sarpijk Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Εγώ έχω περίπου Ένα χρόνο Να χρησιμοποιήσω τους φακούς επαφής. Για εφτά μήνες περίπου τους είχα Μέσα στο ίδιο υγρό χωρίς να Το ανανεώνω με νέο υγρό (ΑΟSΕΡΤ). Η απορία Μου είναι κατά πόσο Είναι ασφαλές Να φορέσω αυτούς τους φακούς από δω και πέρα. Εννοείται πως πλέον αλλάζω συνεχώς Το υγρό. Οι φακοί είναι μακράς διαρκείας και Δε λέει Να τους πετάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 δεν χρησιμοποιω φακους επαφης.αν και θα ηθελα πολυ να δοκιμασω φακους με χρωμα. εδω καλα καλα τα γυαλια μου δεν φοραω!με μισο βαθμο στο ενα ματι και 0.25 στο αλλο τι να τα φορεσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 δεν χρησιμοποιω φακους επαφης.αν και θα ηθελα πολυ να δοκιμασω φακους με χρωμα. εδω καλα καλα τα γυαλια μου δεν φοραω!με μισο βαθμο στο ενα ματι και 0.25 στο αλλο τι να τα φορεσω! oι φακοι με χρωμα ειναι απιστευτοι!!ομως στο δικα μου ματια δεν δειχνουν τοσο ωραιοι για ειναι καταμαυρα!!οσο πιο ανοιχτο ματι εχεις τοσο πιο ωραιος και φωτεινος φαίνεται ο φακος...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 ποσο περιπου κοστιζουν οι φακοι με χρωμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 ποσο περιπου κοστιζουν οι φακοι με χρωμα?αΝ ειναι μυωπιας και χρωμα καπου στα 30-60 αναλογα με το μαγαζι και την προσφορα,,,σκετο χρωμα εχουν καπου 20-30 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 ποσο περιπου κοστιζουν οι φακοι με χρωμα? Well, an einai miniaioi k apla muwpias xwris xrwma kostizoun 10 me 12E an einai xrwmatistoi eite aploi eite muwpias 30E. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 δεν χρησιμοποιω φακους επαφης.αν και θα ηθελα πολυ να δοκιμασω φακους με χρωμα. εδω καλα καλα τα γυαλια μου δεν φοραω!με μισο βαθμο στο ενα ματι και 0.25 στο αλλο τι να τα φορεσω! Καλά έχεις πάρει γυαλιά για 0.5 και 0.25?!:wacko: Για στυλιστικούς λόγους?:p Εδώ εγώ με 4.5 και 3 και δεν τα φορούσα συχνά.:geek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Ποια ειναι η γνωμη σας παιδια για τους φακους επαφης?Γιατι βλεπω οτι σιγα-σιγα μου αυξανετε η μυωπια απο 0.5 και 0,75 σε 1.00 και 1.25 και μαλλον παω ή για γυαλιά ή για φακους!Τι μου προτεινετε?Ειμαι σε διλλειμα κ ο οφθαλμιατρος δν μου προτείνει κάτι!Μου λεει να επιλεξω τι με βολευει!Ειμαι στα 14!Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Ποια ειναι η γνωμη σας παιδια για τους φακους επαφης?Γιατι βλεπω οτι σιγα-σιγα μου αυξανετε η μυωπια απο 0.5 και 0,75 σε 1.00 και 1.25 και μαλλον παω ή για γυαλιά ή για φακους!Τι μου προτεινετε?Ειμαι σε διλλειμα κ ο οφθαλμιατρος δν μου προτείνει κάτι!Μου λεει να επιλεξω τι με βολευει!Ειμαι στα 14!Ευχαριστω! Dokimase φακους μιας και ειναι ποιο φθηνοι,,,αλλα καλο ειναι να εχεις και ενα ζευγαρι γυαλλια..και τα 2 δηλαδη.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Τhx THEO_LEGEND! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 14 χρονων εισαι μονο.παρε ενα ζευγαρι γυαλια για οταν τα χρειαζεσαι και ασε τους φακους για λιγο αργοτερα. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naf1213 Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Δεν εχει σημασια η ηλικια, εγω φορουσα απο 15... (Αν ασχολησαι με αθληματα ειδικα, εγω γιαυτο αρχισα να φοραω) ΟΙ φακοι με χρωμα (με μυωπια μαζι) για καποιους που ρωτησαν πιο πανω εχουν 40Ε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 ναι,δεν λεω πως δεν μπορει.λεω τι ειναι καλυτερο για αυτον κατα την αποψη μου. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Παιδια χιλια ευχαριστω για τια απαντησεις σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steve4ever Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 paidia exete skeftei kai tin alli lisi ?? laser egxeirisi ?? einai oti kalitero.... posoi apo edo exoun kanei kai posoi skeftonte na kanoun ? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 paidia exete skeftei kai tin alli lisi ?? laser egxeirisi ?? einai oti kalitero.... posoi apo edo exoun kanei kai posoi skeftonte na kanoun ? :worry: δες λίγο σ αυτό το θέμα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=5470 Παράθεση http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfa Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 Παιδιά στη θάλασσα με φακούς επαφής μπορούμε να μπούμε ??? Παράθεση http://i252.photobucket.com/albums/hh40/than0s/mobile/walkman.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 Παιδιά στη θάλασσα με φακούς επαφής μπορούμε να μπούμε ??? Χωρις να κανεις βουτιες φυσικα,,,αλλα πολυ φιλοι μου κανουν και βουτιες με φακους αλλα με κλειστα ματια,,,τους χανεις ευκολα με ανοιχτα τα ματια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Παιδιά στη θάλασσα με φακούς επαφής μπορούμε να μπούμε ??? Αν διαβάσεις λίγο πιο πίσω θα δεις ότι έχει συζητηθεί το θέμα ''φακοί επαφής και θάλασσα'' ;) .Προσωπικά τους φοράω και κάνω και μακροβούτια άμα λάχει.:ninja: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_dimit Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Παιδιά , μια ερώτηση παρακαλώ.. Είχα ακούσει ότι έχουν βγει κάποιοι καινούριοι φακοί επαφής που τους φοράς το βράδυ , το πρωί τους βγάζεις και βλέπεις ρολόι... Ισχύει ή μήπως το ονειρεύτηκα;:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 είχα διαβάσει για κάτι φακούς επαφής που τους φοράς για μια βδομάδα και ...μυωπία τέλος!!! γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 είχα διαβάσει για κάτι φακούς επαφής που τους φοράς για μια βδομάδα και ...μυωπία τέλος!!! γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω? Ραδιοαρβύλα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktar Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Φοράω φακούς εδώ και 2 χρόνια και πραγματικά μου έχουν λύσει τα χέρια! Είναι υπέροχοι! Παίρνω μηνιαίους και ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Δεν βρήκα πιο κατάλληλο θέμα για να κάνω την ερώτησή μου, οπότε τη γράφω εδώ (και mods αναλάβετε δράση αν έκανα λάθος :p) Έχω σταμπάρει εδώ και καιρό ένα ζευγάρι γυαλιά μυωπίας, κοκκάλινα, μαύρα με μια λεπτή άσπρη λωρίδα. Το θέμα είναι ότι τα έχω δει πάνω σε ανθρώπους και δεν έχω ιδέα ποιας εταιρείας είναι. Anyone; Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Πήρα πρόσφατα φακούς επαφής.. Αλλά το θέμα ειναι ότι δυσκολεύομαι να τους βάλω..εχω κρατάω με τα δάκτυλα τα βλεφαρα αυτα και πάλι κλείνουν..2 φορές εχω πάει στην οπτικό να τους βάλω..δεν θέλω να παω και 3η, επίσης για να τους βγάλω πιέζω με τα 2 δάκτυλα από αριστερά και από δεξιά ώστε να τσακίσει ο φακός και να τον βγάλω..ειναι σωστό έτσι;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts