Sakis077 Δημοσιεύτηκε December 13, 2022 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 13, 2022 Γειά σας γνωρίζει κάποιος να μου πει αν ξέρει κάθε πότε παίρνουν από τα ταχυδρομικά κουτιά τα γράμματα για αποστολή; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VANGSKG Δημ. December 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2022 ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ...ΟΜΩς ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΟΥΤΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΣΙ ΟΧΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΙΣΩς ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer12 Δημ. December 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2022 σωθηκες..ετσι οπως ειναι τα ελτα και οι ταχυδρομοι δεν βγαζεις ακρη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2022 Μιας που ειδα αυτο το θεμα,να εκφρασω κι εγω μια απορια μου.Που καταληγουν τα γραμματα που ριχνουν τα παιδακια στα κοκκινα γραμματοκιβωτια για τον Αη Βασιλη?Τα μαζευει καποιος ή τα πετανε απλως στα σκουπιδια,οποτε το κοκκινο γραμματοκιβωτιο δεν ειναι παρα ενας σκουπιδοτενεκες πολυτελειας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VANGSKG Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου On 19/12/2022 at 2:33 ΜΜ, NetSurfer_g7 said: Μιας που ειδα αυτο το θεμα,να εκφρασω κι εγω μια απορια μου.Που καταληγουν τα γραμματα που ριχνουν τα παιδακια στα κοκκινα γραμματοκιβωτια για τον Αη Βασιλη?Τα μαζευει καποιος ή τα πετανε απλως στα σκουπιδια,οποτε το κοκκινο γραμματοκιβωτιο δεν ειναι παρα ενας σκουπιδοτενεκες πολυτελειας? Υποτίθεται ότι όλα τα γράμματα στον Άγιο Βασίλη λαμβάνουν απάντηση από τα ΕΛΤΑ..η ανήψια.λμου εστειλε αλλά ποτέ δεν έλαβα γράμμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts