Jump to content

Ποιο είναι το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας; (No2)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τότε γιατί δεν πηγαίνουν όλοι στην πράσινη; 

Κάποιος λόγος θα υπάρχει 

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Η nova έχει τεράστιο θέμα με το support της και για αυτό δεν πρόκειται να την δοκιμάσω τώρα στα κοντά με κάποιο συκοβολαιο . Έχω σκεφτεί να αλλαξω το vf μου νούμερο σε nova . Η ψαλίδα θα μικρινη αν σταματήσει η cosmote να επενδύει 😌 Είδη η cosmote έχει n78 στα περισσότερα νησιά , με αρκετά σοβαρό backhaul . Ναι θα γίνουν καλύτερες αλλά την cosmote δεν την φτάνουν , η δεν την φτάνει η nova γιατί η Vοda έτσι και αλλιώς είναι εκτός τόπου και χρόνου . Ετοιμαστείτε για 95% 5G κάλυψη μέχρι τέλους του χρόνου . Υπάρχουν ελάχιστοι σταθμοί 4G only 

Όσον αφορά την εξυπηρέτηση η Nova δεν φημίζεται για αυτήν. Όμως εγώ έχει τύχει να εξυπηρετήθω πάντα,όμως γνωστός έφυγε γιατί ενώ δεν είχε ένα μήνα στην εταιρεία και άρχισαν τα προβλήματα. Στην αρχή δεν είχε για 10 μέρες τηλέφωνο και διαδίκτυο. Τηλεφωνεί στην εξυπηρέτηση και του λένε θα έρθει τεχνικός. Για να μην τα πολυλογώ τεχνικός πήγε 5 μέρες μετά χωρίς όμως να λυθεί το πρόβλημα. Μετά ξεκίνησε ξαφνικά πρόβλημα στο τηλεοπτικό κομμάτι δεν έπαιζε τα αθλητικά κανάλια και τα ξένα ειδησιογραφικά. Ξανά τηλ κάτω χωρίς αποτέλεσμα. Όλα αυτά στην πρώην WIND που είχε πάει για να γλυτώσει από την πρώην Nova/Forthnet που μόλις είχε αναβαθμίσει από 24αρα σε 100αρα και δεν είχε πρόσβαση στο διαδίκτυο και συνεπώς ούτε στο σταθερό και ούτε η εξυπηρέτηση έπαιρνε στα σοβαρά το θέμα ούτε τεχνικός πήγαινε. Τα βρόντηξε όλα(πλήρωσε Ρήτρα στην πρώην Nova)και μετά ξαναπλήρωσε ρήτρα(στην πρώην WIND Hellas)για να πάει στην COSMOTE και το σταθερό και το κινητό 

Όσον αφορά γιατί δεν πάνε όλοι στην πράσινη οι πιθανές απαντήσεις είναι δύο:α)τους καλύπτει η εταιρεία τους εκεί που κινούνται,β)παρακάμπτουν τα προβλήματα του δικτύου λόγω της τιμής. Για το δεύτερο έχω και παραδείγματα από φίλους,συγγενείς κλπ

Όσον αφορά τα δίκτυα(εκτός ορισμένων περιπτώσεων)αν η κόκκινη δεν σοβαρευτεί θα την πατήσει μαύρη για τα καλά. Η μαύρη θα κλείσει(Όχι όμως να εξαλείψει)το χάσμα που έχει με την πράσινη. Συνεπώς Όχι να περάσει την πράσινη,απλά να την πλησιάσει κάπως. Όπως είπαν παραπάνω οι φίλοι δεν νομίζω ότι η πράσινη θα σταματήσει να επενδύσει 

Μακάρι να την ξεπεράσει την πράσινη, αλλά εδώ εστιάζω και θέλει προσοχή :

Και τι θα γίνει αν την ξεπεράσει; 

Απάντηση : Κλάιν μαιν που λένε και στα μέρη μας. 

Δεν θα κερδίσει κάτι ο συνδρομητής αν περάσει στην πρώτη θέση. Σιγά τώρα... 

Για πολλούς λόγους η Κοσμοτε είναι πρώτη και ο βασικότερος είναι η δύναμη της συνήθειας. 

Εκτός αν πιστεύετε ότι όλοι οι συνδρομητές κοσμοτε ξημεροβραδιαζονται στα speedtest και βλέπουν αν κάνει ca στο netmonster. 

Επειδή λοιπόν όλη η Ελλάδα είχε ΟΤΕ, έτσι και οι περισσότεροι τώρα έχουν κοσμοτε. 

Παύλος Παυλίδης 

Just now, zerokill said:

65c1b7285e8fe6dcfbc064df0a02a335.jpg

Πανηγύρι.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τη δουλειά σου την κάνεις φίλε μου με αυτές τις ταχύτητες; 

Παύλος Παυλίδης 

9 minutes ago, p_k said:

Οι περισσότεροι πλέον όχι 

Τίποτα δεν κάνεις όταν έχεις 4G+ Router. Ουτε στριμαρεις ούτε τπτ.
Και ειδικά όταν εισαι Ρετιρέ 5 λεπτά απο το κέντρο και εχεις 360 μοίρες ανοιχτάδα.
35163647779d5e31125a5bc68562f67e.jpg

e69b143be21c7e5f36bf4a0c5607449f.jpg
fdc85abde905d284c722b4cb2eb20c44.jpg
8386a6fd8be9b128ad80e3f31591702a.jpg
c52ec9bf7985635174b4e5df4b12c85f.jpg
e2a08493e92c81eadc97113a2efc82a2.jpg

33 minutes ago, p_k said:

Επειδή εγώ ζω καθημερινά με αυτές τις ταχύτητες,ζορίζομαι να κάνω την δουλειά μου

36 minutes ago, p_k said:

Μακάρι να την ξεπεράσει την πράσινη, αλλά εδώ εστιάζω και θέλει προσοχή :

Και τι θα γίνει αν την ξεπεράσει; 

Απάντηση : Κλάιν μαιν που λένε και στα μέρη μας. 

Δεν θα κερδίσει κάτι ο συνδρομητής αν περάσει στην πρώτη θέση. Σιγά τώρα... 

Για πολλούς λόγους η Κοσμοτε είναι πρώτη και ο βασικότερος είναι η δύναμη της συνήθειας. 

Εκτός αν πιστεύετε ότι όλοι οι συνδρομητές κοσμοτε ξημεροβραδιαζονται στα speedtest και βλέπουν αν κάνει ca στο netmonster. 

Επειδή λοιπόν όλη η Ελλάδα είχε ΟΤΕ, έτσι και οι περισσότεροι τώρα έχουν κοσμοτε. 

Και με αυτές τις ταχύτητες να μείνει η πράσινη και να μην αναπτυχθεί περαιτέρω στις περισσότερες περιοχές δουλίτσα γίνεται. Όταν ο άλλος ξέρει ότι και με αυτές τις ταχύτητες έχω μια σιγουριά δεν αλλάζει εύκολα. Και επίσης ξαναλέω θα μείνουν οι Γερμανοί με σταυρωμένα τα χέρια και θα αφήσουν τους άλλους να κάνουν πάρτι πίσω από την πλάτη τους;Όχι φυσικά θα συνεχίσουν να επενδύουν. Έτσι η ψαλίδα μπορεί να μειωθεί,όχι όμως να κλείσει οριστικά. Το μόνο σίγουρο είναι από την εμπειρία μου σε ταξίδια στην ελληνική επικράτεια,ότι αν η κόκκινη δεν αλλάξει σύντομα(μέσα σε ένα χρόνο το πολύ)η διαφορά μεταξύ δεύτερου και τρίτου θα ανοίξει πολύ

11 minutes ago, aektzhs 1 said:

Επειδή εγώ ζω καθημερινά με αυτές τις ταχύτητες,ζορίζομαι να κάνω την δουλειά μου

Και με αυτές τις ταχύτητες να μείνει η πράσινη και να μην αναπτυχθεί περαιτέρω στις περισσότερες περιοχές δουλίτσα γίνεται. Όταν ο άλλος ξέρει ότι και με αυτές τις ταχύτητες έχω μια σιγουριά δεν αλλάζει εύκολα. Και επίσης ξαναλέω θα μείνουν οι Γερμανοί με σταυρωμένα τα χέρια και θα αφήσουν τους άλλους να κάνουν πάρτι πίσω από την πλάτη τους;Όχι φυσικά θα συνεχίσουν να επενδύουν. Έτσι η ψαλίδα μπορεί να μειωθεί,όχι όμως να κλείσει οριστικά. Το μόνο σίγουρο είναι από την εμπειρία μου σε ταξίδια στην ελληνική επικράτεια,ότι αν η κόκκινη δεν αλλάξει σύντομα(μέσα σε ένα χρόνο το πολύ)η διαφορά μεταξύ δεύτερου και τρίτου θα ανοίξει πολύ

Αυτή τη στιγμή ξέρω ότι η vodafone αναβαθμίζει ξανά Αττική και θα ξεκινήσει από Σεπτέμβριο Μαγνησία. Πρόσφατα τελείωσαν οι αναβαθμίσεις σε Κέρκυρα και Κεφαλονιά και περιμένουν πράσινο φως για Κρήτη. Ελπίζω να μην κάνουν ξανά πασαλείμματα

Αυτή τη στιγμή ξέρω ότι η vodafone αναβαθμίζει ξανά Αττική και θα ξεκινήσει από Σεπτέμβριο Μαγνησία. Πρόσφατα τελείωσαν οι αναβαθμίσεις σε Κέρκυρα και Κεφαλονιά και περιμένουν πράσινο φως για Κρήτη. Ελπίζω να μην κάνουν ξανά πασαλείμματα

Στα Χανιά 2 κεραίες αναβαθμίσανε και γειά σας. Στη Κίσσαμο επίσης σε κάτι άκυρα σημεία (Νωπήγεια) Το δίκτυο σέρνεται από άκρη σ´άκρη στο Ηράκλειο δε η κατάσταση κάτι περισσότερο απο τραγική.

Just now, zerokill said:

Στα Χανιά 2 κεραίες αναβαθμίσανε και γειά σας. Στη Κίσσαμο επίσης σε κάτι άκυρα σημεία (Νωπήγεια) Το δίκτυο σέρνεται από άκρη σ´άκρη στο Ηράκλειο δε η κατάσταση κάτι περισσότερο απο τραγική.

Τότε φίλε μου, προκύπτει το εύλογο ερώτημα... Γιατί παραμένεις;

Παύλος Παυλίδης 

Τότε φίλε μου, προκύπτει το εύλογο ερώτημα... Γιατί παραμένεις;

Περιμένω την λήξη του συμβολαίου
Αν είχα πρόβλημα με τις κλήσεις θα ειχα φύγει δικαιολογημένα και χωρίς πέναλτι.

Και μετά πας για πράσινες πολιτείες; 

Παύλος Παυλίδης 

4 minutes ago, zerokill said:

Περιμένω την λήξη του συμβολαίου
Αν είχα πρόβλημα με τις κλήσεις θα ειχα φύγει δικαιολογημένα και χωρίς πέναλτι.

Δεν σε αφήνουν να φύγεις ε;

Και μετά πας για πράσινες πολιτείες; 

Η πράσινη δεν γονατίζει τουλάχιστον.

Αν πληρώσεις το πέναλτι, φεύγεις όποτε θέλεις 

Παύλος Παυλίδης 

Δεν σε αφήνουν να φύγεις ε;

Λόγω ταχύτητας όχι. Έχω μέχρι τον Μάρτιο ακόμη.

Αν πληρώσεις το πέναλτι, φεύγεις όποτε θέλεις 

Δεν θέλω να πληρώσω για 4 γραμμές πέναλτι. Θα την παλέψω μέχρι εκεί και μετά θα το γυρίσω σε gigamax unlimited family.
Τουλάχιστον στα airbnb να έχει ίντερνετ της προκοπής γιατί τα έχω με 4G ρούτερ και τα 2

f2e7ee09724c6cb4cbf98573868114d8.jpg

Με απλό σερφαρισμα έχουν πρόβλημα οι ενοικιαστές; 

Παύλος Παυλίδης 

32 minutes ago, Gv2008 said:

Όπως το είπες την πρώτη φορά πασαλείμματα. Εδώ όμως που ούτε μια φορά δεν πέρασαν,τι να κάνουμε;

Τι τελείωσαν στην Κέρκυρα;

4 minutes ago, georgeavl3 said:
50 minutes ago, Gv2008 said:

Τι τελείωσαν στην Κέρκυρα;

Δεν έχουν όλες οι κεραίες 5G? Αυτό έμαθα. Αύριο θα ξαναρωτήσω 

Την έκοψα την Vodafone και τώρα θέλω να μάθω. Ρώτα για παλιά πόλη που είναι για τα σκουπίδια. Μόνο μια κεραία με Β3 υπάρχει σε ολόκληρη την παλαιά.

Θεσσαλονίκη τους πήρε 3.5 χρόνια να στρώσουν τα αυτονόητα .

Με απλό σερφαρισμα έχουν πρόβλημα οι ενοικιαστές; 

Υπάρχει θέμα όταν εχεις 14 μόνιμα συσκευές κλιματιστικά τηλεοράσεις ψυγεία διακοπτες φως θερμοστάτες και οι άλλοι θελουν και netflix αν θεωρείς λογικές τις ταχύτητες αυτές εγω τις θεωρώ τραγικές.