Jump to content

Κανονισμοί Πολυκατοικίας (ενοίκιο, κοινόχρηστα κ.α.)

SonGohan
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάτι άλλο τώρα. Το Π.Δ. 71/88 εξακολουθεί να ισχύει; Τι γίνεται στην περίπτωση που έχεις να κάνεις με καθυστερημένους γείτονες που κλειδώνουν νυχθημερόν την εξώπορτα;

Έχουμε καταντήσει κλητήρες στην ίδια μας την πολυκατοικία. Έρχεται ντελιβεράς; Κατεβαίνουμε να ανοίξουμε. Έρχονται επισκέπτες; Κατεβαίνουμε να ανοίξουμε. Φεύγουν οι επισκέπτες; Ξανακατεβαίνουμε να ανοίξουμε. Έρχομαι φορτωμένος σαν το γαϊδούρι από το σούπερ μάρκετ και χτυπάω να μου ανοίξουν; Κλειδωμένη και πάλι η πόρτα. Πρέπει να αφήσω κάτω όλες τις σακούλες, να βγάλω κλειδιά, να ξεκλειδώσω την πόρτα κ.ο.κ.

Φυσικά πέραν όλων των παραπάνω, τίθεται και το θέμα της ασφάλειας (σεισμός, πυρκαγιά) που είναι και το πιο βασικό.

Αντιμετωπίζει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα; Αν ναι, κατάφερε να βρει λύση;

Ευχαριστώ.

Για αυτόματη κλειδαριά το έχετε σκεφτεί;

Από έξω πρέπει να ξεκλειδώσεις για να μπεις (μικρό το κακό γιατί το κλειδί θα το χρησιμοποιήσεις έτσι κι αλλιώς).

Από το διαμέρισμα ανοίγει και ξεκλειδώνει με το κουμπί κανονικά

Από μέσα υπάρχουν κάποιες που ανοίγουν με το πόμολο.

Αν δεν κάνω λάθος ανοίγουν και με διακοπή ρεύματος.

Μη με ρωτήσεις κόστος, δεν το έχω ψάξει.

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Και ομως ειναι πολυ συνηθες.

Ε, που θα εφτανες? Θα εκανες τις διαδικασιες για εξωση. Τι αλλο?

Δε ξέρω αλλά δε θα τους άφηνα σε χλωρό κλαρί... Δε με πιάνεις εύκολα κορόιδο, άσε που τρελαίνομαι με την αδικία..

Στάλθηκε από το G8441 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δε ξέρω αλλά δε θα τους άφηνα σε χλωρό κλαρί... Δε με πιάνεις εύκολα κορόιδο, άσε που τρελαίνομαι με την αδικία..

Ετσι λενε ολοι, αλλα οταν τους λεω τα δικαστικα κοστη, αλλαζουν αποψη :p

Δεν το λεω για εσενα προσωπικα, αλλα σε γενικες γραμμες, ισχυει.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Ναι βρε οκ, το καταλαβαίνω αυτό, αλλά δεν αναφέρομαι κατ'αναγκη σε ενδικα μέσα.. Ας μείνει εδώ καλύτερα το θέμα..

Ναι βρε οκ, το καταλαβαίνω αυτό, αλλά δεν αναφέρομαι κατ'αναγκη σε ενδικα μέσα.. Ας μείνει εδώ καλύτερα το θέμα..

Ε τι αλλο να κανεις? Να τους χτυπας τα κουδουνια στις 3 τα ξημερωματα και να ζητας τα νοικια?? :p

Ή να τους πλακωσεις στο ξυλο?

Σωστός. Στις περιπτώσεις αυτές το κυριότερο είναι να απαλλαγείς από τον κακοπληρωτή, ώστε να σταματήσει η χασούρα.

Το αν θα πάρεις τα χρήματά σου είναι δευτερεύον ζήτημα και άκρως αμφίβολο. Πολύ σωστά έκανες με την εκχώρηση.

Ισχύει ακόμη η εκχώρηση μισθωματων στο δημόσιο...νομίζω καταργήθηκε...

LG G4

Ισχύει ακόμη η εκχώρηση μισθωματων στο δημόσιο...νομίζω καταργήθηκε...

Ετσι νομιζω και εγω.

Νοικιάζω ένα σπίτι σε άλλους. Είχαμε κάνει συμβόλαιο για δύο χρόνια. Θέλω να τους βγάλω έξω γιατί θέλω το σπίτι πριν τον 1ο χρόνο. Τους το είπα ευγενικά. Δεν έχουν απαντήσει ακόμα. Αν τυχόν δε θέλουν να βγουν τι γίνεται; τι μπορώ να κάνω;

Νοικιάζω ένα σπίτι σε άλλους. Είχαμε κάνει συμβόλαιο για δύο χρόνια. Θέλω να τους βγάλω έξω γιατί θέλω το σπίτι πριν τον 1ο χρόνο. Τους το είπα ευγενικά. Δεν έχουν απαντήσει ακόμα. Αν τυχόν δε θέλουν να βγουν τι γίνεται; τι μπορώ να κάνω;
Μπορεί ο ιδιοκτήτης να απαιτήσει από τον ενοικιαστή να αποχωρήσει πριν από τη λήξη του μισθωτηρίου συμβολαίου;

Με βάση τη νομοθεσία το min διάστημα ενοικίασης ακινήτου είναι η 3ετία ακόμα και αν το μισθωτήριο αναφέρει μικρότερη διάρκεια από αυτή των 3 ετών. Εάν όμως συντρέχει σοβαρός λόγος όπως είναι η μη καταβολή του ενοικίου ή η αλλαγή χρήσης του χώρου ίσως να υπάρξει πιθανότητα αποχώρησης του ενοικιαστή. Ακόμη και εάν ο ιδιοκτήτης θέλει να χρησιμοποιήσει το χώρο για ιδιοκατοίκηση, η υφιστάμενη νομοθεσία είναι πολύ αυστηρή και προβλέπει ότι τέτοια απαίτηση μπορεί να προβάλει μόνο εάν δεν υπάρχει άλλο ακίνητο στην ιδιοκτησία του. Και σε αυτή την περίπτωση όμως δίνει ένα ποσό στον ενοικιαστή ως αποζημίωση ενώ εάν ζητήσει το ακίνητο για ιδιοκατοίκηση και στο τέλος δεν το χρησιμοποιήσει έτσι, μπορεί να πληρώσει επιπλέον αποζημίωση.

Sent from my G8341 using Tapatalk

Follow the White Rabbit....

Καλησπέρα σας και καλή χρονιά

Μόλις τώρα ανακάλυψα το συγκεκριμένο θέμα αν και χρόνια πολλά στο myphone, αλλά σε οτιδήποτε έχει σχέση με τηλέφωνα. Στο προκείμενο τώρα, επειδή δεν είχα χρόνο να ψάξω:

Θέλω να ρωτήσω τι γίνεται σε πολυκατοικία με κεντρική θέρμανση όταν κάποιο διαμέρισμα είναι κενό (ανοίκιαστο). Μέχρι τώρα ήξερα ότι ο ιδιοκτήτης πληρώνει το 40% της θέρμανσης που αναλογεί στο διαμέρισμα (και καλά ότι περνάνε σωληνώσεις από το κενό διαμέρισμα και ζεσταίνεται ο χώρος και άρα οι υπόλοιποι έχουν απώλειες, μου έλεγε ένας πολιτικός μηχανικός). Πριν λίγο διάβασα ένα άρθρο από κάποια δικηγόρο που ανέφερε για 30% (http://efotopoulou.gr/to-kathestos-simmetochis-thermansi-lipa-kinochrista-ton-kliston-diamerismaton-stis-dapanes-tis-polikatikias/). Τέλος, άκουσα από δύο γνωστούς μου ότι έχει καταργηθεί το κοινόχρηστο στη θέρμανση (βέβαια δε μου έδωσαν σαφείς πληροφορίες).

Γνωρίζετε, μήπως, τι ισχύει τελικά;

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Κάθε πολυκατοικια, λόγω καταστατικού, ΙΣΩΣ, εφαρμόζει την δικιά της <λογική>. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποιος νόμος που να ορίζει σαφή κανόνες.

Καλησπέρα σας και καλή χρονιά

Μόλις τώρα ανακάλυψα το συγκεκριμένο θέμα αν και χρόνια πολλά στο myphone, αλλά σε οτιδήποτε έχει σχέση με τηλέφωνα. Στο προκείμενο τώρα, επειδή δεν είχα χρόνο να ψάξω:

Θέλω να ρωτήσω τι γίνεται σε πολυκατοικία με κεντρική θέρμανση όταν κάποιο διαμέρισμα είναι κενό (ανοίκιαστο). Μέχρι τώρα ήξερα ότι ο ιδιοκτήτης πληρώνει το 40% της θέρμανσης που αναλογεί στο διαμέρισμα (και καλά ότι περνάνε σωληνώσεις από το κενό διαμέρισμα και ζεσταίνεται ο χώρος και άρα οι υπόλοιποι έχουν απώλειες, μου έλεγε ένας πολιτικός μηχανικός). Πριν λίγο διάβασα ένα άρθρο από κάποια δικηγόρο που ανέφερε για 30% (http://efotopoulou.gr/to-kathestos-simmetochis-thermansi-lipa-kinochrista-ton-kliston-diamerismaton-stis-dapanes-tis-polikatikias/). Τέλος, άκουσα από δύο γνωστούς μου ότι έχει καταργηθεί το κοινόχρηστο στη θέρμανση (βέβαια δε μου έδωσαν σαφείς πληροφορίες).

Γνωρίζετε, μήπως, τι ισχύει τελικά;

καλημέρα, υπαρχουν νομοι που ΑΝΑΙΡΟΥΝ 100% οτιδήποτε λεει το καταστατικο, να αρχισουμε από εκει….

δεν τους ξερω απεξω τους ειχα βρει καποτε και τους ετριψα στην μουρη του διαχειριστη….

επι χρονια πληρωνα ολο το ποσο και βαζανε συνεχεια πετρελαιο!!!

τελικα πληρωνω το 30% όπως σωστα διαβασες και πρεπει κανονικα να κλεισουν διακοπτες και να βγουν τα σωματα, παρουσια υδραυλικου και διαχειριστη και να υπογραψει μια υπευθυνη δηλωση.

Επειδή εμεις ειμαστε οκ μεταξυ μας εκλεισα μονο διακοπτες με τον γαμπρο μου που είναι υδραυλικος και ηρθε και αυτος ειδε και οκ. Σωματα δεν βγαλαμε εκτος ένα τρυπιο στο σαλονι.

Το 30% είναι για το παλιο δισωληνιο συστημα που εχεις καθετες σωλήνες μεσα στο σπιτι σου.

Αν είναι μονοσωληνιο που εχει συλλεκτες σε κουτι ΕΞΩ από το διαμερισμα πχ εξω στον διαδρομο, τοτε αν θυμαμαι καλα είναι 20% γιατι ζεσταίνεται μεχρι εκει, ισως και λιγοτερο.

Παντως γενικος κανονας είναι ότι ΑΣΧΕΤΩΣ τι λεει το καταστατικο ισχυουν μονο οι σχετικοι νομοι….

Αυτό με το κοινοχρηστο δεν το καταλαβα τι εννοεις.

Καλησπέρα στην παρέα.

Αύριο συμπληρώνονται 3 μήνες (βάση παλαιού συμβολαίου που μετά την διετία δεν έχει ανανεωθεί - από δική μου καλή θέληση) όπου ο ενοικιαστής μου αδυνατεί να μου καταθέσει το ενοίκιο. Βρισκόμαστε ήδη στον 5ο χρόνο συνεργασίας στα οποία χρόνια παρ ότι υπήρχαν πάντα κάποιες μικροκαθυστερήσεις ημερών έως 1 εβδομάδας, εκείνος πάντα μου κατέθετε το ενοίκιο. Εκτός όπως είπα αυτών των τριών μηνών.

Τί κάνω σε αυτή την περίπτωση; Να του δώσω κι άλλο χρόνο ή θα μου γυρίσει μπούμερανγκ;

Έχει έρθει στα αυτιά μου μια περίπτωση όπου ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος κατέφυγε στο Ειρηνοδικείο της περιοχής και πέτυχε να δεσμεύσει τους λογαριασμούς του ενοικιαστού. Ισχύει στη δική μου περίπτωση; Μπορώ να το προχωρήσω έτσι;

Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλημέρα, υπαρχουν νομοι που ΑΝΑΙΡΟΥΝ 100% οτιδήποτε λεει το καταστατικο, να αρχισουμε από εκει….

δεν τους ξερω απεξω τους ειχα βρει καποτε και τους ετριψα στην μουρη του διαχειριστη….

επι χρονια πληρωνα ολο το ποσο και βαζανε συνεχεια πετρελαιο!!!

τελικα πληρωνω το 30% όπως σωστα διαβασες και πρεπει κανονικα να κλεισουν διακοπτες και να βγουν τα σωματα, παρουσια υδραυλικου και διαχειριστη και να υπογραψει μια υπευθυνη δηλωση.

Επειδή εμεις ειμαστε οκ μεταξυ μας εκλεισα μονο διακοπτες με τον γαμπρο μου που είναι υδραυλικος και ηρθε και αυτος ειδε και οκ. Σωματα δεν βγαλαμε εκτος ένα τρυπιο στο σαλονι.

Το 30% είναι για το παλιο δισωληνιο συστημα που εχεις καθετες σωλήνες μεσα στο σπιτι σου.

Αν είναι μονοσωληνιο που εχει συλλεκτες σε κουτι ΕΞΩ από το διαμερισμα πχ εξω στον διαδρομο, τοτε αν θυμαμαι καλα είναι 20% γιατι ζεσταίνεται μεχρι εκει, ισως και λιγοτερο.

Παντως γενικος κανονας είναι ότι ΑΣΧΕΤΩΣ τι λεει το καταστατικο ισχυουν μονο οι σχετικοι νομοι….

Αυτό με το κοινοχρηστο δεν το καταλαβα τι εννοεις.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση. Άρα και εσύ για 30% ξέρεις. Κοινόχρηστο πετρέλαιο που ανέφερα ήταν λάθος η έκφραση, εννοούσα αν είχε καταργηθεί αυτό το 30%. Τέλος πάντων, ψάχνοντας στο ίντερνετ είδα ότι δεν καταργήθηκε, απλά όταν έγραψα εδώ δεν το ήξερα. Ισχύει το ίδιο (30%) και για το κοινόχρηστο ρεύμα και ασανσέρ; Γιατί κάτι τέτοιο διάβασα. Άπλα εμείς μέχρι τώρα βάζαμε 40% για τα διαμερίσματα που δεν ήταν νοικιασμένα και από τώρα θα βάζουμε 30%.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση. Άρα και εσύ για 30% ξέρεις. Κοινόχρηστο πετρέλαιο που ανέφερα ήταν λάθος η έκφραση, εννοούσα αν είχε καταργηθεί αυτό το 30%. Τέλος πάντων, ψάχνοντας στο ίντερνετ είδα ότι δεν καταργήθηκε, απλά όταν έγραψα εδώ δεν το ήξερα. Ισχύει το ίδιο (30%) και για το κοινόχρηστο ρεύμα και ασανσέρ; Γιατί κάτι τέτοιο διάβασα. Άπλα εμείς μέχρι τώρα βάζαμε 40% για τα διαμερίσματα που δεν ήταν νοικιασμένα και από τώρα θα βάζουμε 30%.

καλημέρα, όχι δεν ισχυει κατι για το ασανσέρ από οσο ξερω, εγω μαλιστα με ισογειο διαμερισμα πληρωνω κανονικα, ετσι οριζει ο νομος αλλωστε. Αν η πολυκατοικια εχει μειωση για το ασανσέρ τοτε οκ ισχυει αυτό, στην δικια μου περιπτωση δεν εχει. Αλλα μιλαμε για ψιχουλακια, να είναι 1 ευρω τον μηνα. Εδώ το πετρελαιο με ειχε ρημαξει, δεν ειχα σπιτι θερμανση και πληρωνα κανονικα για αδειο διαμερισμα επι χρονια πολλα!!! :mad::mad::mad:

Καλησπέρα στην παρέα.

Αύριο συμπληρώνονται 3 μήνες (βάση παλαιού συμβολαίου που μετά την διετία δεν έχει ανανεωθεί - από δική μου καλή θέληση) όπου ο ενοικιαστής μου αδυνατεί να μου καταθέσει το ενοίκιο. Βρισκόμαστε ήδη στον 5ο χρόνο συνεργασίας στα οποία χρόνια παρ ότι υπήρχαν πάντα κάποιες μικροκαθυστερήσεις ημερών έως 1 εβδομάδας, εκείνος πάντα μου κατέθετε το ενοίκιο. Εκτός όπως είπα αυτών των τριών μηνών.

Τί κάνω σε αυτή την περίπτωση; Να του δώσω κι άλλο χρόνο ή θα μου γυρίσει μπούμερανγκ;

Έχει έρθει στα αυτιά μου μια περίπτωση όπου ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος κατέφυγε στο Ειρηνοδικείο της περιοχής και πέτυχε να δεσμεύσει τους λογαριασμούς του ενοικιαστού. Ισχύει στη δική μου περίπτωση; Μπορώ να το προχωρήσω έτσι;

Τον ρώτησες τι θα κάνει;

Σήμερα μιλήσαμε, μου είπε τέλος του μήνα θα βάλει λεφτά. Αλλά δεν ξέρει πόσα ακόμα. Και μεταξύ μας, δεν του έχω εμπιστοσύνη ότι θα καταβάλει κι όλας.... Θα περιμένω και θα δω.

Τα πλακάκι του πεζοδρομίου μπροστά από την πολυκατοικία έχουν χαλάσει από τα δέντρα που βρίσκονται στο πεζοδρόμιο (το αναφέρω αυτό γιατί δεν είναι από δέντρα που βρίσκονται στο χώρο της πολυκατοικίας).

Έχουν χαλάσει όμως πάρα πολύ με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περπατήσει ο κόσμος.

Αυτό είναι αρμοδιότητα της πολυκατοικίας να φτιαχτούν ή του δήμου;

Σχετικά με το δήμο, δε με ενδιαφέρει αν θα είναι δύσκολο να εγκριθεί κάτι τέτοιο απλά θέλω να μάθω αρχικά αν είναι δική τους αρμοδιότητα ή όχι.

Ευχαριστώ

Τα πλακάκι του πεζοδρομίου μπροστά από την πολυκατοικία έχουν χαλάσει από τα δέντρα που βρίσκονται στο πεζοδρόμιο (το αναφέρω αυτό γιατί δεν είναι από δέντρα που βρίσκονται στο χώρο της πολυκατοικίας).

Έχουν χαλάσει όμως πάρα πολύ με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περπατήσει ο κόσμος.

Αυτό είναι αρμοδιότητα της πολυκατοικίας να φτιαχτούν ή του δήμου;

Σχετικά με το δήμο, δε με ενδιαφέρει αν θα είναι δύσκολο να εγκριθεί κάτι τέτοιο απλά θέλω να μάθω αρχικά αν είναι δική τους αρμοδιότητα ή όχι.

Ευχαριστώ

Δήμος.Εγώ σε περίπτωση με σπασμένες πλάκες,εκεί πήρα, και ήλθαν πολύ γρήγορα μάλιστα.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Δήμος.Εγώ σε περίπτωση με σπασμένες πλάκες,εκεί πήρα, και ήλθαν πολύ γρήγορα μάλιστα.

Δε σας χρέωσαν κάτι μετά έτσι;

Έκανες κάτι το ιδιαίτερο; Ας πούμε γραπτή αίτηση που να αναφέρει ότι υπάρχει πρόβλημα με ηλικιωμένους, παιδιά κλπ ή απλά τηλέφωνο;

Πήγαινε τώρα ενόψει δημοτικών εκλογών θα επισκευστούν την επομένη μέρα....:shifty:

Τηλέφωνο πήρα και λεφτά δεν έδωσα.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

καλημέρα, όχι δεν ισχυει κατι για το ασανσέρ από οσο ξερω, εγω μαλιστα με ισογειο διαμερισμα πληρωνω κανονικα, ετσι οριζει ο νομος αλλωστε. Αν η πολυκατοικια εχει μειωση για το ασανσέρ τοτε οκ ισχυει αυτό, στην δικια μου περιπτωση δεν εχει. Αλλα μιλαμε για ψιχουλακια, να είναι 1 ευρω τον μηνα. Εδώ το πετρελαιο με ειχε ρημαξει, δεν ειχα σπιτι θερμανση και πληρωνα κανονικα για αδειο διαμερισμα επι χρονια πολλα!!! :mad::mad::mad:

Γιατί να πληρώνεις ολόκληρο το πετρέλαιο, ειδικά από τη στιγμή που δεν είχες και θέρμανση. Εντάξει, σίγουρα ισχύει το καταστατικό της οικοδομής, όπου υπάρχει γιατί σε πολλές δεν υπάρχει. Από εκεί και πέρα είναι και λίγο πώς συνεννοούνται οι ένοικοι με τον / τους ιδιοκτήτη / ιδιοκτήτες.

Γιατί να πληρώνεις ολόκληρο το πετρέλαιο, ειδικά από τη στιγμή που δεν είχες και θέρμανση. Εντάξει, σίγουρα ισχύει το καταστατικό της οικοδομής, όπου υπάρχει γιατί σε πολλές δεν υπάρχει. Από εκεί και πέρα είναι και λίγο πώς συνεννοούνται οι ένοικοι με τον / τους ιδιοκτήτη / ιδιοκτήτες.

καλημέρα, καπου εχεις μπερδευτεί? δεν ειπα δεν εχω θερμανση εκει, εκει εχω αλλα είναι ΑΔΕΙΟ το διαμερισμα δεν μενει κανεις.

Λεω πληρωνα θερμανση σε αδειο διαμερισμα και εκει που μενω δεν ειχα!

τωρα ποια εχω βαλει αεριο βεβαια και φετος εχω!

οι νομοι είναι υπερανω κάθε κανονισμου πολυκατοικίας. Για την θερμανση ειπαμε τι οριζει 30% για το παλιο δισωληνιο συστημα και αν θυμαμαι καλα 20% για το μονοσωληνιο. Αυτό ισχυει για ΑΔΕΙΑ ξενοικιαστα δλδ διαμερίσματα όχι για οποιον απλα δεν θελει να πληρωνει επειδή πχ εχει σομπα! εκει πληρωνει κανονικα και με το νομο!

απλα εγω δεν γνωριζα αυτους τους νομους και επι χρονια πληρωνα κανονικα θερμανση σε ΑΔΕΙΟ διαμερισμα!!!

Οι ενοικοι τι σχεση εχουν με τους ιδιοκτητες για την θερμανση? μιλαμε για πετρελαιο όχι τις κοινες δαπανες θερμανσης, αυτές πληρωνονται κανονικα με ολοκληρα τα ποσα. Αν είναι κατι που μενει παει ιδιοκτητη, η απλη συντηρηση παει νοικαρη.

Υ.Γ σορρυ δεν τους εχω προχειρους και δεν θυμαμαι ποιοι είναι, αν καποιος ενδιαφέρεται ας ψαξει.

Edited by Nikifoross