Jump to content

Ποιο είναι το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας; (No2)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 ώρες πριν, johnny_htc said:

Ευκαιρία, λογικά θα ψήνουν και σουβλάκια 😉😜

ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ; Μόνο catering πλέον. Θα σας καρφώσω στον Αδωνι όλους παλιομιζεροι

Σιγά μην έχανα. 

Έξω από το Δημοτικό στάδιο Χαλκίδας.

Live nm ξέχασα βρήκα όμως στο ιστορικό:

Screenshot-20250825-010440-Net-Monster.j

11076878580.png

Αυτός ο Server που ξεφύτρωσε; Έπεσε αρκετά upload. Αν σας πω ότι το Micro είναι απέναντι από το στάδιο σε ένα ποδηλατάδικο. Τώρα το ανακάλυψα. 

Δεν είδα πάρα πολύ κόσμο, είχε αρκετό. Εχτές με Πυξ Λαξ έγινε ο χαμός και το έχασα..ούτε που το ηξερα.

Edited by elkons

8 ώρες πριν, elkons said:

Σιγά μην έχανα. 

Έξω από το Δημοτικό στάδιο Χαλκίδας.

Live nm ξέχασα βρήκα όμως στο ιστορικό:

Screenshot-20250825-010440-Net-Monster.j

11076878580.png

Αυτός ο Server που ξεφύτρωσε; Έπεσε αρκετά upload. Αν σας πω ότι το Micro είναι απέναντι από το στάδιο σε ένα ποδηλατάδικο. Τώρα το ανακάλυψα. 

Δεν είδα πάρα πολύ κόσμο, είχε αρκετό. Εχτές με Πυξ Λαξ έγινε ο χαμός και το έχασα..ούτε που το ηξερα.

Πολύ streaming μάλλον. Υπήρχε από παλιά αυτός ο σερβερ, έκανε επανεμφάνιση δυνατή μάλλον 😜

Edited by johnny_htc

5 ώρες πριν, johnny_htc said:

Πολύ streaming μάλλον. Υπήρχε από παλιά αυτός ο σερβερ, έκανε επανεμφάνιση δυνατή μάλλον 😜

Επίσης εμφανίστηκε και ένας με το όνομα City Of Athens. 

Τουλάχιστον ο ένας από τους καινούριους είναι πιο κοντά, δεν έχω παρατηρήσει πρόβλημα στις μετρήσεις. 

6 minutes ago, elkons said:

Επίσης εμφανίστηκε και ένας με το όνομα City Of Athens. 

Τουλάχιστον ο ένας από τους καινούριους είναι πιο κοντά, δεν έχω παρατηρήσει πρόβλημα στις μετρήσεις. 

Ναι και ο City of Athens είναι πολύ πιο καινούργιος από αυτόν που ανέφερες, έχει κάποιους μήνες νομίζω απλά 

1 minute ago, johnny_htc said:

Ναι και ο City of Athens είναι πολύ πιο καινούργιος από αυτόν που ανέφερες, έχει κάποιους μήνες νομίζω απλά 

Δεν ξέρω άμα είμαι στραβός, τώρα ανακάλυψα Server COSMOTE Χαλάνδρι και ένας περίεργος Hack the box ?? 😐

Screenshot-20250825-135006-Speedtest.jpg

Πάντως δεν είναι μακριά οι Server.

3 minutes ago, elkons said:

Δεν ξέρω άμα είμαι στραβός, τώρα ανακάλυψα Server COSMOTE Χαλάνδρι και ένας περίεργος Hack the box ?? 😐

Screenshot-20250825-135006-Speedtest.jpg

Α βλέπω έχει και η ΔΕΗ, λολ. O PPC S.A. που λέει είναι 

1 hour ago, cu2goup said:

Ξέρει κανείς ποια εταιρεία κρύβεται πίσω από αυτό;;

IMG_20250828_122854.jpg

Vodafone onenet μάλλον. Το είχα και εγώ στα 10 ευρώ το μήνα για απεριόριστο ίντερνετ μέσω 4g, απεριόριστα προς σταθερά και 400 κινητά. Τώρα δίνουν και 5g αλλά δεν ξέρω μήπως έβαλαν κόφτη. 

On 28/8/2025 at 1:48 ΜΜ, dasnowy said:

Vodafone onenet μάλλον. Το είχα και εγώ στα 10 ευρώ το μήνα για απεριόριστο ίντερνετ μέσω 4g, απεριόριστα προς σταθερά και 400 κινητά. Τώρα δίνουν και 5g αλλά δεν ξέρω μήπως έβαλαν κόφτη. 

Τελικά είναι μέσω Vodafone 24άρα Vdsl απεριόριστα σταθερά και 400 κινητά στα 10€ και το κινητό απεριόριστα στα 13,52€.

Edited by cu2goup

Ταβέρνα Ηρακλής, Αφράτι 

*Vodafone /NOVA συνδέθηκα χειροκίνητα άρα άγνωστη NR band και CA.

COSMOTE 

Screenshot-20250831-013535-Net-Monster.j

NOVA

Screenshot-20250831-014858-Net-Monster.j

Vodafone 

Screenshot-20250831-014922-Net-Monster.j

Αυτοί οι άγνωστοι Κινέζοι πάλι. Ήταν θέμα χρόνου.

On 31/8/2025 at 10:38 ΜΜ, elkons said:

Ανακαλούνται δύο μάρκες κινητών τηλεφώνων άμεσα στην Ελλάδα: Εκτός αγοράς λόγω υπερβολικής ακτινοβολίας.  

Vodafone onenet μάλλον. Το είχα και εγώ στα 10 ευρώ το μήνα για απεριόριστο ίντερνετ μέσω 4g, απεριόριστα προς σταθερά και 400 κινητά. Τώρα δίνουν και 5g αλλά δεν ξέρω μήπως έβαλαν κόφτη.  Και μιλώντας για τις νεότερες συσκευές της Apple, έχω επίσης εξετάσει τι θα ακολουθήσει στην πλευρά του iPhone — το iPhone 17 Pro. Ορισμένες από τις αναμενόμενες αναβαθμίσεις, όπως μια νέα βασική επιλογή αποθήκευσης 256 GB, το κάνουν να μοιάζει με ένα πραγματικό βήμα μπροστά σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ  

Ταβέρνα Ηρακλής, Αφράτι 

*Vodafone /NOVA συνδέθηκα χειροκίνητα άρα άγνωστη NR band και CA.

COSMOTE

Edited by AntoninM

Μπόλικο νέο πράμα απ' την ΕΕΤΤ:

https://diavgeia.gov.gr/f/eett

Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO

ECE undergraduate student

Από κινητό φίλου, σε μια στροφή για Κοίνυρα Θάσου 

https://maps.app.goo.gl/btAdXZQ9ptjoAsRQA

Screenshot-20250903-144701-Messages.jpg

Είναι περίεργο σημείο αλλά νομίζω οι Τούρκοι έσπασαν τους νόμους της φυσικής 💀

Πιο κάτω έχουν κανονοικά σήμα τα Ελληνικά δίκτυα. 

Βάλτε κάνα άλλο react αφού φαίνεται και στο CellMapper ότι φτάνει Τουρκικό δίκτυο 🙂

55 minutes ago, elkons said:

Βάλτε κάνα άλλο react αφού φαίνεται και στο CellMapper ότι φτάνει Τουρκικό δίκτυο 🙂

Σε τέτοιες περιπτώσεις θέλει να το κλειδώσεις στο τοπικό δίκτυο,στην προκειμένη περίπτωση στην Vodafone Ελλάδας. Βέβαια οι Τούρκοι έχουν ξεφύγει

1 hour ago, aektzhs 1 said:

Βέβαια οι Τούρκοι έχουν ξεφύγει

Έχουν ανεβάσει λιγάκι το gain των κεραιών για να μην χρειάζονται roaming οι ψαράδες ανάμεσα Θάσο Σαμοθράκη..

2 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Σε τέτοιες περιπτώσεις θέλει να το κλειδώσεις στο τοπικό δίκτυο,στην προκειμένη περίπτωση στην Vodafone Ελλάδας. Βέβαια οι Τούρκοι έχουν ξεφύγει

Πιο κάτω ήταν εντάξει, στο σημείο αυτό μόνο έπιασε από Τουρκία. Προφανώς και δε φταίει η Vodafone Ελλάδας εάν οι απέναντι παίζουν τέρμα.. που να βάλει κεραία στη θάλασσα; 🥲

Το πρόβλημα είναι πως εάν είχε σήμα κάποιο Ελληνικό δίκτυο θα έμπαινε για Emergency Calls Only και όχι Τουρκικό άρα είναι γενικό πρόβλημα. Δεν ξέρω αμα μπήκε σε VF TR ή Turkcell.

2 ώρες πριν, elkons said:

Πιο κάτω ήταν εντάξει, στο σημείο αυτό μόνο έπιασε από Τουρκία. Προφανώς και δε φταίει η Vodafone Ελλάδας εάν οι απέναντι παίζουν τέρμα.. που να βάλει κεραία στη θάλασσα; 🥲

Το πρόβλημα είναι πως εάν είχε σήμα κάποιο Ελληνικό δίκτυο θα έμπαινε για Emergency Calls Only και όχι Τουρκικό άρα είναι γενικό πρόβλημα. Δεν ξέρω αμα μπήκε σε VF TR ή Turkcell.

Συνήθως βάζω «χειροκίνητη επιλογή δικτύου» ακριβώς για τέτοιες περιπτώσεις, ώστε να μην πληρώνω μετά για περιαγωγή.

19 ώρες πριν, elkons said:

Δεν με κάνει εντύπωση…εδω στις Φερες σε εσωτερικούς χώρους έχουμε θέμα με το σήμα από τα ελληνικά δίκτυα στη κινητή και σε κάποια σημεία έχει διακοπές σε ομιλία/δεδομενα. Πάλι καλά που το έχω κλειδωμένο για να μη χρεωθώ περιαγωγή.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited

Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24

Κατάφερε η νοντ και τους έριξε όλους; 😂😅

Screenshot-20250904-121026-Speedtest.jpg

Γενικό πρόβλημα μάλλον με τη Google. Οι λιγότερες αναφορές σε COSMOTE & Starlink. Μπορεί να πέσουν αυτές με τη Microsoft 😅

✝️✝️✝️ GOOGLE ✝️✝️✝️

Αιωνία της η μνήμη αξιομακάριστε αδερφέ ημών...

Ούτε Search, ούτε Authenticator, ούτε Gmail, ούτε PlayStore, ούτε Drive, ούτε Analytics.

Κολυμπυθρόξυλο δεν έμεινε!

Edited by memoriesradio

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης