Jump to content

Ποιο είναι το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας; (No2)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

4 minutes ago, cu2goup said:

Μία εκρηκτική προσφορά στους Σαντορινιούς!! 😉

Στην επόμενη επίσκεψη του (ξέρετε ποιού) στο νησί πιστεύω θα έχουμε εξελίξεις 

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

7 ώρες πριν, VIPdriver said:

Στην επόμενη επίσκεψη του (ξέρετε ποιού) στο νησί πιστεύω θα έχουμε εξελίξεις 

Διάβασα ότι αύριο ίσως επισκεφτεί το νησί… ο θεός να βάλει το χέρι του

15 ώρες πριν, memoriesradio said:

Κι αλλού στην Ελλάδα έγιναν ή γίνονται σεισμοί, αλλά τόσος ντόρος δεν έγινε...

Κι όσο για τις "Σοκαριστικές κατολισθήσεις" που γράφουν τα ΜΜΕ, ας έρθουν στο νομό Αχαΐας, και συγκεκριμένα από Ελαιώνα μέχρι Πλάτανο και Ακράτα, να δούνε πραγματικές κατολισθήσεις στην Παλαιά Εθνική Οδό, και να λένε οι οδηγοί ντιραλαχ μην πέσει κανένας βράχος πάνω τους! Όσο για την Σαντορίνη δεν τους είπε κανείς να χτίσουν σε κάθε σπιθαμή και σε κάθε κατσάβραχο στο συγκεκριμένο νησί για τον βωμό του κέρδους...

Ελλάδα δεν είναι μόνο η Σαντορίνη (εξάλλου το επίκεντρο είναι προς Αμοργό και αυτή επηρεάζει περισσότερο)...

Εκτός και αν είναι η ιδανική στιγμή ώστε ο κόσμος να έχει να ασχολείται με κάτι "άλλο", από άλλα πιο σημαντικά πράγματα και καταστάσεις...

Καλά, έβλεπα τις "κατολισθησεις" στο Αθηνιό, πώς λέγεται αυτός ο όρμος που πραγματικά το βλέπεις παντού σχεδόν να παίζει, και γέλαγα. Μα είναι δυνατόν να λέμε ότι συμβαίνουν τίποτα τρομακτικά πράγματα; Καταρχήν γίνεται σε υποθαλάσσιο χώρο όλο αυτό, μακριά από στεριά. Εδώ θυμάμαι έλεγε ο Τσελεντης ότι περιμένουν σεισμό στον Πατραϊκό, αλλά επειδή θα γίνει σε υποθαλάσσιο χώρο, δεν ανησυχούμε. Εδώ τι άλλαξε; 😅 Καλά άμα νιώσετε σεισμό Πάτρα, θα σας φύγει το κλαπέ, αυτά δεν είναι τίποτα στο μεταξύ. Όσο για την εθνική, κάηκαν τα πάντα (είχε καεί και η κεραία της νόβα ψηλά στο βουνό που έχουν συνεγκατασταση όλες) αν θυμάσαι από πάνω εκεί στον Ελαιώνα και κατέβηκε όλο το νερό πέρυσι και τα σάρωσε απλά όλα. Από τότε με κορινες στην κατεύθυνση προς Πάτρα, ώστε να εκτρεπουν την κυκλοφορία άμα βρέχει δυνατά. Κατ άλλα, 3.70 παρακαλώ τα διόδια εκεί.. 

4 ώρες πριν, Gv2008 said:

Διάβασα ότι αύριο ίσως επισκεφτεί το νησί… ο θεός να βάλει το χέρι του

Λες να γίνει το μπαμ μετά; 💀

4 ώρες πριν, johnny_htc said:

Καλά, έβλεπα τις "κατολισθησεις" στο Αθηνιό, πώς λέγεται αυτός ο όρμος που πραγματικά το βλέπεις παντού σχεδόν να παίζει, και γέλαγα. Μα είναι δυνατόν να λέμε ότι συμβαίνουν τίποτα τρομακτικά πράγματα; Καταρχήν γίνεται σε υποθαλάσσιο χώρο όλο αυτό, μακριά από στεριά. Εδώ θυμάμαι έλεγε ο Τσελεντης ότι περιμένουν σεισμό στον Πατραϊκό, αλλά επειδή θα γίνει σε υποθαλάσσιο χώρο, δεν ανησυχούμε. Εδώ τι άλλαξε; 😅 Καλά άμα νιώσετε σεισμό Πάτρα, θα σας φύγει το κλαπέ, αυτά δεν είναι τίποτα στο μεταξύ. Όσο για την εθνική, κάηκαν τα πάντα (είχε καεί και η κεραία της νόβα ψηλά στο βουνό που έχουν συνεγκατασταση όλες) αν θυμάσαι από πάνω εκεί στον Ελαιώνα και κατέβηκε όλο το νερό πέρυσι και τα σάρωσε απλά όλα. Από τότε με κορινες στην κατεύθυνση προς Πάτρα, ώστε να εκτρεπουν την κυκλοφορία άμα βρέχει δυνατά. Κατ άλλα, 3.70 παρακαλώ τα διόδια εκεί.. 

Επικοινωνιακή εκμετάλλευση για να κάνουν τον κόσμο να ξεχάσει το θέμα των Τεμπών είναι. Και εγώ αν ήμουν στην θέση της οποιασδήποτε κυβέρνησης αυτό θα έκανα θα έβαζα όλα τα μέσα να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο.

Αλλά ο τρόπος που το κάνουν θυμίζει τον αντίστοιχο τρόπο που προωθούν την νοντ κάποιοι εδώ μέσα 🤣 🤣 🤣 😂 😂 

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Metro Cash and carry-Ν Λάμψακος στα ταμεία.

Μίνι βελτίωση βέβαια τις ταχύτητες μπορείτε να τις φανταστείτε.

IMG_20250204_140247_895.thumb.jpg.7b2b2d5825b77e1eaafa91d4de7e5d9b.jpg

IMG_20250204_140252_583.thumb.jpg.50890f8f63ec1d7e5cc44828f4c69c26.jpg

Πριν περιπου 1μιση ωρα στο μετρο Θεσσαλονίκης στο σταθμο Σιντριβανι στη γραμμη τέρμα κατω βλεπω μία κοπελα με χιαομι να μιλάει στο τηλ. Εγω με 2καρτο σαμσουνγκ κοσμο+βοντα nosignal. Τρέλανε μας μαρή Νόβα! Ενημερωτικά οσοι κατεβαινουν κεντρο, παει μονο σταθμούς μεταξύ Νεας Ελβετίας και Σιντριβανίου (και πισω). Δεν ξερω εαν το εφτιαξαν τωρα.

ΥΓ: η βοντα εδειχνε στην οθονη 4G εικονικο. Μολις πηγα να στειλω μηνυμα, δεν πηγαινε και εδειχνε nosignal.

Edited by VIPdriver

22 minutes ago, VIPdriver said:

Πριν περιπου 1μιση ωρα στο μετρο Θεσσαλονίκης στο σταθμο Σιντριβανι στη γραμμη τέρμα κατω βλεπω μία κοπελα με χιαομι να μιλάει στο τηλ. Εγω με 2καρτο σαμσουνγκ κοσμο+βοντα nosignal. Τρέλανε μας μαρή Νόβα! Ενημερωτικά οσοι κατεβαινουν κεντρο, παει μονο σταθμούς μεταξύ Νεας Ελβετίας και Σιντριβανίου (και πισω). Δεν ξερω εαν το εφτιαξαν τωρα.

ΥΓ: η βοντα εδειχνε στην οθονη 4G εικονικο. Μολις πηγα να στειλω μηνυμα, δεν πηγαινε και εδειχνε nosignal.

Επειδή μιλούσε στο κινητό, δε σημαίνει ότι είχε νοβαρα 🤣 Επίσης έπρεπε να πας να της πιάσεις κουβέντα αχαχχα

Edited by johnny_htc

Μήπως έκανε και καλά ότι μιλούσε; 😛

Και να χε σήμα Nova δε θα μου έκανε εντύπωση σαν φούρνοι μικροκυμάτων εκπέμπουν..απο τη μια είναι παράνομο από την άλλη δεν είναι κακια φάση ίσα ίσα που βλέπουμε καλύτερο σήμα.

35 minutes ago, VIPdriver said:

Μήπως είχε WiFi? Πάντως και στον συντριβάνι εγώ έπιανα με S23 και κοσμοτε από το micro στην Αγγελάκη.

12 minutes ago, johnny_htc said:

Επειδή μιλούσε στο κινητό, δε σημαίνει ότι είχε νοβαρα 🤣 Επίσης έπρεπε να πας να της πιάσεις κουβέντα αχαχχα

Περιμενα να τελειωσει την κληση για να την ρωτησω ποια εταιρία εχει, αλλά ξαφνικά από εκει που περιμεναμε ολοι το τρενο στη γραμμη 1, μας ειπαν να παμε στη γραμμη 2 και γινοταν ενας ψιλοχαμός. Ασε που μπορεί να ετρωγα κανα σπρέι πιπεριού στη μάπα...

Την επόμενη φορά θα σταματήσω στην συγκεκριμέμη αποβάθρα με το F2G να δω εαν βγαζει κληση.

Λοιπόν, μετά από επικοινωνία και με τις 3 εταιρείες για διαθεσιμότητα του 5G internet στο σπίτι για την παραθαλάσσια περιοχή Άνω Δασκαλειό, 50 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, όπου δεν υπάρχει δυνατότητα ούτε καν ADSL.

Cosmote: Διαθέσιμα όλα τα πακέτα, έως 200Mbps. Η κεραία δίνει 500+Mbps σε κινητό.

Vodafone: Διαθέσιμο το 5G αλλά χωρίς εγγύηση κάλυψης. Μου είπαν καλύτερα το 4G+ πακέτο. Περισσότερα στο νήμα της Vodafone. Η κεραία δίνει περίπου 50Mbps σε κινητό.

Nova: Ουδεμία διαθεσιμότητα 4G/5G πακέτου. Η κεραία δίνει περίπου 30-35Mbps σε κινητό.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Καλησπέρα στα παιδιά του Forum...πρώτη φορά στη ζωή μου είμαι μέλος ενός φόρουμ τεχνολογίας..

Λοιπόν υπάρχει ένα πρόβλημα και χρειάζομαι γνώμες για ένα θεματακι. 

Να σας συστηθώ αρχικά, με λένε Τάσο και μένω στην Εύοσμο στη Θεσσαλονίκη προς την οδό Ανθοκήπων. Είμαι πελάτης κινητής και σταθερής Cosmote, στο κινητό με συμβόλαιο Gigamax unlimited στα 17€ και ήρθε προσφορά ανανέωσης 58€. Η τιμή είναι πάρα πολύ μεγάλη και το δίκτυο εδώ στη περιοχή του Ευόσμου ΧΑΛΙ ΜΑΎΡΟ δηλαδή η τιμή με κράταγε.

Δήλωσα φορητότητα στη Vodafone και πήρα αντιπροσφορά από τη COSMOTE Gigamax Unlimited 22€ τους 9 μήνες και 30€ τους υπόλοιπους με προϋπόθεση πως σύντομα θα αλλάξει το δίκτυο στη περιοχή. 

Εσείς τι θα κανατε; να τους πιστέψω και να μείνω ή να πάω στη Vodafone με Red unlimited lnt 17€ τον μήνα με αύξηση μετά από έναν χρόνο γύρω στα 1,2€; 

Έχω ακούσει και για τη NOVA λέτε; συνέχεια μ λένε γενικά πως είναι απατεώνες, χάλια κλπ οπότε είπα Cosmote ή Vodafone.

Για πείτε μου παρακαλώ εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου.

13 minutes ago, tasosat said:

Καλησπέρα στα παιδιά του Forum...πρώτη φορά στη ζωή μου είμαι μέλος ενός φόρουμ τεχνολογίας..

Να σας συστηθώ αρχικά, με λένε Τάσο και μένω στην Εύοσμο στη Θεσσαλονίκη προς την οδό Ανθοκήπων. Είμαι πελάτης κινητής και σταθερής Cosmote, στο κινητό με συμβόλαιο Gigamax unlimited στα 17€ και ήρθε προσφορά ανανέωσης 58€. Η τιμή είναι πάρα πολύ μεγάλη και το δίκτυο εδώ στη περιοχή του Ευόσμου ΧΑΛΙ ΜΑΎΡΟ δηλαδή η τιμή με κράταγε.

Δήλωσα φορητότητα στη Vodafone και πήρα αντιπροσφορά από τη COSMOTE Gigamax Unlimited 22€ τους 9 μήνες και 30€ τους υπόλοιπους με προϋπόθεση πως σύντομα θα αλλάξει το δίκτυο στη περιοχή. 

Εσείς τι θα κανατε; να τους πιστέψω και να μείνω ή να πάω στη Vodafone με Red unlimited lnt 17€ τον μήνα με αύξηση μετά από έναν χρόνο γύρω στα 1,2€; 

Έχω ακούσει και για τη NOVA λέτε; συνέχεια μ λένε γενικά πως είναι απατεώνες, χάλια κλπ οπότε είπα Cosmote ή Vodafone.

Καλώς ήλθες στην παρέα μας. Έχω την εντύπωση (νομίζω κάποια στιγμή κάπου το είχα διαβάσει) ότι η Νοβα έχει αρκετά καλή κάλυψη στον Εύοσμο. Ας επιβεβαιώσει κάποιος, μην έτυχε να κατάλαβα λάθος. 

Το σίγουρο είναι ότι δεν θα μείνεις κοσμοτε, αφού ουτε σε καλυψη και ουτε σε τιμη σε συμφέρει. 

Εαν στην κάλυψη είναι ιδιες βοντα κ Νοβα, τότε ίσως να διαλέξεις την καλύτερη ονλαιν εξυπηρέτηση που έχει η βονταφον. Βεβαια εαν πιο κοντά στο σπιτι σου εχεις καταστημα Νοβα και ξηγουνται τα παιδιά σωστά, πας Νοβα.

40 minutes ago, tasosat said:

Φίλε μου καλησπέρα. Τα παιδιά στην Cosmote όντως σου είπαν σωστά, θα αλλάξει σύντομα το δίκτυο εκεί καθώς πρόσφατα αδειοδοτηθηκε κεραία και επειδή είναι χάλι μαύρο η κάλυψη εκεί, πιστεύω θα μπει σύντομα. Από κει και πέρα, δεν εξηγήθηκαν καθόλου σωστά στην τιμή που σου έδωσαν. Έπρεπε να σου δώσουν τουλάχιστον 18μηνο στα 22 ευρώ και μετά ας το ανέβαζαν αφού καίγονται τόσο πολύ, που δεν πρέπει και πάλι. Αλλά 9μηνο είναι μικρό διάστημα κατά τη γνώμη μου, μέσα στο οποίο σίγουρα θα έχει αλλάξει η κατάσταση πιστεύω, αλλά και πάλι. Αλλά μόνο και μόνο επειδή δεν ξηγούνται σωστά στη τιμή, πάνε βονταφον να βάλουν μυαλό απλά, η οποία στο κρατάει χαμηλά και πάλι ακόμα και με την αύξηση 😏

Εσυ αποφασίζεις αν θα κάνεις υπομονή ή καλύτερη τιμή λοιπόν. 😏

@VasilisSam εσύ ξέρεις καλύτερα τι γίνεται εκεί νομίζω 

Edited by johnny_htc

42 minutes ago, tasosat said:

Καλησπέρα,καλως ήρθες στο myphone.

Είσαι απο τους τυχερούς επειδή είσαι σε αυτη την οδό επειδή βγήκε άδεια κατασκευής κεραίας απο COSMOTE με Ν78αν έχεις κινητο 5G οπότε θα είσαι οκ,αν θές μπορεις να κάνεις λίγη υπομονή.

image.thumb.png.74a079b2da5592b06d48ffd49775752b.png

Εάν δεν θές να περιμένεις θα έλεγα Vodafone λόγω εξυπηρέτησης και μπορείς να φύγεις απο το συμβόλαιο εύκολα χωρίς ρήτρα.

Επιογή σου.

Edited by elkons

Σας ευχαριστώ όλους λογικά Cosmote ή Vodafone επειδή τη Nova δε την εμπιστεύομαι πολύ συνέχεια μου λένε πολλοί πως είναι απατεώνες, δεν είναι τυχαίο να το λέει πολύς κόσμος. 

Απλώς αν έχουμε κάποιον ντόπιο ας πει περι της κάλυψης Vodafone στον Εύοσμο.

Ευχαριστώ.

1 hour ago, VIPdriver said:

Για μενα η συμπεριφορά του 99% των καταστημάτων της Νοβα χαλάνε όλη την εικόνα. 

Εγώ πιστεύω η εξυπηρέτηση πελατών, μια φορά ήθελα να τους ρωτήσω για τη κάλυψη και μιλούσαν με υφάκι, μπες στο site και ψάξε,θέλεις να σου πούμε τι να πατήσεις στο Google μήπως;

Με ενόχλησε.

Επίσης ακούω από τον περίγυρο ότι είναι απατεώνες. 

14 minutes ago, tasosat said:

Εγώ πιστεύω η εξυπηρέτηση πελατών, μια φορά ήθελα να τους ρωτήσω για τη κάλυψη και μιλούσαν με υφάκι, μπες στο site και ψάξε,θέλεις να σου πούμε τι να πατήσεις στο Google μήπως;

Με ενόχλησε.

Επίσης ακούω από τον περίγυρο ότι είναι απατεώνες. 

Η εξυπηρέτηση πελατών έχει την χαμηλότερη βαθμολογία. Το "απατεωνες" πιστευω παει στις πονηριές και ψεμματακια που λενε στα καταστηματα.

Edited by VIPdriver

Όποιος θέλει να ζει επικίνδυνα παιδιά πάει στην Νοβάρα να γουστάρει 🤣

Έτσι σκέφτομαι να τα πάω όλα και να κάνω μετά καταγγελίες στην ΕΕΤΤ για διακοπή ατελώς και να λένε αυτοί το δίκτυο γαζωνει και εγώ να έχω edge sa plus μέσα στο σπίτι 😂😂😂😂

Edited by cmvr