Jump to content

Samsung Galaxy Watch5 / Watch5 Pro

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

5 ώρες πριν, tollisth said:

Όχι Wipe Cache είναι και εμένα μετα το update μου έδωσε την εντύπωση ότι η μπαταρία έπεφτε ποιο γρηγορά το εκανα και έστρωσε

Αν έχεις θέματα μετα από μεγάλο update να το κανείς

Δες προσεκτικά το βίντεο και να το κανείς δεν είναι κατι    

Ευχαριστώ πολύ.Ναι το έκανα.Και περιμένω αποτελέσματα να δω αν έστρωσε. Αν δεν στρώσει ούτε με αυτό μετά πάω για factory reset?

• Απαντήσεις 752
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

17 ώρες πριν, aeroporos said:

Ευχαριστώ πολύ.Ναι το έκανα.Και περιμένω αποτελέσματα να δω αν έστρωσε. Αν δεν στρώσει ούτε με αυτό μετά πάω για factory reset?

Δες το πως θα πάει και βλέπουμε 

On 14/12/2024 at 4:00 ΜΜ, tollisth said:

Δες το πως θα πάει και βλέπουμε 

Φοβερή κίνηση το wipe cashe.Η μπαταρία επανήλθε στις 3 μέρες με aod ανοιχτό. Ευχαριστω πολύ παιδιά . Το μόνο πρόβλημα που δυστυχώς παραμένει, είναι πως όταν είναι το aod ανοιχτό και δέχεσαι μια ειδοποίηση και ανάβει η οθόνη, μετά δεν επανέρχεται σε sleep mode αλλά παραμένει η οθόνη ανοιχτή στο maximum. Αν πατήσεις εσύ το κουμπί, μετά από 15 δευτερόλεπτα μπαίνει σε sleep mode το watchface. Σήμερα λόγω αυτού του γεγονότος δεν το πρόσεξα να πατάω το κουμπί και η οθόνη έμενε στην ουσία ανοιχτή και μου κατάπιε τη μπαταρία σε λιγότερο από μέρα.Αυτο μου το κάνει μετά το update.Πριν δεν είχα κανένα πρόβλημα με οποιοδήποτε watchface.

Edited by aeroporos