tasosat Δημ. Χθες στς 06:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:17 μμ 18 minutes ago, VIPdriver said: Ωραίες εποχές τότε... Από τις πιο οργανωμένες εταιρείες κινητής κρίμα που σήμερα κατέληξε ένα χάλι. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. Χθες στς 07:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:01 μμ 1 hour ago, VIPdriver said: Ωραίες εποχές τότε... Νιώθω τόση νοσταλγία με αυτό για κάτι που ούτε καν ζούσα τότε. 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 07:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:02 μμ Just now, VasilisSam said: Νιώθω τόση νοσταλγία με αυτό για κάτι που ούτε καν ζούσα τότε. Εγώ ήμουν 5,6 ούτε καν που ήξερα την ύπαρξη της κινητής τηλεφωνίας 💀 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. Χθες στς 07:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:05 μμ (edited) telestet mms https://youtu.be/n_zNH58DaS8?si=T3LVPeGXpgWapFlE Edited Χθες στς 07:06 μμ by babis3g 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 07:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:25 μμ το κύμα του Λουκά Νέα Λάμψακος (στο παραθαλάσσιο τμήμα της περιοχής είναι) Εκεί παίζει άψογα θέμα είναι το κέντρο Ν Λαμψάκου και στην είσοδο στον κεντρικό δρόμο. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 13 ώρες πριν, elkons said: το κύμα του Λουκά Νέα Λάμψακος (στο παραθαλάσσιο τμήμα της περιοχής είναι) Εκεί παίζει άψογα θέμα είναι το κέντρο Ν Λαμψάκου και στην είσοδο στον κεντρικό δρόμο. Ταβερνειον - ψαρομεζεδοκαταστασεις μου ακούγεται το σημείο 🤤😋 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 4 minutes ago, johnny_htc said: Ταβερνειον - ψαρομεζεδοκαταστασεις μου ακούγεται το σημείο 🤤😋 Το φαγητό δε με τρέλανε βέβαια, μπες μηνύματα να σ πω. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Τα καρναβάλια (Θεσσαλονικείς) μου θέλουν και καρναβάλι και μου κλείνουν Τσιμισκή και παραλία με την Εγνατία να μπλοκάρει ενώ καίγομαι να πάω ανατολικά για δουλειά. Μετρό και φλαι οβερ ΓΤΠ! Αθι σιχτιρ βρωμοπόλη! 1 2 1 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Και στην Πάτρα έχει καρναβάλι. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 2 ώρες πριν, p_k said: Και στην Πάτρα έχει καρναβάλι. Λάθος. Η Πάτρα είναι το καρναβάλι. Η πόλη του καρναβαλιού. Η θερμοκρασία χωρίς υποδομές και οργάνωση που πάει; Να φρακάρρι το κέντρο; Ακόμα καί στον Σοχό καλύτερα θα ήταν. Επίσης στην Πάτρα σήμερα κάθε 5 λεπτά σκάει λεοφωρειο από Αθήνα καργα γεμάτο και η πόλη λειτουργεί. Δεν καταρρέει. 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 52 minutes ago, memoriesradio said: Λάθος. Η Πάτρα είναι το καρναβάλι. Η πόλη του καρναβαλιού. Η θερμοκρασία χωρίς υποδομές και οργάνωση που πάει; Να φρακάρρι το κέντρο; Ακόμα καί στον Σοχό καλύτερα θα ήταν. Επίσης στην Πάτρα σήμερα κάθε 5 λεπτά σκάει λεοφωρειο από Αθήνα καργα γεμάτο και η πόλη λειτουργεί. Δεν καταρρέει. Γενικά στην Πάτρα έχουν οργάνωση σ αυτό το κομμάτι επειδή είναι συνηθισμένοι όλα τα χρόνια, αλλά όταν είναι η ώρα του καρναβαλιού και γίνεται το ξεφάντωμα, γενικά οι κάτοικοι υποφέρουν θα έλεγα πιο πολύ με τους επισκέπτες που τα κάνουν όλα ίσωμα και όλα τα κολονάκια γίνονται ουρητηρια μετά... Ακόμα και τα σκυλιά, κάνουν καμιά βδομάδα να καλύψουν τη μυρωδιά πάλι με τη δικιά τους 😂🤣🤣🤣 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Κοινώς μπαχαλο 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 1 minute ago, p_k said: Κοινώς μπαχαλο Κοινώς όλη η Ελλάδα 🤣 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Γιατί υπάρχει μέρος που γίνονται καρναβάλια και μένει τίποτα κομπλέ ας πούμε; 😅 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 1 minute ago, johnny_htc said: Γιατί υπάρχει μέρος που γίνονται καρναβάλια και μένει τίποτα κομπλέ ας πούμε; 😅 Μπα. Εμάς μόνο η δήμαρχος ακύρωσε κάτι γαϊτανάκια και καλά λόγω καιρού.....απλά ξεμείνει 🗿 Γενικά με τα καρναβάλια σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας που διοργανώνουν (ή χωριά) συνήθως γίνεται της Της επιχρήμασις εκδηλωμένης γυναικός το σίδερον κιγκλίδωμα. Κοινώς. 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 11 minutes ago, elkons said: Μπα. Εμάς μόνο η δήμαρχος ακύρωσε κάτι γαϊτανάκια και καλά λόγω καιρού.....απλά ξεμείνει 🗿 Γενικά με τα καρναβάλια σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας που διοργανώνουν (ή χωριά) συνήθως γίνεται της Της επιχρήμασις εκδηλωμένης γυναικός το σίδερον κιγκλίδωμα. Κοινώς. Ευγενικά, όμορφα και ωραία 🗿🤣😜 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 58 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 58 λεπτά πριν Galaxy A15 5G vs A34 vs redmi note 12 pro 5G Απλά δε τα έβαλα ταυτόχρονα τα speedtest έκανα το ένα μετά το άλλο Redmi Note 12 Pro 5G Galaxy A34 A15 5G Στο 4G+ παμε ανάποδα το Redmi 190,A34 168,A15 5G 98. Ούτε καν π πρόλαβε να μπει Result στο A34 στο A15 το μισό ,με το που έγινε το speedtest έκανα κατευθείαν screenshot 😂 Να ρωτήσω κιόλας όταν κάνω screenshot από Α15 5G δε τραβάει γραμμή πλοήγησης και γραμμή ειδοποιήσεων,κάτι έκανα πριν, ξέρει κανείς πως αλλάζει; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. 53 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 53 λεπτά πριν 3 minutes ago, elkons said: Galaxy A15 5G vs A34 vs redmi note 12 pro 5G Απλά δε τα έβαλα ταυτόχρονα τα speedtest έκανα το ένα μετά το άλλο Redmi Note 12 Pro 5G Galaxy A34 A15 5G Στο 4G+ παμε ανάποδα το Redmi 190,A34 168,A15 5G 98. Ούτε καν π πρόλαβε να μπει Result στο A34 στο A15 το μισό ,με το που έγινε το speedtest έκανα κατευθείαν screenshot 😂 Να ρωτήσω κιόλας όταν κάνω screenshot από Α15 5G δε τραβάει γραμμή πλοήγησης και γραμμή ειδοποιήσεων,κάτι έκανα πριν, ξέρει κανείς πως αλλάζει; Τα Samsung πάνε πιο καλά ίσως έχουν καλύτερη διαχείριση δικτύου ή δε ξέρω. Για το screenshot κλείσε αυτό: 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 51 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 51 λεπτά πριν Just now, tasosat said: Τα Samsung πάνε πιο καλά ίσως έχουν καλύτερη διαχείριση δικτύου ή δε ξέρω. Για το screenshot κλείσε αυτό: Δούλεψε, ευχαριστώ. Γενικά τα 2 Samsung στο 5G παίζουν σχεδόν τα ίδια αλλά 4g το Α15 5G είναι πιο αργό 5G αλλάζει το πράγμα όμως. Το Xiaomi το χα ξανα πει το συγκεκριμένο παίζει πιο χαμηλά 🥲 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 35 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 35 λεπτά πριν χμμμ 😐 είναι μεγάλη διαφορά 100mbps στο redmi note 12 5G ...δεν είναι 30-50mbps κάτω, αλλά στο απλό 12 5G πού κοιτάζω εντάξει με 120-130€ δεν είναι γιά παράπονα και καλά πού θα πιάνει 5G 😁 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 32 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 32 λεπτά πριν 1 minute ago, babis3g said: χμμμ 😐 είναι μεγάλη διαφορά 100mbps στο redmi note 12 5G ...δεν είναι 30-50mbps κάτω, αλλά στο απλό 12 5G πού κοιτάζω εντάξει με 120-130€ δεν είναι γιά παράπονα και καλά πού θα πιάνει 5G 😁 Μπορεί στη περίπτωση μου να χει προβληματικό modem..σε συγκεκριμένα σημεία εμφανίζει Χ και μετά σε δευτερόλεπτα ξανά πιάνει σήμα, ενώ υπάρχει ήδη σήμα, τα άλλα κινητά που έχω δε το κάνουν αυτό. Και δε το κάνει μόνο με τη κάρτα της Cosmote αλλά και με της nova. Ή θα είναι λογισμικού και ο Κινέζος δεν έδωσε σημασία, μια χαρά ήταν πριν 5,6 μήνες. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. 21 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 λεπτά πριν 10 minutes ago, elkons said: Μπορεί στη περίπτωση μου να χει προβληματικό modem..σε συγκεκριμένα σημεία εμφανίζει Χ και μετά σε δευτερόλεπτα ξανά πιάνει σήμα, ενώ υπάρχει ήδη σήμα, τα άλλα κινητά που έχω δε το κάνουν αυτό. Και δε το κάνει μόνο με τη κάρτα της Cosmote αλλά και με της nova. Ή θα είναι λογισμικού και ο Κινέζος δεν έδωσε σημασία, μια χαρά ήταν πριν 5,6 μήνες. Μπορεί να στρώσει με hyper2 λογικά θα το έχει πάρει 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 20 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 λεπτά πριν 9 minutes ago, elkons said: Μπορεί στη περίπτωση μου να χει προβληματικό modem..σε συγκεκριμένα σημεία εμφανίζει Χ και μετά σε δευτερόλεπτα ξανά πιάνει σήμα, ενώ υπάρχει ήδη σήμα, τα άλλα κινητά που έχω δε το κάνουν αυτό. Και δε το κάνει μόνο με τη κάρτα της Cosmote αλλά και με της nova. Ή θα είναι λογισμικού και ο Κινέζος δεν έδωσε σημασία, μια χαρά ήταν πριν 5,6 μήνες. Κι εμένα στο poco f4 crashαρει σχετικά συχνά το modem. Δείχνει Χ για 30-60 δευτερόλεπτα και επανέρχεται. Το έχω δει και με τις 3 εταιρίες. Μου το κάνει ~3 φορές/εβδομάδα. 2 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 12 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 λεπτά πριν μάλιστα, δηλαδή γενικό το κακό, ευχαριστώ όλους γιά τις αναφορές 🙂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts