marios239 Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 4 minutes ago, elkons said: Γιατί δε παίρνεις καμία κάρτα Cosmote; Δεν ήξερες πως είναι τόσο χάλια εκεί οι άλλες ; Θα πάρω 100% . Δε θα αντέξω το Πάσχα. Για τώρα παίζω με 4g router σπίτι, wifi μαγαζιών και κάνα hotspot απ' τους γονείς με cosmote. Είχα 1 δοκιμαστικό cu και ήξερα ότι είχε θέμα με το ίντερνετ. Μετά την αναβάθμιση της 1146 όμως το 2g έχει γίνει πολύ απρόβλεπτο και βγαίνει αρκετές φορές εκτός δικτύου. Περισσότερο με ενοχλεί το ότι δεν έχω τηλέφωνο παρά το ίντερνετ. 8 minutes ago, elkons said: Ξανά μίλησα με NOVA μου λένε η σιμ είναι και επιμένουν πως έχει δίκτυο εκεί, θα σου στείλω ονοματεπώνυμο πάλι σε δμ. Δυστυχώς και από προσωπική εμπειρία δεν περίμενα κάτι καλύτερο. Στις κλήσεις τουλάχιστον δεν έχει τόσο μεγάλο θέμα όσο η vf, χάνει και αυτή, αλλά όχι τόσες. 9 minutes ago, elkons said: Απο Vodafone ήρθε μήνυμα για το αίτημα πως εντός 24ωρων μετά την ολοκλήρωση θα ειδοποιηθώ εκ νέου. Εδώ έχω κάποιες ελπίδες μήπως συμμαζέψουν έστω το 2g κάπως. 6 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν @elkonsΠώς έβγαλαν συμπέρασμα τα τζιμάνια της Nova ότι είναι θέμα sim με τη μία και οριστικά κιόλας και οι άλλοι της βονταφον ακόμα το ψάχνουν;;; 💀💀💀 Απίστευτοι απλά... 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν Επανέρχεται σιγά σιγά το my phone Σέρνεται όμως 5λ για ένα ποστ 4 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν Επικοινώνησα κι εγώ με τη vodafone για τα καλά νερά. Είχαν από πρίν πόρισμα για την περιοχή. Κατευθείαν μου έδωσαν +2 πάγια δώρο και σημείωσαν στην καρτέλα μου ότι μπορώ να αποχωρήσω οποιαδήποτε στιγμή χωρίς να πληρώσω ρήτρα. Με δελεάζει η προσφορά του what's up με απεριόριστα για 9 μήνες. Αν και δεν ξέρω αν προλαβαίνω την ενεργοποίηση έως 15/11. 6 2 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 3 minutes ago, marios239 said: Επικοινώνησα κι εγώ με τη vodafone για τα καλά νερά. Είχαν από πρίν πόρισμα για την περιοχή. Κατευθείαν μου έδωσαν +2 πάγια δώρο και σημείωσαν στην καρτέλα μου ότι μπορώ να αποχωρήσω οποιαδήποτε στιγμή χωρίς να πληρώσω ρήτρα. Με δελεάζει η προσφορά του what's up με απεριόριστα για 9 μήνες. Αν και δεν ξέρω αν προλαβαίνω την ενεργοποίηση έως 15/11. Και εμένα για τα ρήτρα τα ίδια ,άριστη αντιμετώπιση μπορώ να πω στον πελάτη, τουλάχιστον δε σε αναγκάζουν να πληρώσεις. Για τη προσφορά προλαβαίνεις θεωρώ αν ξεκινήσει πχ αύριο η διαδικασία. Για φορητότητα ή νέα σύνδεση όμως; 4 3 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Έχει τρέλα θέματα το φόρουμ ακόμα. Too many connections βγάζει το error. Μάλλον πλάκωσαν πολλοί λόγω εορτών, πέσαμε όλοι πάνω. Με N1 εκπέμπει μάλλον το φόρουμ 💀😂😂 Μάι φόουν φόρουμ ονλυ. Αλλά όντως κάπου σαν να φτιάχνει 31 minutes ago, marios239 said: Επικοινώνησα κι εγώ με τη vodafone για τα καλά νερά. Είχαν από πρίν πόρισμα για την περιοχή. Κατευθείαν μου έδωσαν +2 πάγια δώρο και σημείωσαν στην καρτέλα μου ότι μπορώ να αποχωρήσω οποιαδήποτε στιγμή χωρίς να πληρώσω ρήτρα. Με δελεάζει η προσφορά του what's up με απεριόριστα για 9 μήνες. Αν και δεν ξέρω αν προλαβαίνω την ενεργοποίηση έως 15/11. Προλαβαίνεις, εννοείται. Οι γιορτές τελειώνουν στις 7 του Γενάρη έτσι και αλλιώς, επανέρχονται όλοι στις θέσεις τους. Τα έχουν υπολογίσει προφανώς όλα αυτά λογικά. Πολύ καλό ότι έδωσαν δύο μήνες δώρο το πάγιο, μπράβο βοντα 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 6 minutes ago, johnny_htc said: Έχει τρέλα θέματα το φόρουμ ακόμα. Too many connections βγάζει το error. Μάλλον πλάκωσαν πολλοί λόγω εορτών, πέσαμε όλοι πάνω. Με N1 εκπέμπει μάλλον το φόρουμ 💀😂😂 Μάι φόουν φόρουμ ονλυ. Αλλά όντως κάπου σαν να φτιάχνει Προλαβαίνεις, εννοείται. Οι γιορτές τελειώνουν στις 7 του Γενάρη έτσι και αλλιώς, επανέρχονται όλοι στις θέσεις τους. Τα έχουν υπολογίσει προφανώς όλα αυτά λογικά. Πολύ καλό ότι έδωσαν δύο μήνες δώρο το πάγιο, μπράβο βοντα Μπορεί να ήταν και τπτ άλλο πες ότι μπήκαν πολλοί,δεν είδαμε κάποιον νέο χρήστη. Και στην ιστοσελίδα του myphone ,όχι το forum,δεν άνοιγε έλεγε κάτι για τη βάση δεδομένων. Τουλάχιστον ξεκίνησε να λειτουργεί. 5 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 4 minutes ago, elkons said: Μπορεί να ήταν και τπτ άλλο πες ότι μπήκαν πολλοί,δεν είδαμε κάποιον νέο χρήστη. Και στην ιστοσελίδα του myphone ,όχι το forum,δεν άνοιγε έλεγε κάτι για τη βάση δεδομένων. Τουλάχιστον ξεκίνησε να λειτουργεί. Ναι, δουλεύει κάπως, αν και νομίζεις ότι έχεις σύνδεση dial up κάπως. Τι 800 τι 8 mbps, το ίδιο πράμα.. 😅 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Σαν να είμαι με EDGE λειτουργικό. 4 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 14 minutes ago, johnny_htc said: Ναι, δουλεύει κάπως, αν και νομίζεις ότι έχεις σύνδεση dial up κάπως. Τι 800 τι 8 mbps, το ίδιο πράμα.. 😅 12 minutes ago, elkons said: Σαν να είμαι με EDGE λειτουργικό. 'The NOVA experience'... 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Τι να πω εγώ που τα είδα όλα:πάω να μπω στο forum και μου έβγαζε error και κάτι άλλα σε μία λευκή οθόνη και όταν επανήλθε είδα περίπου 10 likes σε ειδοποιήσεις από ανώνυμους λογαριασμούς. Πάει λέω με χάκαραν. Μετά από κάνα πεντάλεπτο έστρωσε και είχαν εξαφανιστεί όλα 😅😅😅😅 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 1 ώρα πριν, marios239 said: Επικοινώνησα κι εγώ με τη vodafone για τα καλά νερά. Είχαν από πρίν πόρισμα για την περιοχή. Κατευθείαν μου έδωσαν +2 πάγια δώρο και σημείωσαν στην καρτέλα μου ότι μπορώ να αποχωρήσω οποιαδήποτε στιγμή χωρίς να πληρώσω ρήτρα. Με δελεάζει η προσφορά του what's up με απεριόριστα για 9 μήνες. Αν και δεν ξέρω αν προλαβαίνω την ενεργοποίηση έως 15/11. Εν τω μεταξύ η βονταφον είναι πολύ καλύτερη από ΝΟΒΑ στα Καλά Νερά. Μπράβο τους πάντως... 4 1 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν On 25/12/2024 at 8:17 ΜΜ, VIPdriver said: Βοντα κ Νοβα μοιράζονται κεραίες. Θα ερθει και η Volton Mobile και οι κεραίες θα πάθουν τακαμούρι... On 25/12/2024 at 8:49 ΜΜ, johnny_htc said: Όχι, θα εμφανίζεται προφανώς σαν ξεχωριστός πάροχος. Αρκεί να το δηλώσει ο ίδιος ο δημιουργός του cellmapper στην εφαρμογή του. Κάποιος θα τον ενημερώσει λογικά ή κάνουν αυτοί update ανά διαστήματα, δεν ξέρω πώς πάει ακριβώς. Θα δούμε πώς θα πάει. Προφανώς θα περιμένεις να έχει προτεραιότητα το δίκτυο υπέρ των συνδρομητών βονταφον και μετά οι συνδρομητές Volton. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Δηλαδή άμα πρέπει να κόψει "πόρους " από την Volton για τάδε λόγο επειδή η βονταφον εμφανίζει μεγαλύτερη κίνηση τη δεδομένη στιγμή στον σταθμό, θα το κάνει σίγουρα πιστεύω. Γιατί να την εμφανίζει ξεχωριστά στο CellMapper; Το ίδιο φάσμα και το ίδιο PLMN με την Vodafone δεν θα έχει η Volton; Αφού και το cellmapper τους παρόχους τους ξεχωρίζει από τα PLMN τους. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν (edited) 6 minutes ago, panos.k2 said: Γιατί να την εμφανίζει ξεχωριστά στο CellMapper; Το ίδιο φάσμα και το ίδιο PLMN με την Vodafone δεν θα έχει η Volton; Αφού και το cellmapper τους παρόχους τους ξεχωρίζει από τα PLMN τους. Ναι, παίζει όντως. Έτσι και αλλιώς, ίδια ακριβώς κάλυψη θα έχουν κιόλας, δεν αλλάζει κάτι. Βέβαια αν δεις Αγγλία, όλες τις MVNO, τις εμφανίζει ξεχωριστά το cellmapper.. Edited 14 ώρες πριν by johnny_htc 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 31 minutes ago, mixtri said: Εν τω μεταξύ η βονταφον είναι πολύ καλύτερη από ΝΟΒΑ στα Καλά Νερά. Μπράβο τους πάντως... Με την καμία. Ίσα ίσα που η nova υπερτερεί στο 2g. Εκπέμπουν με σχεδόν ίδια κάλυψη, ακριβώς απ' τις ίδιες κεραίες. 11977 (Νεοχώρι) ανά σημεία, 1146 (Μηλιές) και 11979 (Αργαλαστή) στο 2g. Η vf κάποτε είχε μια κεραία στην Κορόπη αλλά έφυγε πριν από καμιά 10ετια. 6 1 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 27 minutes ago, johnny_htc said: Ναι, παίζει όντως. Έτσι και αλλιώς, ίδια ακριβώς κάλυψη θα έχουν κιόλας, δεν αλλάζει κάτι. Βέβαια αν δεις Αγγλία, όλες τις MVNO, τις εμφανίζει ξεχωριστά το cellmapper.. Δεν εμφανίζει της MVNO στην Αγγλία στο cell mapper και πίστεψε με είναι πάρα πολλές pop it virgin smarty gif gaff και άλλες πολλές 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 1 minute ago, Harry636 said: Δεν εμφανίζει της MVNO στην Αγγλία στο cell mapper και πίστεψε με είναι πάρα πολλές pop it virgin smarty gif gaff και άλλες πολλές Κάτσε, δηλαδή στο cellmapper αυτές που έχει η λίστα είναι εταιρείες με δικό τους δίκτυο; Νόμιζα ότι είναι 4-5 οι εταιρείες στην Αγγλία και οι υπόλοιπες mvno.. Καλή φάση 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν (edited) Μένει λοιπόν να δούμε τι θα γίνει με τη Volton. Είναι πράγματι κρίμα στην Ελλάδα να μην υπάρχουν ήδη εικονικοί πάροχοι που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ανταγωνισμό στην αγορά. Πχ στην Ιταλία οι εικονικοί πάροχοι είναι δεκάδες και δεν είναι τυχαίο το ότι έχει τα φθηνότερα δεδομένα στον κοσμο, μαζί με το Ισραήλ αν δεν κάνω λάθος. Και γενικότερα πληρώνουμε ακριβά (κυριολεκτικά και μεταφορικά) το ότι στην Ελλάδα η οικονομία δεν ειναι «ανοιχτή» και βασίζεται σε 2-3 μεγάλους παίκτες σε κάθε τομέα, που είναι μόνιμα σε συνεννόηση Edited 13 ώρες πριν by panos.k2 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν Και η Freenet στη Γερμανία εικονικός πάροχος δεν είναι; δίνει συμβόλαια και των 3ων,Telekom, Vodafone, o2. Επίσης έχει το δικό της app. 3 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 31 minutes ago, johnny_htc said: Κάτσε, δηλαδή στο cellmapper αυτές που έχει η λίστα είναι εταιρείες με δικό τους δίκτυο; Νόμιζα ότι είναι 4-5 οι εταιρείες στην Αγγλία και οι υπόλοιπες mvno.. Καλή φάση Η Αγγλία έχει και πολλά νησιά πχ Isle of Man jersey και άλλα που έχουν δικά τους δίκτυα Όταν πας εκεί έχεις roaming πάντως η Αγγλία έχει πολλές mnvo https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_mobile_virtual_network_operators_in_the_United_Kingdom 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν Ερώτηση,τα τελευταία speedtest awards για αυτή τη χρονιά, δηλαδή ο 2ος γύρος θα ανακοινωθούν με την νέα χρονιά ή αυτές τις μέρες πριν τελειώσει το 24? 3 ώρες πριν, marios239 said: Επικοινώνησα κι εγώ με τη vodafone για τα καλά νερά. Είχαν από πρίν πόρισμα για την περιοχή. Κατευθείαν μου έδωσαν +2 πάγια δώρο και σημείωσαν στην καρτέλα μου ότι μπορώ να αποχωρήσω οποιαδήποτε στιγμή χωρίς να πληρώσω ρήτρα. Με δελεάζει η προσφορά του what's up με απεριόριστα για 9 μήνες. Αν και δεν ξέρω αν προλαβαίνω την ενεργοποίηση έως 15/11. Βασικά για δοκίμασε να μιλήσεις με τη νόβα και εσύ να δούμε εσένα τι λένε..από περιέργεια @cmvr @Nickchris36 Που πήγατε βρε παιδιά σήμερα μου έλειψε το ετζ σα 😃 2 3 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 3 ώρες πριν, marios239 said: Με δελεάζει η προσφορά του what's up με απεριόριστα για 9 μήνες. Αν και δεν ξέρω αν προλαβαίνω την ενεργοποίηση έως 15/11. Παρέλαβε η courier center Παρασκευή από Αυλώνα, σήμερα παραδόθηκε Νέα Ιωνία Αττικής. Πιστεύω πως προλαβαίνεις. Ενεργοποίηση online μέσα σε 1 εργάσιμη λέει, είμαι σε αναμονή. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν Εμένα χτες ήρθε η κάρτα κατά τις 9.30 το βράδυ έκανα από το What's Up την διαδικασία ενεργοποίησης και σήμερα το μεσημέρι κόπηκε η παλιά λειτουργεί η νέα. 6 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν Η κοσμοτέ πρέπει να έκανε μεγάλη ζημιά στις συνεργάτιδες με τη συγκεκριμένη προσφορα! Και αντί να πάνε (οι συνεργάτιδες) να δώσουν καλύτερη (φθηνότερη) προσφορά, η μία δίνει ακριβώς την ίδια και η άλλη δεν δίνει τίποτα! Σαξές στόρι μιλάμε οι μανατζαραίοι! 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν Μετά θα κλαίγονται ότι έχει πάρα πολλούς πελάτες η Cosmote. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts