elkons Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 Just now, EvangelosKont said: Νομίζω θα πάω σίγουρα στη κοσμοτε τότε ακούγεται πολύ καλό το δίκτυο και νόμιζα πως τα ίδια είναι Έχω κάνει 3 φορές δεν ήρθε ποτέ απάντηση άλλο ελληνικό δημόσιο και αυτό!! 🤦 Καλά νερά η ίσως δεν πιάνει καλά αφού η κεραία είναι στη Κορώπη πως θα φτάσει το σήμα Έχει κεραία αναβαθμισμένη μάλιστα στα Καλά Νερά με φουλ σήμα σε όλη τη περιοχή και έχει άλλη μια στη Κορόπη φαίνεται και εκει να είναι οκ σε κάλυψη, θα μπει Ν78 το επόμενο διάστημα θα απογειωθεί. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvangelosKont Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 Τσιμπήστε με θα βλέπω όνειρο Από το μηδενικό σήμα θα έχω σήμα καμπάνα και ταχύτητες ! Αλήθεια λέτε; Να δηλώσω μεταφορά.δε δίνω τίποτα στη nova αφού δεν έχω υπηρεσία ούτε στη δουλειά (Κάτω Γατζέα) 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 Δεν υπάρχει λόγος να σου πούμε ψέματα. Προχώρα άφοβα είναι εξαιρετική στη περιοχή. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 (edited) 4 minutes ago, EvangelosKont said: Κάτω Γατζέα Στη Κάτω Γατζέα ίσως έχεις ένα θέμα και με την cosmote αλλά σίγουρα θα είναι καλύτερα απ'τις άλλες 2. Έχω αρκετή εμπειρία με την κοσμοτε στην περιοχή. Είναι η μέρα με τη νύχτα. Εάν δεις στο thread 5G NR της Cosmote έχω ανεβάσει αρκετές μετρήσεις απ'τα Καλά Νερά. Edited June 16, 2025 by marios239 6 3 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvangelosKont Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 Just now, marios239 said: Στη Κάτω Γατζέα ίσως έχεις ένα θέμα και με την cosmote αλλά σίγουρα θα είναι καλύτερα απ'τις άλλες 2. Έχω αρκετή εμπειρία με την κοσμοτε στην περιοχή. Είναι η μέρα με τη νύχτα. Τέλεια Κυρίως με νοιάζει Κάτω Γατζέα, Καλά Νερά, Κορόπη, Άλλη Μεριά και Άνω Βόλος. Πιάνει η Cosmote εκεί να ξέρω; Η nova σε όλα δεν πιάνει τίποτα άνω Βόλο μέσα έχει Ε έξω παλεύεται αλλά τα χειρότερα σε δίκτυο Καλά Νερά και Κοροπη 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 Ίσως σε πείσει αυτο. https://myphone.gr/forum/topic/170205/?do=findComment&comment=7374725 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 2 minutes ago, EvangelosKont said: Κυρίως με νοιάζει Κάτω Γατζέα, Καλά Νερά, Κορόπη, Άλλη Μεριά και Άνω Βόλος. Κάτω Γατζέα θα είναι σίγουρα καλύτερα από Nova Καλά Νερά και Κορόπη δε θα έχεις κανένα θέμα. Άλλη Μεριά και Άνω Βόλο και πάλι σίγουρα θα είναι καλύτερα από Nova. Σε αυτές τις 2 περιοχές θεωρητικά κερδίσει η vf, αλλά η cosmote είναι η καλύτερη επιλογή για το σύνολο των περιοχών που αναφέρεις. 4 3 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvangelosKont Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 14 minutes ago, elkons said: Ίσως σε πείσει αυτο. https://myphone.gr/forum/topic/170205/?do=findComment&comment=7374725 Τιιιι Ορκίζομαι δεν έχω ξανά δει τόσο 5G ούτε στο παλιό μου σπίτι στη Θεσσαλονίκη η nova είχε 40 συνήθως άντε 50 έκανε κάτι δεν είμαι απαιτητικός αλλά δεν θέλω ανυπαρξία δεν έχει η νοβα πουθενά εδώ σήμα.δεν είμαι τρελός άλλωστε το λένε καί τής περιοχής. Μπράβο στη Cosmote που νοιάζεται για τον τόπο μας! 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 (edited) 5 minutes ago, EvangelosKont said: Τιιιι Ορκίζομαι δεν έχω ξανά δει τόσο 5G ούτε στο παλιό μου σπίτι στη Θεσσαλονίκη η nova είχε 40 συνήθως άντε 50 έκανε κάτι δεν είμαι απαιτητικός αλλά δεν θέλω ανυπαρξία δεν έχει η νοβα πουθενά εδώ σήμα.δεν είμαι τρελός άλλωστε το λένε καί τής περιοχής. Μπράβο στη Cosmote που νοιάζεται για τον τόπο μας! Δες μόνο αν έχεις συμβόλαιο σε εξέλιξη να τους ενημερώσεις από πριν και ακόμα και την ΕΕΤΤ αν χρειαστεί ώστε να μην μπορούν να σου πούνε τίποτα και σου βάλουν καμία ρήτρα... Και μένα στο χωριό μου η κεραία πιάνει 10-15mbps και αυτοι ονειρεύονται 100αρια ενώ η Vodafone από τον ίδιο ιστό όταν έκανε μετρήσεις δεν μπορούσαν να το πιστέψουν και τώρα μου δώσανε 5 μήνες αζημιως αποχώρηση και βλέπουμε...ο @elkonsξέρει γιατί με έχει βοηθήσει να βγάλω μια άκρη Edited June 16, 2025 by George6633 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 2 minutes ago, EvangelosKont said: Τιιιι Ορκίζομαι δεν έχω ξανά δει τόσο 5G ούτε στο παλιό μου σπίτι στη Θεσσαλονίκη η nova είχε 40 συνήθως άντε 50 έκανε κάτι δεν είμαι απαιτητικός αλλά δεν θέλω ανυπαρξία δεν έχει η νοβα πουθενά εδώ σήμα.δεν είμαι τρελός άλλωστε το λένε καί τής περιοχής. Μπράβο στη Cosmote που νοιάζεται για τον τόπο μας! Εάν τελικά φύγεις απ' τη nova, κοίτα πότε λήγουν τα συμβόλαια γιατί θα κυνηγήσουν για τη ρήτρα αποχώρησης. Αν είναι να πληρώσεις ρήτρα, μπορείς να κάνεις καταγγελία στην ΕΕΤΤ για να το αποφύγεις λόγω του ανύπαρκτου σήματος. 4 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 Τέλεια τότε τώρα θα έχεις κάλυψη τελειώνει εύκολα τον θέμα Just now, George6633 said: Δες μόνο αν έχεις συμβόλαιο σε εξέλιξη να τους ενημερώσεις από πριν και ακόμα και την ΕΕΤΤ αν χρειαστεί ώστε να μην μπορούν να σου πούνε τίποτα και σου βάλουν καμία ρήτρα... Και μένα στο χωριό μου η κεραία πιάνει 10-15mbps και αυτοι ονειρεύονται 100αρια...ο @elkonsξέρει γιατί με έχει βοηθήσει να βγάλω μια άκρη Πως δε ξέρω και για τα Καλά Νερά ξέρω και για το Μεγαλοχώρι, ήθελα να κοπανήσω το κεφάλι μου με αυτά που έλεγαν 😂 Μόνο η Vodafone παραδέχτηκε τα προβλήματα της. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvangelosKont Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 13 minutes ago, marios239 said: Κάτω Γατζέα θα είναι σίγουρα καλύτερα από Nova Καλά Νερά και Κορόπη δε θα έχεις κανένα θέμα. Άλλη Μεριά και Άνω Βόλο και πάλι σίγουρα θα είναι καλύτερα από Nova. Σε αυτές τις 2 περιοχές θεωρητικά κερδίσει η vf, αλλά η cosmote είναι η καλύτερη επιλογή για το σύνολο των περιοχών που αναφέρεις. Εξαιρετικά συνήθως Κορόπη και Καλά Νερά τα βασικότερα για εμένα Είχα πάει να πούμε στα Καλά Νερά για καφέ χαλαρά στον Naftilos( συστήνω ανεπιφύλακτα) είδα και άλλον έναν να κάνει speedtest για τώρα Ιούνιο λεω και εγώ έψαχνα δίκτυο αλλά δεν είχε και τέρμα το κοντέρ ίσως δεν ήταν και κοσμοτε 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 2 minutes ago, elkons said: Τέλεια τότε τώρα θα έχεις κάλυψη τελειώνει εύκολα τον θέμα Πως δε ξέρω και για τα Καλά Νερά ξέρω και για το Μεγαλοχώρι, ήθελα να κοπανήσω το κεφάλι μου με αυτά που έλεγαν 😂 Μόνο η Vodafone παραδέχτηκε τα προβλήματα της. Από κουβέντες άλλο τίποτα... Εγώ εκτίμησα τη στάση της Vodafone γιαυτό και παρόλο που βρίσκω προσφορες είτε 9μηνες είτε 12μηνες δυσκολεύομαι να φύγω,ξέρω εταιρίες είναι αλλά κάποια πράγματα πρέπει να τα εκτιμάμε ακόμα και αν δεν λύνονται άμεσα τα προβλήματα. 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvangelosKont Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 4 minutes ago, George6633 said: Δες μόνο αν έχεις συμβόλαιο σε εξέλιξη να τους ενημερώσεις από πριν και ακόμα και την ΕΕΤΤ αν χρειαστεί ώστε να μην μπορούν να σου πούνε τίποτα και σου βάλουν καμία ρήτρα... Και μένα στο χωριό μου η κεραία πιάνει 10-15mbps και αυτοι ονειρεύονται 100αρια ενώ η Vodafone από τον ίδιο ιστό όταν έκανε μετρήσεις δεν μπορούσαν να το πιστέψουν και τώρα μου δώσανε 5 μήνες αζημιως αποχώρηση και βλέπουμε...ο @elkonsξέρει γιατί με έχει βοηθήσει να βγάλω μια άκρη Γενικά δεν βγαίνει άκρη δεν παραδέχεται ότι το δίκτυο είναι χάλια. Εμπειρία μόνο με αυτή τόσα χρόνια ήρθε η ώρα της αλλαγής. Δε με νοιάζει δε πληρώνω τίποτα έχω αποδεικτικά χωρίς υπηρεσία τα ξανά πήγα για καταγγελία 1 minute ago, George6633 said: Από κουβέντες άλλο τίποτα... Εγώ εκτίμησα τη στάση της Vodafone γιαυτό και παρόλο που βρίσκω προσφορες είτε 9μηνες είτε 12μηνες δυσκολεύομαι να φύγω,ξέρω εταιρίες είναι αλλά κάποια πράγματα πρέπει να τα εκτιμάμε ακόμα και αν δεν λύνονται άμεσα τα προβλήματα. Συμφωνώ απόλυτα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 2 minutes ago, EvangelosKont said: Εξαιρετικά συνήθως Κορόπη και Καλά Νερά τα βασικότερα για εμένα Είχα πάει να πούμε στα Καλά Νερά για καφέ χαλαρά στον Naftilos( συστήνω ανεπιφύλακτα) είδα και άλλον έναν να κάνει speedtest για τώρα Ιούνιο λεω και εγώ έψαχνα δίκτυο αλλά δεν είχε και τέρμα το κοντέρ ίσως δεν ήταν και κοσμοτε Έχει γούστο @marios239 εσύ ; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 Just now, EvangelosKont said: Γενικά δεν βγαίνει άκρη δεν παραδέχεται ότι το δίκτυο είναι χάλια. Εμπειρία μόνο με αυτή τόσα χρόνια ήρθε η ώρα της αλλαγής. Δε με νοιάζει δε πληρώνω τίποτα έχω αποδεικτικά χωρίς υπηρεσία τα ξανά πήγα για καταγγελία Δες εσύ αυτά που είναι να κάνεις γιατί από τη στιγμή που δεν έχεις υπηρεσίες προφανώς μπορείς να φύγεις απλά να μην τους δώσεις κανένα πάτημα να έχουν και να ζητάνε χρήματα. 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvangelosKont Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 Μην ανησυχείτε θα τα κανονίσω τα χρέη έκανα δήλωση τώρα και στα δύο νούμερα γουατσαπ 13€ δεν συμβιβάζεσαι με τέτοιο δίκτυο! ελπίζω να είναι ελαφρώς καλύτερη η εξυπηρέτηση από τη nova 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 Just now, EvangelosKont said: Μην ανησυχείτε θα τα κανονίσω τα χρέη έκανα δήλωση τώρα και στα δύο νούμερα γουατσαπ 13€ δεν συμβιβάζεσαι με τέτοιο δίκτυο! ελπίζω να είναι ελαφρώς καλύτερη η εξυπηρέτηση από τη nova Δεν ξέρω αν είναι καλύτερη,ξέρω όμως ότι γνωρίζουν πολλά περισσότερα από την εξυπηρέτηση της Nova που πρέπει να κάνεις ταμα να πετύχεις κάποιον που να γνωρίζει και να ασχοληθεί σοβαρά με το εκάστοτε ζήτημα. 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvangelosKont Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 7 minutes ago, elkons said: Έχει γούστο @marios239 εσύ ; Το ίδιο παιδί είδα και στον δρόμο κάποια στιγμή με λευκό μπαστούνι άμα δε κάνω λάθος;; Το συνδυάζω και με τη φωτογραφία ίσως.. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 10 minutes ago, EvangelosKont said: Είχα πάει να πούμε στα Καλά Νερά για καφέ χαλαρά στον Naftilos( συστήνω ανεπιφύλακτα) είδα και άλλον έναν να κάνει speedtest για τώρα Ιούνιο λεω και εγώ έψαχνα δίκτυο αλλά δεν είχε και τέρμα το κοντέρ ίσως δεν ήταν και κοσμοτε Έχε γούστο... Συχνάζω στο Naftilo, γνωρίζουμε τον ιδιοκτήτη και πάμε συχνά! Τελευταία μέτρηση μου απ' το naftilo με vf στις 8 Ιουνίου: https://myphone.gr/forum/topic/186328/?do=findComment&comment=7374539 7 minutes ago, elkons said: Έχει γούστο @marios239 εσύ ; Το φαντάζεσαι; Just now, EvangelosKont said: Το ίδιο παιδί είδα και στον δρόμο κάποια στιγμή με λευκό μπαστούνι άμα δε κάνω λάθος;; Το συνδυάζω και με τη φωτογραφία ίσως.. Ε όχι. Δε το πιστεύω. 1 2 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 https://youtu.be/E7ADUg0x1MA?si=pabeMLD3Ycva-HfJ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvangelosKont Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 Και εγώ 8 Ιουνίου ήμουν εκεί 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 @marios239 παίζει να σε έχω δει και γω στο ΠΑΜΑΚ, ίδιο τμήμα είμαστε. Καθόμουν πίσω και είχε πάρει το μάτι μου κάτι netmonster που τα είδα μετά εδώ μέσα χαχα 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 Εοχι 🤣 Φέιμους ο Μάριος 😃 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 @marios239 όταν κόσμος έχει την τύχη να σε παρακολουθεί live..Η δουλειά σου ανταμείβεται 😁 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts