Jump to content

Sony PlayStation 3

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην Αμερική έριξαν την τιμή στα 500$, εδώ έκαναν αυτή την προσφορά με το χειριστήριο και τα δύο παιχνίδια.

Λογικά κάποια στιγμή θα πρέπει να τη σταματήσουν και να το πουλάνε φθηνότερα χωρίς τα έξτρα, αλλά δεν ξέρουμε πότε.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καπου ειδα ps3 χωρις τα δωρα(χειριστηριο και παιχνιδια)αλλα δεν θυμαμε ποσο!!!!το σιγουρο ειναι πως ηταν κατω απο 600.μπορει να ηταν και 599.ισως και πιο χαμηλα.παντως δεν αξιζει αν ειναι τοσο μικρη η διαφορα γιατι παιχνιδια και χειριστηριο κανουν περιπου 160-170 για να τα αγορασεις χωριστα.αντε να δουμε τι θα γινει.ΑΑΑΑΑ και κατι αλλο......τα απλα dvd εχουν οντως καλυτερη ποιοτητα οταν παιζουν απο καποιο blue-ray απ οτι σε ενα dvd μηχανημα????εχω full hd tv 42'' για αυτο ρωταω.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας στις ερωτησεις μου!!!!!!!!!!!:happy::happy::happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

καπου ειδα ps3 χωρις τα δωρα(χειριστηριο και παιχνιδια)αλλα δεν θυμαμε ποσο!!!!το σιγουρο ειναι πως ηταν κατω απο 600.μπορει να ηταν και 599.ισως και πιο χαμηλα.παντως δεν αξιζει αν ειναι τοσο μικρη η διαφορα γιατι παιχνιδια και χειριστηριο κανουν περιπου 160-170 για να τα αγορασεις χωριστα.αντε να δουμε τι θα γινει.ΑΑΑΑΑ και κατι αλλο......τα απλα dvd εχουν οντως καλυτερη ποιοτητα οταν παιζουν απο καποιο blue-ray απ οτι σε ενα dvd μηχανημα????εχω full hd tv 42'' για αυτο ρωταω.

Αν είχε 599€ σίγουρα δεν αξίζει σε σχέση με την προσφορά. Από 550€ και κάτω θα έχει νόημα κατά τη γνώμη μου, γιατί δεύτερο χειριστήριο σχεδόν όλοι παίρνουμε ενώ τα δύο παιχνίδια που δίνουν είναι πολύ καλά, από τα κορυφαία που υπάρχουν αυτή τη στιγμή για PS3.

Αλλά από τον Οκτώβρη που η ποικιλία καλών παιχνιδιών θα αυξηθεί αυτή η προσφορά θα πάψει να έχει νόημα: αυτοί που θα θέλουν να πάρουν το PS3 για το PES 2008 ή το Heavenly Sword κλπ. γιατί να πληρώσουν έξτρα για το Motorstorm? Κάπου εκεί βλέπω να σταματάει αυτό το Starter pack ή να αντικαθίσταται.

Ως προς τα DVD: για να δείξουν καλά σε μια Full HD TV πρέπει να γίνει καλό upscaling από το player, να προσαρμοσθεί δηλαδή η χαμηλή ανάλυσή τους στα 2.000.000 pixels του πάνελ. Τη δουλειά αυτή την κάνουν με τον ίδιο τρόπο τόσο τα DVD players (με θύρα HDMI υποχρεωτικά), όσο και τα Blu-ray players. Οπότε δεν ισχύει ότι το κάνουν καλύτερα τα τελευταία απαραιτήτως. Είναι προφανές βέβαια ότι το κάνουν καλύτερα από ένα upscaling DVD player των 100€...

Το PS3 μια και είμαστε στο τόπικ του κάνει πολύ καλή δουλειά πλέον σε αυτόν τον τομέα.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

Αν είχε 599€ σίγουρα δεν αξίζει σε σχέση με την προσφορά. Από 550€ και κάτω θα έχει νόημα κατά τη γνώμη μου, γιατί δεύτερο χειριστήριο σχεδόν όλοι παίρνουμε ενώ τα δύο παιχνίδια που δίνουν είναι πολύ καλά, από τα κορυφαία που υπάρχουν αυτή τη στιγμή για PS3.

Αλλά από τον Οκτώβρη που η ποικιλία καλών παιχνιδιών θα αυξηθεί αυτή η προσφορά θα πάψει να έχει νόημα: αυτοί που θα θέλουν να πάρουν το PS3 για το PES 2008 ή το Heavenly Sword κλπ. γιατί να πληρώσουν έξτρα για το Motorstorm? Κάπου εκεί βλέπω να σταματάει αυτό το Starter pack ή να αντικαθίσταται.

Ως προς τα DVD: για να δείξουν καλά σε μια Full HD TV πρέπει να γίνει καλό upscaling από το player, να προσαρμοσθεί δηλαδή η χαμηλή ανάλυσή τους στα 2.000.000 pixels του πάνελ. Τη δουλειά αυτή την κάνουν με τον ίδιο τρόπο τόσο τα DVD players (με θύρα HDMI υποχρεωτικά), όσο και τα Blu-ray players. Οπότε δεν ισχύει ότι το κάνουν καλύτερα τα τελευταία απαραιτήτως. Είναι προφανές βέβαια ότι το κάνουν καλύτερα από ένα upscaling DVD player των 100€...

Το PS3 μια και είμαστε στο τόπικ του κάνει πολύ καλή δουλειά πλέον σε αυτόν τον τομέα.

ευχαριστω πολυ για τη διαφωτιση

δηλαδη στο θεμα προσφορα η θα μειωθει η τιμη η θα αντικατασταθει απο καποια αλλη.οποτε η το αγοραζω τωρα η περιμενω 2 μηνες να δω τι θα γινει.

Ευχαριστω παρα πολυ και θα ηθελα αν καποιος το εχει δικιμασει σε hd tv να μου πει αν η διαφορα ηταν αξιολογη σε σχεση με το απλο dvd.

η tv μου γραφει 1080p with 6 million RGB pixels.τι παιζει εδω????το λεω γιατι μου ειπες 2 000 000

[sIGPIC][/sIGPIC]

ευχαριστω πολυ για τη διαφωτιση

δηλαδη στο θεμα προσφορα η θα μειωθει η τιμη η θα αντικατασταθει απο καποια αλλη.οποτε η το αγοραζω τωρα η περιμενω 2 μηνες να δω τι θα γινει.

Ευχαριστω παρα πολυ και θα ηθελα αν καποιος το εχει δικιμασει σε hd tv να μου πει αν η διαφορα ηταν αξιολογη σε σχεση με το απλο dvd.

η tv μου γραφει 1080p with 6 million RGB pixels.τι παιζει εδω????το λεω γιατι μου ειπες 2 000 000

Tα pixels είναι 1920x1080 = 2.073.600.

Κάθε pixel αποτελείται από 3 subpixels, ένα για κάθε βασικό χρώμα (κοκκινο, πράσινο και μπλε = Red, Green & Blue δηλ. RGB). Όταν λένε 6 million RGB pixels προφανώς υπολογίζουν το σύνολο των subpixels.

Μαρκετίστικα κολπα.

-Candygram.

Tα pixels είναι 1920x1080 = 2.073.600.

Κάθε pixel αποτελείται από 3 subpixels, ένα για κάθε βασικό χρώμα (κοκκινο, πράσινο και μπλε = Red, Green & Blue δηλ. RGB). Όταν λένε 6 million RGB pixels προφανώς υπολογίζουν το σύνολο των subpixels.

Μαρκετίστικα κολπα.

ωραιος δεν το ειχα σκεφτει ετσι.ωραια.παω να κανω ερευνα αγορας τωρα και βλεπουμε.και παλι ευχαριστω;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το ps3 το ειδα εγω χωρις τα εξτρα 580 ευρω. Ετσι κι ετσι μου φαινεται εκτος κι αν εχει σκοπο να παρεις το motorstorm.

Εχω δει dvd να παιζει στο ps3 σε 1080ρ τηλεοραση. Ηταν ολα τα λεφτα! Σχεδον σαν να εβλεπες blu-ray. Καμια σχεση με dvd σε standard definition.

Edit: Περασα απο το ιδιο καταστημα σημερα και ηταν 589. 70 ευρω δηλαδη το εριξαν.

Το ps3 το ειδα εγω χωρις τα εξτρα 580 ευρω. Ετσι κι ετσι μου φαινεται εκτος κι αν εχει σκοπο να παρεις το motorstorm.

Εχω δει dvd να παιζει στο ps3 σε 1080ρ τηλεοραση. Ηταν ολα τα λεφτα! Σχεδον σαν να εβλεπες blu-ray. Καμια σχεση με dvd σε standard definition.

Edit: Περασα απο το ιδιο καταστημα σημερα και ηταν 589. 70 ευρω δηλαδη το εριξαν.

σε πιο καταστημα????γιατι και εγω που ρωτησα χθες σε καποια καταστηματα μου ειπαν οτι περιμενουν απαντηση απο sony hellas για την τιμη.αν παει κοντα στα 500 κατι γινεται αλλα βλεπουμε και κανουμε.οσο αντεχει η τσεπη του καθενος γιατι ειναι λιγο ρισκο να σκασω τοσα λεφτα απο τη στιγμη που το θελω για ταινιες κυριως και λιγοτερο για παιχνιδια ,:worry: να επικρατησει το hd-dvd και να μου μεινει στο χερι μονο για παιχνιδια και αντε να τα κσανασκασω για αλλο μηχανακι.ελπιζω σε συντομο χρονικο διαστημα να γινει κατι σε θεμα τιμης:worry::worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

deite ena video gia to neo exartima tou ps3 pou epitrepei live tv..kati akougete oti tha mporeis na kaneis kai eggrafei ton kanaliwn autwn kai episeis kapoia tha exoun shma 1080..apla FOVERO!!! http://www.n4g.com/ps3/News-63426.aspx

re cs eixa ena 8ema kai moy to svisane :( rotoysa esena elektro an 3es pote 8a vgei to kainoyrio WRC se ps3 h xb0x an exeis akousei tpt eyxaristw!

http://spong.com/article/7456?cb=481

IGN Reviews

Lair: 4.9/10

Heavenly Sword: 7/10

Warhawk: 8.8/10

Gamespot

Lair: 4.5/10

Heavenly Sword: ---/10

Warhawk: 8.5/10

Gamespy

Lair: ---/10

Heavenly Sword: ---/10

Warhawk: 9/10

GamePro

Lair: 7.6/10

Heavenly Sword: 8/10

Warhawk: 8/10

1UP

Lair: 6/10

Heavenly Sword: 8/10

Warhawk: 8.5/10

EuroGamer

Lair: ---/10

Heavenly Sword: 7/10

Warhawk: 8/10

Οπου "---" δεν εχουν κανει ακομα review, μολις βγει θα κανω edit!!;)

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

thanx elektro gia to site!! na se rwtiso sto psstore to agliko to dirt demo yparxei na to katebaseis h de to balane akoma ekei?

apo shmera kai sto europaiko.....episis sto us tha vreite kai alla logo tou shmerinou update..http://www.n4g.com/ps3/News-64083.aspx thank you moderator gia tis diorthwseis.......to 2008 einai i xronia tou ps3.deite ta akoloutha link...http://uk.gamespot.com/news/6177964.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;1 http://techdigest.tv/2007/08/ifa_2007_livebl.html to teleutaio ling einai para polu shmantiko gia to ps3...ta kalutera erxontai...

Το warhawk λενε οτι ειναι πολυ ωραιο στο online mode.

pistepseme einai teleio...http://www.psu.com/Warhawk-Review-Review--a0001148-p0.php#

re paidia na kano 1erotisi..exo fago8ei na paro to ps3 alla pisteuo oti den eksizei na to paro apo do giati se alles xores boreis na to breis polu f8inotera..!to 8ema einai 1..emas edo ellada mono i pal ekdosi de 8a paizei k oxi i ntsc an to paro apo america px etsi??opos to idio 8a sumbainei k me ta games sosta???opoios kserei plz as apadisei

re paidia na kano 1erotisi..exo fago8ei na paro to ps3 alla pisteuo oti den eksizei na to paro apo do giati se alles xores boreis na to breis polu f8inotera..!to 8ema einai 1..emas edo ellada mono i pal ekdosi de 8a paizei k oxi i ntsc an to paro apo america px etsi??opos to idio 8a sumbainei k me ta games sosta???opoios kserei plz as apadisei

ta games tha paizoun kanonika...stis tainies tha exeis provlhma...

τι θα γινει τελικα με το καινουριο ps3 που θα κυκλοφορησει καποια στιγμη.θα εχει καμια διαφορα περα απο το σκληρο των 80giga με το τωρινο ps3 γνωριζει κανεις κατι αλλο???η sony εχει σταματησει την παραγωγη του ps3 60giga....τελικα τι αξιζει ρε παιδια πιο πολυ να παρω????xbox 360 ή ps3?????:worry::worry::worry:
[sIGPIC][/sIGPIC]

τι θα γινει τελικα με το καινουριο ps3 που θα κυκλοφορησει καποια στιγμη.θα εχει καμια διαφορα περα απο το σκληρο των 80giga με το τωρινο ps3 γνωριζει κανεις κατι αλλο???η sony εχει σταματησει την παραγωγη του ps3 60giga....

Αυτά ισχύουν στην Αμερική και όχι εδώ. Δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα περί αλλαγής του μοντέλου που κυκλοφορεί στην Ευρώπη, ούτε έχει σταματήσει βέβαια η παραγωγή του.

Αυτό που σταμάτησε ήταν το αμερικάνικο που περιελάμβανε και το chip του PS2.

-Candygram.

Αυτά ισχύουν στην Αμερική και όχι εδώ. Δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα περί αλλαγής του μοντέλου που κυκλοφορεί στην Ευρώπη, ούτε έχει σταματήσει βέβαια η παραγωγή του.

Αυτό που σταμάτησε ήταν το αμερικάνικο που περιελάμβανε και το chip του PS2.

Ούτε περί αλλαγής, ούτε περί ταυτόχρονης κυκλοφορίας.

Κατά πάσα πιθανότητα όμως, κααααποια στιγμή θα γίνει.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

euxarista nea gia to motorstorm!! http://www.n4g.com/ps3/News-65538.aspx kai liga logia gia na xerei kaneis ti agorazei otan skaei ta 580!! http://gamers-creed.com/?p=502#more-502