Nrg Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 @sovjohn εκανα μια παραγγελια στο lensdiscounters και μου ζητησαν συνταγη απο γιατρο..τους την εστειλα και μου λενε οτι θελουν να λεει η συνταγη οτι ο γιατρος μου δινει τους συγκεκριμενους φακους (j&j acuvue oasys) . Φυσικα τους γειωσα. Εχει κανεις να προτεινει καποιο αλλο φθηνο site; Δοκιμασμενο ομως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Εγώ παρήγγειλα από eurolens.com που στην ουσία είναι το Lens.com απλά σου δίνει δωρεάν μεταφορικά για ευρώπη. Όλα πήγαν καλά με τη συναλλαγή. Το μονο - ότι ήρθαν σπίτι μετά από 1 μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Αλλος κανεις με εμπειρια απο eurolens.com ; Ειδα οτι συμφερει να επιλεξεις αγγλια λογω ισοτιμιας ευρω-λιρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_dimit Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Έχω μυωπία 1,75 και αστιγματισμό 1,00 στο δεξί μάτι. Όταν πάω να κάνω παραγγελία μέσω Internet , δε μπορώ να διαλέξω 1,00 βαθμό για αστιγματισμό![έχει μόνο 0,75 και 1,25] Καμιά ιδέα; Κανένα φθηνό site για φακούς; [από το http://www.alfalens.gr σκέφτομαι να αγοράσω] :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domenico Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Έχω μυωπία 1,75 και αστιγματισμό 1,00 στο δεξί μάτι. Όταν πάω να κάνω παραγγελία μέσω Internet , δε μπορώ να διαλέξω 1,00 βαθμό για αστιγματισμό![έχει μόνο 0,75 και 1,25] Καμιά ιδέα; Κανένα φθηνό site για φακούς; [από το http://www.alfalens.gr σκέφτομαι να αγοράσω] :) ή να διαλέξεις κάποιους άλλους φακούς που έχουν δυνατότητα επιλογής ενός βαθμού ή να βάλεις 0,75... σιγά την διαφορά μωρέ...για 0,25 αστιγματισμό? και εγώ έχει τύχει να πάρω 0,25 λιγότερο απο τον βαθμό του ενός μου ματιού επειδή δεν είχε ακριβώς τον βαθμό μ ο οπτικός μου και δεν κατάλαβα διαφορά... μια χαρά έβλεπα... αν θες μπορείς να κοιτάξεις και σε ιστοσελίδες του εξωτερικού... ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.eurolens.com , http://www.contactlenses.co.uk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_dimit Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 ή να διαλέξεις κάποιους άλλους φακούς που έχουν δυνατότητα επιλογής ενός βαθμού ή να βάλεις 0,75... σιγά την διαφορά μωρέ...για 0,25 αστιγματισμό? και εγώ έχει τύχει να πάρω 0,25 λιγότερο απο τον βαθμό του ενός μου ματιού επειδή δεν είχε ακριβώς τον βαθμό μ ο οπτικός μου και δεν κατάλαβα διαφορά... μια χαρά έβλεπα... αν θες μπορείς να κοιτάξεις και σε ιστοσελίδες του εξωτερικού... ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.eurolens.com , http://www.contactlenses.co.uk Έχεις αγοράσει από αυτά τα site? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Εγώ έχω αγοράσει από contactlesnses.co.uk και ήταν όλα ok. Σε μια εβδομάδα περίπου είχε παραδοθεί το δέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_dimit Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Εγώ έχω αγοράσει από contactlesnses.co.uk και ήταν όλα ok. Σε μια εβδομάδα περίπου είχε παραδοθεί το δέμα. Με courrier έρχονται ή με το ταχυδρομείο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Με courrier έρχονται ή με το ταχυδρομείο; Με Royal Mail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_dimit Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Από το http://www.alfalens.gr έχει ψωνίσει κανείς; Με βολεύει γιατί έχει και αντικαταβολή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domenico Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Από το http://www.alfalens.gr έχει ψωνίσει κανείς; Με βολεύει γιατί έχει και αντικαταβολή! Εγώ όχι...Έχει ψωνίσει ένας φίλος μου και σε 2 εργάσιμες μέρες τους είχανε φέρει... Επίσης ένα καλό ελληνικό απο το οποίο έχω ψωνίσει και μου τα έφεραν σε επίσης δύο εργάσιμες μέρες είναι το http://www.optical.gr/optical_direct/info.asp ...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Αυτό που δεν ξέρω (και με ανησυχεί) είναι το πως να κάνω τον οπτικό μου να μου δώσει τη συνταγή-μετρήσεις των φακών. Απ' όσο είδα δεν δίνει τις μετρήσεις ή τα κουτάκια των φακών. Φυσικό βέβαια αφού χρεώνει 200 ευρώ/φακό αρχικά και 175 ευρώ/φακό αν τον χάσεις και χρειαστείς αντικατάσταση! Υπάρχει νόμος - τρόπος που να αναγκάζει γιατρούς και οπτικούς να μας δίνουν τα μέτρα των φακών μας; Αν τους δώσω σε φίλο μου οπτικό μπορεί να τους μετρήσει; ΥΓ Φοράω ημίσκληρους λόγω μεγάλου αστιγματισμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_dimit Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Να του πεις , να σου δίνει τα χαρτάκια για να κρατάς αρχείο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Αυτό που δεν ξέρω (και με ανησυχεί) είναι το πως να κάνω τον οπτικό μου να μου δώσει τη συνταγή-μετρήσεις των φακών. Απ' όσο είδα δεν δίνει τις μετρήσεις ή τα κουτάκια των φακών. Φυσικό βέβαια αφού χρεώνει 200 ευρώ/φακό αρχικά και 175 ευρώ/φακό αν τον χάσεις και χρειαστείς αντικατάσταση! Υπάρχει νόμος - τρόπος που να αναγκάζει γιατρούς και οπτικούς να μας δίνουν τα μέτρα των φακών μας; Αν τους δώσω σε φίλο μου οπτικό μπορεί να τους μετρήσει; ΥΓ Φοράω ημίσκληρους λόγω μεγάλου αστιγματισμού. Αν πας σε ενα οφθαλμιατρο εννοειται πως θα σου δωσει τη συνταγη, γι'αυτο τον πληρωνεις :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 και όμως φίλος εδώ στο φορουμ έγραψε παλαιότερα ότι 9 στους 10 οφθαλμιάτρους ΔΕΝ του έδιναν τη συνταγή των φακών... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Σκέφτομαι να αλλάξω από μόνιμους (2 χρόνων) φακούς σε μηνιαίους, γιατί οι μόνιμοι που φοράω με ενοχλούν πολύ πλέον. Αυτό που με προβληματίζει είναι το θέμα της καμπυλότητας των φακών. Δεδομένου ότι μέχρι τώρα δεν έχω ασχοληθεί, και άρα δεν γνωρίζω βαθμό καμπυλότητας, πρέπει να πάω σε οφθαλμίατρο να το μετρήσω ή μπορεί να το κάνει και ο οπτικός που θα μου πουλήσει τους φακούς? Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Στα optical σου κάνουν μετρήσεις, απλά πρέπει να κλείσεις ένα ραντεβού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domenico Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 και όμως φίλος εδώ στο φορουμ έγραψε παλαιότερα ότι 9 στους 10 οφθαλμιάτρους ΔΕΝ του έδιναν τη συνταγή των φακών... Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω...εμένα απο το πρώτο ραντεβού μου είπε ότι έχω καμπυλότητα 8,6 για να μπορώ να αγοράζω και μόνος μου τους φακούς μου...Ποιος ο λόγος να μην σου δώσει την καμπυλότητα κ την διάμετρο των φακών σου? Είναι το πρώτο που πρέπει να ξέρεις για να αγοράσεις τους σωστούς φακούς...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω...εμένα απο το πρώτο ραντεβού μου είπε ότι έχω καμπυλότητα 8,6 για να μπορώ να αγοράζω και μόνος μου τους φακούς μου...Ποιος ο λόγος να μην σου δώσει την καμπυλότητα κ την διάμετρο των φακών σου? Είναι το πρώτο που πρέπει να ξέρεις για να αγοράσεις τους σωστούς φακούς...:( Για να σου πουλησει ο ιδιος φακους, το λεει και ο ιπποκρατης αλλωστε :lol: λαμογια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Για να σου πουλησει ο ιδιος φακους, το λεει και ο ιπποκρατης αλλωστε :lol: λαμογια.. +1 Ακριβώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_dimit Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Το LensDiscounters.com παραδίδει τους φακούς με ταχυδρομείο ή με courier? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domenico Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Το LensDiscounters.com παραδίδει τους φακούς με ταχυδρομείο ή με courier? με το ταχυδρομείο αν κατάλαβα καλά αλλά θέλει να έχεις πιστωτική...δεν γίνεται με αντικαταβολή!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domenico Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 καλημέρα... ξέρετε κάποιο site απο το εξωτερικό με καλές τιμές που να παραδίδει σε γρήγορο χρονικό διάστημα τους φακούς? Το eurolens δεν τους φέρνει εγκαίρως για αυτο δεν το προτιμώ... Το θέμα είναι ότι οι φακοί μου έληξαν και δεν θέλω να πάω να δώσω μια περιουσία εδώ στην ελλάδα για καινούργιους, ούτε να τους φοράω ληγμένους:worry: ... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, Domenico Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_dimit Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Μπορεί κάποιος να μου πει μαγαζί στην Αθήνα που να πουλάει τους φακούς επαφής Air Optix Aqua ανά ζευγάρι;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domenico Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 λοιπόν, Πήγα σήμερα σε ενα μαγαζί στην θεσσαλονίκη να πάρω φακούς διότι είχε πολύ καλές τιμές... Ρώτησα την καμπυλότητα τους και μου είπε ότι δεν έχουν...:blink: Στο κουτί τους δεν έγραφε καμπυλότητα, και η υπεύθυνη μου είπε οτι ποτέ κανένας πελάτης δεν είχε πρόβλημα με αυτούς, είναι σουηδικοί φακοί άριστης ποιότητας όπως μου είπε...επίσης λέει προσαρμόζονται σε όλα τα ματια κ τις καμπυλότητες ... Τι παίζει με αυτούς τους φακούς? Να τους πάρω ή οχι... Έχει αγοράσει κάποιος απο εσάς κάτι παρόμοιο...??? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.... Domenico Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts