elkons Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 4 ώρες πριν, VIPdriver said: Νομίζω ότι φαίνεται καθαρά η ανωτερότητα του πράσινου δικτύου. Βάλε και τις συνεχόμενες ετήσιες βραβεύσεις της Ookla. Δεν έχει σχέση, άλλο ταχύτητα και άλλο κάλυψη. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 7 minutes ago, elkons said: Δεν έχει σχέση, άλλο ταχύτητα και άλλο κάλυψη. Και στα 2 η κοσμοτέ είναι πρώτη (συνολικά). 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 (edited) Βλέπω γερανούς κοντά στο ΟΑΚΑ στην Ειρήνη στήνουν νέο σταθμό με κουτάκια πάνω από τα πάνελ. Μπορείτε να μου πείτε ποιός πάροχος είναι;; Δεν μπορώ να ψάξω τώρα. Από σταθμό Ειρήνης προς Ηράκλειο το είδα. Edited November 20, 2025 by Chrischal1908 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 (edited) 9 ώρες πριν, VIPdriver said: Νομίζω ότι φαίνεται καθαρά η ανωτερότητα του πράσινου δικτύου. Βάλε και τις συνεχόμενες ετήσιες βραβεύσεις της Ookla. οι βραβεύσεις αφορούν στην ταχύτητα όχι στην κάλυψη, μην μπερδεύεσαι.. όσο αναφορά την κάλυψη υπάρχουν και περιοχές που είναι καλύτερη η vodafone. Edited November 20, 2025 by odim 3 Παράθεση *#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone. *#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 16 minutes ago, odim said: οι βραβεύσεις αφορούν στην ταχύτητα όχι στην κάλυψη, μην μπερδεύεσαι.. όσο αναφορά την κάλυψη υπάρχουν και περιοχές που είναι καλύτερη η vodafone. Σιγουρα, αλλά ποιά εταιρία έχει μεγαλύτερη κάλυψη; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 4 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Βλέπω γερανούς κοντά στο ΟΑΚΑ στην Ειρήνη στήνουν νέο σταθμό με κουτάκια πάνω από τα πάνελ. Μπορείτε να μου πείτε ποιός πάροχος είναι;; Δεν μπορώ να ψάξω τώρα. Μήπως έχεις κάποια φωτογραφία; Συνήθως κουτάκια πάνω από τα πάνελ βάζει η Cosmote τα Ericsson air αλλά θα μπορούσε να είναι και κάποια της Vodafone/NOVA με massive Huawei. Συνήθως δεν τα βάζουν από πάνω αυτές οι 2. Βρες ακριβώς το σημείο να δούμε. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 1 hour ago, elkons said: Μήπως έχεις κάποια φωτογραφία; Συνήθως κουτάκια πάνω από τα πάνελ βάζει η Cosmote τα Ericsson air αλλά θα μπορούσε να είναι και κάποια της Vodafone/NOVA με massive Huawei. Συνήθως δεν τα βάζουν από πάνω αυτές οι 2. Βρες ακριβώς το σημείο να δούμε. Λεωφόρος Ειρήνης στη διασταύρωση το είδα από το τρένο. Δεν μπορώ να πω με ακρίβεια. 1 hour ago, elkons said: Μήπως έχεις κάποια φωτογραφία; Συνήθως κουτάκια πάνω από τα πάνελ βάζει η Cosmote τα Ericsson air αλλά θα μπορούσε να είναι και κάποια της Vodafone/NOVA με massive Huawei. Συνήθως δεν τα βάζουν από πάνω αυτές οι 2. Βρες ακριβώς το σημείο να δούμε. Λογικά τώρα που έγινε Telecom Center το ΟΑΚΑ κλείνουν τυχόν τρύπες ή πυκνώνουν το δίκτυο... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 Πρίν λίγες μέρες έπιασα καινούργια Ν78 με διαφορετικό gnb απο το γήπεδο, να έβαλαν κιαλλο? 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 40 minutes ago, VasilisSam said: Πρίν λίγες μέρες έπιασα καινούργια Ν78 με διαφορετικό gnb απο το γήπεδο, να έβαλαν κιαλλο? ΟΑΚΑ;; Έχει αρκετές! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 Ουπς, στο Καραϊσκάκη εννοούσα εγώ, είμαι κάπως άσχετος έως πολύ από ποδόσφαιρο κλπ 😂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 1 minute ago, VasilisSam said: Ουπς, στο Καραϊσκάκη εννοούσα εγώ, είμαι κάπως άσχετος έως πολύ από ποδόσφαιρο κλπ 😂 Καραϊσκάκη έχει ανεβάσει αυτόν τον μήνα άδεια για σταθμό, με κωδική ονομασία αν θυμάμαι καλά ATHENS 2004. Τόσο γρήγορα την έβαλε; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 Αα ναι αυτή πρέπει να ήταν γιατί την έψαξα για να την τοποθετήσω, εν κινήσει με τον ηλεκτρικό ήμουν. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 Just now, VasilisSam said: Αα ναι αυτή πρέπει να ήταν γιατί την έψαξα για να την τοποθετήσω, εν κινήσει με τον ηλεκτρικό ήμουν. Αυτήν εννοώ ,καλά θυμάμαι λοιπόν. https://diavgeia.gov.gr/decision/view/6ΣΡΑ639-ΞΒ3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 (edited) 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Σιγουρα, αλλά ποιά εταιρία έχει μεγαλύτερη κάλυψη; πιο πυκνό δίκτυο μάλλον cosmote γιατί έχει και μέσα σε κάποια χωριά κεραίες λόγω κτηρίων ΟΤΕ. Edited November 20, 2025 by odim 5 Παράθεση *#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone. *#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 (edited) Η νέα κεραία είναι Λεωφόρος Κύμης 106 στo Μαρούσι. Μάλλον Cosmote. Edited November 21, 2025 by Chrischal1908 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 22 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Βλέπω γερανούς κοντά στο ΟΑΚΑ στην Ειρήνη στήνουν νέο σταθμό με κουτάκια πάνω από τα πάνελ. Μπορείτε να μου πείτε ποιός πάροχος είναι;; Δεν μπορώ να ψάξω τώρα. Από σταθμό Ειρήνης προς Ηράκλειο το είδα. Cosmote 1541988 1441988 4 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 (edited) Μερικές μετρήσεις Cosmote 5G SA και Nova 5G NSA στα Ιωάννινα Κοντά στο πλάτανο. Cosmote Nova Μεγάλου Αλεξάνδρου Cosmote Nova Πλησιάζοντας στο Χατζηκώστα-Μακρυγιαννη Cosmote Nova Το SA της κοσμοτε δεν με Ικανοποιεί. Κακό upload αν δεν εχεις Καμπάνα σήμα και κακό πινγκ. Η Nova δεν ξέρω τι έπαθε στη μεγάλου Αλεξάνδρου και έπιασε τόσο καλά. Συνήθως τα μισά και παρακάτω πιάνει τις πρωινές ώρες. Ελπίζω να έφτιαξαν όντως κάτι και να μην έτυχε. Για την αβερωφ που λέγαμε χθες έχω αυτά @elkons Cosmote Nova Η nova πρέπει να βρήκε τελευταία στιγμή κάποια Ν78 (μάλλον από ΟΤΕ) γιατί ξεκίνησε γύρω στα 200 και προς το τέλος ανέβηκε απότομα Edited November 21, 2025 by panos.k2 5 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 3 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Η νέα κεραία είναι Λεωφόρος Κύμης 106 στo Μαρούσι. Μάλλον Cosmote. Cosmote είναι ναι, φαίνεται ξεκάθαρ από τα Massive. Σπάνιο να βάζουν με τη πρώτη Ν78 ποιος ξέρει πόσο καιρό τη χρωστάει.. θα ψάξω. Αν τύχει και την πετύχεις ανοιχτή ρίξε μια μέτρηση και netmonster να έχουμε eNb. 17 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Λογικά τώρα που έγινε Telecom Center το ΟΑΚΑ κλείνουν τυχόν τρύπες ή πυκνώνουν το δίκτυο... Μπορεί. Θα ψάξω στις άδειες και θα ανεβάσω αρχιτεκτονικά να μου πεις με ποια μοιάζει. Φαντάζομαι δεν ήταν καμινάδα, σωστά; Telekom Center Athens έφτιαξαν και προφίλ μιας και το ανέφερες, τρέχει και ένα Giveaway για 1 διπλή πρόσκληση για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την PARTIZΑΝ ΜΟΖΖART BET BELGRADE. 1 hour ago, panos.k2 said: Για την αβερωφ που λέγαμε χθες έχω αυτά @elkons Cosmote Nova Η nova πρέπει να βρήκε τελευταία στιγμή κάποια Ν78 (μάλλον από ΟΤΕ) γιατί ξεκίνησε γύρω στα 200 και προς το τέλος ανέβηκε απότομα Χρεπι το micro της Cosmote όπως είχα αναφέρει. Αλλαγή σίγουρα, τα κάνει μαντάρα ενω είναι κοντά η Ν78. Σας έστειλαν 112 έμαθα αφού έπεσε κεραυνός σε πολυκατοικία πρόσφατα το θυμήθηκαν 😂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 (edited) 1 hour ago, elkons said: Cosmote είναι ναι, φαίνεται ξεκάθαρ από τα Massive. Σπάνιο να βάζουν με τη πρώτη Ν78 ποιος ξέρει πόσο καιρό τη χρωστάει.. θα ψάξω. Αν τύχει και την πετύχεις ανοιχτή ρίξε μια μέτρηση και netmonster να έχουμε eNb. Μπορεί. Θα ψάξω στις άδειες και θα ανεβάσω αρχιτεκτονικά να μου πεις με ποια μοιάζει. Φαντάζομαι δεν ήταν καμινάδα, σωστά; Telekom Center Athens έφτιαξαν και προφίλ μιας και το ανέφερες, τρέχει και ένα Giveaway για 1 διπλή πρόσκληση για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την PARTIZΑΝ ΜΟΖΖART BET BELGRADE. Χρεπι το micro της Cosmote όπως είχα αναφέρει. Αλλαγή σίγουρα, τα κάνει μαντάρα ενω είναι κοντά η Ν78. Σας έστειλαν 112 έμαθα αφού έπεσε κεραυνός σε πολυκατοικία πρόσφατα το θυμήθηκαν 😂 Μένω πολύ κοντά στην πολυκατοικία αυτή. Ολοι οι κεραυνοί εδώ πάνω στο δασος πέφτουν. Ο συγκεκριμένος κεραυνός μας τίναξε στον αέρα, Ο κακός χαμός έγινε και προχθές το βράδυ και σήμερα το πρωί. Τώρα ξεκίνησε ξανά Edited November 21, 2025 by panos.k2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2025 Οι κεραίες της RC (Rural Connect) τι ακριβώς εκπέμπουν; Ποια εταιρία εννοώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2025 Στο γνωστο strip των bars της Δελφών η βονταφον ανύπαρκτη στο ιντερνετ, η κοσμοτέ σταθερή αξία. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2025 Παρέμβαση της Περιφέρειας για την κεραία της κινητής στα Γουβιά Κέρκυρας https://kerkyra.net/paremvasi-tis-perifereias-gia-tin-keraia-tis-kinitis-sta-gouvia/? Τουλάχιστον δε ζήτησαν απομάκρυνση της αλλά καμουφλάζ..😂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. November 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2025 2 ώρες πριν, elkons said: Παρέμβαση της Περιφέρειας για την κεραία της κινητής στα Γουβιά Κέρκυρας https://kerkyra.net/paremvasi-tis-perifereias-gia-tin-keraia-tis-kinitis-sta-gouvia/? Τουλάχιστον δε ζήτησαν απομάκρυνση της αλλά καμουφλάζ..😂 Σίγουρα δεν ειναι Ωραίο θέαμα μια κεραία. Καμουφλαζ γίνεται σε πάρα πολλές χώρες. Πχ στο ιστορικό κέντρο στη Στοκχόλμη θα δει κανείς πολλές κεραίες βαμμένες στο χρώμα των σκεπών των κτιρίων. Μόνο στη λατινική Αμερική υπάρχουν κάτι κεραίες τέρατα γεματες πάνελ και καλώδια ανάμεσα σε σπίτια 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2025 14 minutes ago, panos.k2 said: Σίγουρα δεν ειναι Ωραίο θέαμα μια κεραία. Βέβαια τι να κάνει το καμουφλάζ σε ένα τέτοιο κτήριο..τέλος πάντων. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. November 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 (edited) Η Google & Cloudflare, πρέπει τώρα να κάνουν και πάλι το θαύμα τους. Πολλά sites μια έτσι μια γιουβέτσι. Google Maps, τον πίνει με το κάνιστρο! Edited November 25, 2025 by memoriesradio 3 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts