, γιατί αλλιώς θα είναι η αυτοκτονία της SE.

Κάτσε, που την είδες αυτή την τιμή; Μήπως σε κανένα site που λέει για προπαραγγελίεες κτλ; Γιατί αυτοί ότι θέλουν χρεώνουν. Η SE άργησε να το διαθέσει και οι ανταγωνιστές του είναι φθηνότεροι. Είναι πολύ απίθανο να είναι τόσο ακριβό, γιατί αλλιώς θα είναι η αυτοκτονία της SE.
Μάλλον για εδω λέει :wacko:. Νομίζω είναι γνωστή πλέον η τακτική του expansys :whistle:

OK τότε, κι εγώ το συγκεκριμένο κατάστημα είχα στο μυαλό μου, γι' αυτό ρώτησα! Πάντως κοντά στα 700 είναι μια λογική τιμή, το Μ600 είναι στα ~500, οπότε +200 ευρώ για Wifi+camera είναι καλά. Ας μην ξεχνάμε ότι και οι πρόγονοι του Ρ990 κάπου εκεί κυμαίνονταν τους πρώτους μήνες κυκλοφορίας τους.

Παιδια η τιμή του με τίποτα δεν θα ξεπερνα τα 750ευρω γιατι πολυ απλα είναι κατηγορία ΡΧΧΧ!Τωρα για το Μ600 επειδη είναι και νέα κατηγορία...είναι λιγο παγίδα η τιμή...

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Μακάρι η τιμή του να μην είναι τόσο υψηλή.

Οσο για το πότε θα βγεί, βρήκα ένα site που αναφέρει την 32 εβδομάδα.

http://www.newmobile.nl/eur/nl/news.php?news_id=c3c7a3

(Πίνακας στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας)

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!Και πραγματι αναμένεται να είναι ο πιο ενδιαφέρον μήνας για όλους εμάς που περιμένουμε εδω και ενα χρονο το P990!!!:luck: :D

Tωρα όσο αναφορά την τιμή του θα είναι απ'οτι ξέρω σε ΑΠΟΛΥΤΑ φυσιολογικά πλαίσια για τη σειρα Pxxx.Δηλαδή 700-750euro!

Πιο κοντά στην τιμή αυτή φαίνεται να ειναι και το παρακάτω site...>>>http://pttmobiles.fonetasticwarehouse.com/2/showphones.php/5304

Δειτε και εδω...(..δίνει 15 μέρες count down)...>>>http://www.mobilebee.com/PhoneDetailsID710.html

Ptisi:

Aυτός ο πίνακας είναι εντελώς λάθος....!!Το Κ610 το δίνει 31η εβδομάδα ενώ ξέρουμε οτι έχει ήδη κυκλοφορήσει....!Άλλωστε όλα όπως προανέφερα δείχνουν για 3Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΙΟΥΛΙΟΥ!;)

Aπο το στομα σου και στου θεου το αυτι SEALOVER!!!:cool:

Οταν ειχες πει για 18 του μηνος ενουσες οτι θα βγει τοτε ή οτι θα αρχισει να διανεμεται στα καταστηματα?

To 18 Ιουλίου το είπε ο Eldar Murtazin και θεωρείτε από τις πιο αξιόπιστες πηγές!!Εγώ πριν 3 μέρες που μίλησα μου είπαν(K.Ιωάννης το άτομο πού μίλησα απο τη sony ellas και όσοι θέλουν ολόκληρο το όνομα του στείλτε pm...) οτι την 3η εβδομάδα Ιουλίου θα ξεκινήσει η διαθεση στα καταστηματα ΚΑΙ στην Ελλάδα....τώρα πιο κατάστημα θα το φέρει πρώτα...μάλλον το Πλαισιο...αφου μας έχει συνηθίσει...και οι η τιμή δεν θα ξεπερνά τα 750 ευρώ.Επίσημα η Sonyericsson Hellas μιλά για 'μεσα στον Ιούλιο' κυκλοφορία!Οπότε δεν νομίζω όλοι αυτοι να λένε ψέματα ;)

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!Και πραγματι αναμένεται να είναι ο πιο ενδιαφέρον μήνας για όλους εμάς που περιμένουμε εδω και ενα χρονο το P990!!!:luck: :D

Tωρα όσο αναφορά την τιμή του θα είναι απ'οτι ξέρω σε ΑΠΟΛΥΤΑ φυσιολογικά πλαίσια για τη σειρα Pxxx.Δηλαδή 700-750euro!

Πιο κοντά στην τιμή αυτή φαίνεται να ειναι και το παρακάτω site...>>>http://pttmobiles.fonetasticwarehouse.com/2/showphones.php/5304

Δειτε και εδω...(..δίνει 15 μέρες count down)...>>>http://www.mobilebee.com/PhoneDetailsID710.html

Ptisi:

Aυτός ο πίνακας είναι εντελώς λάθος....!!Το Κ610 το δίνει 31η εβδομάδα ενώ ξέρουμε οτι έχει ήδη κυκλοφορήσει....!Άλλωστε όλα όπως προανέφερα δείχνουν για 3Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΙΟΥΛΙΟΥ!;)

Σε αυτό το site που δίνεις η τιμή του είναι 781 Ευρώ (999 $)

πάντως φαίνεται ότι θα έχει πολύ δυνατό αναταγωνιστή και η μάχη αναμένεται να είναι σκληρή:cool:

http://www.expansys.com/product.asp?code=TYTN

gia kapion pou barietai na exei windows mobile kai den thelei na troei diarkos kolhmata kai sunexes anabathmiseis sto kinhto tou,kai pou den thelei na xanei tis kliseis logo xamilou vibrate,kai pou den thelei na koubalaei ena toublo pou ta kaneis ta panta me touch screen ,kai pou thelei na to pernei mazi tou kai sto club eno auto den mporei,TOTE DEN NOMIZO:D
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Κολλήματα στα windows mobile; Εδώ και ένα χρόνο και 4 μήνες μου έχει κολλήσει λιγότερο από 5 φορές και από δικό μου λάθος. Οι αναβαθμίσεις δείχνουν ότι η εταιρεία νοιάζεται για τον πελάτη και στο χρόνο που είπα βγήκαν 3. Δε νομίζω να είναι συνεχής. Δηλαδή το Ρ990 είναι μικρό;;; Η δόνηση του είναι η πιο δυνατή από όλα τα κινητά που είχα. Το έχω πάντα στη θήκη και όμως την καταλαβαίνω. Ακόμα οι εφαρμογές που υπάρχουν είναι υπερπολλαπλάσιες και το πλήρες πληκτρολόγιο του 9600 είναι σίγουρα πολύ πιο λειτουργικό.

Στο club γιατί δεν μπορείς να το πάρεις; Θα κάνεις και μεγαλύτερη εντύπωση... :ρ

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

To 8010 δεν το είχα αλλά στο review του διάβασα πολύ καλά λόγια.

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...