memoriesradio Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου Off topic. Σχετικά με το δεύτερο ασανσέρ τύπου "Allou! Fun Park", στο νοσοκομείο παίδων αυτή την φορά στην Αθήνα. Η απάντηση του Άδωνι: Όλα καλά! Όλα ανθηρά! Ενώ εγώ θέλω να ρωτήσω αν το νοσοκομείο έχει άδεια για τα παιχνίδια του λούνα παρκ ή όχι; 9 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, memoriesradio said: Off topic. Σχετικά με το δεύτερο ασανσέρ τύπου "Allou! Fun Park", στο νοσοκομείο παίδων αυτή την φορά στην Αθήνα. Η απάντηση του Άδωνι: Όλα καλά! Όλα ανθηρά! Ενώ εγώ θέλω να ρωτήσω αν το νοσοκομείο έχει άδεια για τα παιχνίδια του λούνα παρκ ή όχι; Νομίζω ότι σύμφωνα με τον τιτανομεγιστο αδιευκρίνιστο υπουργό μας, γίνεσαι ένας μίζερος αριστερός φίλε. Θα τα φτιάξει ο Αδωνις όλα, μη μιζεριαζετε, απλά θα πάρει μερικά χρόνια ακόμα και θα είναι έτοιμα στα τέλη του 2114 με την έξοδο της χώρας οριστικά από τα μνημόνια. Δεν είναι κάτι, περίπου 89 χρόνια υπομονή. 1 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου (edited) 1 hour ago, Gv2008 said: Νομίζω ότι σύμφωνα με τον τιτανομεγιστο αδιευκρίνιστο υπουργό μας, γίνεσαι ένας μίζερος αριστερός φίλε. Θα τα φτιάξει ο Αδωνις όλα, μη μιζεριαζετε, απλά θα πάρει μερικά χρόνια ακόμα και θα είναι έτοιμα στα τέλη του 2114 με την έξοδο της χώρας οριστικά από τα μνημόνια. Δεν είναι κάτι, περίπου 89 χρόνια υπομονή. Δυστυχώς ούτε αριστερός, ούτε δεξιός, ούτε τίποτα. Έχω πάψει να ψηφίζω εδώ και 10-15 χρόνια, γιατί πολύ απλά, δεν με εκφράζει καμία παράταξη, κανένας πολιτικός και φυσικά το συγκεκριμένο πολιτικό σύστημα αλλά και πολίτευμα... Και συγνώμη αν έγινα προς στιγμήν μίζερος, εγώ, ο master του stand up comedy... Edited 16 Ιανουαρίου by memoriesradio 4 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου Η ψήφος είναι μία ψευδαίσθηση ότι ο λαός αποφασίζει. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου Just now, VIPdriver said: Η ψήφος είναι μία ψευδαίσθηση ότι ο λαός αποφασίζει. Βλέπε, δημοψήφισμα Πρέσπες... 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου 1 minute ago, memoriesradio said: Βλέπε, δημοψήφισμα Πρέσπες... Δεν ξέρω, εγώ αναφέρομαι παγκοσμίως. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, memoriesradio said: Δυστυχώς ούτε αριστερός, ούτε δεξιός, ούτε τίποτα. Έχω πάψει να ψηφίζω εδώ και 10-15 χρόνια, γιατί πολύ απλά, δεν με εκφράζει καμία παράταξη, κανένας πολιτικός και φυσικά το συγκεκριμένο πολιτικό σύστημα αλλά και πολίτευμα... Και συγνώμη αν έγινα προς στιγμήν μίζερος, εγώ, ο master του stand up comedy... Δεν έγινες μίζερος καλέ, ο Αδωνις λέει όποιον διαμαρτύρεται μίζερο με περίσσεια αλαζονεία και για αυτό το είπα. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου (edited) Δυστυχώς σε αυτή την χώρα όποιος και να πάρει το τιμόνι ανεξαρτήτως παράταξης εξυπηρετεί τα ίδια ακριβώς συμφέροντα. Καρτέλ παντού, κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος σε εταιρίες και έργα συγκεκριμένων εταιριών, ΜΜΕ κλπ. Δεν πρόκειται να δούμε πότε φως όσο η νοοτροπία μας είναι κολλημένη και οπαδική. Ένα μικρό παράδειγμα οπαδισμού και φανατισμού ότι γίνεται εδώ μέσα με την νοντ που έχει γίνει της κακομοίρας σε όλα τα επίπεδα και όλα τα βλέπουν καλά και τέλεια οι γνωστοί άγνωστοι. Κατάντια όνλυ σε όλα τα επίπεδα αυτή η χώρα δυστυχώς..... Edited 17 Ιανουαρίου by cmvr 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, cmvr said: Δυστυχώς σε αυτή την χώρα όποιος και να πάρει το τιμόνι ανεξαρτήτως παράταξης εξυπηρετεί τα ίδια ακριβώς συμφέροντα. Καρτέλ παντού, κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος σε εταιρίες και έργα συγκεκριμένων εταιριών, ΜΜΕ κλπ. Δεν πρόκειται να δούμε πότε φως όσο η νοοτροπία μας είναι κολλημένη και οπαδική. Ένα μικρό παράδειγμα οπαδισμού και φανατισμού ότι γίνεται εδώ μέσα με την νοντ που έχει γίνει της κακομοίρας σε όλα τα επίπεδα και όλα τα βλέπουν καλά και τέλεια οι γνωστοί άγνωστοι. Κατάντια όνλυ σε όλα τα επίπεδα αυτή η χώρα δυστυχώς..... Δόθηκε μία ευκαιρία στην Ελλάδα να είναι με τη σωστή πλευρά της ιστορίας, αλλά ούτε που το κατάλαβε ο μέσος Έλληνας. Ακόμα και με αρκετά λάθη, θα μπορούσε να αλλάξει η τυχη μας. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 17 ώρες πριν, elkons said: Και με χαμηλότερο σήμα η Cosmote 👌 Πολύ καλό Ping και οι 2 τους παρεμπιπτόντως N78 😇 4 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου Η Vodafone εκεί δεν έχει N78 ακόμα; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Δόθηκε μία ευκαιρία στην Ελλάδα να είναι με τη σωστή πλευρά της ιστορίας, αλλά ούτε που το κατάλαβε ο μέσος Έλληνας. Ακόμα και με αρκετά λάθη, θα μπορούσε να αλλάξει η τυχη μας. Πότε δόθηκε;;;;Εγώ ξέρω ότι με όλους τα ίδια χάλια ήμασταν 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου (edited) 5 ώρες πριν, cmvr said: Δυστυχώς σε αυτή την χώρα όποιος και να πάρει το τιμόνι ανεξαρτήτως παράταξης εξυπηρετεί τα ίδια ακριβώς συμφέροντα. Καρτέλ παντού, κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος σε εταιρίες και έργα συγκεκριμένων εταιριών, ΜΜΕ κλπ. Δεν πρόκειται να δούμε πότε φως όσο η νοοτροπία μας είναι κολλημένη και οπαδική. Ένα μικρό παράδειγμα οπαδισμού και φανατισμού ότι γίνεται εδώ μέσα με την νοντ που έχει γίνει της κακομοίρας σε όλα τα επίπεδα και όλα τα βλέπουν καλά και τέλεια οι γνωστοί άγνωστοι. Κατάντια όνλυ σε όλα τα επίπεδα αυτή η χώρα δυστυχώς..... Καλά και τέλεια δεν έγραψε ποτέ κανείς! Ότι έγινε βελτίωση και ανταγωνιστική πια είναι δεδομένο. 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Δόθηκε μία ευκαιρία στην Ελλάδα να είναι με τη σωστή πλευρά της ιστορίας, αλλά ούτε που το κατάλαβε ο μέσος Έλληνας. Ακόμα και με αρκετά λάθη, θα μπορούσε να αλλάξει η τυχη μας. Ποιά είναι η σωστή πλευρά;; 7 ώρες πριν, Gv2008 said: Δεν έγινες μίζερος καλέ, ο Αδωνις λέει όποιον διαμαρτύρεται μίζερο με περίσσεια αλαζονεία και για αυτό το είπα. Αυτός μόνο με το ΚΚΕ τα έχει μόνιμα! Λογικό, είναι ο μόνος ιδεολογικός αντίπαλος που τον ενοχλεί! Edited 17 Ιανουαρίου by Chrischal1908 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου Εγώ λέω να σταματήσουμε με τα πολιτικά 🥰 Επειδή δεν το χω και πολύ με τα iPhone,στη κουζίνα του σπιτιού μου πέφτει αρκετά εύκολα σε E (έχω κακό σήμα ναι) ενώ το Galaxy A15 ας πούμε δε πέφτει με τπτ EDGE. Πρέπει εδώ κάτι να ρυθμίσω για να το αποτρέψω; ios 17 έχει μετά θα το ενημερώσω σε 18. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου (edited) 9 minutes ago, elkons said: Εγώ λέω να σταματήσουμε με τα πολιτικά 🥰 Επειδή δεν το χω και πολύ με τα iPhone,στη κουζίνα του σπιτιού μου πέφτει αρκετά εύκολα σε E (έχω κακό σήμα ναι) ενώ το Galaxy A15 ας πούμε δε πέφτει με τπτ EDGE. Πρέπει εδώ κάτι να ρυθμίσω για να το αποτρέψω; ios 17 έχει μετά θα το ενημερώσω σε 18. Χωρίς να γνωρίζω ούτε εγώ, μήπως πρέπει να επιλέξεις το 5G ενεργό; Το 5G αυτόματο ακούγεται σαν πολύ pwer saving feature από αυτά που διαβάζω, οπότε ναι, μπορεί με κακό σήμα να ρίχνει πιο εύκολα σε 2G Edited 17 Ιανουαρίου by johnny_htc 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 51 minutes ago, Chrischal1908 said: Καλά και τέλεια δεν έγραψε ποτέ κανείς! Ότι έγινε βελτίωση και ανταγωνιστική πια είναι δεδομένο. Ποιά είναι η σωστή πλευρά;; Αυτός μόνο με το ΚΚΕ τα έχει μόνιμα! Λογικό, είναι ο μόνος ιδεολογικός αντίπαλος που τον ενοχλεί! Θα είμαι ειλικρινής. Δεν ανήκω στον χώρο του ΚΚΕ, όμως με κουράζει η αντιπαράθεση του Αδωνι με αυτούς τους ανθρώπους. Οι ΚΚΕδες πιστεύουν αυτό που πιστεύουν, ο Αδωνις αυτό που πιστεύει. Ας κοιτάξουν τουλάχιστον να φέρονται με πολιτισμό και να μη βγαίνει αυτός σαν τηλεπερσονα κάθε μέρα στα κανάλια να φωνάζει κατά του ΚΚΕ λες και αυτό κυβερνάει και έχει φτάσει τη χώρα σε αυτή την κατάσταση 20 minutes ago, elkons said: Εγώ λέω να σταματήσουμε με τα πολιτικά 🥰 Επειδή δεν το χω και πολύ με τα iPhone,στη κουζίνα του σπιτιού μου πέφτει αρκετά εύκολα σε E (έχω κακό σήμα ναι) ενώ το Galaxy A15 ας πούμε δε πέφτει με τπτ EDGE. Πρέπει εδώ κάτι να ρυθμίσω για να το αποτρέψω; ios 17 έχει μετά θα το ενημερώσω σε 18. Πρέπει να βάλεις το 5G ενεργό 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 2 minutes ago, Gv2008 said: Πρέπει να βάλεις το 5G ενεργό Εσύ που έχεις iPhone έχεις δει διαφορά σε αυτό; Τι διαφορά υπάρχει ανάμεσα στο 5G Αυτόματο και 5G ενεργό; κλειδώνει 5G και δεν πάει EDGE και 4G; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 4 minutes ago, elkons said: Εσύ που έχεις iPhone έχεις δει διαφορά σε αυτό; Τι διαφορά υπάρχει ανάμεσα στο 5G Αυτόματο και 5G ενεργό; κλειδώνει 5G και δεν πάει EDGE και 4G; Αν κλειδώνει 5G και δεν το χάνει εύκολα, ουσιαστικά 4G στην Cosmote, δεν πέφτει ποτέ. Μόνο 2G σε σημεία με απαίσιο 5G λογικά θα έχει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 23 minutes ago, elkons said: Εσύ που έχεις iPhone έχεις δει διαφορά σε αυτό; Τι διαφορά υπάρχει ανάμεσα στο 5G Αυτόματο και 5G ενεργό; κλειδώνει 5G και δεν πάει EDGE και 4G; Όταν βάλεις 5G ενεργό το κρατάει και δεν κάνει εναλλαγές σε 4G. Δοκιμασμένο με Cosmote, Vodafone Nova 3 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 1 minute ago, Nikolas14 said: Όταν βάλεις 5G ενεργό το κρατάει και δεν κάνει εναλλαγές σε 4G. Δοκιμασμένο με Cosmote, Vodafone Nova Edge; Και αν μπω σε καμια μη αναβαθμισμένη πχ που είναι 4G μόνο βγαίνει εκτός δικτύου; Από τις 3 φωτογραφίες τι προτιμάτε οι γνωστές των iPhone να κάνω; κυρίως για να μην πέφτει εύκολα σε EDGE. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 3 minutes ago, elkons said: Edge; Και αν μπω σε καμια μη αναβαθμισμένη πχ που είναι 4G μόνο βγαίνει εκτός δικτύου; Από τις 3 φωτογραφίες τι προτιμάτε οι γνωστές των iPhone να κάνω; κυρίως για να μην πέφτει εύκολα σε EDGE. 5G ενεργό ή 4G… αλλά δεν μπορείς να κλειδώσεις σε 4G/5G Only. Επίσης το iOS 18 δίνει ελάχιστα στοιχεία. Επίσης το κινητό εκτός δικτύου βγαίνει όταν δεν έχει σήμα, αν βρει κεραία τύπου 1001 που είναι μη αναβαθμισμένη θα κολλήσει εκεί και θέλει Flight mode εκτός αν βρει καλύτερη κεραία κοντά του. Σε Vodafone πάντως και Nova που κάνει εναλλαγές 5G>4G και το ανάποδο, προτιμώ 5G ενεργό για πιο σταθερή εμπειρία χρήσης ή το κλειδώνω σε 4G. 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου (edited) 13 minutes ago, elkons said: Edge; Και αν μπω σε καμια μη αναβαθμισμένη πχ που είναι 4G μόνο βγαίνει εκτός δικτύου; Από τις 3 φωτογραφίες τι προτιμάτε οι γνωστές των iPhone να κάνω; κυρίως για να μην πέφτει εύκολα σε EDGE. Kick down υποθέτω σε 4G, όπως και στα Android .Βέβαια πόσες είναι μη αναβαθμισμενες πλέον εκτός από Μάλγαρα και 5-6 ακόμα το πολύ. @elkons Ποιο iphone τσίμπησες στο μεταξύ μαν; Τελευταίο μοντέλο; Edited 17 Ιανουαρίου by johnny_htc 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 7 minutes ago, Nikolas14 said: 5G ενεργό ή 4G… αλλά δεν μπορείς να κλειδώσεις σε 4G/5G Only. Επίσης το iOS 18 δίνει ελάχιστα στοιχεία. Επίσης το κινητό εκτός δικτύου βγαίνει όταν δεν έχει σήμα, αν βρει κεραία τύπου 1001 που είναι μη αναβαθμισμένη θα κολλήσει εκεί και θέλει Flight mode εκτός αν βρει καλύτερη κεραία κοντά του. Σε Vodafone πάντως και Nova που κάνει εναλλαγές 5G>4G και το ανάποδο, προτιμώ 5G ενεργό για πιο σταθερή εμπειρία χρήσης ή το κλειδώνω σε 4G. COSMOTE SIM έχει Οπότε 5G ενεργό 👌 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου Θα σου πίνει την μπαταρία έτσι. Το αυτόματο όταν θες δεδομένα τα "κρατάει". Αυτό τουλάχιστον λέει η Apple. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου Just now, rebel1 said: Θα σου πίνει την μπαταρία έτσι. Το αυτόματο όταν θες δεδομένα τα "κρατάει". Αυτό τουλάχιστον λέει η Apple. Το πολύ πολύ να δουλεύει όπως ένα Android. Εκτός και αν έχει μικρή μπαταρία το iphone και βλέπεις το drop να μη το προλαβαίνεις.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts