Arinos Δημ. Σάββατο στις 08:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:01 μμ Δεν είναι το κατάλληλο θέμα αλλά θα πάρει την πιο πολύ δημοσιότητα, με 13€ τον μήνα απεριόριστα δεδομένα και λεπτά What's up, Frog, Cosmoκάρτα για φορητότητα ή καινούργιο αριθμό για online ενεργοποιήσεις έως και 15/01/2025. Απεριόριστα GB + Απεριόριστα Λεπτά Ομιλίας + στο What's up 300 SMS. Προσφορά online ενεργοποίησης (για τους πρώτους 9 μήνες από την ενεργοποίηση) 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 11:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:05 μμ (edited) Με την ευκαιρία που άνοιξε η Vodafone για πρώτη φορά Β28 στη συγκεκριμένη κεραία και η NOVA την άνοιξε μετά από πάρα πολύ καιρό ειπα να σας δώσω Netmonster από το μπαλκόνι του σπιτιού μου που κοιτάει τον λόφο με τη κεραία (μακριά είναι) *Αφού δεν έχει η Cosmote B28 δίνω Β20 Όπως βλέπετε η κίνηση της Cosmote είναι τεράστια, στη κεραία αυτή πάντα τόσο είναι, καθημερινά είνα μεταξύ-14 με -20 δυστυχώς, στο 5G καλύτερα τα πράγματα. Η Vodafone είναι πάντα γύρω στα -10 με -16 έχει κόσμο πάνω της Η Nova -5 με -11 συνήθως ,όπως καταλάβατε έχει πιο λίγους συνδρομητές εδώ. Θετικά:Η Nova έχει καλύτερες αποδόσεις 4G λόγω της ελάχιστης κίνησης Αρνητικά:Cosmote 20 ώρες το 24ωρο σέρνεται με πάντα μεγαλύτερο upload στο Lte ,οι υπόλοιπες ώρες είναι αργά το βράδυ που είναι σχετικά καλά. Vodafone επίσης σέρνεται αλλά καλύτερα από Cosmote δεν έχει την ανωμαλία με το παραπάνω upload. Επίσης σήμερα που άνοιξε η Vodafone τη Β28 κάτι έπαθε η Cosmote και στα -105 dBm με πετάει η N78 επίσης 5g δε πάει άνω του 200 σε σημείο που έδινε 450/500,το κινητό μια χαρά όμως σε άλλες κεραίες δίνει πόνο. Μίλησα με Cosmote θα γίνει έλεγχος και θα πάει τεχνικός αν βρεθεί πρόβλημα και θα ενημερωθώ. Edited Σάββατο στις 11:06 μμ by elkons 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Σάββατο στις 11:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:14 μμ 8 minutes ago, elkons said: Με την ευκαιρία που άνοιξε η Vodafone για πρώτη φορά Β28 στη συγκεκριμένη κεραία και η NOVA την άνοιξε μετά από πάρα πολύ καιρό ειπα να σας δώσω Netmonster από το μπαλκόνι του σπιτιού μου που κοιτάει τον λόφο με τη κεραία (μακριά είναι) *Αφού δεν έχει η Cosmote B28 δίνω Β20 Όπως βλέπετε η κίνηση της Cosmote είναι τεράστια, στη κεραία αυτή πάντα τόσο είναι, καθημερινά είνα μεταξύ-14 με -20 δυστυχώς, στο 5G καλύτερα τα πράγματα. Η Vodafone είναι πάντα γύρω στα -10 με -16 έχει κόσμο πάνω της Η Nova -5 με -11 συνήθως ,όπως καταλάβατε έχει πιο λίγους συνδρομητές εδώ. Θετικά:Η Nova έχει καλύτερες αποδόσεις 4G λόγω της ελάχιστης κίνησης Αρνητικά:Cosmote 20 ώρες το 24ωρο σέρνεται με πάντα μεγαλύτερο upload στο Lte ,οι υπόλοιπες ώρες είναι αργά το βράδυ που είναι σχετικά καλά. Vodafone επίσης σέρνεται αλλά καλύτερα από Cosmote δεν έχει την ανωμαλία με το παραπάνω upload. Επίσης σήμερα που άνοιξε η Vodafone τη Β28 κάτι έπαθε η Cosmote και στα -105 dBm με πετάει η N78 επίσης 5g δε πάει άνω του 200 σε σημείο που έδινε 450/500,το κινητό μια χαρά όμως σε άλλες κεραίες δίνει πόνο. Μίλησα με Cosmote θα γίνει έλεγχος και θα πάει τεχνικός αν βρεθεί πρόβλημα και θα ενημερωθώ. Η διαφορά ισχύς μεταξύ nova και vf είναι πάντα εμφανής ή απλά έτυχε στα screenshot; 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 11:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:16 μμ 1 minute ago, marios239 said: Η διαφορά ισχύς μεταξύ nova και vf είναι πάντα εμφανής ή απλά έτυχε στα screenshot; Στο συγκεκριμένο σημείο έτσι είναι αλλά πχ μέσα διαφέρει-2dBm η Nova από τη Vodafone. Καλά η Cosmote παίζει εντελώς διαφορετικά Δεν έδωσα και πολύ βάση στο σήμα της Β28 γιατί ξέρω πως απλά δε θα πάει και πολύ καλά η ταχύτητα όσο σήμα κ να χει. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Χθες στς 12:17 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:17 πμ . . . https://www.youtube.com/watch?v=Cc7wEfj7ygc 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 6 ώρες πριν, marios239 said: Η διαφορά ισχύς μεταξύ nova και vf είναι πάντα εμφανής ή απλά έτυχε στα screenshot; Έχει λιγότερο raspq καλύτερο beam forming κατά πάσα πιθανότητα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν (edited) Για να μη λέτε μερικοί πως μόνο η NOVA επενδύει και η Vodafone όχι. https://www.protothema.gr/greece/article/1577392/vodafone-elladas-ependuseis-se-sughrona-diktua-diamorfonoun-to-psifiako-mellon-tis-horas/ H πελατειακή βάση των συμβολαίων κινητής τηλεφωνίας ενισχύθηκε κατά 86.000 συνδρομητές, Edited 17 ώρες πριν by elkons 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 1 ώρα πριν, elkons said: Για να μη λέτε μερικοί πως μόνο η NOVA επενδύει και η Vodafone όχι. https://www.protothema.gr/greece/article/1577392/vodafone-elladas-ependuseis-se-sughrona-diktua-diamorfonoun-to-psifiako-mellon-tis-horas/ H πελατειακή βάση των συμβολαίων κινητής τηλεφωνίας ενισχύθηκε κατά 86.000 συνδρομητές, Άραγε ποσοι από αυτούς τους 86.000 γνωρίζουν για τον κόκκινο κόφτη; 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Στα συμβόλαια δεν έχει κόφτη η Vodafone πόσες φορές να το πούμε; Μόνο στη καρτοκινητή! Αφού αυτό αναφέρεται σε συμβόλαιο. Για τον μαύρο κόφτη ναι μερικοί θα έμαθαν. Έχει ξεκινήσει να φεύγει κόσμος από τη Nova λόγω του κόφτη. Δε ξέρω πόσο καλό θα κάνει αυτό. 5 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 9 minutes ago, VIPdriver said: Άραγε ποσοι από αυτούς τους 86.000 γνωρίζουν για τον κόκκινο κόφτη; Ποιόν κόφτη; Έχασα επεισόδια; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 2 minutes ago, marios239 said: Ποιόν κόφτη; Έχασα επεισόδια; Ένας νέος αόριστος και φανταστικός κόφτης. Τον ονομάζεις όπως θέλεις και του βάζεις ότι όριο θέλεις. 6 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 19 minutes ago, VIPdriver said: Άραγε ποσοι από αυτούς τους 86.000 γνωρίζουν για τον κόκκινο κόφτη; Σε ποιο συμβόλαιο της Vf υπάρχει κόφτης; Θέλω λινκ. Αλλιώς να μη λέμε ανακρίβειες. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 2 minutes ago, Gv2008 said: Σε ποιο συμβόλαιο της Vf υπάρχει κόφτης; Θέλω λινκ. Αλλιώς να μη λέμε ανακρίβειες. Πετάει ο γάιδαρος... 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Vodafone Red Unlimited Lnt Μόνο τα I4S έχουν κόφτη και το CU στα απεριόριστα, για να ξέρουμε τι λέμε. ΥΓ το site της Vodafone έχει άριστη απόδοση, σφαίρα πάει. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν (edited) Καλά, μη με σταυρώστε κιόλας, μπερδευτηκα με τον κόφτη της κοκκινης καρτοκινητης. Προφανώς υπάρχει κόφτης στην κόκκινη καρτοκινητη αφου εκεί έχει τους περισσοτερους συνδρομητές. Μόλις αυξηθούν οι συνδρομητές συμβολαίου, θα αναγκαστεί και στα συμβόλαια να βάλει κόφτη. Εάν δεν είχε θέμα, δεν θα έβαζε κόφτη πουθενα. Edited 15 ώρες πριν by VIPdriver 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν (edited) Εδώ συμφωνώ, εάν όμως κάνουν περισσότερα συμβόλαια θα ανέβουν τα κέρδη οπότε μπορεί να αυξήσουν την χωρητικότητα και να μη βάλουν κόφτη. Σενάρια κάνω δε ξέρω αν θα γίνει, θα δούμε με το του χρόνου πως τα πάει. Edited 14 ώρες πριν by elkons 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν @elkons το έβγαλα το χαμόγελο, είμαστε οκ; Ηταν για το πρωτο μερος του ποστ σου (για το "πόσες φορές θα το πουμε"). 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 10 minutes ago, VIPdriver said: Καλά, μη με σταυρώστε κιόλας, μπερδευτηκα με τον κόφτη της κοκκινης καρτοκινητης. Προφανώς υπάρχει κόφτης στην κόκκινη καρτοκινητη αφου εκεί έχει τους περισσοτερους συνδρομητές. Μόλις αυξηθούν οι συνδρομητές συμβολαίου, θα αναγκαστεί και στα συμβόλαια να βάλει κόφτη. Εάν δεν είχε θέμα, δεν θα έβαζε κόφτη πουθενα. Το κακο με τη vf είναι ότι για να ξέρεις αν έχεις κόφτη ή όχι πρέπει να κάνεις επιστημονική έρευνα! Πρέπει να κάνουν πολύ πιο ξεκάθαρο το που υπάρχει κόφτης, στα πόσα gb και σε τι ταχύτητα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Όσο δεν βάζει η Κοντ κόφτη στο unlimited συμβόλαιο δεν πρόκειται να βάλει ούτε η Βοντ. Αυτοί χέρι χέρι πηγαίνουν. Όπως πριν χρόνια που τα απεριόριστα ντατα τα έκοψαν και έβαλαν 20Gb και μόνο η νοντ πήγε κόντρα και έδωσε 30gb στην μισή τιμή με ένα δίκτυο χάρμα μόνο σε συγκεκριμένα σημεία στην χώρα 🤣 1 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Εγώ τα τελευταία 2 χρόνια είμαι σίγουρος ότι στη βονταφον έχω throttling από day 1 Προσωπικά δεν έχω καθόλου εμπιστοσύνη σε αυτήν την εταιρία. 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν (edited) Κατά τα άλλα στο Ελλαντα δεν έχει καρτέλ πουθενά ενώ έχει παντού από τα τρόφιμα μέχρι τον αέρα που αναπνέουμε 🫤 3 minutes ago, VIPdriver said: Εγώ τα τελευταία 2 χρόνια είμαι σίγουρος ότι στη βονταφον έχω throttling από day 1 Προσωπικά δεν έχω καθόλου εμπιστοσύνη σε αυτήν την εταιρία. Έχω χρόνια δύο συμβόλαια και Κοντ και Βοντ. Στα συμβόλαια δεν έχω δει ποτέ throttling παρά μόνο στις έξτρα σιμ της Κοντ σε σταθμόυς που ήταν πιτα όσο ήταν στο παλιό καθεστώς με τα 3 ευρώ απεριόριστα όλα. Edited 14 ώρες πριν by cmvr 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 14 minutes ago, VIPdriver said: @elkons το έβγαλα το χαμόγελο, είμαστε οκ; Ηταν για το πρωτο μερος του ποστ σου (για το "πόσες φορές θα το πουμε"). Δε το κατάλαβα γιαυτό ρώτησα,δεν με πειράζει απλώς δεν είχα καταλάβει το αστείο. Με συγχωρείς τότε. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν (edited) 6 minutes ago, elkons said: Δε το κατάλαβα γιαυτό ρώτησα,δεν με πειράζει απλώς δεν είχα καταλάβει το αστείο. Με συγχωρείς τότε. Τα έχεις χαμένα σε έχει απορροφήσει η μεγάλη αγορά του υπερδικτυου που θα γίνει τα επόμενα χρόνια μέχρι το 2035 και δεν έχεις προετοιμαστεί ψυχολογικά για τις ταχύτητες του 6τζι που θα δώσει παντού με ειδικές αναβαθμίσεις όλων των σταθμών σε 2 μήνες από την μέρα της αγοράς 😂🤣😂 Πάντως πέρα από τον χαβαλε θέλω να δω πως θα συμπεριφερθούν τα δίκτυα με τον φόρτο των γιορτών στην επαρχία που θα πάμε για να ξεφύγουμε λίγες μέρες. Edited 14 ώρες πριν by cmvr 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 2 minutes ago, cmvr said: Τα έχεις χαμένα σε έχει απορροφήσει η μεγάλη αγορά του υπερδικτυου που θα γίνει τα επόμενα χρόνια μέχρι το 2035 και δεν έχεις προετοιμαστεί ψυχολογικά για τις ταχύτητες του 6τζι που θα δώσει παντού με ειδικές αναβαθμίσεις όλων των σταθμών σε 2 μήνες από την μέρα της αγοράς 😂🤣😂 Μην ανησυχείς θα μ φύγει το υπερδίκτυο Από Q σε Frog δήλωσα χτες. Πλέον κανένα nova δεν έχω. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 9 minutes ago, elkons said: Δε το κατάλαβα γιαυτό ρώτησα,δεν με πειράζει απλώς δεν είχα καταλάβει το αστείο. Με συγχωρείς τότε. Κανένα προβλημα φίλε μου. Και εγώ καλοπροαίρετα το έβαλα και εσυ καλοπροαίρετα το ρώτησες. Όλα καλά. 16 minutes ago, cmvr said: Όσο δεν βάζει η Κοντ κόφτη στο unlimited συμβόλαιο δεν πρόκειται να βάλει ούτε η Βοντ. Αυτοί χέρι χέρι πηγαίνουν. Όπως πριν χρόνια που τα απεριόριστα ντατα τα έκοψαν και έβαλαν 20Gb και μόνο η νοντ πήγε κόντρα και έδωσε 30gb στην μισή τιμή με ένα δίκτυο χάρμα μόνο σε συγκεκριμένα σημεία στην χώρα 🤣 Δεν το πιστευω αυτό, διότι η κοσμοτέ ούτε στα καρτοκινητα έχει κόφτη, ενώ η βονταφον έχει. 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts