Vouvoulaki Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Geia sas. Ki egw me ti seira mou exw kapoies erwtiseis kai elpizw na min sas kourasw. Exw teleiwsei BSc (Hons) Microbiology, sto Univercity of Westminster tou Londinou kai edw kai ena xrono doulevw ws voithos iatrikou microviologikou ergastiriou se ena kratiko nosokomio (NHS). Epeidi 8elw na gyrisw stin Ellada apegnwsmena, (den palevetai allo i ksenitia) , 8elw na ma8w ta parakatw: Einai kalytera na steilw ta xartia mou sto DOATAP tis 8es/nikis i tis A8inas? Den me endiaferei to dimosio, opote meta tin anagnwrisi/antistoixia 8a mporesw na doulepsw ws voi8os mikroviologou se kapoio idiotiko ergastirio? H proypiresia mou sto Aggliko nosokomio 8a metrisei ka8olou sto na vrw douleia? Me to sygekrimeno ptyxio ti epiloges exw genikotera? An kapoia stigmi 8elisw na anava8misw to ptyxio mou, 8a mporesw na to kanw stin Ellada kai an nai, pws? Eyxaristw ek twn prwterwn, kai sygxnwmi an sas kourasa. Vouvoulaki. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Geia sas. Ki egw me ti seira mou exw kapoies erwtiseis kai elpizw na min sas kourasw. Exw teleiwsei BSc (Hons) Microbiology, sto Univercity of Westminster tou Londinou kai edw kai ena xrono doulevw ws voithos iatrikou microviologikou ergastiriou se ena kratiko nosokomio (NHS). Epeidi 8elw na gyrisw stin Ellada apegnwsmena, (den palevetai allo i ksenitia) , 8elw na ma8w ta parakatw: Einai kalytera na steilw ta xartia mou sto DOATAP tis 8es/nikis i tis A8inas? Den me endiaferei to dimosio, opote meta tin anagnwrisi/antistoixia 8a mporesw na doulepsw ws voi8os mikroviologou se kapoio idiotiko ergastirio? H proypiresia mou sto Aggliko nosokomio 8a metrisei ka8olou sto na vrw douleia? Me to sygekrimeno ptyxio ti epiloges exw genikotera? An kapoia stigmi 8elisw na anava8misw to ptyxio mou, 8a mporesw na to kanw stin Ellada kai an nai, pws? Eyxaristw ek twn prwterwn, kai sygxnwmi an sas kourasa. Vouvoulaki. Κακως θελεις να γυρισεις... θα φας μεγαλη ηττα, αλλα τελος παντων! Η προυπηρεσια σου θα μετρησει, αλλα 1 χρόνος είναι λίγος. Αν είχες καναν ακόμα θα ήταν καλύτερα. Βασικα καλύτερα να έρθεις οσο ποιο προετοιμασμένη γίνεται γιατι η ειδικότητα σου ειναι δύσκολη στο να βρεις δουλειά (δεν προσφέρονται κάθε μέρα θέσεις). Όσον αφορά την αναγνώριση σου... γράψου στο επιμελητήριο που ανήκεις στην Αγγλία για να μπορέσεις να μεταφέρεις επαγγελματικά δικαιώματα στην Ελλάδα. Σχετικα με τα χαρτιά σου... ειτε Θεσσαλονικη, ειτε Αθηνα τα καταθέσεις... Αθήνα θα πάνε. Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vouvoulaki Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Geia sas kai pali... Exw mperdeytei ligaki (ews poly)... Opws exw grapsei kai parapanw, exw kanei BSc (Hons) Microbiology, sto University of Westminster tou Londinou kai edw kai ena xrono doulevw ws voithos iatrikou microviologikou ergastiriou se ena kratiko nosokomio (NHS). Exw arxisei tin diadikasia anagnwriseis giati 8elw na gyrisw apegnwsmena. Kapoioi gnwstoi mou, mou eipan pws an mporesw na antistoixisw to ptyxio mou me ayto tou TEE Texnikos Iatrikwn Ergastiriw, 8a mporesw na kanw aitisi gia na mpw sto E.S.I. Isxyei kati tetoio i xaramizw to ptyxio mou? Eyxaristw ek twn proterwn. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Οποιος ξέρει κάποιο ΚΑΛΟ δικηγόρο για θέματα ΔΟΑΤΑΠ ας μου στείλει στοιχεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Melissimo Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 :mad: ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΕΤΗ ΠΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ? Καλησπέρα και καλωσόρισες στο myphone.gr Να σε ενημερώσω ότι καλό θα ήταν να αποφεύγονται τα κεφαλαία, γιατί είναι σαν να φωνάζεις..! Εκ της διαχείρισης, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 :mad: ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΕΤΗ ΠΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ? Κανε το σταυρο σου γιατι θα μας βγει η πιστη αλλιως... :X Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Melissimo Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Fabo114 έχεις ακούσει κάτι νεώτερο ? σχετικά με τα πτυχία από την Αγγλία?:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Fabo114 έχεις ακούσει κάτι νεώτερο ? σχετικά με τα πτυχία από την Αγγλία?:cry: Οχι δεσποινις. Δε νομιζω πως θα αλλαξει κατι χωρις να τοκτοποιηθει το θεμα των κολλεγιων. :( Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Melissimo Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Kαλημέρα! Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω το εξής αν γνωρίζετε : αν το ΔΟΑΤΑΠ έχει εκδώσει απόφαση (το έτος 2000) για την αναγνώριση πτυχίου από Αγγλία με 8 μαθήματα και δεν έχω προχωρήσει στην εξέταση των μαθημάτων, έχω το δικαίωμα να υποβάλλω ξανά τα χαρτιά μου στο Δοαταπ για νέα απόφαση; Και αν ναι ....υπάρχει πιθανότητα να μου ζητήσουν λιγότερα μαθήματα; Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Έχω απογοητευτεί και τελικά δεν κάνω τίποτα... Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Μπορεις να ρωτησεις στο ΔΟΑΤΑΠ για σιγουρη απαντηση, αλλα δεν πιστευω οτι γινεται. Τι σχολη ησουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Melissimo Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Μπορεις να ρωτησεις στο ΔΟΑΤΑΠ για σιγουρη απαντηση, αλλα δεν πιστευω οτι γινεται. Τι σχολη ησουν; BA Administrative Management & Marketing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Επειδή με τη σελίδα του ΔΟΑΤΑΠ δε βγάζω άκρη θα ήθελα να ρωτήσω αν τα μεταπτυχιακά (2ετη) αναγνωρίζονται σχετικά εύκολα. Σκοπεύω να πάω σε πανεπιστήμιο της Κροατίας. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Kαλημέρα! Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω το εξής αν γνωρίζετε : αν το ΔΟΑΤΑΠ έχει εκδώσει απόφαση (το έτος 2000) για την αναγνώριση πτυχίου από Αγγλία με 8 μαθήματα και δεν έχω προχωρήσει στην εξέταση των μαθημάτων, έχω το δικαίωμα να υποβάλλω ξανά τα χαρτιά μου στο Δοαταπ για νέα απόφαση; Και αν ναι ....υπάρχει πιθανότητα να μου ζητήσουν λιγότερα μαθήματα; Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Έχω απογοητευτεί και τελικά δεν κάνω τίποτα... Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.:O Καλημερα και καλη χρονια! :) Μπορεις να κανεις αιτηση επανεξετασης της υποθεσης σου αλλα αν δεν εχει αλλαξει κατι στις διαταξεις τοτε το πιθανοτερο ειναι πως η αποφαση θα ειναι η ιδια. Ισως αν ζητησεις αντιστοιχια με αλλο τμημα εδω να σου ζητησουν λιγοτερα. Επειδή με τη σελίδα του ΔΟΑΤΑΠ δε βγάζω άκρη θα ήθελα να ρωτήσω αν τα μεταπτυχιακά (2ετη) αναγνωρίζονται σχετικά εύκολα. Σκοπεύω να πάω σε πανεπιστήμιο της Κροατίας. Θα πρεπει να ψαξεις στη λιστα του ΔΟΑΤΑΠ να δεις αν το ιδρυμα και το τμημα που θα πας ειναι αναγνωρισμενο (υπαρχει επιλογη στο αριστερο μενου) ή οχι. :) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 To lιnk εδώ και καιρό δε παίζει. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Να ρωτησω κατι σχετικο Το IST ειναι βρετανικο κολλεγιο (Αθηνα).Οταν σου δωσουν πτυχιο,θα αναφερει το πανεπιστημιο απο την Αγγλια,αρα ακολουθας την διαδικασια αναγνωρισης για να αναγνωριστει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Να ρωτησω κατι σχετικο Το IST ειναι βρετανικο κολλεγιο (Αθηνα).Οταν σου δωσουν πτυχιο,θα αναφερει το πανεπιστημιο απο την Αγγλια,αρα ακολουθας την διαδικασια αναγνωρισης για να αναγνωριστει ? Οχι γιατι αναμεσα στα πολλα χαρτια ζητανε και 1) Βεβαιωση απο το Πανεπιστημιο οτι τα μαθηματα εγιναν στο campus τους στην Αγγλια και οχι πουθενα αλλου. 2) Αναλυτικες βαθμολογιες απο το Πανεπιστημιο (transcripts). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Επομενως ειναι ανεφικτο δηλαδη με αυτο το πτυχιο να διοριστεις σαν δασκαλος/καθηγητης στο δημοσιο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Melissimo Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Παιδιά καλημέρα! Διάβασα σήμερα 10/01/2010 σε εφημερίδα σχετικά με την αναγνώριση πτυχίων εξωτερικού ότι δεν έχουν καμία διαφορά λέει, με τα πτυχίων κολλεγίων και οτι για να αναγνωριστούν πρέπει : α) να γίνει αναγνώριση από το ΣΑΕΙΤΕ ( τι γνωρίζετε για το συγκεκριμένο Συμβούλιο,πουβρίσκεται και τι θα πρέπει να προκομίσω σε αυτούς? έχει κανείς σας κάνει αυτή τη διαδικασία? β) βεβαίωση από αρμόδιο φορέα του εξωτερικού για τα επαγγελματικά δικαιώματα. Πριν φύγω από Αγγλία είχα γραφτεί στο Ινστιτούτο Μανατζμεντ κανονικά με συνδρομή. το πτυχίο μου είναι Μπάτσελορ Διοικητικό Μανατζμεντ και Μαρκετινγκ. Αυτός είναι ο φορέας που θα μπορεί να μου χορηγήσει βεβαίωση για τα επαγγελματικά δικαιώματα? Ακόμη και αν έχω σταματήσει πλέον να πληρώνω την συνδρομή? Οτι πληροφορίες έχετε σχετικά με τα παραπάνω θα με βοηθούσαν ιδιαίτερα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Melissimo Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Καλησπέρα παιδιά, αν έχετε να προτείνετε κάποιον δικηγόρο που να ασχολείται με θέματα ΔΟΑΤΑΠ, ενημερώστε με. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 (edited) Παιδιά καλημέρα! Διάβασα σήμερα 10/01/2010 σε εφημερίδα σχετικά με την αναγνώριση πτυχίων εξωτερικού ότι δεν έχουν καμία διαφορά λέει, με τα πτυχίων κολλεγίων και οτι για να αναγνωριστούν πρέπει : α) να γίνει αναγνώριση από το ΣΑΕΙΤΕ ( τι γνωρίζετε για το συγκεκριμένο Συμβούλιο,πουβρίσκεται και τι θα πρέπει να προκομίσω σε αυτούς? έχει κανείς σας κάνει αυτή τη διαδικασία? β) βεβαίωση από αρμόδιο φορέα του εξωτερικού για τα επαγγελματικά δικαιώματα. Πριν φύγω από Αγγλία είχα γραφτεί στο Ινστιτούτο Μανατζμεντ κανονικά με συνδρομή. το πτυχίο μου είναι Μπάτσελορ Διοικητικό Μανατζμεντ και Μαρκετινγκ. Αυτός είναι ο φορέας που θα μπορεί να μου χορηγήσει βεβαίωση για τα επαγγελματικά δικαιώματα? Ακόμη και αν έχω σταματήσει πλέον να πληρώνω την συνδρομή? Οτι πληροφορίες έχετε σχετικά με τα παραπάνω θα με βοηθούσαν ιδιαίτερα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Το ΣΑΕΙΤΤΕ αφορα μονο την επαγγελματικη αναγνωριση για νομοθετικα ρυθμιζομενα επαγγελματα. Το μανατζμεντ ομως δεν ειναι μεσα σε αυτα: http://www.ypepth.gr/el_ec_category8381.htm Στην Ελλαδα δεν υπαρχει καποιος συλλογος μανατζμεντ στον οποιο γραφεσαι οπως π.χ. οι γιατροι, οι μηχανικοι, οι δικηγοροι κ.λπ., ετσι δεν ειναι; Απο το Η.Β ναι, απο το CMI θα την παρεις τη βεβαιωση αλλα δεν εχω καταλαβει ακομη τι θελεις να κανεις ακριβως; Στην Ελλαδα που θελεις να γραφτεις; Για να απευθυνθεί ένας πτυχιούχος στο ΣΑΕΙΤΤΕ θα πρέπει να συντρέχουν οι εξής προϋποθέσεις: * Ο τίτλος να προέρχεται από χώρα-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. * Να έχει ο κάτοχος τα επαγγελματικά προσόντα, να έχει δηλαδή συμπληρώσει τέσσερα χρόνια σπουδών ή τρία χρόνια σπουδών και έναν επαγγελματικής εμπειρίας. * Να πρόκειται για νομοθετικά ρυθμιζόμενο επάγγελμα (δες νομοθετικά ρυθμιζόμενα επαγγέλματα στην ιστοσελίδα του ΣΑΕΙΤΤΕ, http://www.sprq.gr -που δεν υπαρχει). http://www.studysmart.gr/objects/view/364/0 επιπλεον πληροφοριες: http://www.hca.gr/diafora1_1.php Edited January 29, 2010 by fabo114 Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
android Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Καλησπέρα, όταν τελειώσω από το IST το πτυχίο θα αναγνωρίζεται για να μπω δημόσιο? Γενικά θα μετράει ή άδικα πηγαίνω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Καλησπέρα, όταν τελειώσω από το IST το πτυχίο θα αναγνωρίζεται για να μπω δημόσιο? Γενικά θα μετράει ή άδικα πηγαίνω ? H διαδικασια αναγνωρισης εχει παγωσει. Με τα σημερινα δεδομενα οχι. Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TreckeR Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Καλημέρα.Είμαι απόφοιτος ελληνικου πανεπιστημιου και ενδιαφέρομαι να κάνω ενα μεταπτυχιακό στη βουλγαρια και θέλω να ρωτησω για τη διαδικασια αναγνωρισης απο ΔΟΑΤΑΠ.Πηρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι ειναι αναγνωρισμένο το εκεί πανεπιστήμιο και οτι πρέπει να κάνω κάτι χαρτιά στον ΔΟΑΤΑΠ.Ξέρει κάποιος πόσο κρατάει η διαδικασία αυτή? Παράθεση QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Το ελαχιστο 6 μηνες, το μεγιστο 1 χρονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Εχω 2 ερωτησεις Α)Θελω να παω Αγγλικη φιλολογια στο Νις της Σερβιας.Στην σελιδα του ΔΟΑΤΑΠ λεει οτι αναγνωριζεται κανονικα.Ποσο παιρνει η διαδικασια ?Εαν το κρατος στο οποιο σπουδαζεις , ανηκει στην Ε.Ε η διαδικασια γινεται ταχυτερα ? Β) (Λιγο ασχετο) Διαβασα την νομοθεσια σχετικα με τις μετεγγραφες απο τα Πανεπιστημια του εξωτερικου και λεει οτι ειναι εφικτη εφοσον το κρατος στο οποιο σπουδαζεις ανηκει στην Ε.Ε και εχεις περασει σε ολα τα μαθηματα με επιτυχια και εφοσον δωσεις εξετασεις στο ΑΠΘ.Ισχυει κατι τετοιο ?Το ψαχνω αλλα δεν μπορω να βρω μια σαφη απαντηση.Τι ισχυει τελικα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts