Jump to content

Κανονισμοί Πολυκατοικίας (ενοίκιο, κοινόχρηστα κ.α.)

SonGohan
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συμφωνώ και εγώ με τους πιο πάνω! Κάνε και εσύ λίγο φασαρία μόλις πάει 5 άνοιξε τη μουσική πολύ δυνατά οπότε άμα κοιμούνται τα θηρία θα τα ξυπνήσεις και αυτή θα τσαντιστεί! Πιστεύω ότι θα πάρει το μήνυμα μετά από μια δυο φορές. Τώρα από την αστυνομία μην περιμένεις πολλά, ότι κάνεις εσύ. Κάρφωσε και κανένα καρφί 8 το πρωί να της σπάσεις και εσύ τα νεύρα. Σου εύχομαι να νικήσεις τον αγώνα!

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

δυστυχως δεν το παιρνουν το μνμ...

ο απο κατω μας καθε βραδυ απο τις 11 εως τις 3 βαζει στη διαπασων τη μουσικη και μετα ξεκινα καυγας με την γυναικα του:( 4 βραδια κλεισαμε,καθε βραδυ το ιδιο...

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

TI EKANE ? Πλάκα κάνεις ! Ε όχι δεν είναι δυνατόν.

Οχι δεν κανω πλακα , και μαλιστα το ανεβαζε με το ασανσερ !!

Μυριζε κιολας αλλα που να φανταστουμε κιολας οτι ειχε φερει το ζωντανο , μεχρι που το εσφαξε και λερωσε το μπαλκονι της διπλανης και εγινε το "ελα να δεις"

φιλικα

Οχι δεν κανω πλακα , και μαλιστα το ανεβαζε με το ασανσερ !!

Μυριζε κιολας αλλα που να φανταστουμε κιολας οτι ειχε φερει το ζωντανο , μεχρι που το εσφαξε και λερωσε το μπαλκονι της διπλανης και εγινε το "ελα να δεις"

φιλικα

Τι λες τώρα καλά σοβαρά μιλάς! Τρελός είναι ο άνθρωπος?

Εγώ έχω άλλο πρόβλημα από τον Απρίλιο μέχρι τον Νοέμβριο αν έχει καλό καιρό βγαίνουν οι διπλανοί μου από 12 το μεσημέρι μέχρι το βράδυ παίζουν τάβλι μιλάμε για ώρες και να ακούς συνέχεια τα πούλια και τα ζάρια που τα χτυπάνε άστα να τρελαίνεσαι και να θες να ανοίξεις λίγο το παράθυρο και να τους ακούς τακα τουκου.

Ρε παιδια , αυτα εχει η ζωη πρεπει να μαθουμε να ζουμε ετσι

φιλικα

Και εγώ παίζω τάβλι αλλά όχι και έτσι όμως. Και όχι μεσημεριάτικο πραγματικά εμένα δεν με πολύ πειράζει η φασαρία αλλά αυτό το τακα τουκου σε τρελαίνει και παίζουν με τις ώρες. Δεν τους έχω πει τίποτα αλλά φέτος δεν θα κάνω την πάπια άλλο.

κανε μια ευγενικη παρατηρηση.αν δεν διορθωθουν βρες ποια μουσικη σιχαινοντ και βαλε την αρκετα δυνατα.

η διπλανη μας οταν εδινα πανελληνιες ειχε αποφασισει να βγαινει στο μπαλκονι και να καθεται με τις ωρες να ακουει μουσικη τερμα δυνατα..

3-4 φορες της ειχα πει να την χαμηλωσει γιατι με ενοχλουσε.η απαντηση της ηταν "και θα καταπιεστω εγω για να διαβασεις εσυ;;"

πηρα λοιπον ενα μεσημερι που δεν αντεξα και εβαλα κατι παραδοσιακα!!εκλεισε την μουσικη αμεσως και δεν με ξαναενοχλησε(εκεινη την περιοδο τουλαχιστον)

ολα ειναι ζητημα παιδειας.το ιδιο ατομο που τοτε μου μιλουσε για "καταπιεση" πριν κανα χρονο μου ζητησε στις 12 το πρωι κυριακης να κλεισω την μουσικη(δεν την ειχα δυνατα,σε νορμαλ επιπεδα) επειδη ο γιος της δουλευε μπαρμαν το βραδυ και κοιμονταν τα πρωινα.μπορουσα καλλιστα να της απαντησω στο ιδιο στυλ που μου ειχε απαντησει εκεινη παλιοτερα,αλλα δε το εκανα...αυτα ειναι για κουτους και ανοητους ανθρωπους.

ακριβως ειναι θεμα παιδειας...

εγω το "Ρε παιδια , αυτα εχει η ζωη πρεπει να μαθουμε να ζουμε ετσι" δεν το δεχομαι. Συμβιβασμος ειναι να ζεις περιοριζοντας τον εαυτο σου οχι κανοντας οτι γουσταρεις και οι αλλοι να τα δεχονται... Αυτη ειναι η συμβιωση. Ολοι κανουμε υποχωρησεις για να μην ενοχλουμε οχι για να μας ανεχονται ή να ανεχομαστε... Και μιλαμε για τα αυτονοητα και λογικα... οχι για υπερβολες κλπ. Η ησυχια δεν ειναι πολυτελεια ειναι αναγκη ειδικα σε ωρες κοινης ησυχιας ... αλλα και γενικοτερα εκτος αυτων των ωρων δεν μπορει να κανει οτι θελει ο καθενας.

Τελος παντων, αν καποιοι ανθρωποι δεν εχουν σεβασμο δεν θα τους τον απαιτησουμε ουτε θα τον επιβαλλουμε, απλα θα τους δωσουμε εν μερει να καταλαβουν (αστυνομια θα ειναι, αντιποινα κλπ κλπ οτι φερει αποτελεσμα χωρις να βγαινουμε απο τα ορια) εφοσον φυσικα η συζητηση κλπ δεν εχουν ευοδωσει

κανε μια ευγενικη παρατηρηση.αν δεν διορθωθουν βρες ποια μουσικη σιχαινονται και βαλε την αρκετα δυνατα.

Να σου πω την αλήθεια το έχω κάνει αλλά δεν έγινε τίποτα, το έκανα δυο φορές μόνο. Αλλά εάν συνεχισθεί και φέτος να είσαι σίγουρη δεν θα το ξανακάνουν μεσημεριάτικο! Πέρυσι το χειμώνα έκαναν ένα παιδάκι και για να μην καπνίζουν μπροστά του έβγαιναν έξω και εκείνη την ώρα έπαιζαν κιόλας. Εκείνη την ώρα που θα βγουν να καπνίσουν και να παίξουν (το μεσημέρι ). θα βάλω εγώ τη μουσική και θα δούμε τότε τι θα γίνει.

ακριβως ειναι θεμα παιδειας...

εγω το "Ρε παιδια , αυτα εχει η ζωη πρεπει να μαθουμε να ζουμε ετσι" δεν το δεχομαι. Συμβιβασμος ειναι να ζεις περιοριζοντας τον εαυτο σου οχι κανοντας οτι γουσταρεις και οι αλλοι να τα δεχονται... Αυτη ειναι η συμβιωση. Ολοι κανουμε υποχωρησεις για να μην ενοχλουμε οχι για να μας ανεχονται ή να ανεχομαστε... Και μιλαμε για τα αυτονοητα και λογικα... οχι για υπερβολες κλπ. Η ησυχια δεν ειναι πολυτελεια ειναι αναγκη ειδικα σε ωρες κοινης ησυχιας ... αλλα και γενικοτερα εκτος αυτων των ωρων δεν μπορει να κανει οτι θελει ο καθενας.

Τελος παντων, αν καποιοι ανθρωποι δεν εχουν σεβασμο δεν θα τους τον απαιτησουμε ουτε θα τον επιβαλλουμε, απλα θα τους δωσουμε εν μερει να καταλαβουν (αστυνομια θα ειναι, αντιποινα κλπ κλπ οτι φερει αποτελεσμα χωρις να βγαινουμε απο τα ορια) εφοσον φυσικα η συζητηση κλπ δεν εχουν ευοδωσει

Απο την στιγμη που δεν καταλαβαινει ο αλλος τι θα πρεπει να κανεις ?? να μαλωνεις συνεχεια ???? να φωναζεις την αστυνομια συνεχεια ??? Ο καθε ενας απο εμας , τουλαχιστον εγω οταν γυρναω σπιτι μου θελω να ηρεμω οχι να ειμαι με τα νευρα "κροσια" Αρα κλεινω την πορτα μου και τους γραφω ολους στα ..ποδια μου

Μια τυπικη καλημερα και τιποτα παραπανω , αλλα αν θελω θα βαλω στις 08:00 το πρωι την μουσικη δυνατα και ας τολμησει να μιλησει κανεις ....

φιλικα

mhn eisai τοσο βεβαιος οτι δε θα ερθουν να ου χτυπησουν την πορτα.

τετοια ατομα ειναι καθαρα εγωιστες,κοιταζουν μονο την βολη τους.κοινως,αυτοι να σηκωνουν ολο τον κοσμο στο ποδι με τον σαματα τους αλλα μην τυχον και διαταραξει κανεις την ηρεμια τους

mhn eisai τοσο βεβαιος οτι δε θα ερθουν να ου χτυπησουν την πορτα.

τετοια ατομα ειναι καθαρα εγωιστες,κοιταζουν μονο την βολη τους.κοινως,αυτοι να σηκωνουν ολο τον κοσμο στο ποδι με τον σαματα τους αλλα μην τυχον και διαταραξει κανεις την ηρεμια τους

Είναι στη διπλανή πολυκατοικία αλλά τα μπαλκόνια μας είναι δίπλα δίπλα. Δεν τους συμφέρει να μην σταματήσουν αν θέλουν να κοιμάται το παιδί και να ησυχάζουν και αυτή και εμείς …..!(δεν το έχω μόνο εγώ το πρόβλημα αλλά και άλλοι από τη δικιά μου πολυκατοικία).

λοιπον θα σου πω τι εκανα εγω πριν 3-4 χρονια.

στο εξοχικο μας στην χαλκιδικη το διπλα διαμερισμα ανηκει σε μια γιαγια.1 μηνα το καλοκαιρι ερχεται ο ενας της γιος και ενα μηνα ο αλλος.

ο ενας λοιπον ερχεται με την γυναικα και το κοριτσακι του και πραγματικα ουτε καταλαβαινουμε οτι καποιος ειναι διπλα μας(ενταξει το παιδακι λογικο καποιες φορες να φωναζει)

οταν ομως ερχεται παιδια ο αλλος δεν περιγραφεται το τι γινεται.ειναι αυτος,η γυναικα του και τα δυο παιδακια.το λογικο κατ εμε ειναι την φασαρια να την κανουν τα παιδακια,αλλα οχι!!!ο συγκεκριμενος οταν ερχεται τον καταλαβαινουμε απο την γωνια ακομα

εχει δυνατη διαπεραστικη φωνη και δυστυχως λεει συνεχεια κοτσανες.χωρια που κατα τις 3 το βραδυ αποφασιζει να μεταφερει το κρεβατι του ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ!

επισης πριν κοιμηθει,ελεγχει αν κλειδωσε το αυτοκινητο του με τον εξης τροπο:πεταει εναν κουβα νερο πανω στο αυτοκινητο του,ο υπερευαισθητος συναγερμος του αρχιζει να χτυπαει,αλλα δεν τον κλεινει..περιμενει να κλεισει μονος του για να βεβαιωθει οτι λειτουργει σωστα!

κορυφαιες ατακες(που ενας αλλος γειτονας μας τις σημειωνει σε τετραδιο!!)

- "οι καρχαριες δεν μπορουν να ερθουν εδω.το νερο της θαλασσας της χαλκιδικης ειναι οξινο"(στην παραλια οπου ολοι τον κοιτουσαν)

- "ο καναρινος μας γεννησε καναρινακια"(στο μπαλκονι)

- "τι κανει ο μπαμπας στην τουαλετααααα;;κακακια κανει!!" (μαλλον στο wc ηταν )

- "κοιτα τον μπαμπα πως κολυμπαει!ειμαι γοργονιτσος"(στην παραλια)

πριν καποια χρονια,οταν ειχαν πρωτοβγει οι μελωδιες για τα κινητα(οχι πολυφωνικες μην φανταστειτε) ανα 5 λεπτο επερνε το κινητο του και εβαζε ξανα να ακουσει ολες τις μελωδιες.μια μερα δεν αντεξα,πηρα του κινητο μου που ειχα συνθεσει την μουσικη του καραγκιοζη και περιμενα να ξεκινησει το ..προγραμμα του.με το που αρχισε,εβαλα τον καραγκιοζη.με το κινητο δεν ξανασχοληθηκε τοσο πολυ.παραμειναμε στο να φωναζει,να λεει κοτσανες και να παιζει με τον συναγερμο..

Τι λες τώρα καλά σοβαρά μιλάς! Τρελός είναι ο άνθρωπος?

Καποτε, για να γελασουμε λιγο, ενας φιλος, που δουλευε στη Λιβυη, οπου ο Κανταφι προσπαθουσε να τους κανει ανθρωπους και τους εδινε σπιτια,ολη τη νυχτα, ακουγοταν απο πανω του, το καζανακι να τραβιεται. Καθε 5 λεπτα.

Το πρωι, ανεβηκε πανω, να δει τι γινοταν. Χτυπαει, του ανοιγουν και τους λεει το τι και το πως.

Μπαινουν μεσα στον καμπινε, και τι να δει; Η κατσικα, που ειχαν δεσει στην αλυσσιδα του καζανακιου, κουνιοταν καθε τρεις και λιγο με α[ποτελεσμα να τραβιεται η αλυσσιδα και να χαλαει ο κοσμος.

Θοδωρος.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Εγώ έχω άλλο πρόβλημα από τον Απρίλιο μέχρι τον Νοέμβριο αν έχει καλό καιρό βγαίνουν οι διπλανοί μου από 12 το μεσημέρι μέχρι το βράδυ παίζουν τάβλι μιλάμε για ώρες και να ακούς συνέχεια τα πούλια και τα ζάρια που τα χτυπάνε άστα να τρελαίνεσαι και να θες να ανοίξεις λίγο το παράθυρο και να τους ακούς τακα τουκου.

Να τους παρεις για δωρο, δυο ειδικα φυλλα, (κανονικα, με σχεδια , για να μπορεις να παιζεις ταβλι), απο απορροφητικο υλικο, που μπαινουν πανω στα δυο μερη απο το ταβλι, ωστε λογω συνθεσεως, να πνιγουν τον ηχο απο τα πουλια.

Θοδωρος.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Μια από τα ίδια και εγω με αυτους απο την απεναντι πολυκατοικια, το ζευγαρι εχει 5! παιδια με ηλικιες απο 1 εως 11 ετων. Πραγματικα δεν εχω λογια για αυτους τους ανθρωπους και ειδικοτερα για τον πατερα που εχει κανει τα παιδακια σαν τα μουτρα του, βριζουν ολοι και τα παιδια (οσα μιλανε) απο το πρωι μεχρι αργα, με λεξεις που εγω αργησα πολυ να τις ακουσω και ισως δεν τισ εχω χρησιμοποιησει και ποτε, ουρλιαζουν συνεχεια ειδικοτερα το ενα κοριτσακι. Ο τυπος ειναι απαιχτος εχει κολλημα με το αυτοκινητο του και θελει να το βαζει εξω απο το σπιτι μας για να το ελεγχει απο το μπαλκονι του, εχει και ενα μικροτερο αυτοκινητο το οποιο το χρησιμοποιει οταν δεν εχει τα ΄΄αγγελουδια ΄΄, και φυσικα οταν παιρνει το μεγαλο αυτοκινητο βαζει το ενα αγορακι να του κραταει την θεση για να ερθει να βαλει το μικρο αυτοκινητο ετσι ωστε να μην χασει την θεση, φυσικα το ιδιο γινεται και οταν γυρναει, με μια διαδικασια τουλαχιστον ενος τεταρτου εξω απο το παραθυρο με τα παιδια να ουρλιαζουν και να βριζουν. Αν καποιος αμοιρος που δεν ξερει παει να βαλει το αυτοκινητο στην θεση του γινεται χαμος, μεχρι και αστυνομια εχει καλεσει. Φυσικα βριζει ακομη και οταν βλεπει ειδησεις με μονολογους με πολυ γελιο. Βεβαια αν τον πετυχεις στον δρομο ειναι ευγενικοτατος με γλυκια φωνη. Απορω με αυτους που μενουν διπλα και απο κατω πως αντεχουν γιατι εμεις τουλαχιστον τους ακουμε για κανα εξαμηνο που ειναι ανοιχτος ο καιρος κα τα παραθυρα.

Βασικά αν τους κάνεις αντίποινα θα αρχίσουν να γκαρίζουν έτσι για να πανε κόντρα...αν θες δοκίμασε το...αντε και με τη νίκη:)

μακαρι να εμενα και γω σε διαμερισμα και να ειχα τετοια προβληματα...γουσταρω τετοιες κοντρες και μ΄αρεσει να τα χωνω:happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

σου παραχωρω διαμερισμα αν μου δωσεισ μονοκατοικια!!!!

(παντως θα το μετανιωσεις)

Λοιπον βρηκα τελικα τι γινεται ο τυπος διαιρει το πετρελαιο που εχει βαλει με τις ωρες που εχει καθε διαμερισμα.πχ εβαλε 1000 λιτρα και εχουμε καψει 500 θα διαιρεσει τις ωρες με τα χιλια κια οχι με τα 500. Εμενα δεν μου φαινεται σωστο??? Ειναι????????

Λοιπον βρηκα τελικα τι γινεται ο τυπος διαιρει το πετρελαιο που εχει βαλει με τις ωρες που εχει καθε διαμερισμα.πχ εβαλε 1000 λιτρα και εχουμε καψει 500 θα διαιρεσει τις ωρες με τα χιλια κια οχι με τα 500. Εμενα δεν μου φαινεται σωστο??? Ειναι????????

Οχι φιλε μου ειναι λαθος η μετρηση

Πρεπει να βαζει το πετρελαιο που εχετε καψει και οχι αυτο που αγορασε

Ακομα θα πρεπει να υπολογιζει αυτο που ειχε μεσα με την Χ τιμη που ειχε βαλει , και το τωρινο που εχει καψει με την Ψ τρεχουσα τιμη

Να ξερεις οτι το πετρελαιο ειναι το καλυτερο για καποιον διαχειριστη να "κλεψει " Ειναι δυσκολο απο εκει να ελεγξεις τι κανει , τιμολογια εικονικα , μετρηση (ακομα και 2 ποντοι ειναι πολλοι)

φιλικα

Παιδιά καλημέρα... ερώτηση σχετικά με την πιλοτή της πολυκατοικίας....

Καθημερινά ένας άντρας 20-25 ετών περνάει από την πιλοτή της πολυκατοικίας μου.... Συγκεκριμένα, αντι να κάνει τον κύκλο του δρόμου, κόβει μέσα από την πιλοτή περνώντας από τη γκαραζόπορτα (που είναι μονίμως ανοιχτή) και βγαίνοντας από την κεντρική είσοδο....

Επιτρέπεται αυτό? Ειναι ιδιωτικός χώρος η πιλοτή? Μπορεί καάποιος να κινηθεί νομικά εναντίον του? και με ποιον τρόπο?

Ευχαριστώ...

His wicked sense of humour /// suggests exciting sex

his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy

Πρωτον οπως εγραψε και ενας αλλος χρεωνεις το πετρελαιο που εχει καψει η πολυκατοικια και οχι αυτο που αγορασες.Το ποσο που θα χρεωθει δεν διαιρειται απλως με τις ωρες γιατι απλα αλλα θερμαντικα σωματα εχει το δικο σου διαμερισμα και αλλα των συγκατοικων σου.Τα κοινοχρηστα τα βγαζει εταιρεια;

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Καθημερινά ένας άντρας 20-25 ετών περνάει από την πιλοτή της πολυκατοικίας μου.... Συγκεκριμένα, αντι να κάνει τον κύκλο του δρόμου, κόβει μέσα από την πιλοτή περνώντας από τη γκαραζόπορτα (που είναι μονίμως ανοιχτή) και βγαίνοντας από την κεντρική είσοδο....

Επιτρέπεται αυτό? Ειναι ιδιωτικός χώρος η πιλοτή? Μπορεί καάποιος να κινηθεί νομικά εναντίον του? και με ποιον τρόπο?

Ευχαριστώ...

Η πυλωτή, βάσει της συστάσεως οριζοντίου ιδιοκτησίας και του κανονισμού πολυκατοικίας, αποτελεί κοινόχρηστο χώρο, όλων των συνιδιοκτητών της πολυκατοικίας..Ως εκ τούτου, είτε ο διαχειριστής, είτε ο κάθε συνιδιοκτήτης ξεχωριστά έχει δικαίωμα να προβεί σε δικαστικές ενέργειες..:

1.Ασφαλιστικά μέτρα περί διαταράξεως της συννομής σου επί του κοινοκτήτου χώρου..

2. Υποβολή μηνύσεως για διατάραξη οικιακής ειρήνης..

Ευχαριστώ...

Η πυλωτή είναι σαφώς ιδιωτικός χώρος, αλλά το λάθος βρίσκεται στη γκαραζόπορτα... κλείστε την.

Αλλά αν δε σας ενοχλεί, ποιός ο λόγος να αντιδράσετε νομικά ??? Αν όντως ενοχλεί, εννοείται ότι θα ακολουθήσετε τη νόμιμη οδό...

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...