Jump to content

Samsung Galaxy S21 FE 5G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ πάλι σκέφτομαι να κάτσω με το s21fe για μερικούς μήνες ακόμα και μετά να χτυπήσω ένα s24 που θα έχει πέσει και η τιμούλα του.... Νομίζω καλύτερη επιλογή από το pixel είναι !

22 ώρες πριν, mphxt said:

Για αυτο ψηνομαι καποια στιγμη για κανα πιξελ. Κατευθειαν στην πηγη. Αν ειναι να σου λεει η x εταιρια , 4 major updates και φερνει το καθε major update ενα χρονο μετα την κυκλοφορια του.. χεσε μεσα Πολυχρονη που λενε και στο χωριο μου 🙂

Μη νομίζεις ότι εκεί είναι όλα ρόδινα. Έχεις άλλα θέματα, ειδικά στην Ελλάδα.

49 minutes ago, left_ace said:

Μη νομίζεις ότι εκεί είναι όλα ρόδινα. Έχεις άλλα θέματα, ειδικά στην Ελλάδα.

Αν εννοεις κατι 5g και volte και τετοια , νομιζω οτι εχουν πλεον λυθει. Ειδικα οταν μεγαλες αλυσιδες πουλανε επισημα τα πιξελς. Αν εχεις εταιρικο αφμ χτυπας αυτο που βγαινει κατω απο 500αρικο και εισαι αρχοντας 🙂

Για σερβις , δεν σε ενδιαφερει αν εχει ή οχι. Εσυ θα το πας στο καταστημα 🙂

On 11/5/2025 at 1:54 ΜΜ, kyramas said:

Εγώ πάλι σκέφτομαι να κάτσω με το s21fe για μερικούς μήνες ακόμα και μετά να χτυπήσω ένα s24 που θα έχει πέσει και η τιμούλα του.... Νομίζω καλύτερη επιλογή από το pixel είναι !

Επίσης σκέφτομαι να το κρατήσω και εγώ ένα χρόνο ακόμη εκτός απροόπτου πάντ,μια χαρά στέκεται ακόμη

Άλλα θα έλεγα να κοιτάξεις από s26 και μετά έτσι τουλάχιστον το σκέφτομαι εγώ,δεν θα δεις κάποια τεράστια διάφορα με το s24

Σαφώς είναι καλύτερο άλλα δεν θα δεις κάτι το χαοτικό

24 minutes ago, tollisth said:

Επίσης σκέφτομαι να το κρατήσω και εγώ ένα χρόνο ακόμη εκτός απροόπτου πάντ,μια χαρά στέκεται ακόμη

Άλλα θα έλεγα να κοιτάξεις από s26 και μετά έτσι τουλάχιστον το σκέφτομαι εγώ,δεν θα δεις κάποια τεράστια διάφορα με το s24

Σαφώς είναι καλύτερο άλλα δεν θα δεις κάτι το χαοτικό

Ναι αλλά η Sammy θα ζητάει κανένα 700αρι για το s26...! Θα το δω και με το ui7 πως θα πάει. Το s24 πάντως το βρίσκω 430 τώρα!

37 minutes ago, kyramas said:

Ναι αλλά η Sammy θα ζητάει κανένα 700αρι για το s26...! Θα το δω και με το ui7 πως θα πάει. Το s24 πάντως το βρίσκω 430 τώρα!

Θα δεις μεγάλη διαφορά μεταξύ s21 FE και s24 αλλα εγω exynos δεν θα αγόραζα. Θα δεις την ίδια διαφορά αγοράζοντας s23. 

Ή κανε υπομονή και παρε σε κανενα 7-8μηνο ενα s25. 

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

5 ώρες πριν, mphxt said:

Αν εννοεις κατι 5g και volte και τετοια , νομιζω οτι εχουν πλεον λυθει. Ειδικα οταν μεγαλες αλυσιδες πουλανε επισημα τα πιξελς. Αν εχεις εταιρικο αφμ χτυπας αυτο που βγαινει κατω απο 500αρικο και εισαι αρχοντας 🙂

Για σερβις , δεν σε ενδιαφερει αν εχει ή οχι. Εσυ θα το πας στο καταστημα 🙂

Μόνο το Πλαίσιο από τις μεγάλες αλυσίδες νομίζω ότι τα πουλάει.

Δεν είναι τυχαίο που συνέχεια βγάζει μεγάλες προσφορές για να τα σπρώξει αφού πιθανόν δεν έχουν ζητησει….

Για το σέρβις μια ερώτηση…υποτίθεται ότι είναι κινητό με υποστηρίξη 7 ετών…αν πάνε όλα καλά και μετά τα δύο χρόνια χρειαστείς κάτι, τι θα κάνεις;

Τι να κατεβάσουμε, ήρθε η επιφοίτηση της Samsung να στείλει Oneui 7.0;

Edited by elkons

Ηρθε αγορια η στιγμη που ολοι ονειρευομασταν !! Ας παρουν οι οπτικες ινες φωτιααααα !!

4 minutes ago, elkons said:

Δώστε βρε παιδιά καμία παραπάνω πληροφορία, ήρθε στο S21 FE ή όχι;;

Λες να μας επιασε βαρεμαρα και να γραφουμε ο,τι γραφουμε ? Πηγαινε τσεκαρε στις ενημερωσεις , μην βαριεσαι.

10 minutes ago, elkons said:

Έκανα 50χιλ φορές ακόμα να έρθει 

Και εγώ το ίδιο... 😆

Τέσπα, φορτίζω για να είμαι ετοιμοπόλεμος! 💪

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Λοιπον , με μια πρωτη ματια , δεν ειναι ασχημο. Αλλαξανε καποια default πραγματα , αλλα ακομα δεν εχω αποφασισει αν ειναι προς το καλυτερο.

1. Ο ηχος του κλικ εγινε λιγο πιο μπασος.
2. Η λιστα με τις εφαρμογες δεν σκρολαρει στο πλαι , σαν σε σελιδες , αλλα προς τα κατω. (Αλλαζει , search box -> 3 dots -> sort. Alphabetically -> vertical , custom -> horizontal)
3. Το εικονιδιο της μπαταριας το κανανε σαν τα μουτρα τους 🙂 
4. Τα animations και τα scrolling εχουν μια αισθηση οτι ειναι πιο ... smooth.
5. Kαποια default apps αλλαξανε εικονιδιο.
6. Το search box στην λιστα με τις εφαρμογες ειναι στο κατω μερος , που προσωπικα βλεπω να με ενοχλει.

Edited by mphxt

4 minutes ago, elkons said:

Τώρα το δα αυτό που έχει ανοίξει τι είναι;

20250512_194140.thumb.jpg.a4323120094867a4c3c01998d6949a98.jpg

Enchanced processing μαλλον. Πηγαινε στα quick settings και κλείστο αν δεν το θες.

2 ώρες πριν, mphxt said:

Ηρθε αγορια η στιγμη που ολοι ονειρευομασταν !! Ας παρουν οι οπτικες ινες φωτιααααα !!

Τι csc έχεις; με eux δεν την εμφανίζει! 

Εκανες reset ή την πέρασες από πάνω χύμα;

Edited by xetasa

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra+s23 plus 8/512

τώρα: s25 plus 12/256 & s21 fe 6/128

42 minutes ago, xetasa said:

Τι csc έχεις; με eux δεν την εμφανίζει! 

Εκανες reset ή την πέρασες από πάνω χύμα;

eux ειναι το csc. Μπορει να το βγαζουν ανα παρτιδες , ανα παροχο , κλπ. Δεν εχω ιδεα πως το κανουν. Απο πανω το περασα χυμα στο κυμα. Ολα κομπλε μεχρι τωρα.

Μια απο τις αλλαγες που ειδα εχει να κανει στο battery protection/maximum. Ειναι η ρυθμιση που φορτιζει το κινητο εως ενα ποσοστο , για να μην τελικιαζει και χαλαει η υγεια της μπαταριας. Πριν καιρο , το ποσοστο αυτο ηταν στο 85% , μετα απο κατι ενημερωσεις η samsung το κατεβασε στο 80%. Τωρα βλεπω , στην ρυθμιση αυτη , στο κατω μερος , μια μπαρα , οπου μπορεις να επιλεξεις εσυ το ποσοστο που θες. Εχει 80%-85%-90%-95%. Πολυ καλη προσθηκη θα ελεγα , γιατι πριν , το 80% σε περιοριζε.

Edited by mphxt

ΑΝΆΣΤΑΣΗ 

2λ έκανε η λήψη τώρα θα κάνω εγκατάσταση. 

IMG-75ad25e1f8eb030ead32dcc29bf2d029-V.thumb.jpg.2543eacb5da1c11a1ebd5902af486283.jpg

IMG-c9ef40a3f1f392937e3f9e87d92bea16-V.thumb.jpg.b5bd0a826e00d3e5a184042680ee7bcf.jpg

Πολύ μέτρια εικονίδια τα παλιότερα ήταν πιο όμορφα. Κουρτίνα καλύτερα να έχετε μικρή γραμματοσειρά σε σχέση με αυτή που έχω. 

IMG-5dad688bcf1997b877ea42bc6c754c5b-V.thumb.jpg.ac7d2a68e770ec54d6f90ac30e3eded5.jpg

Όταν κλείσεις τη κουρτίνα δε φαίνεται VoLTE αλλα είναι ανοιχτό. 

Πλέον με Cosmote που έχω βέβαια (δε ξέρω άμα θα ισχύει και για τις άλλες 2) υπάρχει επιλογής απενεργοποίησης 2G.

IMG-5a8e167da0401cedb1c366788c16e3eb-V.thumb.jpg.2caa60cf68899699a7f457ede2daa875.jpg

Το εικονίδιο της μπαταρίας δε θα το σχολιάσω 🙂

Η μπάρα αναζήτησης στις εφαρμογές που πήγε κάτω ,μετακινείται ή ακόμα καλύτερα διαγράφεται γιατί εκεί είναι εκνευριστική?

Edited by xristosxristos

1 hour ago, xristosxristos said:

Η μπάρα αναζήτησης στις εφαρμογές που πήγε κάτω ,μετακινείται ή ακόμα καλύτερα διαγράφεται γιατί εκεί είναι εκνευριστική?

Νάταν μόνο αυτό ! Η συγκεκριμένη δεν πάει πουθενά! Επίσης την ΑΟD την κάνανε σαν τα μουτρα τους !