snik Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 paloukia itan pantos ta fetina themata kamia sxesi me ta persina kai i mlkia itan oti den itan katholou sos auta pou epesan All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Όντως παλούκια τα θέματα σήμερα.... @CuBiCLe: χ^2=-1 έβγαινε που σημαίνει ότι είναι αδύνατη άρα είναι παντού αρνητική γιατί είχε και ένα μείον μπροστά, άρα η f ήταν φθίνουσα. Στο δεύτερο ερώτημα πήγαινες με συνδυασμό μονοτονίας και σύνολου τιμών My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CuBiCLe Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Όντως παλούκια τα θέματα σήμερα.... @CuBiCLe: χ^2=-1 έβγαινε που σημαίνει ότι είναι αδύνατη άρα είναι παντού αρνητική γιατί είχε και ένα μείον μπροστά, άρα η f ήταν φθίνουσα. Στο δεύτερο ερώτημα πήγαινες με συνδυασμό μονοτονίας και σύνολου τιμών :shock: 3o Λύκειο Ν. Σμύρνης Ολέ! --- ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surfer_87 Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 kathigitis mou lei oti to 15 gia ta simerina themata ine to arista magkes!!! sovara iparxei kanenas pou ta elise ola teleia??? egw kana 6-7 ipologizw Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 στο σχολειο μου να δειτε κλαματα.....κοντεψαμε να πλημμυρισουμε! εχω απογοητευτει εντελως... πρεπει οπως+δηποτε να τα παμε καλα στα επομενα γιατι δεν μας βλεπω καλα(τους περισσοτερους!) THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CuBiCLe Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Εγώ πάω για το ΤΕΙ Αθήνας στο τμήμα γραφιστικής. Έχω γράψει κοντά στο 15 Έκθεση και κοντά στο 20 Βιολογία. Με το σημερινό 6 ( ; ) στα ΜΚ, μπορώ μόνο να ελπίζω σε κανένα 17-18 και στα τρία εναπομείναντα μαθήματα. 3o Λύκειο Ν. Σμύρνης Ολέ! --- ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_Dragon Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Εκτός από τη δυσκολία σε σύγκριση με πέρσυ, τα θέματα ήταν πολύ διαφορετικά :!: Πέρσυ αρκούσε μια καλή μια ιδέα, ιδικά στο 4ο θέμα, ενώ φέτος ήθελε πολλές πράξεις, πολύ άλγεβρα. Γι' αυτό και δεν μου άρεσαν τα θέματα. Το 4ο θέμα πέρσυ ήταν 10 φορές πιο οραίο, πέρα απ' τη δυσκολία. Επίσης, πέρσυ το 3.α το έβγαζες μέσα σε 1 λεπτό ενώ φέτος μάλλον ήταν το πιο δύσκολο απ' όλα. Έτσι είπα κι εγώ κάτι απλό θα είναι, δεν μπορεί να θέλει τπτ πολύ πολύπλοκο, μια σκέψη πρέπει να κάνω που δεν τη βλέπω... Πέρασε μισή ώρα έτσι, νομίζοντας ότι πρέπει να κάνω κάτι απλό! Τελικά το παράτησα και στα άλλα έτρεχα. Δεν πρέπει να έχω γράψει πάνω από 13-14. :( Τουλάχιστον δεν έκανα όλα αυτά τα γελοία λάθη απροσεξίας που έκανα προχθές, έκανα μόνο 1 στο 4α. :X Έχει κανείς σας παιδιά link με τις απαντήσεις (αλλά να μη θέλει office γιατί δεν έχω); BTW στην απόδειξη που είπα πως νομίζω ότι θα πέσει ως πιο πιθανή έπεσα μέσα :p http://dragonmoon.ca/main/images/N010_large-100x100.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CuBiCLe Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Ναι, και ήταν η μόνη που δεν είχα διαβάσει σχεδόν καθόλου απο τις αποδείξεις! Με τα χίλια ζόρια την έβγαλα. Ελπίζω μόνο στην απόδειξη με την κυρτή να μην ήθελε πολύ μπλα μπλα. ΕΝΤΙΤ: Μόλις το κοίταξα. Δεν είπα ότι πρέπει f''(x)>0 για ΚΑΘΕ εσωτερικό σημείο του Δ. Είπα ότι απλά πρέπει να είναι θετική.:ooch: 3o Λύκειο Ν. Σμύρνης Ολέ! --- ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_Dragon Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Εγώ πάω για το ΤΕΙ Αθήνας στο τμήμα γραφιστικής. Έχω γράψει κοντά στο 15 Έκθεση και κοντά στο 20 Βιολογία. Με το σημερινό 6 ( ; ) στα ΜΚ, μπορώ μόνο να ελπίζω σε κανένα 17-18 και στα τρία εναπομείναντα μαθήματα. Μην απογοητεύεσαι. Δεν συναγωνίζεσαι τα νούμερα (βάσεις), τους υπόλοιπους μαθητές συναγωνίζεσαι. Αν όλοι πήγανε χάλια είναι βέβαιο πως θα πέσουν οι βάσεις. http://dragonmoon.ca/main/images/N010_large-100x100.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flame_of_udun Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 ΕΝΤΙΤ: Μόλις το κοίταξα. Δεν είπα ότι πρέπει f''(x)>0 για ΚΑΘΕ εσωτερικό σημείο του Δ. Είπα ότι απλά πρέπει να είναι θετική.:ooch: Βασικα αυτο ειναι λαθος που πρεπει να εκαναν πολλοι..Δεν σου λεει οτι ειναι 2 φορες παραγωγισιμη, αρα δεν μπορεις να το πεις αυτο. Πρεπει να πεις οτι f'(x) ειναι γνησιως αυξουσα στο εσωτερικο του Δ. Παντως ειμαι λιωμα σημερα... Δεν ξερω πως και γιατι αλλα ουτε 15 δεν πρεπει να εχω πιασει.Μαζι με το 18αρι μαθηματικα γενικης και ενας θεος ξερει τι στην εκθεση (κανεις δεν ξερει), να δουμε τι θα κανουμε κ στα αλλα...Προβλεπω να πεφτουν κατι... ahem! λιγα οι βασεις..ε?:worry: Αντε να δουμε τι θα μας κανουν και στην φυσικη.. Πολυ πι*α κ*λο διαφαινεται το φετινο τοπίο παντως...:( Λοιπον οτι εγινε εγινε, σειρα η βιολογια τωρα (και οτι αλλο οι υπολοιποι) και ο θεος βοηθος παιδια... Αν και κατι ειχε πιασει το αφτι μου οτι πεθανε..:p Back το bussiness kidos!:!: KAI OXI PIA AGXOS:blink: 42:blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. May 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Δεν ξέρω αν ήταν δύσκολα ή αν έγραψα χάλια επειδή δεν τα πάω και τόσο τα μαθηματικά. Γύρω στο 7 έγραψα, ενώ θα μπορούσα αρκετά παραπάνω είναι η αλήθεια. Ειδικά στο 3ο θέμα, που το έχασα όλο. Ρε παιδιά, στο 4ο Θέμα το Α. Η μονοτονία δεν μου βγαινε με ΤΙΠΟΤΑ! Το πήγα απο δω, το πήγα απο 'κει, συνέχεια χ^2=-1 μου έβγαινε η ρίζα... Και για ποιές τιμές έπρεπε να εφαρμόσουμε τον Μπολζάνο στο 2ο ερώτημα; Δεν έβγαινε με Bolzano, με σύνολο τιμών εβγαινέ ;) Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poison6 Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 kai emas sto sxoleio poli klama.. ego perimena na grapso kana 16-17 alla telika opos ta evgala me ton ka8igiti to elaxisto einai to 13.6 kai mallon ekei 8a meino.. ek8esi mallon 14 kai biologia 18.4 8elo apo 18 sta ipoloipa an 8elo na mpo asoe sto tmima pliroforikis,,:wacko: pantos i 8eoria itan 25 monades p grafontousan apo ton ka8ena..tora gia to 3o 8ema.. ante kana 5/25 monades.. san 4o itan //~~ipod touch 2g+iphone 3gs owner:happy:~~//---> υπογραφή 2007 nostalgia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. May 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Εγώ σήμερά κυμαίνομαι γύρω στο 15, κάτι το $@$@$@$νο το 3ο θέμα και το τελευταίο ερώτημα του 4ου..μέτρια για θετική κατεύθυνση :/ Πάντως η φίλτατη Μαριέτα καλό θα ήταν να αρχίσει να στέλνει τα λουκέτα στα ΤΕΙ γιατί δεν θα προλάβει να τα στείλει όλα μέχρι τον Οκτώβριο :D :D :D Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flame_of_udun Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Εγώ σήμερά κυμαίνομαι γύρω στο 15, κάτι το $@$@$@$νο το 3ο θέμα και το τελευταίο ερώτημα του 4ου..μέτρια για θετική κατεύθυνση :/ Πάντως η φίλτατη Μαριέτα καλό θα ήταν να αρχίσει να στέλνει τα λουκέτα στα ΤΕΙ γιατί δεν θα προλάβει να τα στείλει όλα μέχρι τον Οκτώβριο :D :D :D Kαι εγω καπου τοσο. Οντως πολυ μετρια. Φυσικη λετε να τα χτυπησουν και εκει φετος η δεν τους περνει μετα τα περσυνα? Εγω παντως πιστευω πως ενα δυσκολο η πολυπλοκο εστω 3ο η 4ο θα το βαλουν ο κοσμος να χαλασει... :cry: 42:blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 χάλια χάλια χάλια! κανένα 10 άμα έχω γράψει...ο απόλυτος χαμός http://img132.imageshack.us/my.php?image=images0cp.jpg ευτυχώς που δεν το έχω βαρύτητας μάθημα! Καλό μας κουράγιο Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_Dragon Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Στο 2γii αν δεν αναφέρεις ότι η f^-1 > f στο (2,3) επειδή η f είναι κυρτή, πόσες μονάδες χάνεις; Έκανα το σχήμα με τις γραφικές παραστάσεις τους σωστά πάντως. http://dragonmoon.ca/main/images/N010_large-100x100.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Χάλια. Μετά το 2ο απογοήτευση. Το 3ο δηλαδή ήταν η καταστροφή, το 4ο ψιλο έβγαινε και προσωπικά μου έδωσε 18/100 (4ο είναι) . Που τους ήρθε να βάλουν τέτοια άσκηση στους (μισητούς μου) μιγαδικούς:X Τέσπα για 16 με βλέπω. Ελπίζω να πέσουν οι βάσεις:ninja: :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Εμένα τα μαθηματικά κατεύθυνσης ήταν το χειρότερο μου μάθημα στις πανελλήνιες έγραψα 12,3 ενώ Φυσική κατεύθυνσης (που την πήγαινα ΠΟΛΥ λιγότερο) έγραψα ένα ωραιότατο 15 "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Αν συνεχίσουν έτσι, θα ανέβει η ζήτηση στις vazelines... Μα καλά... έβαλαν που εβαλαν βάση το 10, δν γράψαμε πέρισυ πανελλήνιες κ βάζουν κ δύσκολα? Έλεος... Άντε μπας κ γράψουμε κανένα σοβαρό βαθμό στα υπόλοιπα... Πάντως κόβω να μένει πολύς κόσμος έξω... Φανταστείτε μερικοί περσινοί που ξανάδιναν είδαν τον ουρανο σφοντύλι...:blink: Πάντως δν το έχουν χειριστεί καλά το θέμα μέχρι στιγμής κ πιστεύω αν συνεχίσουν έτσι θα χάσουν κ πολλούς ψηφοφόρους τον οκτώβριο...:happy: Μα καλά επειδή δίνει πανελλήνιες η κόρη του Παπανδρέου βάζουν παλουκάκια? ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ?:O P.S ΠΕΣΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!! Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Πάντως σήμερα τα θέματα δν ήταν καθόλου κλιμακούμενης δυσκολίας... Εγώ ας πούμε έκανα τα πάντα μέχρι το δεύτερο (εκτός απο το εμβαδό έκανα πατάτα στο ολοκλήρωμα, στο 3ο μόνο το πρωτο έκανα, και 4ο μέχρι το β έκανα... Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 μακαρι να γραψω καλα στον προγραμματισμο αν δεν βαλουν κανα κουλο εκει θα παρω καλο βαθμο.Παντως καθε περσυ και καλυτερα με τα θεματα που πεφτουν σημερα σε αρκετα ερωτηματα ηξερα τι επρεπε να κανω αλλα δεν εβγαινε με τιποτα τα θεματα απο το 3 και μετα ηταν παλουκια :blink: :mad: :wacko: All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Paladin_ Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Πάντως στο υπουργείο τους χρειάζεται μια γερή έφοδος από όλους τους μαθητές και μια κατάληψη για κανά μήνα στο υπουργείο. Εντάξει εγώ δεν έχω λόγο να διαμαρτύρομαι (έγραψα πολύ καλά) ,αλλά πιστέψτε ήταν οι 3 πιο εφιαλτικές ώρες στη ζωή μου.Αφού βγήκα έτρεμα κι ας τα είχα λύσει όλα.Απτα πιο δύσκολα θέματα που έχω δει στα μαθηματικά στη ζωή μου. Έλεος ούτε ένα ΘΜΤ bolzano rolle :!: :!: :!: Τελείως απρόβλεπτα και παράξενα. Εδώ 3-4 να έγραψαν πάνω από 17 σε όλο το σχολείο. Φυσική κατεύθυνσης πιστεύω ότι θα το ισορροπήσουν το πράγμα με εύκολα θεματάκια,αλλιώς θα έχουμε πτώση των βάσεων και κλείσιμο πολλών ΤΕΙ. Πάντως πιστεύω ότι είναι από τις χειρότερες χρονιές φέτος ,τα έχουν κάνει θάλασσα με έκθεση,μαθηματικά κατ και λίγο μαθηματικά γενικής. Σαν να λένε δείτε τί χάλια που το κάναμε το σύστημα!!! Τεσπα επικεντρωθείτε στην πληροφορική τώρα και πολύ προσοχή στη φυσική. Καλή συνέχεια μια βδομάδα έμεινε:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psyhiatros Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Wirelessly posted (Nokia6270/2.0 (03.66) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Ego ypologizo 15-16. Den ekana sto trito to b ke sto tetarto to teleutaio ke to miso to proteleutaio. Alla mi halieste re pedia. Den ehete na apodiksete tipota se kanena. Halara. Eksalu kapu tha mpeite oloi. Auta ta pragmata pano kato ta elegheis. Ygeia pano apo ola oxi mono somatiki,ala ke psyhiki,tin opoia tin ehasa ke giauto tora den aghonomai gia auta. Ala einai ta problimata. Simera de hreiazete tipota na diabasete ektos apo osous ehete kanei skopo tis zois sas tis exetaseis. Parte ti gomena i to gomeno ke pigente kamia bolta. Halara. Thimame otan eiha aghos palia ke ta skatona. Tora mia hara duleue to mialo mu oute kourastika. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CuBiCLe Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Δεν ξέρω εγώ έχω απογοητεύτει πολύ. Έλεγα ντάξει, μια βάση θα την πιάσουμε... Στο πρώτο θέμα έχασα το ένα Σ/Λ, προφανώς, δεν απέδειξα σωστά το Β ερώτημα, και αυτά που λέτε εδώ μου δείχουν ότι και τα λίγα που προσπάθησα απο το 2ο Θέμα και το 4ο Θέμα είναι τελείως λάθος... Τι θα πάρω κι εγώ; 3o Λύκειο Ν. Σμύρνης Ολέ! --- ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Πρέπει να μας μοιράζουν βαζελίνες...:O Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts