Jump to content

Ποιο είναι το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας; (No2)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

4 ώρες πριν, VIPdriver said:

Νομίζω ότι φαίνεται καθαρά η ανωτερότητα του πράσινου δικτύου. Βάλε και τις συνεχόμενες ετήσιες βραβεύσεις της Ookla.

Δεν έχει σχέση, άλλο ταχύτητα και άλλο κάλυψη.

• Απαντήσεις 17,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• p_k

1028

• cmvr

1786

• Chrischal1908

789

• elkons

1802

Δημοφιλείς μέρες

Βλέπω γερανούς κοντά στο ΟΑΚΑ στην Ειρήνη στήνουν νέο σταθμό με κουτάκια πάνω από τα πάνελ. Μπορείτε να μου πείτε ποιός πάροχος είναι;; Δεν μπορώ να ψάξω τώρα. Από σταθμό Ειρήνης προς Ηράκλειο το είδα.

Edited by Chrischal1908

9 ώρες πριν, VIPdriver said:

Νομίζω ότι φαίνεται καθαρά η ανωτερότητα του πράσινου δικτύου. Βάλε και τις συνεχόμενες ετήσιες βραβεύσεις της Ookla.

οι βραβεύσεις αφορούν στην ταχύτητα όχι στην κάλυψη, μην μπερδεύεσαι.. όσο αναφορά την κάλυψη υπάρχουν και περιοχές που είναι καλύτερη η vodafone. 

Edited by odim

*#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone.

*#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone.

16 minutes ago, odim said:

οι βραβεύσεις αφορούν στην ταχύτητα όχι στην κάλυψη, μην μπερδεύεσαι.. όσο αναφορά την κάλυψη υπάρχουν και περιοχές που είναι καλύτερη η vodafone. 

Σιγουρα, αλλά ποιά εταιρία έχει μεγαλύτερη κάλυψη;

4 ώρες πριν, Chrischal1908 said:

Βλέπω γερανούς κοντά στο ΟΑΚΑ στην Ειρήνη στήνουν νέο σταθμό με κουτάκια πάνω από τα πάνελ. Μπορείτε να μου πείτε ποιός πάροχος είναι;; Δεν μπορώ να ψάξω τώρα.

Μήπως έχεις κάποια φωτογραφία;

Συνήθως κουτάκια πάνω από τα πάνελ βάζει η Cosmote τα Ericsson air αλλά θα μπορούσε να είναι και κάποια της Vodafone/NOVA με massive Huawei. Συνήθως δεν τα βάζουν από πάνω αυτές οι 2.

Βρες ακριβώς το σημείο να δούμε.

1 hour ago, elkons said:

Συνήθως κουτάκια πάνω από τα πάνελ βάζει η Cosmote τα Ericsson air αλλά θα μπορούσε να είναι και κάποια της Vodafone/NOVA με massive Huawei. Συνήθως δεν τα βάζουν από πάνω αυτές οι 2.

Λεωφόρος Ειρήνης στη διασταύρωση το είδα από το τρένο. Δεν μπορώ να πω με ακρίβεια. 

1 hour ago, elkons said:

Λογικά τώρα που έγινε Telecom Center το ΟΑΚΑ κλείνουν τυχόν τρύπες ή πυκνώνουν το δίκτυο...

40 minutes ago, VasilisSam said:

Πρίν λίγες μέρες έπιασα καινούργια Ν78 με διαφορετικό gnb απο το γήπεδο, να έβαλαν κιαλλο?

ΟΑΚΑ;; Έχει αρκετές!

1 minute ago, VasilisSam said:

Ουπς, στο Καραϊσκάκη εννοούσα εγώ, είμαι κάπως άσχετος έως πολύ από ποδόσφαιρο κλπ 😂

Καραϊσκάκη έχει ανεβάσει αυτόν τον μήνα άδεια για σταθμό, με κωδική ονομασία αν θυμάμαι καλά ATHENS 2004. Τόσο γρήγορα την έβαλε; 

Just now, VasilisSam said:

Αα ναι αυτή πρέπει να ήταν γιατί την έψαξα για να την τοποθετήσω, εν κινήσει με τον ηλεκτρικό ήμουν.

Αυτήν εννοώ ,καλά θυμάμαι λοιπόν. 

https://diavgeia.gov.gr/decision/view/6ΣΡΑ639-ΞΒ3

3 ώρες πριν, VIPdriver said:

Σιγουρα, αλλά ποιά εταιρία έχει μεγαλύτερη κάλυψη;

πιο πυκνό δίκτυο μάλλον cosmote γιατί έχει και μέσα σε κάποια χωριά κεραίες λόγω κτηρίων ΟΤΕ.   

Edited by odim

*#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone.

*#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone.

22 ώρες πριν, Chrischal1908 said:

Βλέπω γερανούς κοντά στο ΟΑΚΑ στην Ειρήνη στήνουν νέο σταθμό με κουτάκια πάνω από τα πάνελ. Μπορείτε να μου πείτε ποιός πάροχος είναι;; Δεν μπορώ να ψάξω τώρα. Από σταθμό Ειρήνης προς Ηράκλειο το είδα.

Cosmote 1541988 1441988

Μερικές μετρήσεις Cosmote 5G SA και Nova 5G NSA στα Ιωάννινα

Κοντά στο πλάτανο. 

CosmoteIMG_0942.thumb.jpeg.ab4c3b9a91799e164a0b28e446035997.jpeg
IMG_0943.thumb.jpeg.ea3c3d92e98a8de34f5ea1c05d359a6f.jpeg

NovaIMG_0941.thumb.jpeg.44a388de149b33ea06c594d53cfb8096.jpeg

Μεγάλου Αλεξάνδρου

CosmoteIMG_0945.thumb.jpeg.b2c8710bcc0f3762c7ccdbecc75056d6.jpegIMG_0947.thumb.jpeg.26a7db197ab7d894ccba24f9b62f6b7e.jpeg

NovaIMG_0944.thumb.jpeg.2f13029c1572a8021290cafbbeb092ff.jpegIMG_0946.thumb.jpeg.8afc5bebe700191afab15ec1b4570dfe.jpeg

Πλησιάζοντας στο Χατζηκώστα-Μακρυγιαννη

CosmoteIMG_0948.thumb.jpeg.eca61a68af87edb1b446b0a9d2068ba1.jpeg

NovaIMG_0949.thumb.jpeg.137e38d175d2d38474116d915edfa347.jpeg

Το SA της κοσμοτε δεν με Ικανοποιεί. Κακό upload αν δεν εχεις Καμπάνα σήμα και κακό πινγκ. 

Η Nova δεν ξέρω τι έπαθε στη μεγάλου Αλεξάνδρου και έπιασε τόσο καλά. Συνήθως τα μισά και παρακάτω πιάνει τις πρωινές ώρες. Ελπίζω να έφτιαξαν όντως κάτι και να μην έτυχε.  

Για την αβερωφ που λέγαμε χθες έχω αυτά @elkons

Cosmote IMG_0951.thumb.jpeg.67c644412cbb59fc95b724dea534bc65.jpeg

NovaIMG_0950.thumb.jpeg.cd72cf05eb9756bc2d5ae4d49c0d166e.jpeg

Η nova πρέπει να βρήκε τελευταία στιγμή κάποια Ν78 (μάλλον από ΟΤΕ) γιατί ξεκίνησε γύρω στα 200 και προς το τέλος ανέβηκε απότομα  

Edited by panos.k2

3 ώρες πριν, Chrischal1908 said:

Η νέα κεραία είναι Λεωφόρος Κύμης 106 στo Μαρούσι. Μάλλον Cosmote. 

Screenshot_20251121_094648_Gallery.jpg

Cosmote είναι ναι, φαίνεται ξεκάθαρ από τα Massive. Σπάνιο να βάζουν με τη πρώτη Ν78 ποιος ξέρει πόσο καιρό τη χρωστάει.. θα ψάξω.

Αν τύχει και την πετύχεις ανοιχτή ρίξε μια μέτρηση και netmonster να έχουμε eNb.

17 ώρες πριν, Chrischal1908 said:

Λογικά τώρα που έγινε Telecom Center το ΟΑΚΑ κλείνουν τυχόν τρύπες ή πυκνώνουν το δίκτυο...

Μπορεί. Θα ψάξω στις άδειες και θα ανεβάσω αρχιτεκτονικά να μου πεις με ποια μοιάζει. Φαντάζομαι δεν ήταν καμινάδα, σωστά;

Telekom Center Athens έφτιαξαν και προφίλ μιας και το ανέφερες, τρέχει και ένα Giveaway για 1 διπλή πρόσκληση για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την PARTIZΑΝ ΜΟΖΖART BET BELGRADE.

Screenshot-20251121-141102-Instagram.jpg

1 hour ago, panos.k2 said:

Για την αβερωφ που λέγαμε χθες έχω αυτά @elkons

Cosmote IMG_0951.thumb.jpeg.67c644412cbb59fc95b724dea534bc65.jpeg

NovaIMG_0950.thumb.jpeg.cd72cf05eb9756bc2d5ae4d49c0d166e.jpeg

Η nova πρέπει να βρήκε τελευταία στιγμή κάποια Ν78 (μάλλον από ΟΤΕ) γιατί ξεκίνησε γύρω στα 200 και προς το τέλος ανέβηκε απότομα  

Χρεπι το micro της Cosmote όπως είχα αναφέρει. Αλλαγή σίγουρα, τα κάνει μαντάρα ενω είναι κοντά η Ν78.

Σας έστειλαν 112 έμαθα αφού έπεσε κεραυνός σε πολυκατοικία πρόσφατα το θυμήθηκαν 😂

1 hour ago, elkons said:

Cosmote είναι ναι, φαίνεται ξεκάθαρ από τα Massive. Σπάνιο να βάζουν με τη πρώτη Ν78 ποιος ξέρει πόσο καιρό τη χρωστάει.. θα ψάξω.

Αν τύχει και την πετύχεις ανοιχτή ρίξε μια μέτρηση και netmonster να έχουμε eNb.

Μπορεί. Θα ψάξω στις άδειες και θα ανεβάσω αρχιτεκτονικά να μου πεις με ποια μοιάζει. Φαντάζομαι δεν ήταν καμινάδα, σωστά;

Telekom Center Athens έφτιαξαν και προφίλ μιας και το ανέφερες, τρέχει και ένα Giveaway για 1 διπλή πρόσκληση για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την PARTIZΑΝ ΜΟΖΖART BET BELGRADE.

Screenshot-20251121-141102-Instagram.jpg

Χρεπι το micro της Cosmote όπως είχα αναφέρει. Αλλαγή σίγουρα, τα κάνει μαντάρα ενω είναι κοντά η Ν78.

Σας έστειλαν 112 έμαθα αφού έπεσε κεραυνός σε πολυκατοικία πρόσφατα το θυμήθηκαν 😂

Μένω πολύ κοντά στην πολυκατοικία αυτή. Ολοι οι κεραυνοί εδώ πάνω στο δασος πέφτουν.

Ο συγκεκριμένος κεραυνός μας τίναξε στον αέρα, 

Ο κακός χαμός έγινε και προχθές το βράδυ και σήμερα το πρωί. Τώρα ξεκίνησε ξανά

Edited by panos.k2

Παρέμβαση της Περιφέρειας για την κεραία της κινητής στα Γουβιά Κέρκυρας 

https://kerkyra.net/paremvasi-tis-perifereias-gia-tin-keraia-tis-kinitis-sta-gouvia/?

Τουλάχιστον δε ζήτησαν απομάκρυνση της αλλά καμουφλάζ..😂

2 ώρες πριν, elkons said:

Παρέμβαση της Περιφέρειας για την κεραία της κινητής στα Γουβιά Κέρκυρας 

https://kerkyra.net/paremvasi-tis-perifereias-gia-tin-keraia-tis-kinitis-sta-gouvia/?

Τουλάχιστον δε ζήτησαν απομάκρυνση της αλλά καμουφλάζ..😂

Σίγουρα δεν ειναι Ωραίο θέαμα μια κεραία.

Καμουφλαζ γίνεται σε πάρα πολλές χώρες. Πχ στο ιστορικό κέντρο στη Στοκχόλμη θα δει κανείς πολλές κεραίες βαμμένες στο χρώμα των σκεπών των κτιρίων. 

Μόνο στη λατινική Αμερική υπάρχουν κάτι κεραίες τέρατα γεματες πάνελ και καλώδια ανάμεσα σε σπίτια 

14 minutes ago, panos.k2 said:

Σίγουρα δεν ειναι Ωραίο θέαμα μια κεραία.

Βέβαια τι να κάνει το καμουφλάζ σε ένα τέτοιο κτήριο..τέλος πάντων. 

Η Google & Cloudflare, πρέπει τώρα να κάνουν και πάλι το θαύμα τους. Πολλά sites μια έτσι μια γιουβέτσι.

Google Maps, τον πίνει με το κάνιστρο!

Edited by memoriesradio

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης