aeroporos Δημ. December 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2024 5 ώρες πριν, tollisth said: Όχι Wipe Cache είναι και εμένα μετα το update μου έδωσε την εντύπωση ότι η μπαταρία έπεφτε ποιο γρηγορά το εκανα και έστρωσε Αν έχεις θέματα μετα από μεγάλο update να το κανείς Δες προσεκτικά το βίντεο και να το κανείς δεν είναι κατι Ευχαριστώ πολύ.Ναι το έκανα.Και περιμένω αποτελέσματα να δω αν έστρωσε. Αν δεν στρώσει ούτε με αυτό μετά πάω για factory reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. December 14, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2024 17 ώρες πριν, aeroporos said: Ευχαριστώ πολύ.Ναι το έκανα.Και περιμένω αποτελέσματα να δω αν έστρωσε. Αν δεν στρώσει ούτε με αυτό μετά πάω για factory reset? Δες το πως θα πάει και βλέπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. December 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2024 (edited) On 14/12/2024 at 4:00 ΜΜ, tollisth said: Δες το πως θα πάει και βλέπουμε Φοβερή κίνηση το wipe cashe.Η μπαταρία επανήλθε στις 3 μέρες με aod ανοιχτό. Ευχαριστω πολύ παιδιά . Το μόνο πρόβλημα που δυστυχώς παραμένει, είναι πως όταν είναι το aod ανοιχτό και δέχεσαι μια ειδοποίηση και ανάβει η οθόνη, μετά δεν επανέρχεται σε sleep mode αλλά παραμένει η οθόνη ανοιχτή στο maximum. Αν πατήσεις εσύ το κουμπί, μετά από 15 δευτερόλεπτα μπαίνει σε sleep mode το watchface. Σήμερα λόγω αυτού του γεγονότος δεν το πρόσεξα να πατάω το κουμπί και η οθόνη έμενε στην ουσία ανοιχτή και μου κατάπιε τη μπαταρία σε λιγότερο από μέρα.Αυτο μου το κάνει μετά το update.Πριν δεν είχα κανένα πρόβλημα με οποιοδήποτε watchface. Edited December 17, 2024 by aeroporos 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. December 19, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2024 βγήκε η ενημέρωση και για το 5 pro lte. έφαγα μία φρίκη όταν τελείωσε η ενημέρωση όπου δε δεχόταν το πιν ευτυχώς μπόρεσα να κάνω reboot και δέχεται το pin τώρα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. December 19, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2024 Ένω όλα φαινόταν καλά μετά την αναβάθμιση, 2 φορές μου έχει κολλήσει σε water lock mode. Μόνο με restart έβγαινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. December 19, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2024 Μια χαρά όλα εδώ σε LTE... Απλώς μετά έκανα κατευθείαν wipe cache και όλα λειτουργούν μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. December 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2024 Δυστυχώς εμένα το πρόβλημα με το aod παραμένει και μετά το wipe cache.Εκανα και επαναφορά ρολογιού και το έστησα από την αρχή αλλά το πρόβλημα παραμένει.Καλα να πάθω που έκανα την αναβάθμιση ενώ όλα λειτουργούσαν τέλεια μέχρι τότε😡😡😡 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ze eli Δημ. December 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2024 On 5/12/2024 at 11:09 ΠΜ, aimilios said: Τι στο καλό; Εμένα όλα καλά με το ρολόι και την αναβάθμιση. Μια χαρά η σύνδεση. Το watchface δείχνει όλα τα στοιχεία (συμπεριλαμβανομένου καρδιακού ρυθμού) που έδειχνε και πριν. Αλλαγή watchface απροβλημάτιστη. Ξεκλείδωμα με PIN μια χαρά. Μπαταρία νωρίς ακόμα, αλλά επανέρχομαι. Εγώ στο watch 5 pro είμαι στο wear os 3.5 και one ui 4.5 είναι φυσιολογικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ze eli Δημ. December 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2024 On 9/12/2024 at 5:38 ΜΜ, redcom7 said: Ναι φίλε αυτό είναι.... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Πιο wear os kai one ui έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. December 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2024 1 ώρα πριν, ze eli said: Πιο wear os kai one ui έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ze eli Δημ. December 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2024 1 minute ago, redcom7 said: Δε ξέρω γιατί αλλά εμενα έμεινε στο wear os 3.5 και one 4.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts