MIKU Δημ. March 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2024 17 minutes ago, Chrischal1908 said: Κάνε και ένα στο Δήμο Μελισσίων! Είναι μέσα και τα Μελίσσια. Εχουν συγχωνευθεί με την Πεντέλη εδώ και χρόνια. 4 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. March 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2024 2 minutes ago, MIKU said: Είναι μέσα και τα Μελίσσια. Εχουν συγχωνευθεί με την Πεντέλη εδώ και χρόνια. Αν μπορείς τότε Μαρούσι από την πλευρά της Αγίου Κωνσταντίνου εμπορικό Αίθριο με κατεύθυνση προς Mall! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2024 (edited) Ορεινή Ναυπακτία... Edited March 23, 2024 by katsiletra 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. March 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2024 20 ώρες πριν, zerokill said: Είναι στα καμπαναριά οι κεραίες. στα δυτικά vf & nova και στο ανατολικό της Cosmote. Στρατηγικό σημείο ο Ναός ειναι σε ύψωμα της πόλης και ορατός απο κάθε σημείο με θέα ακόμα και απο την Εθνική. καλυπτει μεγάλη περιοχή ( δικαστήρια αμπάρια κουμπε Άγιο Λουκά δεξαμενή) τσιμπαει και η ενορία ένα ταληράκι τον μήνα everybody happy Δεν το γνώριζα καθόλου! καταλάθος βρέθηκα στην περιοχή και το τεστ έγινε εν κίνηση με το αμάξι ! Γενικά έχω μεγάλη μανία με τα speedtests χρόνια τωρα , κάνω σε πολλά σημεία και προς το παρόν το καλύτερο μου τεστ είναι αυτο στη Τζανακακη που ανεφερα παραπάνω. ΥΓ - Πάει καιρός που βγήκα από την Κρήτη οπότε δεν έχω δεδομένα εκτός Κρήτης 😛 8 Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. March 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2024 11 ώρες πριν, katsiletra said: Ορεινή Ναυπακτία... Οι συνεργάτιδες είναι άριστες στην ορεινή Ναυπακτία 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. March 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2024 https://www.protothema.gr/economy/article/1479954/papastergiou-anamenoume-meioseis-timon-stis-tilepikoinonies/ 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. March 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2024 18 ώρες πριν, katsiletra said: Ορεινή Ναυπακτία... Σε ποιο σημείο περίπου είναι αυτό το τεστ; Κάτι μου λέει ότι το ΤΑ της vodafone είναι τελείως λάθος... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. March 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2024 18 minutes ago, johnny_htc said: Σε ποιο σημείο περίπου είναι αυτό το τεστ; Κάτι μου λέει ότι το ΤΑ της vodafone είναι τελείως λάθος... Πρωτη φορα βλεπω τοσο μεγαλη αποκλιση στις δυο πρωτες σταθμες δεν ξερω αν παιζει ρολο το σημειο η το κινητο του χρηστη. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. March 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2024 3 minutes ago, CamuCamu said: Πρωτη φορα βλεπω τοσο μεγαλη αποκλιση στις δυο πρωτες σταθμες δεν ξερω αν παιζει ρολο το σημειο η το κινητο του χρηστη. Πρέπει να είναι πολύ μακριά ο σταθμός. Απίστευτα τσίτα. Της Cosmote σχεδόν τον βλέπει. Άμα δεις το SNR τέρμα καθαρό σήμα, οπτική επαφή λογικά. Αλλά δεν έχει κόσμο και έχει κλειστές τις υπόλοιπες μπάντες. Το χω δει και σε άλλον σταθμό της Cosmote σε ορεινό χωριό με λίγους κατοίκους, ίσως και μετρημένοι στα δάχτυλα πολλές φορές... 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. March 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2024 41 minutes ago, johnny_htc said: Πρέπει να είναι πολύ μακριά ο σταθμός. Απίστευτα τσίτα Και η Vodafone πειράζει το EIRP θες να πεις; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. March 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2024 50 minutes ago, johnny_htc said: Πρέπει να είναι πολύ μακριά ο σταθμός. Απίστευτα τσίτα. Της Cosmote σχεδόν τον βλέπει. Άμα δεις το SNR τέρμα καθαρό σήμα, οπτική επαφή λογικά. Αλλά δεν έχει κόσμο και έχει κλειστές τις υπόλοιπες μπάντες. Το χω δει και σε άλλον σταθμό της Cosmote σε ορεινό χωριό με λίγους κατοίκους, ίσως και μετρημένοι στα δάχτυλα πολλές φορές... Τώρα που το βλέπω και εγώ,όντως φαίνεται τσίτα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. March 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2024 7 minutes ago, aektzhs 1 said: Τώρα που το βλέπω και εγώ,όντως φαίνεται τσίτα Μπορείς να μου εξηγήσεις πως φαινεται; Στη μεγάλη διαφορά RSSI και RSRP; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. March 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2024 11 minutes ago, panos.k2 said: Και η Vodafone πειράζει το EIRP θες να πεις; Πιθανότατα σε συγκεκριμένους επειδή θέλει να καλύψει σημεία που δεν έχει σταθμούς σε τέτοια μέρη πάντα. Στάνταρ και η wind εκεί θα παίζει έτσι. Αλλά ο @Gv2008@Gv2008 λέει Ορεινή Ναυπακτία είναι καλές οι συναργατιδες και απορώ πώς γιατί γύρω από το χωριό μόνο άδειες Cosmote βρίσκω... 😏 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. March 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2024 6 minutes ago, johnny_htc said: Πιθανότατα σε συγκεκριμένους επειδή θέλει να καλύψει σημεία που δεν έχει σταθμούς σε τέτοια μέρη πάντα. Στάνταρ και η wind εκεί θα παίζει έτσι. Αλλά ο @Gv2008@Gv2008 λέει Ορεινή Ναυπακτία είναι καλές οι συναργατιδες και απορώ πώς γιατί γύρω από το χωριό μόνο άδειες Cosmote βρίσκω... 😏 Όπου πήγα δεν με απογοήτευσαν. Κάπου μόνο είχα δει EDGE από nova. Πράσινη δεν είχα μαζί μου δυστυχώς 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. March 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2024 Άνω Δασκαλειό. Cosmote, Nova, Vodafone. Πολύ πεσμένη η Cosmote, ίσως λόγω τριημέρου; 6 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. March 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2024 6 minutes ago, MIKU said: Άνω Δασκαλειό. Cosmote, Nova, Vodafone. Πολύ πεσμένη η Cosmote, ίσως λόγω τριημέρου; Πρώτη η nova, μπράβο 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. March 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2024 15 minutes ago, MIKU said: Άνω Δασκαλειό. Cosmote, Nova, Vodafone. Πολύ πεσμένη η Cosmote, ίσως λόγω τριημέρου; Ναι, παίζει πολύ απεριόριστο αυτές τις μέρες 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. March 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2024 3 minutes ago, johnny_htc said: Ναι, παίζει πολύ απεριόριστο αυτές τις μέρες Η Cosmote στο σημείο αυτό πιάνει περίπου 150 συνήθως. Απλά, όπως έχω γράψει και άλλες φορές, επειδή είναι 1 κεραία για τεράστια έκταση, πολλές φορές γίνεται αυτό, ειδικά όταν έχει κόσμο (καλοκαίρι, τριήμερα κλπ). 6 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. March 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2024 4 minutes ago, MIKU said: Η Cosmote στο σημείο αυτό πιάνει περίπου 150 συνήθως. Απλά, όπως έχω γράψει και άλλες φορές, επειδή είναι 1 κεραία για τεράστια έκταση, πολλές φορές γίνεται αυτό, ειδικά όταν έχει κόσμο (καλοκαίρι, τριήμερα κλπ). Θέλει N78 οπωσδήποτε 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. March 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2024 6 minutes ago, johnny_htc said: Θέλει N78 οπωσδήποτε Η άδεια της κεραίας έχει, δεν ξέρω αν λειτουργεί βέβαια. 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. March 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2024 14 minutes ago, MIKU said: Η άδεια της κεραίας έχει, δεν ξέρω αν λειτουργεί βέβαια. Ναι το χω δει. Η Cosmote έχει πάρα πολλές άδειες για N78, αλλά πολλές δεν τις έχει βάλει ακόμα. Σκέψου κοντά σε μένα εδώ στο Φάληρο, έχει άδεια για 6 κεραίες και μέχρι στιγμής έχει βάλει στη μία. Γενικά Αττική έχουν δουλίτσα θα έλεγα, μέχρι το καλοκαίρι μπορούν να το μαζέψουν 😏 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2024 3 ώρες πριν, johnny_htc said: Σε ποιο σημείο περίπου είναι αυτό το τεστ; Κάτι μου λέει ότι το ΤΑ της vodafone είναι τελείως λάθος... Αμπελακιώτισσα. Όντως πρέπει να είναι λάθος οι κεραίες. Το Cellmaper δεν τις έχει καθόλου. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. March 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2024 39 minutes ago, katsiletra said: Αμπελακιώτισσα. Όντως πρέπει να είναι λάθος οι κεραίες. Το Cellmaper δεν τις έχει καθόλου. Η αριστερή είναι Rural Connect και η δεξιά αναμεταδότες ράδιο - τηλεόραση. Αλλού εκπέμπει η vodafone και αλλού ή Cosmote, δεν έχουν σχέση με αυτό το πάρκο απ ο, τι φαίνεται. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. March 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2024 17 ώρες πριν, MIKU said: Η άδεια της κεραίας έχει, δεν ξέρω αν λειτουργεί βέβαια. Μέχρι το καλοκαίρι θα μπει , προς το παρρον κρίνουν ΠΤΙ δεν χρειαζεται 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. March 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2024 28 minutes ago, georgebad said: Μέχρι το καλοκαίρι θα μπει , προς το παρρον κρίνουν ΠΤΙ δεν χρειαζεται Και γω πιστεύω ότι είναι στη τελική ευθεία πλέον να φισκάρουν N78. Δλδ όποιες έχουν αδειοδοτήσει, τελειώνει η αναμονή τους 😏 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts