elkons Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου 3 minutes ago, GeorgeKa said: Καλησπερα στην παρεα ! Οταν κανω απενεργοποιηση της 2ης SIM (Mενου-Συνδεσεις-Διαχειριση SIM) γιατι δεν θελω να δεχομαι τηλεφωνηματα σε αυτο το νουμερο για καποιες ωρες (ειναι το νουμερο της δουλειας και με ενοχλουν ΣΚ) oταν με καλουν προωθειται αυτοματα την κληση στην 1η SIM και το τηλεφωνο χτυπαει ! Πως γινεται να αλλαξει αυτο ; Καλησπέρα! Το ζήτημα που αντιμετωπίζεις με την αυτόματη προώθηση κλήσεων από τη δεύτερη SIM στην πρώτη μπορεί να οφείλεται σε ενεργοποιημένη ρύθμιση προώθησης κλήσεων. Για να το διορθώσεις, ακολούθησε αυτά τα βήματα:Άνοιξε τις Ρυθμίσεις του τηλεφώνου σου. Πήγαινε στο Συνδέσεις. Επίλεξε Διαχείριση SIM. Επέλεξε τη SIM που δεν θέλεις να δέχεσαι κλήσεις (τη 2η SIM, αυτή της δουλειάς). Βρες και απενεργοποίησε την Προώθηση κλήσεων. Μπορείς να το κάνεις επιλέγοντας "Ρυθμίσεις κλήσεων" ή "Προώθηση κλήσεων" μέσα στις ρυθμίσεις της SIM και βεβαιώσου ότι δεν προωθεί τις κλήσεις στη 1η SIM. Εάν δεν βλέπεις την επιλογή προώθησης στις ρυθμίσεις της SIM, μπορείς να δοκιμάσεις τα παρακάτω: Άνοιξε την εφαρμογή Τηλέφωνο. Πήγαινε στις ρυθμίσεις κλήσεων (συνήθως βρίσκεται κάτω από τις τρεις τελείες ή το γρανάζι στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης). Επίλεξε τη 2η SIM. Ελέγξε αν υπάρχει κάποια ρύθμιση για την προώθηση κλήσεων και απενεργοποίησέ την. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stekon Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου (edited) Απο κωτσοβολο σημερα το πηρα με 1 ευρω https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/thikes-kiniton-tilefonon/241802-redshield-samsung-s21fe-acrilicglass μια χαρα ...... Edited 26 Σεπτεμβρίου by stekon 5 Παράθεση Phone: Iphone 13 pro - Samsung s21 fe 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 13 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Οκτωβρίου όσοι χρησιμοποιείτε goodlock στην AOD έχετε παρατηρήσει μερικά εικονίδια των εφαρμογών που έχουν ειδοποίηση να εξαφανιζονται μετά από λίγο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου (edited) Είχα πολύ καιρό να κάνω χρήση wifi calling και πρόσεξα μια τρίτη επιλογή που εμφανίστηκε. Το VoIP είμαι σίγουρος πως δεν υπήρχε. Τι ακριβώς είναι; Edited 16 Οκτωβρίου by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, vastegial_74 said: Είχα πολύ καιρό να κάνω χρήση wifi calling και πρόσεξα μια τρίτη επιλογή που εμφανίστηκε. Το VoIP είμαι σίγουρος πως δεν υπήρχε. Τι ακριβώς είναι; Για κλήσεις μέσω δικτυου κινητής η διαδικτύου σε οποιαδήποτε συσκευή μπορεί να λάβει κλήση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου 15 minutes ago, tollisth said: Για κλήσεις μέσω δικτυου κινητής η διαδικτύου σε οποιαδήποτε συσκευή μπορεί να λάβει κλήση Τι διαφορά έχει από το wifi calling επιλογή mobile network; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου 25 minutes ago, vastegial_74 said: Τι διαφορά έχει από το wifi calling επιλογή mobile network; Η διαφορά είναι ότι μπορεί να κανει κλήσεις συνδυαστικά Το wifi calling χρησιμοποιεί μόνο το wifi Το moblie network είναι το δίκτυο κινητής 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, vastegial_74 said: Είχα πολύ καιρό να κάνω χρήση wifi calling και πρόσεξα μια τρίτη επιλογή που εμφανίστηκε. Το VoIP είμαι σίγουρος πως δεν υπήρχε. Τι ακριβώς είναι; Πρακτικά σημαίνει voice over ip και μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιονδήποτε provider, μεχρι και το σταθερό του σπιτιού σου, αφού σχεδόν όλα πια είναι τέτοιας τεχνολογίας, αν βέβαια σου δώσει τα στοιχεία του ο πάροχος. Κοίτα στο νήμα της τηλεφωνίας και θα βρείς πληροφορίες 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου εμενα δεν το εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, ilka71 said: εμενα δεν το εχει Ίσως έχει να κάνει με τον πάροχο. Έχω vodafone. 1 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου On 16/10/2024 at 8:21 ΜΜ, tollisth said: Η διαφορά είναι ότι μπορεί να κανει κλήσεις συνδυαστικά Το wifi calling χρησιμοποιεί μόνο το wifi Το moblie network είναι το δίκτυο κινητής Θεωρητικά, για κάποιον που βαριέται να ανοιγοκλείνει την επιλογή και θέλει να έχει μόνιμα ενεργό το WiFi calling, θα πρέπει να έχει επιλεγμένο το Mobile Network preferred, αλλιώς θα έχει διακοπές, χαμένες κλήσεις κλπ. Στην πράξη δεν ξέρω αν λειτουργει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου Με Cosmote στο ίδιο κινητό με νέα σιμ δεν έχει εμφανιστεί η επιλογή Voip οπότε κατά πάσα πιθανότητα η λειτουργία εφαρμόστηκε από τη Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου (edited) Έσκασε update κυρίες και κύριοι! 342.24mb Edited 22 Οκτωβρίου by DimitrisAndNiki 4 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου Security patch Οκτωβρίου... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου Χρησιμοποιεί κανείς το adaptive battery ? Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου On 29/10/2024 at 9:33 ΜΜ, kyramas said: Χρησιμοποιεί κανείς το adaptive battery ? Αλλαξε θεση στις ρυθμίσεις το Adaptive ή παντα ηταν μεσα στην Προστασια Μπαταριας; Το θυμάμαι απ εξω, στο κυριως μενου της Μπαταριας. Με αυτο που διαβαζω οτι κανει δεν ξέρω αν θελω να το χρησιμοποιήσω, καταλαβαινω οτι αν φορτίσω οσο κοιμάμαι, θα φορτίσει μεχρι 80%. Σημαίνει αυτο οτι θα ξυπνήσω το πρωί και θα εχω 80%; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimbo83h Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος Παλεύω δύο μέρες να δημιουργήσω δικό μου πληκτρολόγιο μέσω της εφαρμογής good lock Κ ενώ τ φτιάχνω δεν μπορώ α χρησιμοποιήσω το πληκτρολόγιο που έχω τροποποιήσει με διάφορα χρώματα. Τι κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος 3 ώρες πριν, Jimbo83h said: Παλεύω δύο μέρες να δημιουργήσω δικό μου πληκτρολόγιο μέσω της εφαρμογής good lock Κ ενώ τ φτιάχνω δεν μπορώ α χρησιμοποιήσω το πληκτρολόγιο που έχω τροποποιήσει με διάφορα χρώματα. Τι κάνω λάθος; Κατέβασε αυτό και πες μου https://samsung-keys-cafe.en.uptodown.com/android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimbo83h Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος 3 ώρες πριν, elkons said: Κατέβασε αυτό και πες μου https://samsung-keys-cafe.en.uptodown.com/android Αυτό χρησιμοποιώ αλλά δεν... Just now, Jimbo83h said: Αυτό χρησιμοποιώ αλλά δεν... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος 24 minutes ago, Jimbo83h said: Αυτό χρησιμοποιώ αλλά δεν... Πάτα το γρανάζι πάνω στο πληκτρολόγιο πήγαινε κάτω κάτω και πάτα επαναφορά στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του πληκτρολογίου και βάλε το θέμα. Δούλεψε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimbo83h Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος 14 minutes ago, elkons said: Πάτα το γρανάζι πάνω στο πληκτρολόγιο πήγαινε κάτω κάτω και πάτα επαναφορά στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του πληκτρολογίου και βάλε το θέμα. Δούλεψε; Ούτε αυτό λειτούργησε. Τελικά έπρεπε να απενεργοποιήσω από τις ρυθμίσεις την παλέτα χρωμάτων αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει έτσι.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος Ε τότε μια άλλη επιλογή είναι να κατεβάσεις Gboard εάν σε βολεύει, να βάλεις κάποιο θέμα σε άλλο πληκτρολόγιο.. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.inputmethod.latin 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος Security update November 1st : 357.65MB Enjoy! 🙂 4 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts