Tasos19s Δημ. November 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2022 5 ώρες πριν, panoszavra said: Επίσημα εννοώ. Μπορεί να ακούγομαι εξωγήινος , μα δεν το χωράει το μυαλό μου. Έχει την ίδια πολιτική και σε αλλά προϊόντα της. (AirPods , AirTags); Στην Ελλάδα επίσημα ναι δεν αλλάζεις μπαταρία Δυστυχώς είμαστε εξωγήινοι όπως τα λες Αναγκαστικά πας σε κάποιο άλλο μαγαζί πέρα από τους επισήμους αντιπροσώπους με ότι αυτό συνεπάγεται Ο από πάνω κιόλας σου είπε τι γίνεται και στο εξωτερικό που είναι διαφορετικά τα πράγματα όπου υπάρχει apple store Ευτυχώς η μόνη παρηγοριά είναι ότι τα ρολόγια επειδή τα φορτίζουμε ανά δυο μέρες; αργούν 3 χρόνια τουλάχιστον να πέσουν οι μπαταρίες τους. Ίσως και παραπάνω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2022 Καλημέρα παίδες δεν μπορούμε να τα στείλουμε σε αντιπροσωπείες έξω π.χ Γερμανία;Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 6, 2022 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2022 1 hour ago, scorpio3 said: Καλημέρα παίδες δεν μπορούμε να τα στείλουμε σε αντιπροσωπείες έξω π.χ Γερμανία; Και να φτάσει, αυτοί δεν στέλνουν εκτός της χώρας τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2022 2 ώρες πριν, athanaso77 said: Και να φτάσει, αυτοί δεν στέλνουν εκτός της χώρας τους. Μια λύση θα ήταν ίσως αν είχες έναν γνωστό πχ Γερμανία να το πάει, να το επισκευάσουν, να το πάρει και να στο στείλει ο ίδιος Ελλάδα; Δεν ξέρω βέβαια κατά ποσό αξίζει 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2022 Μια λύση θα ήταν ίσως αν είχες έναν γνωστό πχ Γερμανία να το πάει, να το επισκευάσουν, να το πάρει και να στο στείλει ο ίδιος Ελλάδα; Δεν ξέρω βέβαια κατά ποσό αξίζει Και αυτό μόνό με ραντεβού online σε κάθε Apple store. Ετσι πήγα στο Appe store του Βερολίνου σε κάποιο ταξίδι. Για αγορά πας οποτε θες για σερβις μόνο με online ραντεβούSent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2022 4 minutes ago, zerokill said: Και αυτό μόνό με ραντεβού online σε κάθε Apple store. Ετσι πήγα στο Appe store του Βερολίνου σε κάποιο ταξίδι. Για αγορά πας οποτε θες για σερβις μόνο με online ραντεβού Sent from my iPhone using Tapatalk να μην τύχει σε κανέναν δηλαδή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 Τι θέλω και κάνω αναβαθμίσεις Λες και το ήξερα Έβαλα πριν καμία εβδομάδα την 8.7 Εχασα τουλάχιστον 10-20% αυτονομία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 Τι θέλω και κάνω αναβαθμίσεις Λες και το ήξερα Έβαλα πριν καμία εβδομάδα την 8.7 Εχασα τουλάχιστον 10-20% αυτονομία σε πιο watch?Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 16 minutes ago, scorpio3 said: σε πιο watch? Sent from my iPhone using Tapatalk Στο 5 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 Στο 5η 9.1 δεν μπαίνει;Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 18, 2022 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 23 minutes ago, scorpio3 said: η 9.1 δεν μπαίνει; Μπαίνει αλλά ο Τάσος είναι από αυτούς που αναβαθμίζουν τελευταίοι. 🙂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 Μπαίνει αλλά ο Τάσος είναι από αυτούς που αναβαθμίζουν τελευταίοι. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 33 minutes ago, athanaso77 said: Μπαίνει αλλά ο Τάσος είναι από αυτούς που αναβαθμίζουν τελευταίοι. 🙂 Πρέπει να κανείς αναβάθμιση πρώτα το κινητό σε iOS 16 κάτι που για το 2022 σίγουρα δεν θα το κάνω Όποτε μένουμε έτσι Μια χαρά ήμουν τι ήθελα και τα αναβάθμισα Ολα δούλευαν άψογα Άλλη μια φορά την πάτησα στα τόσα χρόνια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 Πρέπει να κανείς αναβάθμιση πρώτα το κινητό σε iOS 16 κάτι που για το 2022 σίγουρα δεν θα το κάνω Όποτε μένουμε έτσι Μια χαρά ήμουν τι ήθελα και τα αναβάθμισα Ολα δούλευαν άψογα Άλλη μια φορά την πάτησα στα τόσα χρόνια Πήρα πρόσφατα iphone 14 πρωτη φορα ερχόμενος απο android πάντα…κ το ios 16 είναι πολύ όμορφο κ σταθερό…πατα το κουμπί να ανέβεις λογισμικό….δώστου μια ευκαιρία Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 42 minutes ago, scorpio3 said: Πήρα πρόσφατα iphone 14 πρωτη φορα ερχόμενος απο android πάντα…κ το ios 16 είναι πολύ όμορφο κ σταθερό…πατα το κουμπί να ανέβεις λογισμικό….δώστου μια ευκαιρία Sent from my iPhone using Tapatalk δεν με πείθεις ήδη έκανα μια μικρή αναβάθμιση στο iOS 15 και έχω 2-3 θέματα που να κάνω και τέτοια μεγάλη αναβάθμιση που έχει παρά πολλές αλλαγές 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 δεν με πείθεις ήδη έκανα μια μικρή αναβάθμιση στο iOS 15 και έχω 2-3 θέματα που να κάνω και τέτοια μεγάλη αναβάθμιση που έχει παρά πολλές αλλαγές Κρίμα μακάρι να τα έχουν λύσει στις νεότερες εκδόσειςSent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 1 hour ago, scorpio3 said: Κρίμα μακάρι να τα έχουν λύσει στις νεότερες εκδόσεις Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν ξέρω αλλά δεν μπορώ να γυρίσω και πίσω μετά όποτε δύσκολα το τολμάω 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 Δεν ξέρω αλλά δεν μπορώ να γυρίσω και πίσω μετά όποτε δύσκολα το τολμάω Κλείσε όλες τις αυτόματες ενημερώσεις κ άστο να δουλεύει όπως έχεις μάθει να μην αγχώνεσαι δεν είναι καλό αυτοSent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2022 12 ώρες πριν, scorpio3 said: Κλείσε όλες τις αυτόματες ενημερώσεις κ άστο να δουλεύει όπως έχεις μάθει να μην αγχώνεσαι δεν είναι καλό αυτο Sent from my iPhone using Tapatalk Tις έχω κλειστές όλες τις ενημερώσεις και στο κινητό, και στο App Store, και στο ρολοι και στο MacBook για το συστημα αλλα και το App Store Δυστυχώς μερικές φορές πατάω σάπια σανίδα και κάνω καμία αναβάθμιση και μετά είναι αργά 1 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2022 Tις έχω κλειστές όλες τις ενημερώσεις και στο κινητό, και στο App Store, και στο ρολοι και στο MacBook για το συστημα αλλα και το App Store Δυστυχώς μερικές φορές πατάω σάπια σανίδα και κάνω καμία αναβάθμιση και μετά είναι αργά Μην μπαίνεις στο δέλεαρ ηρεμία….εγώ πάλι μόλις βγαίνει κάποια αναβάθμιση λογισμικού 20:00-20:01 είμαι στο κινητό κ πατάω κατευθείαν update και το πρωί 6:20 που βγαίνουν πατάω κατευθείαν ενημερώσεις στο App StoreSent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2022 40 minutes ago, scorpio3 said: Μην μπαίνεις στο δέλεαρ ηρεμία….εγώ πάλι μόλις βγαίνει κάποια αναβάθμιση λογισμικού 20:00-20:01 είμαι στο κινητό κ πατάω κατευθείαν update και το πρωί 6:20 που βγαίνουν πατάω κατευθείαν ενημερώσεις στο App Store Sent from my iPhone using Tapatalk Μια ζωή αυτά κάναμε Μετά τρέχα ξανά κατέβασε την παλιά Στησε την συσκευή από την αρχή Δεν είμαι για τέτοια πλέον 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2022 Έχει κάποιος πρόβλημα σε iphone 14 να μην του έρχεται υπόμνηση για πλύσιμο χεριών όταν πάει σπίτι;Δεν μου έχει δουλέψει ποτέ δεν ξέρω αν είναι θέμα κινητού η ρολογιού…..από τοποθεσίες τα έχω όλα ανοιχτά κ έχω προσθέσει οικία στους χαρτεςSent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 Καλημέρα παιδιά έχω το Apple watch 8 Και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα φορτίζω με τον γνήσιο φορτιστή το ρολόι και μία έχει πολύ Γρηγόρη φόρτιση και μου φορτίζει πάρα πολύ γρήγορα και στην επόμενη φορά μπορεί είσαι κάποια άλλη φορά να κάνει πάνω από 1 h για να ανεβάσει λίγο ποσοστό% το έχει αντιμετωπίσει κάνεις τι μπορούμε να κάνουμε; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 1 ώρα πριν, dafly7 said: Καλημέρα παιδιά έχω το Apple watch 8 Και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα φορτίζω με τον γνήσιο φορτιστή το ρολόι και μία έχει πολύ Γρηγόρη φόρτιση και μου φορτίζει πάρα πολύ γρήγορα και στην επόμενη φορά μπορεί είσαι κάποια άλλη φορά να κάνει πάνω από 1 h για να ανεβάσει λίγο ποσοστό% το έχει αντιμετωπίσει κάνεις τι μπορούμε να κάνουμε; Ευχαριστώ πολύ Δοκίμασε αρχικά άλλον φορτιστή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 4 ώρες πριν, dafly7 said: Καλημέρα παιδιά έχω το Apple watch 8 Και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα φορτίζω με τον γνήσιο φορτιστή το ρολόι και μία έχει πολύ Γρηγόρη φόρτιση και μου φορτίζει πάρα πολύ γρήγορα και στην επόμενη φορά μπορεί είσαι κάποια άλλη φορά να κάνει πάνω από 1 h για να ανεβάσει λίγο ποσοστό% το έχει αντιμετωπίσει κάνεις τι μπορούμε να κάνουμε; Ευχαριστώ πολύ Η επιφάνεια που αφήνεις τον φορτιστή (και από επάνω το ρολόι) κατά την φόρτιση είναι πάντα η ίδια; Μήπως στην περίπτωση που φορτίζει αργά, έχεις ακουμπισμένο - «μαγνητισμένο» το κάτω μέρος του φορτιστή πάνω σε μεταλλικό αντικείμενο; Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts