ilianouka Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 Τελειώσαμε επιτέλους!άντε να δούμε.πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα ξέρει κανεις σίγουρα?για κάποιον που ρώτησε για ποιους έρχονται αθήνα ή παίρνουν μεταγραφή,προσωπικά για τη δική μου περίπτωση έχω δύο αδερφές η μία είναι φοιτήτρια και η άλλη μαθήτρια,δηλαδή απ'ότι μου 'πε ένας καθηγητής μου μία κατηγορία είναι oi πολύτεκνες οικογένειες,δηλαδή από τρία αδέρφια και πάνω αλλά τα αδέρφια να είναι προστατευόμενα μέλη..λογικά υπάρχουν κι άλλες.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris84 Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 Τελειώσαμε επιτέλους!άντε να δούμε.πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα ξέρει κανεις σίγουρα?για κάποιον που ρώτησε για ποιους έρχονται αθήνα ή παίρνουν μεταγραφή,προσωπικά για τη δική μου περίπτωση έχω δύο αδερφές η μία είναι φοιτήτρια και η άλλη μαθήτρια,δηλαδή απ'ότι μου 'πε ένας καθηγητής μου μία κατηγορία είναι oi πολύτεκνες οικογένειες,δηλαδή από τρία αδέρφια και πάνω αλλά τα αδέρφια να είναι προστατευόμενα μέλη..λογικά υπάρχουν κι άλλες.. Για οσους δωσατε,καλα αποτελεσματα παιδια,να κανετε αυτο που ονειρευεστε και καλη ξεκουραση!:) Q:I've always tried to teach you two things.First,never let them see you bleed. James Bond:And the second? Q:Always have an escape plan,007!http://i.esmas.com/image/0/000/003/563/Pierce_S.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 Αλλα σημερα λιγο η εκθεση ητανε περιεργη..τι πηγαν και βαλανε οι αχριστοι... Αχρηστοι δεν ειναι αυτοι που βαλαν τα θεματα αλλα αυτοι που δεν μπορουν να γραψουν δυο λογια και να κατανοησουν ενα απλουστατο κειμενο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Πολυ ευκολα παιδες και σημερα....Αλλα σημερα λιγο η εκθεση ητανε περιεργη..τι πηγαν και βαλανε οι αχριστοι...Η αληθεια παντως ειναι οτι ησαν ποιο δυσκολα απο περσι... Egw prepei na vgalw 1800 periopou moria gia na mpw sth sxolh pou thelw.. einai efikto?pws ta eides?kai ti vathmous prepei na grapsw mathimatika, ekthesh , kai eidikothta gia na thn piasw(thn vash)?:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 σε ποιο site λενε τους βαθμους των πανελλαδικων;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Τις βάσεις θα εννοείς... Δε νομίζω να έχουν βγει ακόμα. Τέλη Ιουνίου δεν έβγαιναν πάντα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Τις βάσεις θα εννοείς... Δε νομίζω να έχουν βγει ακόμα. Τέλη Ιουνίου δεν έβγαιναν πάντα; Τους βαθμούς που τους βρίσκουμε? [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Αντε και καλο καλοκαιρι παιδια... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Οι βάσεις βγαίνουν τέλη Αυγούστου ενώ οι βαθμοί άμεσα(2-3 μέρες). Νομίζω μπορείς να δεις στο http://www.ypepth.gr τι έχεις πάρει με τον κωδικό υποψηφίου;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Να σας πω μερι και τωρα που δεν εχω δωσει ακομα μαθημα ειδικοτητας...(Αυριο δινω) .,....Μαθηματικα πιστευω πως ηταν γελοια δλδ ο λιγο διαβασμενος θα εγραφε....Με λιγα λογια ηταν ο ορισμος του ευκολου...Εκθεση το κειμενο ητανε γελειο επιισης για οποιον διαβαζε...και εκθεση αντι να βαλουν τπτ αιτια διατροφης πηγανε και βαλανε γιατι υπαρχει ποσοτικη διατροφη σημερα..Για οποιον διαβαζε καλα το καθε μαθημα θα εγραφε και εκει.....ευτιχος υξερα απο αλλες εκθεσεις...Απο οτι ακουσα απο το φροντιστηριο το 80% κατω απο την βαση..... σε ολα... Γενικα στα μαθηματικα επιασα σιγουρα 20 και εκθεση 17 οπως μου ειπαν στο φροντιστιριο Τωρα για τις βασεις ξερεις πως βγαινουν σωστα????Αν θες να μπεις σε σχολη με 1800 μορια θα πρεπει να διαβασεις φιλε μου Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antvou Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 Οι βάσεις βγαίνουν τέλη Αυγούστου ενώ οι βαθμοί άμεσα(2-3 μέρες). Νομίζω μπορείς να δεις στο http://www.ypepth.gr τι έχεις πάρει με τον κωδικό υποψηφίου;) Ποιος τα λέει αυτά ρε παιδια. Οι βαθμοι βγαινουν σε μια-δυο βδομαδες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 Ποιος τα λέει αυτά ρε παιδια. Οι βαθμοι βγαινουν σε μια-δυο βδομαδες. Καθηγητές;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 Αν θες να μπεις σε σχολη με 1800 μορια θα πρεπει να διαβασεις φιλε μου18.000 μορια θες να πεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antvou Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 Τι εννοεις 2-3 μερες? Απο σημερα ή απο τη μερα που τελειωσαμε? Εγω καταλαβα το δευτερο αλλα εσυ μάλλον εννοεις το πρωτο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 Τελειώσαμε επιτέλους!άντε να δούμε.πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα ξέρει κανεις σίγουρα?για κάποιον που ρώτησε για ποιους έρχονται αθήνα ή παίρνουν μεταγραφή,προσωπικά για τη δική μου περίπτωση έχω δύο αδερφές η μία είναι φοιτήτρια και η άλλη μαθήτρια,δηλαδή απ'ότι μου 'πε ένας καθηγητής μου μία κατηγορία είναι oi πολύτεκνες οικογένειες,δηλαδή από τρία αδέρφια και πάνω αλλά τα αδέρφια να είναι προστατευόμενα μέλη..λογικά υπάρχουν κι άλλες.. Λογικα κ εγω ανηκω σ'αυτην τη κατηγορια (εχω 2 μικροτερα αδερφια), ή μηπως οχι? Ξερει μηπως κανεις που μπορω να ψαξω, τοσο για το αν μπορω να παρω μεταγραφη, οσο και απο ποια σχολη σε ποια?? Στο ypeth.gr κυριαρχει το απολυτο ΧΑΟΣ... Ευχαριστω προκαταβολικα :) [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 18.000 μορια θες να πεις. Στα τεε δεν ειναι 18,000 κτλ.....Αλλα 1800 , 1500 κτλ Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 Τι εννοεις 2-3 μερες? Απο σημερα ή απο τη μερα που τελειωσαμε? Εγω καταλαβα το δευτερο αλλα εσυ μάλλον εννοεις το πρωτο. Από τις 16... Χθες μας το είπε ο διευθυντής:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
techgirl Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 Den ksero pantos to sigouro einai oti vgainoun standard stin epomeni evdomada...:) Alloi lene gia tin tetarti alli gia paraskevi. Perysi ap oso thymamai eixe kykloforisei mia imerominia kai telika vgikan 2 me 3 meres pio prin...Opote otidipote se 21 22 23 ktl einai :!: krisimi mera :lol: Ante kai kala apotelesmata:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 Eγώ άκουσα μέχρι και σήμερα το βράδυ.....Σιγά μην το καθυστερούν πολύ..άντε να τελειώνουμε Μια ερώτηση: Ακριβώς τί αναρτάται? Οι βαθμοί μαθημάτων, ο μέσος όρος κλπ? My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 Eγώ άκουσα μέχρι και σήμερα το βράδυ.....Σιγά μην το καθυστερούν πολύ..άντε να τελειώνουμε Μια ερώτηση: Ακριβώς τί αναρτάται? Οι βαθμοί μαθημάτων, ο μέσος όρος κλπ? Σήμερα το βράδυ? :worry: Εγώ ακουσα μέσα στην εβδομάδα αυτή... Τεσπά στο http://www.ypepth.gr που θα το δούμε σιγά μην τρέχουμε σχολείο μέσα στον πανικό!:happy: Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 Σήμερα το βράδυ? :worry: Εγώ ακουσα μέσα στην εβδομάδα αυτή... Τεσπά στο http://www.ypepth.gr που θα το δούμε σιγά μην τρέχουμε σχολείο μέσα στον πανικό!:happy: Ξερεται μηπως ποτε βγαινουνε για τα ΤΕΕ?? Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 Σήμερα το βράδυ? :worry: Εγώ ακουσα μέσα στην εβδομάδα αυτή... Τεσπά στο www.ypepth.gr που θα το δούμε σιγά μην τρέχουμε σχολείο μέσα στον πανικό!:happy:Μη το λες, εγω που εδινα περσυ, ειχε την φαση του να εισαι μεσα στον πανικο στο λυκειο και να βλεπεις τα αποτελεσματα :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 Μπα, τελικά μάλλον για μεσοβδόμαδα My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_fe Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 εμενα μου ειπαν κατι για τεταρτη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 στο http://www.ypepth.gr με τον κωδικο υποψηφιου υπαρχει δυνατοτητα να δουμε τα αποτελεσματα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts