crach13 Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Την εχεις παρει μαζι με το απολυτηριο!!! Στο επισημο δελτιο τυπου του υπουργειου παιδειας δεν αναφερεται κατι για ιατρικες εξετασεις και απ οτι εχω μαθει δεν ειναι απαραιτητες στις περισσοτερες σχολες! Ειναι ελαχιστες αυτες που ζητανε μια Ακτινογραφια η κατι σχετικο. Ο μονος τροπος να μαθεις ειναι να τηλεφωνησεις στη γραμματεια της σχολης σου! [Αν απαντησουν :mad: ] εγω ειμαι αποφοιτος ΤΕΕ οποτε δεν ισχυει μαλλον για μενα η βεβαιωση προσβασης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 εγω ειμαι αποφοιτος ΤΕΕ οποτε δεν ισχυει μαλλον για μενα η βεβαιωση προσβασης. Οχι. Αναφερεται ξεκαθαρα στο σχετικο δελτιο τυπου οτι Βεβαιωση Προσβασης καταθετουν μονο οσοι πετυχαν στις σχολες απο ενιαιο λυκειο με το 90 αλλα και το 10 % ! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilianouka Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 loipon xreiazontai :!:6 fotografies gia foititiki taftotita paso,ktlp :!:fototipia tou apolitiriou epikirwmeni apo kep i apo to sxoleio :!:fototipia tis vevaiwsis prosvasis (pou den einai to mple xarti alla afto me tous vathmous) :!:tis eksetaseis kai ti gnwmatefsi tis aktinografias (oxi kai tin aktinografia mazi) :!:fototipia tis taftotitas epikirwmeni apo kep afta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 :!:tis eksetaseis kai ti gnwmatefsi tis aktinografias (oxi kai tin aktinografia mazi) Αυτο ειναι απαραιτητο? Σε ποια σχολη εκανες εγγραφη δε μας ειπες! Εγω τηλεφωνησα στη σχολη και μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται κανενα ιατρικο χαρτι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crach13 Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 Ριξτε μια ματια!! ΥΠΟΥΡΓΕΙΟN ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα 31 Αυγούστου 2006 Από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι οι εγγραφές των επιτυχόντων στα τμήματα και τις σχολές της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με το σύστημα του απολυτηρίου του Ενιαίου Λυκείου, καθώς και των αποφοίτων του Β΄ κύκλου των ΤΕΕ που εισήχθησαν στα ΤΕΙ για το ακαδημαϊκό έτος 2006-2007 θα γίνουν ως εξής: α) Από 18 Σεπτεμβρίου μέχρι και 29 Σεπτεμβρίου 2006 για όσους εισήχθησαν στα Πανεπιστήμια, στα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΤΕΙ) και στην Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Ειδικά οι εισαχθέντες στο Β΄ εξάμηνο των ΤΕΙ αν δεν εγγραφούν μέσα στην παραπάνω προθεσμία, μπορούν να εγγραφούν μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου 2007. Αν όμως ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση για μετεγγραφή θα πρέπει οπωσδήποτε να εγγραφούν στο τμήμα της επιτυχίας τους από 18 μέχρι και 29 Σεπτεμβρίου. Για την εγγραφή τους οι επιτυχόντες ή νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, καταθέτουν στη γραμματεία της σχολής ή του τμήματος τα ακόλουθα δικαιολογητικά: -Αίτηση για εγγραφή. -Τίτλο απόλυσης: απολυτήριο ή πτυχίο ή αποδεικτικό του Λυκείου αποφοίτησης ή νομίμως κυρωμένο αντίγραφο ή φωτοαντίγραφο των τίτλων αυτών. -Υπεύθυνη δήλωση στην οποία δηλώνεται ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλη σχολή ή τμήμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα. -Εξι (6) φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας. - Εκτός των παραπάνω και μόνο όσοι πέτυχαν με το σύστημα του Ενιαίου Λυκείου (90% και 10%) υποβάλλουν και αντίγραφο της βεβαίωσης (πρόσβασης) της παραγράφου 13 του άρθρου 1 του Ν. 2525/1997, όπως συμπληρώθηκε με την παράγραφο 1 του άρθρου 1 του Ν.2909/2001 . Κατά την προσέλευσή τους για εγγραφή, οι εισαχθέντες πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή άλλο δημόσιο έγγραφο, από το οποίο να αποδεικνύονται τα ονομαστικά τους στοιχεία και η ακριβής ημερομηνία γέννησης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 Σίγουρα:) . Αυτό που θέλουν είναι επικυρωμένο αντίγραφο της βεβαίωσης πρόσβασης. Όχι το δελτίο επιτυχίας! Εγώ σήμερα έκανα όλες τις εξετάσεις, όμως λόγω "φόρτου εργασίας", για τις δερματολογικές με έστειλαν σε ιδιώτη γιατρό (γιατί αν έκλεινα ραντεβού θα έκλεινα σε ένα μήνα). Έτσι αυτές μόνο δεν είναι σφραγισμένες από το νοσοκομείο... Στο νοσοκομείο ισχυρίζονται ότι τις δερματολογικές εξετάσεις μόνο μπορούμε να τις κάνουμε και έξω. Γίνεται αυτό ή θα έχω προβλήμα? Το έχει κάνει κανείς? Ένα παιδί έλεγε ότι έχει γνωστό στο νοσοκομείο(νομίζω τη μητέρα του) στην πόλη του. Μπορεί να ρωτήσει και εκεί για να είμαι σίγουρος ότι δεν είναι μ@λ@κίες των εδώ? Ευχαριστώ!:) Μπορείς να πας και έξω για τις δερματολογικές. Για ρώτα μήπως μπορούν να στις επικυρώσουν και από το νοσοκομείο, αν και δε νομίζω οτι χρειάζεται. Αυτο ειναι απαραιτητο? Σε ποια σχολη εκανες εγγραφη δε μας ειπες! Εγω τηλεφωνησα στη σχολη και μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται κανενα ιατρικο χαρτι! Χρειάζεται. Πάρτους άλλη μια και ξαναρώτα [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 σχετικά με τις ιατρικές εξετάσεις (τουλάχιστον για την δική μου σχολή, ΗΜΜΥ ΕΜΠ): μας είχαν πει και σε μας να φέρουμε ακτινογραφία κτλ, πολλοί βεβαια βαρεθήκανε και δεν την φέρανε... 2 χρόνια μετά δεν είχαν κάποιο πρόβλημα. Οπότε με τα δεδομένα της σχολής μου δεν είναι και κάτι να ανηχυχείτε! http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 Χρειάζεται. Πάρτους άλλη μια και ξαναρώτα Δεν αναφερεται στο δελτιο τυπου! Αλλωστε εχουν παει αρκετοι γνωστοι μου και μου ανεφεραν οτι δεν ζητηθηκε! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilianouka Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 ta apotelesmata twn eksetasewn mporoume na ta pame mexri na paroume ptixio.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crach13 Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 σημερα γραφτηκα στη σχολη μου και δεν μου ζητησανε τιποτα απο ιατρικες εξετασεις και χαρτια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 ta apotelesmata twn eksetasewn mporoume na ta pame mexri na paroume ptixio.. μου το'παν και εμένα αυτό...όχι από τη γραμματεία αλλά κάποιοι άλλοι φοιτητές My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blakomon Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 Λοιπόν αφου το άλλο θέμα είναι κλειδωμένο ,σαν τελευταίος των μοικανών κάνω έκκληση ν ανοίξει! Επίσης ρωτάω αν έχει βρει κανείς καμια καινούργια πρόβλεψη για βάσεις η για ότιδήπωτε ασχολείται με πανελλήνιες(νέα και άλλα).!!!! Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 κατι ακουσα για 24 αυγουστου για βασεις....ισχυει? My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 Μακαρι να ισχυει αν και 24 ειναι πολυ πολυ αργα που να παρει..Απορω γιατι δεν της βγαζουν πιο νωρις...Ποπο τι βασανο και αυτο ρε ****το.. Παντως και περισυ νομιζω 24 βγηκανε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 Λοιπόν αφου το άλλο θέμα είναι κλειδωμένο ,σαν τελευταίος των μοικανών κάνω έκκληση ν ανοίξει! Επίσης ρωτάω αν έχει βρει κανείς καμια καινούργια πρόβλεψη για βάσεις η για ότιδήπωτε ασχολείται με πανελλήνιες(νέα και άλλα).!!!! δες αυτο αν και ειναι λιγο υπερβολικες νομιζω ...οι χειροτερες για μας ως τωρα http://www.romvos.edu.gr/mix.shtml [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 Τι προβλεψεις ειναι αυτες κοντεψα να πεθανω.Αυτες οχι απλα ειναι εντελως "ασχημες" για εμας , αλλα εαν ισχυσουν (που δεν προκειτε) παει κανεις δεν θα περασει στο τελος!! Για αστυφυλακων που ειναι η πρωτη μου επιλογη δινει 15.110!!ΕΛΕΟΣ δηλαδη τι βαση ειναι αυτη ?!Αν ισχυσει αυτη η βαση περναω (εχω 15.225) αλλα νομιζω ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ τραβηγμενο!Καταρχας δεν γραφουν διπλα τις θεσεις που υπαρχουν πραγμα που δειχνει μεγαλη προχειροτητα καθως σε ολα τα τμηματα ΑΕΙ-ΤΕΙ γραφουν τις θεσεις.Οποτε ουτε καν περασε απο το μυαλο τους η μεγαλη αυξηση των εισακτεων και η φετινη μικροτερη ζητηση της Αστυφυλακων (και γενικα των στρατιωτικων σχολων). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 οπως εχω ξαναπει θεωρω τραβηγμενο οι σχολες πανω απο 18 να ανεβουν πανω απο 300 μορια [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 Να ξεκαθαρίσουμε κάτι γιατί μερικοί δεν κατάλαβαν ή μάλλον δεν θέλουν να καταλάβουν: Το άλλο θέμα του 2007 έκλεισε προσωρινά.Και έκλεισε εξαιτίας σας και μόνο.Δεν είναι δυνατόν να συζητάμε για τις πανελλήνιες εξετάσεις και να πέφτουν καθημερινά 2-3 αναφορές με τσακωμούς σας για άσχετα με τις εξετάσεις ζητήματα.Το γράψατε και μόνοι σας ότι μέχρι να βγουν οι βάσεις δεν έχετε τι να πείτε και προφανώς είπατε να το ρίξετε στους τσακωμούς. Όταν ξανανοίξει το θέμα μόλις δηλαδή ανακοινωθούν οι βάσεις,δεν θα υπάρξει καμμία προειδοποίηση σε κανέναν.Όποιος παρεκτραπεί θα υποστεί τις συνέπειες. Το παρόν κλειδώνεται μιας και πρόκειται για θέμα του 2006. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts