Jump to content

Sony Ericsson P990i [old]

T-mobile
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

100% ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΕΓΚΥΡΟ SITE ...

http://images.play.com/newimages/playlogo06.gif

>>> http://www.play.com/play247.asp?page=title&r=MBLS&title=904323&p=527&g=684&pa=sr

με ημερομηνία κυκλοφορίας >>>>> Due for release on 01/05/2006 :) :)

...αλλα και στο ...

>>> http://www.mobileshop.com/mobile-phones/o2/contract-mobile-phones/sony-ericsson-p990i.php?

TIMH : ~700euro (1euro= ~1,4pounds) !!!:) ;)

Ολα δείχνουν πως περιπου απο αρχές Μαιου θα είναι στα καταστηματα και στην Ελλάδα!Και με τιμή φυσιολογική....με βάση την αναμενόμενη....:cool:

Το είχα δει εδω κι ενα μηνα στο play.com

είναι το εγκυρο e-shop που είχα πει ότι το ειδα στα 720 euro για Μαϊο.

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

http://www.play.com our price: £499.99 Delivered

availability: Due for release on 01/05/2006

http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=127986&asource=126795

ORA Stylus 2-in-1 for P990 (3-Pack)

Αξεσουάρ για Κινητό Sony Ericsson > ORA Stylus 2-in-1 for P990 (3-Pack)

δική μας τιμή: €14.95 (12.50 χωρίς Φ.Π.Α.)

Διαθεσιμότητα: Αναμένεται Τετάρτη 26 Απριλίου

ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΕΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΝ 1 ΜΑΙΟΥ?

ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ!!!:X :lol: :lol: :D :D

XEXEXEXEXE!!!

Και εμένα μου έστειλαν αυτό το e-mail ...

The powerful Sony Ericsson P990i is now available on O2 contract.

Please see http://www.shopforphones.co.uk/sony-ericsson-p990i.htm for

more details.

--^----------------------------------------------------------------

:confused:

AppleIIc 65C02 1MHz, MacPlus Motorola68000 8MHz, Performa630CD Motorola68040 33MHz

PowerBook190cs Motorola68LC040 33MHz,MHz, PowerMac7600 PowerPC604 120MHz,

PowerMacG3 PowerPC750 300MHz, PowerBookTi G4 PowerPC7450 550MHz

iMacG5 PowerPC 9702GHz, MacBook 2.0GHz Unibody IntelCore2 Duo, MacBook 2.4GHz Unibody IntelCore2 Duo, iPad, MacBook Pro 2.7GHz i7, iPad 2, MacPro 3,2GHz 2012.

ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ!!! http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=126795&tab=3

ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ

Λες να είναι ψεύτικη; :p

Αληθινή είναι η τιμή αλλά τί καθόμαστε και σχολιάζουμε τώρα..αφού το λέει ξεκάθαρα, "Προ-παραγγείλετε τώρα"..

129026.png?1640591734

Episis to N80 kai to s200 den exoun touchscree ... ;)

QWERTY keyboard, handwriting recognition.

Osoi exoun xrisimopisi tauchscreen kseroun poso megali diafora yparxei se ena kinito me,

kai se ena allo xoris ..!

Συμφωνώ ότι 800 ευρώ είναι υψηλή τιμή για αυτά που προσφέρει, πλην όμως αφενός ζούμε σε ελεύθερη αγορά και αφετέρου τίποτα δεν εμποδίζει την SE να το λανσάρει σε αυτήν την τιμή και μετά δυο μήνες (π.χ.) να το ρίξει σε λογικά όρια.

Θυμίζω απλά ότι τα πρώτα 1000 κομμάτια του qtek 9000 που έφερε το expansys (ακόμα ακριβότερο από το Ρ990) έφυγαν σε μια μόνο μέρα. Αναγκαστικά θα πέσει τι τιμή του αφού στα 800 ευρώ περιορίζεται πολύ το υποψήφιο κοινό. Όποιος το θέλει άμεσα φυσικά και θα πάει να το πάρει.

Συμφωνώ ότι 800 ευρώ είναι υψηλή τιμή για αυτά που προσφέρει, πλην όμως αφενός ζούμε σε ελεύθερη αγορά και αφετέρου τίποτα δεν εμποδίζει την SE να το λανσάρει σε αυτήν την τιμή και μετά δυο μήνες (π.χ.) να το ρίξει σε λογικά όρια.

Θυμίζω απλά ότι τα πρώτα 1000 κομμάτια του qtek 9000 που έφερε το expansys (ακόμα ακριβότερο από το Ρ990) έφυγαν σε μια μόνο μέρα. Αναγκαστικά θα πέσει τι τιμή του αφού στα 800 ευρώ περιορίζεται πολύ το υποψήφιο κοινό. Όποιος το θέλει άμεσα φυσικά και θα πάει να το πάρει.

Synfono ..! :)

AppleIIc 65C02 1MHz, MacPlus Motorola68000 8MHz, Performa630CD Motorola68040 33MHz

iMacG5 PowerPC 9702GHz, MacBook 2.0GHz Unibody IntelCore2 Duo, MacBook 2.4GHz Unibody IntelCore2 Duo, iPad, MacBook Pro 2.7GHz i7, iPad 2, MacPro 3,2GHz 2012.

pantos to kinhtouli petaaaaaaaaaaaaaei.Einai 10 fores better apo ta motorola uiq akukloforthta ellada h to sep910.To mono pou tha me ekane na apofugo thn agora tou h thn sundesh tou se kapio dyktio einai oti xeroume pos pezei h SE kai auto einai kati san to p800 otan protobghke ara to P1000 tha nai pragmatika koryfh.Dhladh otan xereis pos tha uparxei p1000 kai auto einai t0 karasigouro empisteuesai na dosis tosa lefta gia auto?Xero oti exei xanasuzhththei alla dusthxos pali epimeno kai leo pos prosopika den me aresei etsi pos h se plasarei ta kinhta ths kai as eimai fan:rolleyes:
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

pantos to kinhtouli petaaaaaaaaaaaaaei.Einai 10 fores better apo ta motorola uiq akukloforthta ellada h to sep910.To mono pou tha me ekane na apofugo thn agora tou h thn sundesh tou se kapio dyktio einai oti xeroume pos pezei h SE kai auto einai kati san to p800 otan protobghke ara to P1000 tha nai pragmatika koryfh.Dhladh otan xereis pos tha uparxei p1000 kai auto einai t0 karasigouro empisteuesai na dosis tosa lefta gia auto?Xero oti exei xanasuzhththei alla dusthxos pali epimeno kai leo pos prosopika den me aresei etsi pos h se plasarei ta kinhta ths kai as eimai fan:rolleyes:

Ean exeis to Qtek 9000, sygoura mporeis na perimenis 1 kai 2 xronia gia na parei to SE P1xxx, :rolleyes: alla ean exeis to SX1 opos ego,

anipomoneis gia to P990i. :D

Εγω παρόλο που έχω τα λεφτα ετοιμα και περιμενω να κυκλοφορησει το Ρ990 και να το παραγγειλω απ'το εξωτερικό αρχισα να σκεφτομαι το ΜΗ ενσωματομενο GPS και ίσως να περιμενω το επόμενο Ρχχχ(χ)

Καθότι μανιακός με το GPS εχω πηξει στο να φορτιζω το κινητό λόγω καταναλωσης μπαταρίας απ'το Bluetooth GPS. και μια που καθυστερησε τόσο το 990 τι με χαλαει να περιμενω ακομη λίγο για το επόμενο.

φυσικα απ'την αλλη δε ξερουμε αν το επόμενο θα εχει GPS

Εγω παρόλο που έχω τα λεφτα ετοιμα και περιμενω να κυκλοφορησει το Ρ990 και να το παραγγειλω απ'το εξωτερικό αρχισα να σκεφτομαι το ΜΗ ενσωματομενο GPS και ίσως να περιμενω το επόμενο Ρχχχ(χ)

Καθότι μανιακός με το GPS εχω πηξει στο να φορτιζω το κινητό λόγω καταναλωσης μπαταρίας απ'το Bluetooth GPS. και μια που καθυστερησε τόσο το 990 τι με χαλαει να περιμενω ακομη λίγο για το επόμενο.

φυσικα απ'την αλλη δε ξερουμε αν το επόμενο θα εχει GPS

ΜΠΑ, Η ERICSSON ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ GPS . ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΜΟΝΟ Η ΝΟΚΙΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ DESTINATOR 3 KAΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ SMARTPHONES ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ 300Ε. ΣΤΟ Ρ900 ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 2000 ΡΟSTS ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΗΣ SE XΩΡΙΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΕΝΣΩΜΑΤΟΜΕΝΟ GPS ΘΑ ΧAΛΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ BLUETOOTH GPS ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ********

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ DESTINATOR 3 KAΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ SMARTPHONES ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ 300Ε. ΣΤΟ Ρ900 ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Έχεις το Destinator στο P900 ??? Γιατί είχα την εντύπωση ότι δεν βγαίνει για UIQ !

nixx

1. ΜΠΑ, Η ERICSSON ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ GPS . ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΜΟΝΟ Η ΝΟΚΙΑ.

2. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΕΝΣΩΜΑΤΟΜΕΝΟ GPS ΘΑ ΧAΛΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ BLUETOOTH GPS ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ********

1. Αυτό δεν το ξερουμε μεχρι να ανακοινωθει. Και η motorola δεν εβγαζε κινητα με gps αλλα το Α1000 ήρθε ξαφνικά με gps.

2. To A1000 που είδα η μπαταρία κρατούσε 8 ωρες συνεχόμενα με το ενσωματομένο gps. Με το bluetooth gps μου σ'εκείνο το κινητό κρατούσε 3 ωρες. Στο Ρ900 μου με μπαταρία 2 χρόνων κραταει 2 ωρες

ANTE ΠΙΑ!!!:mad: :mad: ΑΠΟ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΠΗΓΑΝΕ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ 28!!!http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=127986&asource=126795

E TΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ .... ΑΠΟ 25 /4 ΠΗΓΕ ΣΤΙΣ 26/4 ΣΤΙΣ 28/4 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ 29:mad: :!: ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΑΒΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΟΙΝΙ???:mad: :mad: ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΒΡΕ???ΧΕΧΕ!!!

ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=127986&asource=126795

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ 17 ΜΕΡΕΣ .ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ,ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ...

ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ 17 ΔΙΣΕΚΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΝΑ ΔΙΣΕΚΤΟ ΧΡΟΝΟ ?????( ΕΝΑΣ ΔΙΣΕΚΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ)

ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕ.....................................................................

....................68 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :D

E TΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ .... ΑΠΟ 25 /4 ΠΗΓΕ ΣΤΙΣ 26/4 ΣΤΙΣ 28/4 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ 29:mad: :!: ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΑΒΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΟΙΝΙ???:mad: ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΒΡΕ???ΧΕΧΕ!!!

ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=127986&asource=126795

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ 17 ΜΕΡΕΣ .ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ,ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ...

ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ 17 ΔΙΣΕΚΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΝΑ ΔΙΣΕΚΤΟ ΧΡΟΝΟ ?????( ΕΝΑΣ ΔΙΣΕΚΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ)

ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕ.....................................................................

....................68 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :D

:lol: ωραιος, μας τα υπολογισες κιολας...αντε στα 86 μου θα το αποκτησω το ρημαδιασμενο!

...για οσους ειστε λιγο εως πολυ μεγαλυτεροι απο εμενα εχω μερικες αμφιβολιες, αλλα μην στεναχωριεστε...μεσα σε 68 χρονια μαλλον θα εχουμε ανακαλυψει και κανενα φαρμακακι για την αιωνια νεοτητα, ισως και να μενουμε και στον Αρη...το σημαντικοτερο ομως ειναι οτι θα ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ P990i :p

Παντως αν δεν βρουμε φαρμακο για τη νεοτητα μεσα στα επομενα 5 χρονια φευγω για τον καταψυκτη! δεν το ρισκαρω εγω να μεινω χωρις P990i...

...πως θα ζησει κι αυτη η κακομοιριασμενη η SE αμα δεν το αγορασω; :p

Νέο!!! Στην Αγγλία το P990i κοντέυει να κυκλοφορήσει απο την 'Ο2' στην τιμη των 299,99 λιρών Pre-order

sites:

Νέο!!! Στην Αγγλία το P990i κοντέυει να κυκλοφορήσει απο την 'Ο2' στην τιμη των 299,99 λιρών Pre-order

sites:

Sorry an fenete hlithia h erotisi mou, alla einai pola 'h liga ??? :worry:

Sorry an fenete hlithia h erotisi mou, alla einai pola 'h liga ??? :worry:

299,99GBP είναι 434,61€

To good to be true για τιμή λανσαρίσματος μου φαίνεται...

Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα.

299,99GBP είναι 434,61€

To good to be true για τιμή λανσαρίσματος μου φαίνεται...

Aaaa, giati kai emena kali mou fenete !!! :D

Δεν είναι τι παραπάνω θα έχει το επόμενο κινητό.... μη φοβάσαι υπάρχουν ήδη αρκετά διαθέσιμα, και από την ίδια τη SE, όπως κάμερα 3,2 (Κ790, 800).

Αυτό που βλέππω χλωμό, και λογικά αν το εξετάσει κανείς, δεν βλέπω να στέκει, είναι:

1) Από που διέρρευσε ότι θα κυκλοφορήσει τέλος του 2006 ο αντικαταστάτης του 990 - είναι δηλ. έγκυρη πηγή;

2) Με ποια λογική διέρρευσε η ίδια η SE ότι λίγους μήνες (5-6) μετά θα κυκλοφορήσει ένα άλλο κινητό, το οποίο θα αντικαθιστά το 990 το οποίο θα κοστίζει τουλάχιστον 600 ευρώ και το περιμένει ο κόσμος κοντά στους 7 μήνες (κατά προσέγγιση, δεν ξέρω αν είναι και περισσότερο).

1) Από που διέρρευσε ότι θα κυκλοφορήσει τέλος του 2006 ο αντικαταστάτης του 990 - είναι δηλ. έγκυρη πηγή;

Αυτά είναι απλά φήμες (ή αν θέλεις, "ευσεβείς πόθοι" :p) που ξεκίνησαν από αυτό το forum. Πες το ενθουσιασμό, πες το ελπίδες, πες το υποθέσεις... αλλά είναι απλές φήμες που από όσο ξέρω δεν στηρίζονται πουθενά απολύτως !

Πολύ θα ήθελα να διαψευστώ για αυτά, αλλά καλό θα ήταν να μην διαδίδουμε και να μην τρέφουμε τέτοιες ανυπόστατες φήμες, όσο κι αν θα θέλαμε να είναι αλήθεια !

nixx

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...