cmvr Δημ. September 10, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2024 Θράκη είχαν διακοπές όλες σε ομιλία και δεδομένα για λίγο από την ενημέρωση που έχω 3 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2024 Το ίδιο γινόταν και στην Θήβα. Δεν έβρεχε και είχα αστραπές 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. September 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2024 39 minutes ago, aektzhs 1 said: Το ίδιο γινόταν και στην Θήβα. Δεν έβρεχε και είχα αστραπές Εκτός όλες; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2024 40 minutes ago, aektzhs 1 said: Το ίδιο γινόταν και στην Θήβα. Δεν έβρεχε και είχα αστραπές Και εδώ το ίδιο, και οι 3 πάροχοι απροβλαμάτιστοι! Ακόμα και το ίντερνετ μια χαρά δεν έχουμε τέτοια προβλήματα εδώ παρόλο που δεν έχουμε ίνες μόνο στη κεραία προς το Βασιλικό παίζει να χει επειδή δεν έχει μικροκυμματικά καθόλου. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. September 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2024 Cosmote, Vodafone 5G στην Λεωφόρο Λαυρίου επί της εισόδου Βγιέθι. 7 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. September 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2024 11 minutes ago, MIKU said: Cosmote, Vodafone 5G στην Λεωφόρο Λαυρίου επί της εισόδου Βγιέθι. Λαύριο στο μεταξύ αν έχεις περάσει, πώς τα πάνε; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. September 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2024 22 minutes ago, johnny_htc said: Λαύριο στο μεταξύ αν έχεις περάσει, πώς τα πάνε; Έχω ανεβάσει μέτρηση από το κέντρο του Λαυρίου. Διψήφια και οι δύο στη συγκεκριμένη μέρα. Θα πάω ξανά, λογικά αύριο, και θα ανεβάσω τεστ, τώρα που έχει και λιγότερο κόσμο η περιοχή. 4 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2024 1 hour ago, MIKU said: Cosmote, Vodafone 5G στην Λεωφόρο Λαυρίου επί της εισόδου Βγιέθι. Καμία σχέση η νύχτα με τη μέρα..φαίνεται ποιος όντως έχει επενδύσει σωστά στη περιοχή. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. September 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2024 26 minutes ago, elkons said: Καμία σχέση η νύχτα με τη μέρα..φαίνεται ποιος όντως έχει επενδύσει σωστά στη περιοχή. Η Cosmote έβαλε πρόσφατα Ν78 στην κεντρική κεραία της περιοχής και έχει βάλει και έξτρα κεραίες μέσα στους τοπικούς οικισμούς. Οι άλλοι δύο μόνο τη μεγάλη κεραία... και χωρίς Ν78. 5 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2024 25 minutes ago, MIKU said: Η Cosmote έβαλε πρόσφατα Ν78 στην κεντρική κεραία της περιοχής και έχει βάλει και έξτρα κεραίες μέσα στους τοπικούς οικισμούς. Οι άλλοι δύο μόνο τη μεγάλη κεραία... και χωρίς Ν78. Με λίγα λόγια η COSMOTE έχει μια τούμπανη στο κεντρικό και στη γύρω περιοχή έχει βάλει έξτρα ίσως και micro ώστε να υπάρχει καλή κάλυψη και ταχύτητα ενώ οι άλλες 2 μια μεγάλη σε ύψωμα και ότι καλύψει. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. September 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2024 13 minutes ago, elkons said: Με λίγα λόγια η COSMOTE έχει μια τούμπανη στο κεντρικό και στη γύρω περιοχή έχει βάλει έξτρα ίσως και micro ώστε να υπάρχει καλή κάλυψη και ταχύτητα ενώ οι άλλες 2 μια μεγάλη σε ύψωμα και ότι καλύψει. Ακριβώς. Οι άλλες 2 ούτε καν Ν78 στη μεγάλη στο ύψωμα... 2 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2024 Just now, MIKU said: Ακριβώς. Οι άλλες 2 ούτε καν Ν78 στη μεγάλη στο ύψωμα... Κλασικά 😂 και εδώ το ίδιο κάνουν μια μεγάλη κ ότι καλύπτει, καλύπτει μεν ένα κομμάτι αλλά από ταχύτητες είναι άστα.. θα δείξει στο μέλλον, μέχρι στιγμής μόνο η πράσινη έχει Ν78 και 5G τρένο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. September 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2024 12 minutes ago, elkons said: Κλασικά 😂 και εδώ το ίδιο κάνουν μια μεγάλη κ ότι καλύπτει, καλύπτει μεν ένα κομμάτι αλλά από ταχύτητες είναι άστα.. θα δείξει στο μέλλον, μέχρι στιγμής μόνο η πράσινη έχει Ν78 και 5G τρένο. Επίσης να πω ότι το καλοκαίρι οι άλλες 2 απλά μπουκώνουν με μονοψήφιες (έχω ανεβάσει μετρήσεις) και αυτό γιατί η μεγάλη κεραία, καλύπτει όλη την παραλιακή ζώνη της περιοχής που γεμίζει παραθεριστές, ιδίως τα ΣΚ... 3 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2024 3 minutes ago, MIKU said: Επίσης να πω ότι το καλοκαίρι οι άλλες 2 απλά μπουκώνουν με μονοψήφιες (έχω ανεβάσει μετρήσεις) και αυτό γιατί η μεγάλη κεραία, καλύπτει όλη την παραλιακή ζώνη της περιοχής που γεμίζει παραθεριστές, ιδίως τα ΣΚ... Δε σα νετγουορκς 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. September 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2024 Πλατεία Κερατέας. Πολύ χάλια η Vodafone, για φουλ σήμα. 3 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2024 3 minutes ago, MIKU said: Πλατεία Κερατέας. Πολύ χάλια η Vodafone, για φουλ σήμα. Έσπασε το κοντέρ του Α15 έκαψε το μόντεμ από τις δυνατές ταχύτητες 😂 Λογικά η nova θα πάει καλύτερα; τα ίδια γίνονται στη περιοχή μου με ανώτερη τη Nova από τη Vodafone πάντως λόγω μικρότερης κίνησης 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. September 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2024 (edited) Πριν μιση ωρα περιπου στο λιμανι του Πειραια γυρνωντας απο μια επισκεψη δεν ειχα χρονο για περισσοτερα πραγματα απο tests και λιγο netmonster. Ουσιαστικα παιζουν απο την 130 οι συνεργατιδες με πιο προσφατη προσθηκη της Κοκκινης η N78. Η κινηση ηταν αρκετα υψηλη(-15 rsrq) αλλα και παλι απεδωσαν εξαιρετικα. Nova 5G(Μου τελειωσαν τα δεδομενα του F2G αλλιως θα ειχα σπασει ρεκορ του up με το κινητο μου 😅) Vodafone 5G Edited September 11, 2024 by CamuCamu 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2024 1 minute ago, CamuCamu said: Πριν μιση ωρα περιπου στο λιμανι του Πειραια γυρνωντας απο μια επισκεψη δεν ειχα χρονο για περισσοτερα πραγματα απο tests και λιγο netmonster. Ουσιαστικα παιζουν απο την 130 οι συνεργατιδες με πιο προσφατη προσθηκη της Κοκκινης η N78. Η κινηση ηταν αρκετα υψηλη(-15 rsrq) αλλα και παλι απεδωσαν εξαιρετικα. Nova 5G(Μου τελειωσαν τα δεδομενα του F2G αλλιως θα ειχα σπασει ρεκορ του up με το κινητο μου 😅) Vodafone 5G Μια χαρά πάνε και οι δύο τους, η nova έχει σταθερό upload φαίνεται στο γράφημα ενώ η Vodafone ξεκίνησε πιο χαμηλά. Δεν νομίζω να σου έκοψε το up επειδή έληξαν αφού ολοκληρώθηκε το speedtest 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. September 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2024 Just now, elkons said: Μια χαρά πάνε και οι δύο τους, η nova έχει σταθερό upload φαίνεται στο γράφημα ενώ η Vodafone ξεκίνησε πιο χαμηλά. Δεν νομίζω να σου έκοψε το up επειδή έληξαν αφού ολοκληρώθηκε το speedtest Ηταν στην στιγμη που τελειωναν διοτι ξεκινησε οπως ειπες σταθερα αλλα μεχρι το τελος εμεινε κοκκαλο η γραμμη αν ειχα αρκετα γκιγκα σιγουρα πηγαινε πιο πανω. Γενικα η αποδοση καρμπον. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2024 22 minutes ago, CamuCamu said: Ηταν στην στιγμη που τελειωναν διοτι ξεκινησε οπως ειπες σταθερα αλλα μεχρι το τελος εμεινε κοκκαλο η γραμμη αν ειχα αρκετα γκιγκα σιγουρα πηγαινε πιο πανω Ίσως και ναι ίσως και όχι, έχω δει ακριβώς το ίδιο πράγμα στο upload σταθερα χωρίς να έχουν τελειώσει τα δεδ [απεριόριστα] απλά σε άλλο δίκτυο [πράσινο] 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2024 (edited) 7 ώρες πριν, johnny_htc said: Λαύριο στο μεταξύ αν έχεις περάσει, πώς τα πάνε; Λαύριο η cosmote είναι απαράδεκτη σε εσωτερικούς χώρους στο δυτικό κομμάτι και προς την olympic marine. Ήμουν αρκετές μέρες εκεί για δουλεία. Η Vodafone δεν έβαζε φωτιές παντού από θέμα ταχύτητας αλλά μέσα έπαιζε σχεδόν παντού με έστω διψήφιες. H Cosmote γάζωνε στο λιμάνι άλλα σε εξωτερικούς χώρους. Και στο Σούνιο κοντά στον ναό παίζει καλά στα άλλα σημεία έχει θέματα κλασικά σε εσωτερικούς χώρους. Πρέπει η cosmote να το φτιάξει αυτό με τους εσωτερικούς γιατί το παραχ@σανε και μέσα στην Αθήνα. 3 ώρες πριν, MIKU said: Πλατεία Κερατέας. Πολύ χάλια η Vodafone, για φουλ σήμα. Γιατί δε συμπεφτουν οι ταχύτητες που μετράμε στα δίκτυα σε αρκετά σημεία τι γίνεται. Φταίει το κινητό σου ; Άλλαξες και τις δυο sim και στους δυο παροχους ; Είναι καινούργιες ; Edited September 11, 2024 by cmvr 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. September 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2024 59 minutes ago, cmvr said: Γιατί δε συμπεφτουν οι ταχύτητες που μετράμε στα δίκτυα σε αρκετά σημεία τι γίνεται. Φταίει το κινητό σου ; Άλλαξες και τις δυο sim και στους δυο παροχους ; Είναι καινούργιες ; 2 μηνών είναι της VF. Μια χαρά μετρήσεις δίνει το κινητό, όπως βλέπεις τουλάχιστον στο 1 δίκτυο. 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2024 (edited) 6 ώρες πριν, cmvr said: Γιατί δε συμπεφτουν οι ταχύτητες που μετράμε στα δίκτυα σε αρκετά σημεία τι γίνεται. Φταίει το κινητό σου ; Άλλαξες και τις δυο sim και στους δυο παροχους ; Είναι καινούργιες ; Δεν είναι αναγκαίο πάντα να είναι παρόμοιες ταχύτητες είναι δυο διαφορετικά δίκτυα πάνω σε διαφορετική κεραία, και στη περιοχή μου έχω δει το Α15 5g να δίνει 5G 500+mbps και Vodafone 5G να δω και 10mbps σε S23 FE ,οπότε δεν νομίζω να φταίει η συσκευή του. Edited September 12, 2024 by elkons 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2024 (edited) 9 ώρες πριν, MIKU said: 2 μηνών είναι της VF. Μια χαρά μετρήσεις δίνει το κινητό, όπως βλέπεις τουλάχιστον στο 1 δίκτυο. Για τη Cosmote έλεγα άλλα όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται 😂😂😂 4 ώρες πριν, elkons said: Δεν είναι αναγκαίο πάντα να είναι παρόμοιες ταχύτητες είναι δυο διαφορετικά δίκτυα πάνω σε διαφορετική κεραία, και στη περιοχή μου έχω δει το Α15 5g να δίνει 5G 500+mbps και Vodafone 5G να δω και 10mbps σε S23 FE ,οπότε δεν νομίζω να φταίει η συσκευή του. Βλέπω άλλες μετρήσεις στη cosmote για αυτό το ανάφερα. Πχ δίπλα δίπλα με iphone και εγώ με exynos 1380 είχα καλύτερη ταχύτητα 😂 Μην κοροϊδεύουμε μόνο τους νοντακιδες και οι cosmotακιδες πάνε να τους φτάσουν εδώ μέσα 😂😂😂😂😂 και η κοσμοτε μαύρα χάλια είχε σε πάρα πολλά σημεία στην επαρχία. Όσο για την Vodafone σε πολλά σημεία που δεν έχουν αγγίξει κεραίες είναι για κάδο για να μην την αφήσουμε και αυτή παραπονεμένη και τους οπαδούς της Η Vodafone αν δεν είχε απεριόριστα στην Ευρώπη που μου χρειάζεται περιστασιακά και αρκετά από τα σημεία ενδιαφέροντος μου και μέσα στην Αθήνα που έχει σταθμούς κοντά και έχει καλύτερες επιδόσεις από τη cosmote σε εσωτερικό χώρο στα σημεία μου θα είχε πάει κάδο. Απλά είναι η μέση λύση σε κάποιους τομείς. Γενικά τα περί καλύτερου δικτύου τα ακούω βερεσέ μετά από δυο δεκαετίες. Καλύτερο δίκτυο στα σημεία που εξυπηρετείσαι υπάρχει μόνο σε συνδυασμό με τιμή και παροχές στα χρήματα. Έτσι είναι η ζωή κάτι χάνεις και κάτι κερδίζεις. Ξέρω ότι έπεμπε να έχω τα δυο συμβόλαια μου Cosmote και Vodafone για να έχω δίκτυο παντού. Ιδιαίτερα Θάσο μου γύρισαν α μυαλά όλες και στα βουνά στην βόρεια Ελλάδα και στον νότο σε κάποια σημεία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουμε μια πολύ όμορφη χώρα, που συνδυάζει πολλά πράγματα το καλοκαίρι. Είναι σαν ένα μαγαζί γωνία, και είναι το μόνο που σε αποζημιώνει όταν μένεις συνεχώς στις τσιμεντουπόλεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η νοβαρα και αναβαθμίσεις που κάνει με μισό σεκτορ 😂είναι σε πολλά σημεία στην επαρχία και θέλει δουλειά πολύ για να φύγουν οι σκέτες β20 που είναι πάρα πολλές ακόμα. Ότι και να λέτε όλοι ΝΟΒΑ ονλυ 😂😂😂😂😂 Edited September 12, 2024 by cmvr 3 1 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2024 1 hour ago, cmvr said: Μην κοροϊδεύουμε μόνο τους νοντακιδες και οι cosmotακιδες πάνε να τους φτάσουν εδώ μέσα 😂😂😂😂😂 και η κοσμοτε μαύρα χάλια είχε σε πάρα πολλά σημεία στην επαρχία. Όσο για την Vodafone σε πολλά σημεία που δεν έχουν αγγίξει κεραίες είναι για κάδο για να μην την αφήσουμε και αυτή παραπονεμένη και τους οπαδούς της Η Vodafone αν δεν είχε απεριόριστα στην Ευρώπη που μου χρειάζεται περιστασιακά και αρκετά από τα σημεία ενδιαφέροντος μου και μέσα στην Αθήνα που έχει σταθμούς κοντά και έχει καλύτερες επιδόσεις από τη cosmote σε εσωτερικό χώρο στα σημεία μου θα είχε πάει κάδο. Απλά είναι η μέση λύση σε κάποιους τομείς. Γενικά τα περί καλύτερου δικτύου τα ακούω βερεσέ μετά από δυο δεκαετίες. Καλύτερο δίκτυο στα σημεία που εξυπηρετείσαι υπάρχει μόνο σε συνδυασμό με τιμή και παροχές στα χρήματα. Έτσι είναι η ζωή κάτι χάνεις και κάτι κερδίζεις. Ξέρω ότι έπεμπε να έχω τα δυο συμβόλαια μου Cosmote και Vodafone για να έχω δίκτυο παντού. Ιδιαίτερα Θάσο μου γύρισαν α μυαλά όλες και στα βουνά στην βόρεια Ελλάδα και στον νότο σε κάποια σημεία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουμε μια πολύ όμορφη χώρα, που συνδυάζει πολλά πράγματα το καλοκαίρι. Είναι σαν ένα μαγαζί γωνία, και είναι το μόνο που σε αποζημιώνει όταν μένεις συνεχώς στις τσιμεντουπόλεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η νοβαρα και αναβαθμίσεις που κάνει με μισό σεκτορ 😂είναι σε πολλά σημεία στην επαρχία και θέλει δουλειά πολύ για να φύγουν οι σκέτες β20 που είναι πάρα πολλές ακόμα. Ότι και να λέτε όλοι ΝΟΒΑ ονλυ 😂😂😂😂😂 Δε γκρικ σα νετγουορκς 😋 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts