Harry636 Δημ. Κυριακή στις 12:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:39 μμ 3 ώρες πριν, johnny_htc said: Καλημέρα. Καλαμάτα; Ναι πάντως ο x51 έχει πολύ καλύτερο σήμα μιλάμε για 10 db 2 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 12:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:42 μμ 2 minutes ago, Harry636 said: Ναι πάντως ο x51 έχει πολύ καλύτερο σήμα μιλάμε για 10 db Ότι μόντεμ κ να έχεις δε πιστεύω πάντως πως θα δίνει πιο δυνατό σήμα, αυτό εξαρτάται από τις μπάντες κ από ποια κεραία είσαι συνδεδεμένος. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Κυριακή στις 01:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 01:10 μμ (edited) 27 minutes ago, elkons said: Ότι μόντεμ κ να έχεις δε πιστεύω πάντως πως θα δίνει πιο δυνατό σήμα, αυτό εξαρτάται από τις μπάντες κ από ποια κεραία είσαι συνδεδεμένος. 30 minutes ago, Harry636 said: Ναι πάντως ο x51 έχει πολύ καλύτερο σήμα μιλάμε για 10 db Νομίζω και γω, πιο πολύ είναι θέμα λήψης εσωτερικής κεραίας του κινητού θα έλεγα και μετά η διαχείριση από το μόντεμ των σημάτων που δέχεται το κινητό. Αλλά 10 db διαφορά μου φαίνεται πολύ. Μήπως συνδέθηκαν τα κινητά σε διαφορετικές κεραίες άραγε; 🤔 Edited Κυριακή στις 01:10 μμ by johnny_htc 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 01:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 01:29 μμ 18 minutes ago, johnny_htc said: Νομίζω και γω, πιο πολύ είναι θέμα λήψης εσωτερικής κεραίας του κινητού θα έλεγα και μετά η διαχείριση από το μόντεμ των σημάτων που δέχεται το κινητό. Αλλά 10 db διαφορά μου φαίνεται πολύ. Μήπως συνδέθηκαν τα κινητά σε διαφορετικές κεραίες άραγε; 🤔 Και εγώ αυτό πιστεύω γιατί γίνεται να πάρει από αλλού Lte και από αλλού 5G Μακάρι να υπήρχε Netmonster και σφα iphone να βλέπουμε πιο εύκολα τι γίνεται. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. Κυριακή στις 02:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 02:22 μμ 5 ώρες πριν, VIPdriver said: Εγω εχω ακούσει για περιπτωσεις που επειδη μια εταιρία εδινε χαμηλοτερα ενοικια οι οικοπεδουχοι δεν το δεχτηκαν και τους επιασε ο πόνος για την δημοσια υγεία. Οπως επίσης σε διπλανούς οικοπεδούχους που δεν εκανε συμφωνία η εταιρια, τους έπιασε ο πόνος για τη δημοσια υγεια (ολογράφως να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα). Εγω προσωπικά αν είχα τη δυνατότητα να βάλω κεραία θα το έκανα ειδικά σε σημείο που είχε θέμα. Απο τη στιγμή που παίζουμε στο 60% της ισχύς από τις οδηγίες της ΕΕ τις κεραίες μας προτιμώ να μπει μια κεραία και να έχει σήμα το κινητό μου παρα να ψάχνω στο ταβάνι. Πάντως στο εξωτερικό είδα και καλύτερη διαχείρηση μπαταρίας, αλλά περισσότερο σήμα παντού. 3 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Κυριακή στις 02:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 02:26 μμ Just now, Nikolas14 said: Εγω προσωπικά αν είχα τη δυνατότητα να βάλω κεραία θα το έκανα ειδικά σε σημείο που είχε θέμα. Απο τη στιγμή που παίζουμε στο 60% της ισχύς από τις οδηγίες της ΕΕ τις κεραίες μας προτιμώ να μπει μια κεραία και να έχει σήμα το κινητό μου παρα να ψάχνω στο ταβάνι. Πάντως στο εξωτερικό είδα και καλύτερη διαχείρηση μπαταρίας, αλλά περισσότερο σήμα παντού. Εκεί στα Μάλγαρα μιας και από κει ξεκίνησε το θέμα, στάνταρ μπορούν να βρουν χωράφι. Καλά δεν παίζει να χρειαστούν και ολόκληρο χωράφι, ένα τμήμα του εκμισθωνουν για ανέργσεση του ιστού και τα μηχανήματα κλπ. Τώρα άμα ο άλλος ζητάει ένα σκασμό λεφτά για ενοίκια γιατί και καλά θέλει να βγάζει τα ανάλογα της παραγωγής, είναι άλλο θέμα αυτό.. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 02:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 02:26 μμ 1 minute ago, Nikolas14 said: Εγω προσωπικά αν είχα τη δυνατότητα να βάλω κεραία θα το έκανα ειδικά σε σημείο που είχε θέμα. Απο τη στιγμή που παίζουμε στο 60% της ισχύς από τις οδηγίες της ΕΕ τις κεραίες μας προτιμώ να μπει μια κεραία και να έχει σήμα το κινητό μου παρα να ψάχνω στο ταβάνι. Πάντως στο εξωτερικό είδα και καλύτερη διαχείρηση μπαταρίας, αλλά περισσότερο σήμα παντού. Ακόμα να ψηφιστεί λογικά θα μάθουνε προς Μάρτιο γιατί 7α το διερευνήσουν αν είναι αναγκαίο μέσα σε 6 μήνες αν και αυτοί π θα το δουν δε θα ξέρουν καν σε ποιες μπάντες παίζει το 5G και αν δουν και δεν είναι μόνο στα λόγια. Πιο παλιά μου είχαν προτείνει στη Cosmote να βάλω κεραία πάνω από το σπίτι μου αλλά έχω σοφίτα δε ξέρω να χαλάσω την αισθητική με καμινάδα λευκή από πάνω. Έχω όμως μεγάλο χωράφι άνετα χωράνε 3,4 πυλώνες,σαν κέντρο εκπομπής αλλά δε το κάνω, να ανοίγω παράθυρο με θέα κεραία..είπαμε. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. Κυριακή στις 02:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 02:28 μμ (edited) 1 minute ago, elkons said: Ακόμα να ψηφιστεί λογικά θα μάθουνε προς Μάρτιο γιατί 7α το διερευνήσουν αν είναι αναγκαίο μέσα σε 6 μήνες αν και αυτοί π θα το δουν δε θα ξέρουν καν σε ποιες μπάντες παίζει το 5G και αν δουν και δεν είναι μόνο στα λόγια. Πιο παλιά μου είχαν προτείνει στη Cosmote να βάλω κεραία πάνω από το σπίτι μου αλλά έχω σοφίτα δε ξέρω να χαλάσω την αισθητική με καμινάδα λευκή από πάνω. Έχω όμως μεγάλο χωράφι άνετα χωράνε 3,4 πυλώνες,σαν κέντρο εκπομπής αλλά δε το κάνω, να ανοίγω παράθυρο με θέα κεραία..είπαμε. Εγώ θα την έβαζα αν το χωράφι είναι χέρσο και δεν φυτρώνει τίποτα σε καλλιέργεια. Πετάς και φωτοβολταϊκά. Ετσι θυμάμαι ήταν ένα χωράφι στο πλατύ ημαθίας δίπλα στα εργοστάσια με κεραία της Nova. Edited Κυριακή στις 02:28 μμ by Nikolas14 8 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Κυριακή στις 02:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 02:30 μμ 2 minutes ago, elkons said: Ακόμα να ψηφιστεί λογικά θα μάθουνε προς Μάρτιο γιατί 7α το διερευνήσουν αν είναι αναγκαίο μέσα σε 6 μήνες αν και αυτοί π θα το δουν δε θα ξέρουν καν σε ποιες μπάντες παίζει το 5G και αν δουν και δεν είναι μόνο στα λόγια. Πιο παλιά μου είχαν προτείνει στη Cosmote να βάλω κεραία πάνω από το σπίτι μου αλλά έχω σοφίτα δε ξέρω να χαλάσω την αισθητική με καμινάδα λευκή από πάνω. Έχω όμως μεγάλο χωράφι άνετα χωράνε 3,4 πυλώνες,σαν κέντρο εκπομπής αλλά δε το κάνω, να ανοίγω παράθυρο με θέα κεραία..είπαμε. Ναι και δεν είναι μόνο η σοφίτα ότι χαλάει την αισθητική, αλλά ότι πρέπει να κλείσουν και κάποιο χώρο που χρειάζονται πιθανότατα στην αυλή σου για τα μηχανήματα κλπ, συν κάποιο σημείο για το link ή να σκάψουν για οπτική, ο, τι χρειάζεται 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 02:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 02:31 μμ Just now, Nikolas14 said: Εγώ θα την έβαζα αν το χωράφι είναι χέρσο και δεν φυτρώνει τίποτα σε καλλιέργεια. Πετάς και φωτοβολταϊκά. Ετσι θυμάμαι ήταν ένα χωράφι στο πλατύ ημαθίας δίπλα στα εργοστάσια με κεραία της Nova. Έχω γύρω γύρω ελιές μετά είναι άδειο αλλά αν είναι όμως να ανοίγω τη τζαμαρία στο σαλόνι και να βλέπω τη κεραία μπροστά μου ολόκληρο θηρίο δε θέλω και πολύ... Καλά αυτό με τα φωτοβολταϊκά που βάζουν σε χωράφια ήδη παίρνουν πολύ χρήμα για το ενοίκιο να ξέρεις συν τη κεραία σούπερ, δεν δουλεύεις αν είναι μηνιαίο ενοίκιο. 1 minute ago, johnny_htc said: Ναι και δεν είναι μόνο η σοφίτα ότι χαλάει την αισθητική, αλλά ότι πρέπει να κλείσουν και κάποιο χώρο που χρειάζονται πιθανότατα στην αυλή σου για τα μηχανήματα κλπ, συν κάποιο σημείο για το link ή να σκάψουν για οπτική, ο, τι χρειάζεται Το λινκ στην οροφή του γείτονα..λολ 😅 Έχω δει κάτι σαν λινκ πάνω από ένα σπίτι και απεναρι είναι η κεραία Γίνεται ξεχωριστά; μπας και δεν είναι λινκ; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Κυριακή στις 02:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 02:35 μμ 3 minutes ago, elkons said: Έχω γύρω γύρω ελιές μετά είναι άδειο αλλά αν είναι όμως να ανοίγω τη τζαμαρία στο σαλόνι και να βλέπω τη κεραία μπροστά μου ολόκληρο θηρίο δε θέλω και πολύ... Καλά αυτό με τα φωτοβολταϊκά που βάζουν σε χωράφια ήδη παίρνουν πολύ χρήμα για το ενοίκιο να ξέρεις συν τη κεραία σούπερ, δεν δουλεύεις αν είναι μηνιαίο ενοίκιο. Το λινκ στην οροφή του γείτονα..λολ 😅 Το λινκ δεν το θέλουμε κύριοι, να το βάλετε αλλού.. Μου κάνατε τη σοφίτα διαστημικό κέντρο 😅😅😅🤣🤣🤣 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 02:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 02:36 μμ Just now, johnny_htc said: Το λινκ δεν το θέλουμε κύριοι, να το βάλετε αλλού.. Μου κάνατε τη σοφίτα διαστημικό κέντρο 😅😅😅🤣🤣🤣 Διαστημικές μεταφορές..😉 @memoriesradio 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. Κυριακή στις 08:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:00 μμ 5 ώρες πριν, johnny_htc said: Εκεί στα Μάλγαρα μιας και από κει ξεκίνησε το θέμα, στάνταρ μπορούν να βρουν χωράφι. Καλά δεν παίζει να χρειαστούν και ολόκληρο χωράφι, ένα τμήμα του εκμισθωνουν για ανέργσεση του ιστού και τα μηχανήματα κλπ. Τώρα άμα ο άλλος ζητάει ένα σκασμό λεφτά για ενοίκια γιατί και καλά θέλει να βγάζει τα ανάλογα της παραγωγής, είναι άλλο θέμα αυτό.. εκεί τα χωράφια είναι εύφορα, επειδή ξέρω τα ενοίκια ανά στρέμμα είναι ακριβά όπως και η αγορά τους. 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Ερώτηση ....... Εχθές επικοινώνησαν άνθρωποι από Κατερίνη, Καβάλα, Χαλκιδική πρώτο πόδι, Ξάνθη και Κομοτηνή και λέγανε ότι όλες ήταν συνέχεια disconnected μετά το απόγευμα παρά μόνο σε ελάχιστα σημεία που ήταν connected και μέσα στις πόλεις ακόμα και κεντρικά και έκτος πόλης. Έχει κάποιος άλλος εικόνα να μας πει αν επανήλθαν η αν ήταν κάτι παροδικό ; Σε αυτή την χώρα λίγο χαλάει ο καιρός και όλα γίνονται ΓΤΠ καβάλα 😕 Και να μην ξεχνιόμαστε Νοντα ονλυ ετζ σα φορ εβερ 😂🤣😂🤣 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Καλησπέρα από την βροχερή Καλαμάτα 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Παντού βρέχει; 😂 Κάπου που να χιονίζει; Θεσσαλονίκη και πάνω δεν έχουμε χιονακι; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Just now, elkons said: Παντού βρέχει; 😂 Κάπου που να χιονίζει; Θεσσαλονίκη και πάνω δεν έχουμε χιονακι; Λιγο χθες το απογευμα μεσα στη Θεσσαλονίκη και μετά βροχη. 12 minutes ago, cmvr said: Ερώτηση ....... Εχθές επικοινώνησαν άνθρωποι από Κατερίνη, Καβάλα, Χαλκιδική πρώτο πόδι, Ξάνθη και Κομοτηνή και λέγανε ότι όλες ήταν συνέχεια disconnected μετά το απόγευμα παρά μόνο σε ελάχιστα σημεία που ήταν connected και μέσα στις πόλεις ακόμα και κεντρικά και έκτος πόλης. Έχει κάποιος άλλος εικόνα να μας πει αν επανήλθαν η αν ήταν κάτι παροδικό ; Σε αυτή την χώρα λίγο χαλάει ο καιρός και όλα γίνονται ΓΤΠ καβάλα 😕 Και να μην ξεχνιόμαστε Νοντα ονλυ ετζ σα φορ εβερ 😂🤣😂🤣 Για τη νοβα λες; 3 minutes ago, Harry636 said: Καλησπέρα από την βροχερή Καλαμάτα Κοσμοτεονλι 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 1 minute ago, VIPdriver said: Λιγο χθες το απογευμα μεσα στη Θεσσαλονίκη και μετά βροχη. Για τη νοβα λες; Κοσμοτεονλι Κοντ και Βοντ είχαν αυτοί που επικοινώνησαν. Η νοντ δεν έχει τέτοια θέματα το γυρνάει σε edge plus και πάει τρένο 🤣🤣🤣🤣🤣 6 minutes ago, Harry636 said: Καλησπέρα από την βροχερή Καλαμάτα Είναι απαράδεκτο αυτό που κάνετε όλοι σας να παίρνετε τα speedtest της νοντ και να κάνετε φωτοσοπ ότι και καλά είναι της Κοντ 🤣🤣🤣🤣🤣 7 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Και ένα speedtest από τη βροχερή Χαλκίδα έξω από τα Public στη Κριεζώτου στη πλατεία . Σήμερα δεν έχει κίνηση η κεραία θηρίο του ΟΤΕ και πάει τρένο Κοσμοτε ονλι και εδώ 😃 6 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 17 minutes ago, elkons said: Παντού βρέχει; 😂 Κάπου που να χιονίζει; Θεσσαλονίκη και πάνω δεν έχουμε χιονακι; Καρπενήσι, Λιβαδειά και Θήβα ακόμα έτσι δειγματοληπτικά, οι σταθμοί κατέγραφαν χιόνι έβλεπα το πρωί και άλλες πόλεις φυσικά. Αλλά γενικά όλη η χώρα θέλει ομπρέλα αυτή τη στιγμή που μιλάμε 😅😂 15 minutes ago, cmvr said: Κοντ και Βοντ είχαν αυτοί που επικοινώνησαν. Η νοντ δεν έχει τέτοια θέματα το γυρνάει σε edge plus και πάει τρένο 🤣🤣🤣🤣🤣 Είναι απαράδεκτο αυτό που κάνετε όλοι σας να παίρνετε τα speedtest της νοντ και να κάνετε φωτοσοπ ότι και καλά είναι της Κοντ 🤣🤣🤣🤣🤣 Γίνεται επίτηδες επισκίαση των επενδύσεων με ύπουλο τρόπο. Καιρός να κάνει κάτι το crew της νόβα, φευ πια! 🤣🤣🤣🤣 42 minutes ago, cmvr said: Ερώτηση ....... Εχθές επικοινώνησαν άνθρωποι από Κατερίνη, Καβάλα, Χαλκιδική πρώτο πόδι, Ξάνθη και Κομοτηνή και λέγανε ότι όλες ήταν συνέχεια disconnected μετά το απόγευμα παρά μόνο σε ελάχιστα σημεία που ήταν connected και μέσα στις πόλεις ακόμα και κεντρικά και έκτος πόλης. Έχει κάποιος άλλος εικόνα να μας πει αν επανήλθαν η αν ήταν κάτι παροδικό ; Σε αυτή την χώρα λίγο χαλάει ο καιρός και όλα γίνονται ΓΤΠ καβάλα 😕 Και να μην ξεχνιόμαστε Νοντα ονλυ ετζ σα φορ εβερ 😂🤣😂🤣 Κάτι disconnected πέτυχα και γω σήμερα εδώ στο Φάληρο, αλλά για 5 λεπτά και μετά δεν ξανάγινε κάτι. Προφανώς ο χιονιάς συναχώνει τις κεραίες 🤧🤣 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 20 minutes ago, elkons said: Και ένα speedtest από τη βροχερή Χαλκίδα έξω από τα Public στη Κριεζώτου στη πλατεία . Σήμερα δεν έχει κίνηση η κεραία θηρίο του ΟΤΕ και πάει τρένο Κοσμοτε ονλι και εδώ 😃 Αάαααα τι θα γίνει με τα Photoshop επιτέλους υπέρ της Κοντ το παραξυλωσατε όλοι μαζί 😂😂😂😂 16 minutes ago, johnny_htc said: Καρπενήσι, Λιβαδειά και Θήβα ακόμα έτσι δειγματοληπτικά, οι σταθμοί κατέγραφαν χιόνι έβλεπα το πρωί και άλλες πόλεις φυσικά. Αλλά γενικά όλη η χώρα θέλει ομπρέλα αυτή τη στιγμή που μιλάμε 😅😂 Γίνεται επίτηδες επισκίαση των επενδύσεων με ύπουλο τρόπο. Καιρός να κάνει κάτι το crew της νόβα, φευ πια! 🤣🤣🤣🤣 Νοντ και ντραϊ 🥖🥖🥖🥖🥖 😂 7 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 1 minute ago, cmvr said: Αάαααα τι θα γίνει με τα Photoshop επιτέλους υπέρ της Κοντ το παραξυλωσατε όλοι μαζί 😂😂😂😂 Καλε που το ήξερες πως ήταν νόντ Ν78888 😂 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 6 minutes ago, cmvr said: Αάαααα τι θα γίνει με τα Photoshop επιτέλους υπέρ της Κοντ το παραξυλωσατε όλοι μαζί 😂😂😂😂 Νοντ και ντραϊ 🥖🥖🥖🥖🥖 😂 4 minutes ago, elkons said: Καλε που το ήξερες πως ήταν νόντ Ν78888 😂 Εσείς το ξέρατε ότι στην πραγματικότητα η Cosmote παίζει με εσωτερικό roaming από το δίκτυο της Nova;; Όλα αυτά που βλέπετε τα θηρία στα κτίρια του Οτε κλπ, μπαρμπούτσαλα, όλα νόβα είναι από κάτω. Θα βγουν όλα στη φόρα σιγά σιγά, θα λάμψει η αλήθεια, θα δείτε.. 😂🤣 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 32 minutes ago, johnny_htc said: Καρπενήσι, Λιβαδειά και Θήβα Ένα πασπάλισμα έχει κάνει Θήβα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Και μετά θέλουμε σήμα και αύξηση των ορίων.. Πως με αυτά τα πράγματα στο ελλάντα; https://m.902.gr/eidisi/topiki-dioikisi/383537/keraies-kinitis-tilefonias-ola-gia-kerdos-kai-i-ygeia-mas 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts