Jump to content

Ποιο είναι το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας; (No2)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 13,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Σαπίλα α ποιότητας 

"Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.''

1 minute ago, elkons said:

Σαπίλα α ποιότητας 

Εγγύηση στη σαπιλα 🥳😜 και στη κατρακυλα

Edited by Nickchris36

Νond Edge SA For Ever

2 minutes ago, Chrischal1908 said:

Χαρούμενο 2040 😂

Και αυτοί οι συρμοί δε θα χουν wifi.. είμαι σίγουρος 

Αληθινό μετρό αν θες πάνε στην Ιαπωνία 😀

"Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.''

On 3/12/2024 at 4:22 ΜΜ, VIPdriver said:

Εαν ηταν κάποιο από τα funds, πιστεύω οτι θα είχε γίνει ήδη η πώληση. Οπότε με ενθουσιασμό περιμένουμε τους Άραβες. Ήλπιζα να γίνει πριν τις γιορτές (ώστε να δώσουν καμία καλή προσφορά).

Εξήγησε μου λίγο τον συλλογισμό σου. Εφόσον συμφωνηθεί η πώληση, γιατί θεωρείς ότι θα πρέπει να μειώσει τα έσοδα της; Οι Άραβες είναι φιλανθρωπική οργάνωση και την αγοράζουν για να μας δώσε πυξ φθηνό internet. 

8 minutes ago, TakeOverNet said:

Εξήγησε μου λίγο τον συλλογισμό σου. Εφόσον συμφωνηθεί η πώληση, γιατί θεωρείς ότι θα πρέπει να μειώσει τα έσοδα της; Οι Άραβες είναι φιλανθρωπική οργάνωση και την αγοράζουν για να μας δώσε πυξ φθηνό internet. 

Για να κερδισεις πελατες, θα βγάλεις προσφορές. Οι αλλοι 2 γιατί νομίζεις δίνουν προσφορές;

Off topic, αλλά δεν άντεξα.

Μετρό Θεσσαλονίκης - Οθόνες - Οργάνωση - Ασφάλεια - Sotis

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

On 5/12/2024 at 9:34 ΠΜ, memoriesradio said:

Off topic, αλλά δεν άντεξα.

Μετρό Θεσσαλονίκης - Οθόνες - Οργάνωση - Ασφάλεια - Sotis

Δυνατά κομμάτια και τα δύο, σωστή επιλογή. Σορρυ και γω για το off topic 😅😜

Υψηλή γέφυρα Χαλκίδας Cosmote και Vodafone μια χαρά, πρόβλημα είχε η Vodafone το προηγούμενο διάστημα τώρα σαν τη Cosmote πιάνει η nova πάλι προς τη μέση μου πέφτει E,βέβαια με Q κάρτα χωρίς δεδομένα αλλά με υπόλοιπο μέσα.

46 minutes ago, elkons said:

Υψηλή γέφυρα Χαλκίδας Cosmote και Vodafone μια χαρά, πρόβλημα είχε η Vodafone το προηγούμενο διάστημα τώρα σαν τη Cosmote πιάνει η nova πάλι προς τη μέση μου πέφτει E,βέβαια με Q κάρτα χωρίς δεδομένα αλλά με υπόλοιπο μέσα.

Έχει πατήσει γκάζι η βοντα τελευταία. Βοντα ονλυ 😎

14 minutes ago, johnny_htc said:

Να δείξει διαφορική εικόνα από τη Nova προσπαθεί και όντως έγινε εδώ η nova είχε ένα ωραίο Ε ,πολλά χρόνια. Vodafone το ανέφερα το πρόβλημα και με έπαιρναν τηλέφωνο για την εξέλιξη του αιτήματος κλπ

Nova ήθελα να κάνω πάλι αίτημα έλεγαν δεν εντοπίζεται πρόβλημα οπότε δε γίνεται αίτημα.

8 minutes ago, elkons said:

Να δείξει διαφορική εικόνα από τη Nova προσπαθεί και όντως έγινε εδώ η nova είχε ένα ωραίο Ε ,πολλά χρόνια. Vodafone το ανέφερα το πρόβλημα και με έπαιρναν τηλέφωνο για την εξέλιξη του αιτήματος κλπ

Nova ήθελα να κάνω πάλι αίτημα έλεγαν δεν εντοπίζεται πρόβλημα οπότε δε γίνεται αίτημα.

Φίλε μπράβο που ενημερώνεις και το φόρουμ και τις εταιρείες. Χαίρομαι που λύθηκε το πρόβλημα 

Πριν το parking στο The mall athens (στη κατηφόρα να καταλάβετε λες και είναι τούνελ κάτω)

https://www.speedtest.net/my-result/a/10553629768

IMG_20241206_180111_133.thumb.jpg.36d38f22dca2f5eb53b1351ee1d8b4b7.jpg

Κάτω στο parking

(Εκαιγε λίγο δε ξέρω εάν ήταν από αυτό το Disconnected)

Δεν έβγαλε result σας δίνω screenshot

IMG_20241206_180437_380.thumb.jpg.e03d88ecdc0c7c47b2bb2469ad42c90d.jpg

IMG_20241206_180432_689.thumb.jpg.860764c14fb515b343fecfde3b1d7803.jpg

1 hour ago, elkons said:

Πριν το parking στο The mall athens (στη κατηφόρα να καταλάβετε λες και είναι τούνελ κάτω)

https://www.speedtest.net/my-result/a/10553629768

IMG_20241206_180111_133.thumb.jpg.36d38f22dca2f5eb53b1351ee1d8b4b7.jpg

Κάτω στο parking

(Εκαιγε λίγο δε ξέρω εάν ήταν από αυτό το Disconnected)

Δεν έβγαλε result σας δίνω screenshot

IMG_20241206_180437_380.thumb.jpg.e03d88ecdc0c7c47b2bb2469ad42c90d.jpg

IMG_20241206_180432_689.thumb.jpg.860764c14fb515b343fecfde3b1d7803.jpg

Απέναντι από το mall, στην άλλη πλευρά της Αττικής Οδού ουσιαστικά, είναι το θηρίο της Cosmote. Αναμενόμενο αποτέλεσμα. Μέσα έχει επίσης N78 κανονικά στα καταστήματα. Χαμός φαντάζομαι θα γίνεται τέτοια ώρα.. 

Ναι έχει πολύ κόσμο

Το θηρίο είναι το Μέγαρο του ΟΤΕ; δε το δα καν 😂

Τρομερή κάλυψη και τρομερές ταχύτητες, έξω τόσο δυνατό σήμα όμως από απέναντι;

Μακάρι να έπιανε έτσι και στο One Salonica αλλά βλέπω έχει για αυτούς προταιρεότητα η Αθήνα 

3 minutes ago, elkons said:

Ναι έχει πολύ κόσμο

Το θηρίο είναι το Μέγαρο του ΟΤΕ; δε το δα καν 😂

Τρομερή κάλυψη και τρομερές ταχύτητες, έξω τόσο δυνατό σήμα όμως από απέναντι;

Μακάρι να έπιανε έτσι και στο One Salonica αλλά βλέπω έχει για αυτούς προταιρεότητα η Αθήνα 

Μέσα έχει micro. Στο υπόγειο μάλλον πιάνεις από απέναντι. Είναι πολύ κοντά ο ιστός. Άμα πας στο ύψος του υπουργείου παιδείας, τον βλέπεις ακριβώς απέναντι σχεδόν. Δεν είναι από το Μέγαρο του ΟΤΕ το σήμα, είναι άλλος ιστός αυτός 😉

Νομίζω πως έξω πιάνει μόνο από το μέγαρο.

2894 είναι στα village @elkons αν πας στον 3ο όροφο πέρνα από τα village, πριν την είσοδο δίπλα είναι η κεραία. Για κάνε ένα speedtest μήπως και ξαναδούμε το θαύμα των 2 Gbps

Εντομεταξυ ήταν αυθαίρετο όλο αυτό μέχρι και πριν κάποια ελάχιστα χρόνια.

23 minutes ago, Arinos said:

2894 είναι στα village @elkons αν πας στον 3ο όροφο πέρνα από τα village, πριν την είσοδο δίπλα είναι η κεραία. Για κάνε ένα speedtest μήπως και ξαναδούμε το θαύμα των 2 Gbps

Νομιμοποιηθηκε τελικά;; 

Υποτίθεται πως προχωρά... δεν είδα κάπου για νομιμοποίηση.

Φαντάζομαι θα πλήρωσαν και τα πρόστιμα που βγήκανε για να είναι νομοταγείς.

1 ώρα πριν, Arinos said:

Έξω από τα village,μικρό θεωρώ νούμερο για να λες τόσο μεγάλες ταχύτητες έχω δει και 1.5Gbps μια φορά αλλά χώρος κόσμο 

https://www.speedtest.net/my-result/a/10553835874

IMG_20241206_205833_108.thumb.jpg.6954bc83702ee0c0663e956c05c37b85.jpg

Μεγάλο CA το Α34,δε το έχω ξανά δει στο A15 5G πάντως..δε το είχα πάρει και αυτό σήμερα όμως να τεστάρω..

Άδεια είναι μόνο-16db rsrq 😂

Όλοι για ψώνια πήγαν σήμερα;...χαμός γινόταν 

Πολύ καλό δίκτυο έχουν γενικά αντε και στη Θεσσαλονίκη όμως..

@Harry636 Γιατρέ, στο Galaxy A34 βλέπω εως και 5CA στο Α15 5G οχι ομως γιατί; αφου μου είχες πει πως είναι καλύτερο μόντεμ.

Στο LTE δε ξέρω τι διαφορά με cat δε ξέρω 

1 ώρα πριν, elkons said:

Άδεια είναι μόνο-16db rsrq 😂

Όλοι για ψώνια πήγαν σήμερα;...χαμός γινόταν 

Πολύ καλό δίκτυο έχουν γενικά αντε και στη Θεσσαλονίκη όμως..

@Harry636 Γιατρέ, στο Galaxy A34 βλέπω εως και 5CA στο Α15 5G οχι ομως γιατί; αφου μου είχες πει πως είναι καλύτερο μόντεμ.

Στο LTE δε ξέρω τι διαφορά με cat δε ξέρω 

Καλησπέρα 

μην μπερδεύεις το 4g με το 5g 

τελείως διαφορετική διαχείριση με mu Mimo και άλλα 

Πολλές 5g συσκευές έχουν ανεξαρτήτες συχνότητες ακόμα και να είναι η ίδιες 

άμα μπεις στα χαρακτηριστικά θα δεις θα λέει πόση συχνότητα αντέχει πχ 100mhz 120 300 και πάει λέγοντας 

και μετά θα δεις θα λέει carriers  αυτά είναι τα ποσά ανεξάρτητα σήματα δέχεται 

εμένα το κινητό έχει 300mhz  με 3 ή 5 carrier 

Να έχει 5ca στο 5g δεν παίζει μόνο 3 μόντεμ το έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά 

καλά Αγγλία χαμός σήμερα έπεσε το gsm r ( τα φανάρια δούλευαν ) και δεν είχε τρένα για πόσες ώρες 

7 ώρες πριν, elkons said:

Νοντακομ ονλυ 😂🤣😂🤣😂🤣

6 ώρες πριν, johnny_htc said:

Βοντανοντ ονλυ 🤣🤣😂🤣😂🤣

Edited by cmvr