elkons Δημ. Δευτέρα στις 11:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 11:32 μμ (edited) Στο υπόγειο του σπιτιού μου να ανεβάσω κάτι κούτες γιατί όλος ο φυσιολογικός κόσμος στολίζει τέτοια ώρα 🤪 Νομίζω μπήκα στο πνεύμα 😂 Αντε και του χρόνου ίδια μέρα πάλι εκτός δικτύου θα είναι..😃 Edited Δευτέρα στις 11:34 μμ by elkons 7 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Δευτέρα στις 11:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 11:37 μμ (edited) 5 minutes ago, elkons said: Στο υπόγειο του σπιτιού μου γιατί όλος ο φυσιολογικός κόσμος στολίζει τέτοια ώρα 🤪 Νομίζω μπήκα στο πνεύμα 😂 Α είσαι άτυχος. Στα καλά νερά Πηλίου στο εξοχικό η cosmote έχει 4g σε όλο το υπόγειο. Δεν κάνω πλάκα. Δεν ξέρω πως το έχουν καταφέρει γιατί η πιο κοντινή κεραία είναι περίπου 450μ μακριά. B20 βέβαια αλλά περίμενα να είναι με edge οπότε καλή είναι κι αυτή. Edited Δευτέρα στις 11:38 μμ by marios239 10 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 11:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 11:39 μμ Εγώ έχω κλειστά τα παράθυρα αν ανοίξω τζαμαρία πιάνει 5G Disconnected αλλά κάνει κλήση κουτσά στραβά στο υπόγειο Πάλι καλά φτάνει στο υπουργείο το wifi και έχω wifi calling. Υγεία να έχουμε και με το νέο έτος να πέσει καμία τιμή στις τηλεπικοινωνίες γιατί δε μας βλέπω καλά. 7 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Δευτέρα στις 11:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 11:42 μμ 1 minute ago, elkons said: Πάλι καλά φτάνει στο υπουργείο το wifi και έχω wifi calling. Καλό αυτό. Εγώ πρέπει κάποια στιγμή να πάρω ένα σύστημα mesh γιατί τώρα που είμαι με vf χωρίς wifi calling δε βγάζω κλήση ούτε στον 1ο όροφο. 3 minutes ago, elkons said: Υγεία να έχουμε και με το νέο έτος να πέσει καμία τιμή στις τηλεπικοινωνίες γιατί δε μας βλέπω καλά. Μακάρι, αν και με το καρτελ που έχουμε μπλέξει δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος. Η υγεία είναι το πιο σημαντικό. 8 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τρίτη στις 05:40 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:40 πμ Η νόβα θα έπρεπε να ζητήσει εξηγήσεις από τη βοντα, εκτός εάν υπάρχει συμφωνία μεταξύ τους για τέτοιες προτεραιοτητες. Πάντως δεν το βρίσκω και απίθανο η βοντα να "κλέβει" ταχύτητες εις βάρους της νοβα... 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. Τρίτη στις 07:05 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:05 πμ (edited) 1 hour ago, VIPdriver said: Η νόβα θα έπρεπε να ζητήσει εξηγήσεις από τη βοντα, εκτός εάν υπάρχει συμφωνία μεταξύ τους για τέτοιες προτεραιοτητες. Πάντως δεν το βρίσκω και απίθανο η βοντα να "κλέβει" ταχύτητες εις βάρους της νοβα... Τι ακριβώς εννοεις; Δεν ξέρει η Nova τι δίκτυο έχει και θα κάνει παράπονα; Νομίζω η απάντηση είναι “επένδυσε περισσότερα, όπως η Vodafone”. Αυτό που γράφεις είναι σαν να λες ότι το τεχνικο κομμάτι της Nova πετάει χαρταετό και δεν ξέρει τι του γίνεται. Τους προσβάλεις θα έλεγα. Edited Τρίτη στις 07:08 πμ by TakeOverNet 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τρίτη στις 07:26 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:26 πμ 18 minutes ago, TakeOverNet said: Τι ακριβώς εννοεις; Δεν ξέρει η Nova τι δίκτυο έχει και θα κάνει παράπονα; Νομίζω η απάντηση είναι “επένδυσε περισσότερα, όπως η Vodafone”. Αυτό που γράφεις είναι σαν να λες ότι το τεχνικο κομμάτι της Nova πετάει χαρταετό και δεν ξέρει τι του γίνεται. Τους προσβάλεις θα έλεγα. Εγώ λέω ποιές εξηγήσεις υπάρχουν στη συγκεκριμένη κατάσταση. Εάν η εταιρία και οι τεχνικοί ξέρουν την κατάσταση, τότε οι συνδρομητές Νοβα εχουν μπει στο κατώτερο επίπεδο συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας, με τις ευχές της Νοβα. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τρίτη στις 07:40 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:40 πμ Κοινό backhaul, προτεραιότητα στη βονταφον είναι η εξήγηση. Νοντα ονλυ, δε νοου μπακχοουλ νετγουορκ. Δεν κλεψ κλεψ φρομ αδερς νετγουορκ 🤣🤣😂😂😂🤣🤣🤣😂🤣 14 minutes ago, VIPdriver said: Εγώ λέω ποιές εξηγήσεις υπάρχουν στη συγκεκριμένη κατάσταση. Εάν η εταιρία και οι τεχνικοί ξέρουν την κατάσταση, τότε οι συνδρομητές Νοβα εχουν μπει στο κατώτερο επίπεδο συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας, με τις ευχές της Νοβα. Και που σαι ακόμα. Αυτό λεμε για γιαλαντζι αναβαθμίσεις. Και η βοντα κάνει και η Κοντ πολλές φορές, απλά εδώ η νόβα απλά και μόνο ακολουθεί, τίποτα άλλο.. 35 minutes ago, TakeOverNet said: Τι ακριβώς εννοεις; Δεν ξέρει η Nova τι δίκτυο έχει και θα κάνει παράπονα; Νομίζω η απάντηση είναι “επένδυσε περισσότερα, όπως η Vodafone”. Αυτό που γράφεις είναι σαν να λες ότι το τεχνικο κομμάτι της Nova πετάει χαρταετό και δεν ξέρει τι του γίνεται. Τους προσβάλεις θα έλεγα. Δεν υπάρχει περίπτωση για παραπάνω επενδύσεις. Δεν έχουν συνδρομητές επαρχία καθόλου σχεδόν. Cosmote, Vodafone παίζουν φουλ στα περισσότερα χωριά. Όταν υπάρχει και έλλειψη καταστημάτων, ο κάτοικος επαρχίας έχει έναν λόγο παραπάνω κιόλας να μη ξέρει τι είναι έτσι νόβα (τυχερός μάλλον που δεν ξέρει 🤣🤣🤣😂😂😂) Μόνο στις πόλεις ο, τι κάνει και αν... 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Η νόβα θα έπρεπε να ζητήσει εξηγήσεις από τη βοντα, εκτός εάν υπάρχει συμφωνία μεταξύ τους για τέτοιες προτεραιοτητες. Πάντως δεν το βρίσκω και απίθανο η βοντα να "κλέβει" ταχύτητες εις βάρους της νοβα... Προφανώς δεν κλεβεται η ταχύτητα βρε. Τι είναι; Με wifi δουλεύουν και έκλεψε η βοντα τους κωδικούς και μπήκε και το έλουσε;; 😂😂😂 Με συμφωνία είναι όλα αυτά φτιαγμένα. 4 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τρίτη στις 07:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:56 πμ Δηλαδη στην επαρχία η νόβα παίρνει τα ψίχουλα της βοντα; 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τρίτη στις 08:05 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:05 πμ 7 minutes ago, VIPdriver said: Δηλαδη στην επαρχία η νόβα παίρνει τα ψίχουλα της βοντα; Απ ο, τι φαίνεται.. 🥲 Πούλησε και τους σταθμούς της στην Vantage που ανήκει στην βοντα , και έδεσε το γλυκό.. 3 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Τρίτη στις 08:08 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:08 πμ 27 minutes ago, johnny_htc said: Όταν υπάρχει και έλλειψη καταστημάτων, ο κάτοικος επαρχίας έχει έναν λόγο παραπάνω κιόλας να μη ξέρει τι είναι έτσι νόβα (τυχερός μάλλον που δεν ξέρει 🤣🤣🤣😂😂😂) Μόνο στις πόλεις ο, τι κάνει και αν... Το κακό είναι ότι αντί να ανοίγουν καταστήματα σε χωριά για τους κατοίκους εκεί, έρχονται οι κάτοικοι στις πόλεις. Γενικά είναι παρατημένη η επαρχία από πάρα πολλές πλευρές. 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τρίτη στις 08:10 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:10 πμ 1 minute ago, Arinos said: Το κακό είναι ότι αντί να ανοίγουν καταστήματα σε χωριά για τους κατοίκους εκεί, έρχονται οι κάτοικοι στις πόλεις. Γενικά είναι παρατημένη η επαρχία από πάρα πολλές πλευρές. Ναι φίλε, φουλ. Αν και χωριά δεν περιμένω να ανοίξουν καταστήματα νόβα προφανώς. Για κωμοπόλεις το έλεγα πιο πολύ, που μπορείς να δεις καταστήματα cosmote και βονταφον πολύ πιο συχνά.. 5 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Τρίτη στις 10:00 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 10:00 πμ Η ΕΕΤΤ έβγαλε χθές το βράδυ κάποιες τροποποιήσεις: 6 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Τρίτη στις 10:08 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 10:08 πμ 2 ώρες πριν, johnny_htc said: Κοινό backhaul, προτεραιότητα στη βονταφον είναι η εξήγηση. Νοντα ονλυ, δε νοου μπακχοουλ νετγουορκ. Δεν κλεψ κλεψ φρομ αδερς νετγουορκ 🤣🤣😂😂😂🤣🤣🤣😂🤣 Όταν λεω Νοντα δε νον νετγουορκ νετγουρκ δεν με προσέχετε 🤣 🤣 🤣 1 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τρίτη στις 03:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 03:45 μμ Ξάνθη μέσα στο σπίτι. COSMOTE 5g 120 download Vodafone 5g 35 download με drops στο 4g. 10 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τρίτη στις 03:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 03:53 μμ 7 minutes ago, cu2goup said: Ξάνθη μέσα στο σπίτι. COSMOTE 5g 120 download Vodafone 5g 35 download με drops στο 4g. Που περίπου είναι αυτά τα νούμερα; Προς κέντρο Ξάνθης; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 03:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 03:57 μμ 10 minutes ago, cu2goup said: Ξάνθη μέσα στο σπίτι. COSMOTE 5g 120 download Vodafone 5g 35 download με drops στο 4g. Δε θα είχαν Ν78 λογικά συνεγκατασταση παίζει με Nova,περίπου ίδια θα ναι. Για Nova έχει κανείς; 3 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τρίτη στις 04:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:08 μμ 14 minutes ago, johnny_htc said: Που περίπου είναι αυτά τα νούμερα; Προς κέντρο Ξάνθης; Μπαίνοντας στην Ξάνθη από Καβάλα.. στο τζαμί αριστερά πάνω στην 28ης.. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 04:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:16 μμ 10 ώρες πριν, VIPdriver said: Η νόβα θα έπρεπε να ζητήσει εξηγήσεις από τη βοντα, εκτός εάν υπάρχει συμφωνία μεταξύ τους για τέτοιες προτεραιοτητες. Πάντως δεν το βρίσκω και απίθανο η βοντα να "κλέβει" ταχύτητες εις βάρους της νοβα... Δε νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο και πριν την συμφωνία τους για την συγχώνευση σταθμών σερνόταν 😛 Επίσης σε μερικές περιοχές μπορεί να συμβαίνει το αντίθετο να παίζει η nova καλύτερα. Με τη λογική αυτή πως γίνεται η νόβα να εκπέμπει περισσότερη ισχύ από τις άλλες από τη στιγμή που έχει κοινές κεραίες με τη vd; της κλέβει ισχύ ; 😛😛 6 1 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Τρίτη στις 11:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 11:32 μμ (edited) 7 ώρες πριν, elkons said: Δε νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο και πριν την συμφωνία τους για την συγχώνευση σταθμών σερνόταν 😛 Επίσης σε μερικές περιοχές μπορεί να συμβαίνει το αντίθετο να παίζει η nova καλύτερα. Με τη λογική αυτή πως γίνεται η νόβα να εκπέμπει περισσότερη ισχύ από τις άλλες από τη στιγμή που έχει κοινές κεραίες με τη vd; της κλέβει ισχύ ; 😛😛 Διαφορετικά radios, κοινά combiners, panels και κάθοδοι. Μην το εμβαθύνουμε πιο πολύ. Πολλές τεχνικές λεπτομέρειες που δεν "μεταδίδονται" με μια απλή κουβέντα και χωρίς τις απαραίτητες γνώσεις πάνω στο συγκεκριμένο άθλημα... Edited Τρίτη στις 11:33 μμ by memoriesradio 6 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν (edited) Εαν η κινητη της Volton θα παίρνει σήμα από κεραίες βόνταφον (που χρησιμοποιεί με Νοβα), η Νοβα τι θα παιρνει; Edited 18 ώρες πριν by VIPdriver 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 41 minutes ago, VIPdriver said: Εαν η κινητη της Volton θα παίρνει σήμα από κεραίες βόνταφον (που χρησιμοποιεί με Νοβα), η Νοβα τι θα παιρνει; Θα σου έλεγα, αλλά λόγω της ημέρας θα αρκεστώ να πω πως η nova θα έχει θέμα 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 31 minutes ago, Gv2008 said: Θα σου έλεγα, αλλά λόγω της ημέρας θα αρκεστώ να πω πως η nova θα έχει θέμα Ελπίζω να μη ζήσουμε εποχές πριν 25 χρόνια, όπου λέγαμε οτι η τελεστετ δεν είχε σήμα σε σημεία μεσα στην πόλη. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 33 minutes ago, Gv2008 said: Θα σου έλεγα, αλλά λόγω της ημέρας θα αρκεστώ να πω πως η nova θα έχει θέμα Είναι γιορτινές μέρες μη λες τέτοια πράγματα για τη νοντ 🤣 Νομίζω η νόβα όπως είναι θα μείνει και η Volton απλά θα έχει με τη Vodafone κοινή υπομονή χωρητικότητα και δίκτυο αποτι διάβασα σε ένα site άκυρο. 3 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 2 minutes ago, VIPdriver said: Ελπίζω να μη ζήσουμε εποχές πριν 25 χρόνια, όπου λέγαμε οτι η τελεστετ δεν είχε σήμα σε σημεία μεσα στην πόλη. Ακόμα το ίδιο λέμε για την Τελεστέτ, μέχρι και σήμερα... 🥲😂😂😂 Δε νομίζω, με 0,5% το πολύ συνδρομητική βάση και αν, δε θα έχουμε θέματα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts