manolog3 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος στο φορουμ και επειδη δεν ξερω ακομα να το χειριζομαι σωστα αν εχω κανει λαθος στο θεμα παρακαλω πολυ να με διορθωσει καποιος...σημερα για πρωτη φορα φορεσα φακους επαφης αλλα βλεπω λιγο θολα...τους φοραω περιπου μιση ωρα και το θολωμα συνεχιζεται...αυτο ειναι καποια αντιδραση των ματιων επειδη τους φοραω για πρωτη φορα η ειναι λογω συνηθειας και σε λιγο θα το συνηθησω??? Δεν εχει λογικη να βλεπεις θολα με τους φακους, μηπως δεν ειναι το σωστο νουμερο; Κακος τους φορας παντως απο τη στιγμη που δεν βλεπεις να τους βγαλεις και πηγαινε σε ενα γιατρο οπως ειπε και ο φιλος πανω μπορει να εχεις κατι. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos181 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Τώρα που τους φοράω περίπου 3 ώρες μου φαίνεται ότι βλέπω καλύτερα!!!στην αρχή με το μόλις τους έβαλα για πρώτη φορά δακριζε πολύ το μάτι μου και για αυτό μου φαίνεται ότι θολωναν...τώρα έχουν καθαρίσει αλλά σαν να με τσουπ λίγο και δακριζει λίγο...δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό...μπορεί να είναι επειδή φοράω για πρώτη φορά και μπορεί να είναι έτσι μέχρι να τους συνηθίσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο forum. :) Όπως πολύ σωστά ειπώθηκε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απευθυνθείς σε κάποιον γιατρό και να τους βγάλεις τους φακούς. Το να περιμένεις απάντηση μέσα από ένα τεχνολογικό forum δεν είναι και ότι καλύτερο. Ακόμα χειρότερο θα είναι να βασιστείς στις όποιες απαντήσεις τυχόν πάρεις. Μέσα από το πληκτρολόγιο, και ειδικός να είναι κάποιος, είναι δύσκολο έως αδύνατο να μπορέσει να πει με σιγουριά ποιο είναι το πρόβλημα. Αν υπάρχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος στο φορουμ και επειδη δεν ξερω ακομα να το χειριζομαι σωστα αν εχω κανει λαθος στο θεμα παρακαλω πολυ να με διορθωσει καποιος...σημερα για πρωτη φορα φορεσα φακους επαφης αλλα βλεπω λιγο θολα...τους φοραω περιπου μιση ωρα και το θολωμα συνεχιζεται...αυτο ειναι καποια αντιδραση των ματιων επειδη τους φοραω για πρωτη φορα η ειναι λογω συνηθειας και σε λιγο θα το συνηθησω??? θελει αρκετο χρονο να συνηθισει το ματι τους φακους , θα πας σταδιακα να τους φορας 2 ωρο στην αρχη και μετα να αυξανεις τον χρονο. Για μενα αυτο ειναι λογικο στην αρχη το θολωμα , μην ξεχνας οτι αμα εισαι κουρασμενος κλεινουνε τα ματια σου οποτε αντιστοιχα υπαρχει θολωμα , επισης το θολωμα συνηθως ειναι οτι εχει στεγνωσει ο φακος επαφης αρα κοιταξε το υγρο των φακων σου μηπως δεν ειναι καλο ή βγαλε τους φακους και να ξυπληνε τους με νεο υγρο και ξανα βαλτους , καποιες φορες το ματι μας ειτε ειμαστε κρυωμενοι ειτε ειναι θεμα καιρου τυχαινει να θολωνουνε οι φακοι , εχω το εχω παθει παρα πολλες φορες οποτε δεν πιστευω οτι ειναι κατι πολυ σοβαρο , αυτη ειναι η γνωμη μου παντα. Επισης σου τονιζω οτι οταν πας να βαλεις τους φακους σου μολιςς πλυνεις τα χερια σου ποτε μα ποτε να μην σκουπιζεις τα χερια σου θα τα τιναζεις και θα τους φορας , εγω επαθα μολυνση με το σκουπισμα στην πετσετα και μου το ειπε ο γιατρος αυτο! . Επισης κατι αλλο που εμαθα οταν πας στον οφθαλμιατρο για να τσεκαρεις αμα εχει ανεβει πχ η μυωπια σου θα φροντιζεις να μην φορας φακους για 24 ωρες τουλαχιστον διοτι δεν γινεται σωστη η μετρηση! Επισης καλο ειναι να κανεις και ενα ελενχο δακρυων σου βαζει ενα κολλυριο στα ματια και ενα χαρτι κατω απο βλεφαρα για να δει την ποσοτητα δακρυων σου , διοτι μπορει να χρειαζεται να σου δωσουνε τεχνητα δακρυα και αυτο να ειναι ο λογος που θολωνουνε οι φακοι σου ! Εμενα μου ειχε δωσει το systane σαν τεχνικο δακρυο αλλα ειχε 10 ευρω αλλα διαρκουσε 6 μηνες νομιζω αλλα μετα το σταματησα διοτι το βαζω συνεχεια στα ματια μου φαρμακα δεν το ηθελα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gataros Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Τα μάτια δεν θέλουν καθόλου χρόνο στο να συνηθίσουν τους φακούς, στην ουσία χρόνο θέλουμε μόνο εμείς έτσι ώστε στην αρχή να μην κλείνουμε ασυναίσθητα το μάτι μας με το που πλησιάζουμε το δάκτυλο κρατώντας το φακό, κάνοντας το να κλαίει κλπ. Το παιδί έχει κάποιο θέμα με τους φακούς, καλό θα είναι να απευθυνθεί σε οφθαλμίατρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Τα μάτια δεν θέλουν καθόλου χρόνο στο να συνηθίσουν τους φακούς, στην ουσία χρόνο θέλουμε μόνο εμείς έτσι ώστε στην αρχή να μην κλείνουμε ασυναίσθητα το μάτι μας με το που πλησιάζουμε το δάκτυλο κρατώντας το φακό, κάνοντας το να κλαίει κλπ. Το παιδί έχει κάποιο θέμα με τους φακούς, καλό θα είναι να απευθυνθεί σε οφθαλμίατρο. Μου πήρε καιρό να συνηθίσω στην ιδέα να πλησιάζω τόσο πολύ το μάτι μου με τα χέρια μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Και που να δεις το μηχάνημα που έχουν οι οφθαλμίατροι για να μετράνε την πίεση στο μάτι. .σου έρχεται ένα πράματακι σαν φακός επαφής στο μάτι αργά και βασανιστικά και εφάπτεται στο μάτι. Δεν άντεξα και του είπα αδελφέ άστο για άλλη φορά. Να σκεφτείς ότι είναι ανθρωπος που έψαχνα σπασμένο στα 2 φακό επαφής μέσα στο μάτι μου και δεν έχασα την ψυχραιμία μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Αφού μιλάμε για φακούς και μετά από μια μικρή περιπέτεια που περασα να πω και εγω την ιστορία. Χρησιμοποιω φακούς επαφής εδώ και 10 χρόνια κοντά. Πριν δύο μήνες λοιπόν ξεκίνησαν να εμφανίζονται κάποια προβλήματα. Δεν μπορούσα να διαβάσω να εστιασω στην οθόνη του υπολογιστή κλπ. Πήγα σε οφθαλμίατρο και μου είπε να ελατωσω σιγά σιγά την χρήση των φακών και ότι μου έχω προκαλέσει ξηροφθαλμία και κάτι άλλο που δεν κατάλαβα. Έτσι είναι με σταγόνες στα μάτια πλέον οπότε κουραζομαι. Γιαυτό με μέτρο στους νέους και πάντα καθαρισμό και αλλαγή υγρού καθημερινά και ας μην τους φορεσετε. Μπορεί να είναι υπερβολή βέβαια αλλά...... Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Αφού μιλάμε για φακούς και μετά από μια μικρή περιπέτεια που περασα να πω και εγω την ιστορία. Χρησιμοποιω φακούς επαφής εδώ και 10 χρόνια κοντά. Πριν δύο μήνες λοιπόν ξεκίνησαν να εμφανίζονται κάποια προβλήματα. Δεν μπορούσα να διαβάσω να εστιασω στην οθόνη του υπολογιστή κλπ. Πήγα σε οφθαλμίατρο και μου είπε να ελατωσω σιγά σιγά την χρήση των φακών και ότι μου έχω προκαλέσει ξηροφθαλμία και κάτι άλλο που δεν κατάλαβα. Έτσι είναι με σταγόνες στα μάτια πλέον οπότε κουραζομαι. Γιαυτό με μέτρο στους νέους και πάντα καθαρισμό και αλλαγή υγρού καθημερινά και ας μην τους φορεσετε. Μπορεί να είναι υπερβολή βέβαια αλλά...... αυτό με το υγρό να αλλάζουμε το υγρό καθημερινά ανεξάρτητα άμα φοράμε ή όχι τους φακούς είναι καθαρά θέμα να τελειώνει το υγρό και να έχει κόσμο το οπτικό κέντρο .Άμα διαβάσεις κάνεις τις οδηγίες θα δει ότι γράφει ότι μπορούν να συντηρηθούν οι φακοί για 30 ημέρες στο υπάρχον υγρό! από την άλλοι άμα το πεις στον οπτικό σου λέει το υγρό γίνεται νερό την επόμενη ημέρα! Αλλά και πάλι δεν βγάζω νόημα στο εξής αφού το υγρό είναι στο μπουκάλι καθετε , και το υγρό των φακών πάλι καθετε στην θήκη και τα δύο είναι κλειστά και δεν μπορεί να δει να ήλιος το υγρό μέσα στην συσκευασία και στην θήκη οπότε τι νόημα έχει να το αλλάζουμε καθημερινά άμα δεν τους χρησιμοποιούμε? ενώ στο χαρτί γράφει σε 30 ημέρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 αυτό με το υγρό να αλλάζουμε το υγρό καθημερινά ανεξάρτητα άμα φοράμε ή όχι τους φακούς είναι καθαρά θέμα να τελειώνει το υγρό και να έχει κόσμο το οπτικό κέντρο .Άμα διαβάσεις κάνεις τις οδηγίες θα δει ότι γράφει ότι μπορούν να συντηρηθούν οι φακοί για 30 ημέρες στο υπάρχον υγρό! από την άλλοι άμα το πεις στον οπτικό σου λέει το υγρό γίνεται νερό την επόμενη ημέρα! Αλλά και πάλι δεν βγάζω νόημα στο εξής αφού το υγρό είναι στο μπουκάλι καθετε , και το υγρό των φακών πάλι καθετε στην θήκη και τα δύο είναι κλειστά και δεν μπορεί να δει να ήλιος το υγρό μέσα στην συσκευασία και στην θήκη οπότε τι νόημα έχει να το αλλάζουμε καθημερινά άμα δεν τους χρησιμοποιούμε? ενώ στο χαρτί γράφει σε 30 ημέρες? Δεν μου το έχει πει ο οπτικός οφθαλμιατροι μου το έχουν πει. Μπορεί μα ισχύει και αυτό που λες. Και πάλι όμως κρατάει δύο μήνες το υγρό με αλλαγή καθημερινά σε εμένα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_lyk Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Παιδιά εκτός από μυωπία έχω και 1 βαθμό αστιγματισμό στο ένα μάτι και 0,25 στο άλλο. με τους aspheric 55 θα κάνω δουλειά? επίσης δεν τους φοράω κάθε μέρα. άλλες φορές 1-2 φορές τη βδομάδα άλλες 3-4 την βδομάδα. Θα ήταν καλύτερα να πάρω ημερήσιους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 (edited) Παιδιά εκτός από μυωπία έχω και 1 βαθμό αστιγματισμό στο ένα μάτι και 0,25 στο άλλο. με τους aspheric 55 θα κάνω δουλειά? επίσης δεν τους φοράω κάθε μέρα. άλλες φορές 1-2 φορές τη βδομάδα άλλες 3-4 την βδομάδα. Θα ήταν καλύτερα να πάρω ημερήσιους? καλύτερα για μένα πάρε ένα ζευγάρι φακών μηνιαίο για ένα μήνα να δεις πως πάει και βλέπεις, σε ένα κατάστημα στην ομόνοια πάντως είχα βρει φακούς επαφής με 6 ευρώ το ζευγάρι οι μηνιαίοι. Επίσης είχε τους ημερήσιους ένα ευρώ τον κάθε φακό. πιστεύω καλύτερα 6 ευρώ τον κάθε μήνα,σίγουρα πάντως οι ημερήσιοι αποτελούν πιο καθαρή λύση για τα μάτια διότι κάθε φορά που φοράς τον φακό είναι καινούργιος, αλλά από άποψη κόστους δεν εξυπηρετεί. Επίσης είδα στον αντ1 ότι σήμερα το πρωί ""στο υγειά πάνω από όλα ""θα μιλήσει για τους φακούς , καλό είναι να την δούμε όλοι μας! , τελικά είδα την εκπομπή στο ίντερνετ λέει να αλλάζουμε υγρό στους φακούς μας κάθε ημέρα ανεξάρτητα άμα τους χρησιμοποιούμε ή όχι και επίσης πχ στους ημερήσιους φακούς να υπολογίζουμε όχι 30 χρήσεις αλλά 30 ημέρες από την ημέρα που τον ανοίξαμε. Αυτό με τις 30 χρήσης εγώ έκανα και όχι αυτό που λέει. Επίσης μου φαίνεται υπερβολή να αλλάζεις υγρό κάθε ημέρα ενώ δεν τους φοράς.. έτσι δεν είναι? . Edited February 7, 2016 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_lyk Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Όντως υπερβολικο ακουγεται να αλλαζεις υγρο καθε μερα. Και επισης νομιζω για 30 χρήσεις ειναι και οχι ημερες αν και δεν ειμαι σίγουρος για αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Όντως υπερβολικο ακουγεται να αλλαζεις υγρο καθε μερα. Και επισης νομιζω για 30 χρήσεις ειναι και οχι ημερες αν και δεν ειμαι σίγουρος για αυτο. πάντως στην τηλεόραση αυτό είπε. εγώ έχω καιρό να βάλω και μου έχουν λήξει θα πάρω ημερήσιους και τελειώνει το θέμα εξάλλου δεν τους φοράω συνέχεια! έχω καταργήσει την καθημερινή χρήση με αυτά που πέρασα. χώρια ότι τώρα είμαι φαντάρος και δεν μπορώ να τους φοράω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Παιδιά οι φακοί θέλουν καθάρισμα κάθε μερα και δεν πάει με πόσες μέρες τους φορεσες αλλά πόσες μέρες περνούν από το άνοιγμα. Αυτά δεν τα άκουσα σε διαφήμιση δεν μου τα είπε οπτικός αλλά γιατροί από 1 γυμνασίου που φοραω φακούς. Καλό είναι να μην φοράμε συνέχεια κακό μας κάνουν αλλά άμα κανείς άθλημα είναι δύσκολο. Αυτά από εμένα είμαι 26 και φοραω γυαλιά από 3 δημοτικού. Οπότε έχω αλλάξει πολλούς γιατρούς και είμαι και περίεργος. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Παιδιά οι φακοί θέλουν καθάρισμα κάθε μερα και δεν πάει με πόσες μέρες τους φορεσες αλλά πόσες μέρες περνούν από το άνοιγμα. Αυτά δεν τα άκουσα σε διαφήμιση δεν μου τα είπε οπτικός αλλά γιατροί από 1 γυμνασίου που φοραω φακούς. Καλό είναι να μην φοράμε συνέχεια κακό μας κάνουν αλλά άμα κανείς άθλημα είναι δύσκολο. Αυτά από εμένα είμαι 26 και φοραω γυαλιά από 3 δημοτικού. Οπότε έχω αλλάξει πολλούς γιατρούς και είμαι και περίεργος. άρα ό φακός από την στιγμή που ανοιχτεί και πάρει αέρα το υλικό του αρχίζει να φθείρεται ανεξάρτητα άμα δεν το. χρησιμοποιείς? εμένα μου το είχε πει μια κοπέλα γνωστή μου που είχε πάθει κάτι με τους φακούς ότι να αλλάζει το υγρό κάθε ημέρα αλλά ακόμα οι οδηγίες του υγρού δεν γράφουν κάτι τέτοιο. Οπότε γιατί λένε ότι το υγρό των φακών γίνεται νερό μέσα σε 24 ώρες και θέλει αλλαγή κάθε ημέρα? . Τι να πω εγώ πιστεύω ότι για να τελειώνει το υγρό και να αγοράζεις άλλο και να έχουν δουλειά τα φαρμακεία και τα οπτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Κάποια υγρά το λένε. Δεν θυμάμαι πιο έχω τώρα αλλά το λέει. Τι να σου πω. Πάντως εγώ που αλλαζω κάθε μερα μου κρατάει ενάμιση μήνα το υγρό Αλλά και πάλι είμαι περίεργος και επειδή μου δημιούργησαν πρόβλημα το κάνω να ειμαι οκ. Για 10€ δεν θέλω να παθω τίποτα άλλο. Με τα μάτια δεν είναι να παίζουμε Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Κάποια υγρά το λένε. Δεν θυμάμαι πιο έχω τώρα αλλά το λέει. Τι να σου πω. Πάντως εγώ που αλλαζω κάθε μερα μου κρατάει ενάμιση μήνα το υγρό Αλλά και πάλι είμαι περίεργος και επειδή μου δημιούργησαν πρόβλημα το κάνω να ειμαι οκ. Για 10€ δεν θέλω να παθω τίποτα άλλο. Με τα μάτια δεν είναι να παίζουμε τί πρόβλημα σου είχαν δημιουργήσει? έχεις παρατηρήσει διάφορα στην ανεκτικότητα των φακών στο μάτι? όταν αλλάζεις καθημερινά το υγρό των φακών? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 τί πρόβλημα σου είχαν δημιουργήσει? έχεις παρατηρήσει διάφορα στην ανεκτικότητα των φακών στο μάτι? όταν αλλάζεις καθημερινά το υγρό των φακών? Ναι καθαρίζουν καλύτερα και δεν με πονανε κατά την πολύωρη χρήση. Ξηροφθαλμία μου έκαναν και κάτι άλλο με τα αγγεία στο μάτι που δεν ξερω να σου πω πως λέγεται. Ευτυχώς το πρόλαβα αυτό. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Ναι καθαρίζουν καλύτερα και δεν με πονανε κατά την πολύωρη χρήση. Ξηροφθαλμία μου έκαναν και κάτι άλλο με τα αγγεία στο μάτι που δεν ξερω να σου πω πως λέγεται. Ευτυχώς το πρόλαβα αυτό. Πάντως μου έχουν πει οτι το υγρό biotrue μαλακώνει πολύ τους φακούς επαφής και κρατάνε και περισσότερο υγροί στο μάτι. τώρα δεν ξέρω πάντως ο αδελφός που φοράει φακούς μου το είπε και εκείνος και όντως ισχύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Πάντως μου έχουν πει οτι το υγρό biotrue μαλακώνει πολύ τους φακούς επαφής και κρατάνε και περισσότερο υγροί στο μάτι. τώρα δεν ξέρω πάντως ο αδελφός που φοράει φακούς μου το είπε και εκείνος και όντως ισχύει Καλά που το ειπες να το δοκιμασω. :o Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Ναι καθαρίζουν καλύτερα και δεν με πονανε κατά την πολύωρη χρήση. Ξηροφθαλμία μου έκαναν και κάτι άλλο με τα αγγεία στο μάτι που δεν ξερω να σου πω πως λέγεται. Ευτυχώς το πρόλαβα αυτό. Ειναι συχνο φαινομενο με τη χρηση φακων να προκαλειται ξηροφθαλμια και μια μικρη υπεραγγειωση, γι' αυτο και ολοι οι οφθαλμιατροι λενε να χρησιμοποιουμε "δακρυα" 2-3 φορες μεσα στη μερα. Οσο για τα υγρα των φακων το bio true δεν νομιζω πως ειναι κατι το ιδιαιτερο απλως εχει δυο καλα ειναι φτηνο και δεν χρειαζεται να τους αφησεις μεσα στο υγρο συγκεκριμενες ωρες. Προσωπικα τον καλυτερο καθαρισμο τον κανει το oxysept που ριχνεις και το χαπακι μεσα αλλα πρεπει να παραμεινουν τουλαχιστον 6 ωρες μεσα στο κουτακι οπως επισης θελουν και καλο ξεβγαλα με φυσιολογικο ορο μετα για να τους βαλεις στο ματι. Για καποιον που δεν φοραει συνεχεια φακους ειναι μια πολυ καλη λυση καθαρισμου και δε χρειαζεται αλλαγη καθε μερα, το λεει και στις οδηγιες. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Από τότε που μετακόμισα αγγλία, παίζω σχεδόν 2-3 φορές την εβδομάδα μπάσκετ... Δεν έχω φορέσει ποτέ φακούς επαφής... Τον τελευταίο μήνα μου σπάσανε 2 ζευγάρια γυαλιά... Σκέφτηκα την λύση με φακούς επαφής καθημερινούς... Δηλαδή να αγοράσω καμιά 30αριά για κάθε μάτι και να βάζω όταν είναι να παίζω... Πως το βλέπεται... Είναι "βιόσιμή" λύση; Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Μια χαρά ακούγεται, αλλά θα έχεις μια περίοδο προσαρμογής. Ένας από τους λόγους που ξεκίνησα να φοράω και εγώ φακούς ήταν επειδή λόγω των υποχρεώσεων με την ομάδα μπάσκετ, τα αθλητικά γυαλιά που είχα δεν μου άρεσαν και δεν με βόλευαν. Ωστόσο υπάρχει και αυτή η λύση να ξέρεις και φυσικά κάνουν και για άλλα σπορ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Μια χαρά ακούγεται, αλλά θα έχεις μια περίοδο προσαρμογής. Ένας από τους λόγους που ξεκίνησα να φοράω και εγώ φακούς ήταν επειδή λόγω των υποχρεώσεων με την ομάδα μπάσκετ, τα αθλητικά γυαλιά που είχα δεν μου άρεσαν και δεν με βόλευαν. Ωστόσο υπάρχει και αυτή η λύση να ξέρεις και φυσικά κάνουν και για άλλα σπορ... Τα σπορ γιαλιά όμως ειναι και κάπως ακριβά... Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts