Gv2008 Δημ. August 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2025 3 ώρες πριν, johnny_htc said: Ευκαιρία, λογικά θα ψήνουν και σουβλάκια 😉😜 ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ; Μόνο catering πλέον. Θα σας καρφώσω στον Αδωνι όλους παλιομιζεροι 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2025 (edited) Σιγά μην έχανα. Έξω από το Δημοτικό στάδιο Χαλκίδας. Live nm ξέχασα βρήκα όμως στο ιστορικό: Αυτός ο Server που ξεφύτρωσε; Έπεσε αρκετά upload. Αν σας πω ότι το Micro είναι απέναντι από το στάδιο σε ένα ποδηλατάδικο. Τώρα το ανακάλυψα. Δεν είδα πάρα πολύ κόσμο, είχε αρκετό. Εχτές με Πυξ Λαξ έγινε ο χαμός και το έχασα..ούτε που το ηξερα. Edited August 24, 2025 by elkons 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. August 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2025 (edited) 8 ώρες πριν, elkons said: Σιγά μην έχανα. Έξω από το Δημοτικό στάδιο Χαλκίδας. Live nm ξέχασα βρήκα όμως στο ιστορικό: Αυτός ο Server που ξεφύτρωσε; Έπεσε αρκετά upload. Αν σας πω ότι το Micro είναι απέναντι από το στάδιο σε ένα ποδηλατάδικο. Τώρα το ανακάλυψα. Δεν είδα πάρα πολύ κόσμο, είχε αρκετό. Εχτές με Πυξ Λαξ έγινε ο χαμός και το έχασα..ούτε που το ηξερα. Πολύ streaming μάλλον. Υπήρχε από παλιά αυτός ο σερβερ, έκανε επανεμφάνιση δυνατή μάλλον 😜 Edited August 25, 2025 by johnny_htc 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2025 5 ώρες πριν, johnny_htc said: Πολύ streaming μάλλον. Υπήρχε από παλιά αυτός ο σερβερ, έκανε επανεμφάνιση δυνατή μάλλον 😜 Επίσης εμφανίστηκε και ένας με το όνομα City Of Athens. Τουλάχιστον ο ένας από τους καινούριους είναι πιο κοντά, δεν έχω παρατηρήσει πρόβλημα στις μετρήσεις. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. August 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2025 6 minutes ago, elkons said: Επίσης εμφανίστηκε και ένας με το όνομα City Of Athens. Τουλάχιστον ο ένας από τους καινούριους είναι πιο κοντά, δεν έχω παρατηρήσει πρόβλημα στις μετρήσεις. Ναι και ο City of Athens είναι πολύ πιο καινούργιος από αυτόν που ανέφερες, έχει κάποιους μήνες νομίζω απλά 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2025 1 minute ago, johnny_htc said: Ναι και ο City of Athens είναι πολύ πιο καινούργιος από αυτόν που ανέφερες, έχει κάποιους μήνες νομίζω απλά Δεν ξέρω άμα είμαι στραβός, τώρα ανακάλυψα Server COSMOTE Χαλάνδρι και ένας περίεργος Hack the box ?? 😐 Πάντως δεν είναι μακριά οι Server. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. August 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2025 3 minutes ago, elkons said: Δεν ξέρω άμα είμαι στραβός, τώρα ανακάλυψα Server COSMOTE Χαλάνδρι και ένας περίεργος Hack the box ?? 😐 Α βλέπω έχει και η ΔΕΗ, λολ. O PPC S.A. που λέει είναι 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. August 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2025 Ξέρει κανείς ποια εταιρεία κρύβεται πίσω από αυτό;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. August 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2025 1 hour ago, cu2goup said: Ξέρει κανείς ποια εταιρεία κρύβεται πίσω από αυτό;; Vodafone onenet μάλλον. Το είχα και εγώ στα 10 ευρώ το μήνα για απεριόριστο ίντερνετ μέσω 4g, απεριόριστα προς σταθερά και 400 κινητά. Τώρα δίνουν και 5g αλλά δεν ξέρω μήπως έβαλαν κόφτη. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. August 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2025 (edited) On 28/8/2025 at 1:48 ΜΜ, dasnowy said: Vodafone onenet μάλλον. Το είχα και εγώ στα 10 ευρώ το μήνα για απεριόριστο ίντερνετ μέσω 4g, απεριόριστα προς σταθερά και 400 κινητά. Τώρα δίνουν και 5g αλλά δεν ξέρω μήπως έβαλαν κόφτη. Τελικά είναι μέσω Vodafone 24άρα Vdsl απεριόριστα σταθερά και 400 κινητά στα 10€ και το κινητό απεριόριστα στα 13,52€. Edited August 30, 2025 by cu2goup 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2025 Ταβέρνα Ηρακλής, Αφράτι *Vodafone /NOVA συνδέθηκα χειροκίνητα άρα άγνωστη NR band και CA. COSMOTE NOVA Vodafone 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2025 Ανακαλούνται δύο μάρκες κινητών τηλεφώνων άμεσα στην Ελλάδα: Εκτός αγοράς λόγω υπερβολικής ακτινοβολίας. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntoninM Δημ. September 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2025 (edited) Αυτοί οι άγνωστοι Κινέζοι πάλι. Ήταν θέμα χρόνου. On 31/8/2025 at 10:38 ΜΜ, elkons said: Ανακαλούνται δύο μάρκες κινητών τηλεφώνων άμεσα στην Ελλάδα: Εκτός αγοράς λόγω υπερβολικής ακτινοβολίας. Vodafone onenet μάλλον. Το είχα και εγώ στα 10 ευρώ το μήνα για απεριόριστο ίντερνετ μέσω 4g, απεριόριστα προς σταθερά και 400 κινητά. Τώρα δίνουν και 5g αλλά δεν ξέρω μήπως έβαλαν κόφτη. Και μιλώντας για τις νεότερες συσκευές της Apple, έχω επίσης εξετάσει τι θα ακολουθήσει στην πλευρά του iPhone — το iPhone 17 Pro. Ορισμένες από τις αναμενόμενες αναβαθμίσεις, όπως μια νέα βασική επιλογή αποθήκευσης 256 GB, το κάνουν να μοιάζει με ένα πραγματικό βήμα μπροστά σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ Ταβέρνα Ηρακλής, Αφράτι *Vodafone /NOVA συνδέθηκα χειροκίνητα άρα άγνωστη NR band και CA. COSMOTE Edited September 3, 2025 by AntoninM 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. September 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2025 Μπόλικο νέο πράμα απ' την ΕΕΤΤ: https://diavgeia.gov.gr/f/eett 7 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2025 Από κινητό φίλου, σε μια στροφή για Κοίνυρα Θάσου https://maps.app.goo.gl/btAdXZQ9ptjoAsRQA Είναι περίεργο σημείο αλλά νομίζω οι Τούρκοι έσπασαν τους νόμους της φυσικής 💀 Πιο κάτω έχουν κανονοικά σήμα τα Ελληνικά δίκτυα. Βάλτε κάνα άλλο react αφού φαίνεται και στο CellMapper ότι φτάνει Τουρκικό δίκτυο 🙂 2 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2025 55 minutes ago, elkons said: Από κινητό φίλου, σε μια στροφή για Κοίνυρα Θάσου https://maps.app.goo.gl/btAdXZQ9ptjoAsRQA Είναι περίεργο σημείο αλλά νομίζω οι Τούρκοι έσπασαν τους νόμους της φυσικής 💀 Πιο κάτω έχουν κανονοικά σήμα τα Ελληνικά δίκτυα. Βάλτε κάνα άλλο react αφού φαίνεται και στο CellMapper ότι φτάνει Τουρκικό δίκτυο 🙂 Σε τέτοιες περιπτώσεις θέλει να το κλειδώσεις στο τοπικό δίκτυο,στην προκειμένη περίπτωση στην Vodafone Ελλάδας. Βέβαια οι Τούρκοι έχουν ξεφύγει 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. September 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2025 1 hour ago, aektzhs 1 said: Βέβαια οι Τούρκοι έχουν ξεφύγει Έχουν ανεβάσει λιγάκι το gain των κεραιών για να μην χρειάζονται roaming οι ψαράδες ανάμεσα Θάσο Σαμοθράκη.. 2 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2025 2 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Σε τέτοιες περιπτώσεις θέλει να το κλειδώσεις στο τοπικό δίκτυο,στην προκειμένη περίπτωση στην Vodafone Ελλάδας. Βέβαια οι Τούρκοι έχουν ξεφύγει Πιο κάτω ήταν εντάξει, στο σημείο αυτό μόνο έπιασε από Τουρκία. Προφανώς και δε φταίει η Vodafone Ελλάδας εάν οι απέναντι παίζουν τέρμα.. που να βάλει κεραία στη θάλασσα; 🥲 Το πρόβλημα είναι πως εάν είχε σήμα κάποιο Ελληνικό δίκτυο θα έμπαινε για Emergency Calls Only και όχι Τουρκικό άρα είναι γενικό πρόβλημα. Δεν ξέρω αμα μπήκε σε VF TR ή Turkcell. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntoninM Δημ. September 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2025 2 ώρες πριν, elkons said: Πιο κάτω ήταν εντάξει, στο σημείο αυτό μόνο έπιασε από Τουρκία. Προφανώς και δε φταίει η Vodafone Ελλάδας εάν οι απέναντι παίζουν τέρμα.. που να βάλει κεραία στη θάλασσα; 🥲 Το πρόβλημα είναι πως εάν είχε σήμα κάποιο Ελληνικό δίκτυο θα έμπαινε για Emergency Calls Only και όχι Τουρκικό άρα είναι γενικό πρόβλημα. Δεν ξέρω αμα μπήκε σε VF TR ή Turkcell. Συνήθως βάζω «χειροκίνητη επιλογή δικτύου» ακριβώς για τέτοιες περιπτώσεις, ώστε να μην πληρώνω μετά για περιαγωγή. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2025 Τραγικό. Δροσιά: Νέα λεηλασία κεραίας κινητής τηλεφωνίας από κλέφτες χαλκού. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 19 ώρες πριν, elkons said: Από κινητό φίλου, σε μια στροφή για Κοίνυρα Θάσου https://maps.app.goo.gl/btAdXZQ9ptjoAsRQA Είναι περίεργο σημείο αλλά νομίζω οι Τούρκοι έσπασαν τους νόμους της φυσικής 💀 Πιο κάτω έχουν κανονοικά σήμα τα Ελληνικά δίκτυα. Βάλτε κάνα άλλο react αφού φαίνεται και στο CellMapper ότι φτάνει Τουρκικό δίκτυο 🙂 Δεν με κάνει εντύπωση…εδω στις Φερες σε εσωτερικούς χώρους έχουμε θέμα με το σήμα από τα ελληνικά δίκτυα στη κινητή και σε κάποια σημεία έχει διακοπές σε ομιλία/δεδομενα. Πάλι καλά που το έχω κλειδωμένο για να μη χρεωθώ περιαγωγή. 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ninjis Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 τι έχει παιχτεί χαχαχ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 Κατάφερε η νοντ και τους έριξε όλους; 😂😅 Γενικό πρόβλημα μάλλον με τη Google. Οι λιγότερες αναφορές σε COSMOTE & Starlink. Μπορεί να πέσουν αυτές με τη Microsoft 😅 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 (edited) ✝️✝️✝️ GOOGLE ✝️✝️✝️ Αιωνία της η μνήμη αξιομακάριστε αδερφέ ημών... Ούτε Search, ούτε Authenticator, ούτε Gmail, ούτε PlayStore, ούτε Drive, ούτε Analytics. Κολυμπυθρόξυλο δεν έμεινε! Edited September 4, 2025 by memoriesradio 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 Άμα δεν είχε Search πως μπήκες; Από αύριο όλοι Microsoft EDGE 😂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts