aeroporos Δημ. Παρασκευή στις 08:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:33 μμ 5 ώρες πριν, tollisth said: Όχι Wipe Cache είναι και εμένα μετα το update μου έδωσε την εντύπωση ότι η μπαταρία έπεφτε ποιο γρηγορά το εκανα και έστρωσε Αν έχεις θέματα μετα από μεγάλο update να το κανείς Δες προσεκτικά το βίντεο και να το κανείς δεν είναι κατι Ευχαριστώ πολύ.Ναι το έκανα.Και περιμένω αποτελέσματα να δω αν έστρωσε. Αν δεν στρώσει ούτε με αυτό μετά πάω για factory reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. Σάββατο στις 02:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 02:00 μμ 17 ώρες πριν, aeroporos said: Ευχαριστώ πολύ.Ναι το έκανα.Και περιμένω αποτελέσματα να δω αν έστρωσε. Αν δεν στρώσει ούτε με αυτό μετά πάω για factory reset? Δες το πως θα πάει και βλέπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. Δευτέρα στις 06:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:16 μμ (edited) On 14/12/2024 at 4:00 ΜΜ, tollisth said: Δες το πως θα πάει και βλέπουμε Φοβερή κίνηση το wipe cashe.Η μπαταρία επανήλθε στις 3 μέρες με aod ανοιχτό. Ευχαριστω πολύ παιδιά . Το μόνο πρόβλημα που δυστυχώς παραμένει, είναι πως όταν είναι το aod ανοιχτό και δέχεσαι μια ειδοποίηση και ανάβει η οθόνη, μετά δεν επανέρχεται σε sleep mode αλλά παραμένει η οθόνη ανοιχτή στο maximum. Αν πατήσεις εσύ το κουμπί, μετά από 15 δευτερόλεπτα μπαίνει σε sleep mode το watchface. Σήμερα λόγω αυτού του γεγονότος δεν το πρόσεξα να πατάω το κουμπί και η οθόνη έμενε στην ουσία ανοιχτή και μου κατάπιε τη μπαταρία σε λιγότερο από μέρα.Αυτο μου το κάνει μετά το update.Πριν δεν είχα κανένα πρόβλημα με οποιοδήποτε watchface. Edited 18 ώρες πριν by aeroporos 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts