DeJaVu Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Μεσω ethernet; Πως; Μαθετε κολπα στον νεοπα!! :D Παντως μεχρι και το pro 12 κανονικα το παιζω (αλλα το περασα απο δισκακι, νοικιασμενο απο video club). Παίζεις το PRO 12; Χωρίς να κάνεις update; Χμ... μήπως έχεις περάσει κάποιο spoofer; Γιατί αλλιώς δεν μπορείς να το παίξεις! Ούτε καν κυκλοφορεί κάποιο fix! Όσο για το πως θα το περάσεις μέσω ethernet, αρκεί ένας ftp server (σε PS3 και PC) Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewgarb Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 (edited) Ναι κανονικοτατα παιζει το Pro το 2012. Τα παιχνιδια ο αδερφος μου τα εγκαθιστα στο ps3 (ουτε που ξερω το πως, εγω απλα παιζω :p ). Θα τον ρωτησω και (αν καταλαβω) θα ενημερωσω! edit: Π@π@ριες λεω. Το 2011 επαιζα. Παω να ανοιξω το 2012 και μου λεει πως χρειαζεται update στην 3.66. Στην 3.55 που ειμαι τωρα, το crysis 2 θα μπορω να το παιζω; Edited October 9, 2011 by andrewgarb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Ναι κανονικοτατα παιζει το Pro το 2012. Τα παιχνιδια ο αδερφος μου τα εγκαθιστα στο ps3 (ουτε που ξερω το πως, εγω απλα παιζω :p ). Θα τον ρωτησω και (αν καταλαβω) θα ενημερωσω! edit: Π@π@ριες λεω. Το 2011 επαιζα. Παω να ανοιξω το 2012 και μου λεει πως χρειαζεται update στην 3.66. Στην 3.55 που ειμαι τωρα, το crysis 2 θα μπορω να το παιζω; Εμ, καλά το φαντάστηκα ;) Anyway, το crysis 2 νομίζω πως παίζει αλλά μάλλον χρειάζεται να περαστούν και κάποια αρχεία (eboot κλπ - google) Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos44 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 καλησπέρα..πήγα να ανοίξω σήμερα το ps3 και δεν ανοίγει,αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπάκι..ξέρει κανεις τίποτα να μου pi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 καλησπέρα..πήγα να ανοίξω σήμερα το ps3 και δεν ανοίγει,αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπάκι..ξέρει κανεις τίποτα να μου pi? Yellow Light Of Death (YLOD - ή RLOD όπως θες πες το) Με λίγα λόγια το PS3 σου μας έχει αφήσει χρόνους. Αν πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να δοκιμάσεις να το φτιάξεις (κυρίως για να πάρεις backup κλπ μιας και σίγουρα θα ξαναχαλάσει). Αν έχεις ακόμη εγγύηση επικοινώνησε με την Cometron. Αν είσαι εκτός εγγύησης στο αλλάζουν στην Cometron με ανακατασκευασμένο (~150€) ή στο ebw.gr. Όπως και να 'χει, επικοινώνησε με τα δυο καταστήματα για να μάθεις ακριβώς τιμές. Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Δυο φορές έχω πάθει ylod και τις δυο το έφτιαξα απο ενα βιντεακι στο youtube. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Δυο φορές έχω πάθει ylod και τις δυο το έφτιαξα απο ενα βιντεακι στο youtube. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Το 60άρι μου έπαθε 4-5 φορές. Το έφτιαχνα συνέχεια μέχρι που η κατάσταση έγινε μη αναστρέψιμη :/ Δυστυχώς άμα το πάθεις μια σίγουρα θα το ξαναπάθεις και κάθε φορά που το επισκευάζεις τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να το ξαναπάθεις. Αν αντέξει περισσότερο από 6 μήνες θα είναι θαύμα :p Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos44 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 σε εuχαριστω dejavu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 το ps3 ενός φίλου ανοίγει και κολλάςι αε μια οθόνη κίτρινη οθόνη με λευκά αιρούμενα αντικέιμενα και μια κορδέλα αιωρούμενη μουσταρδί. τι συμβαίνει? ποια είναι η λύση? Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Βγαλε μας μια φωτογραφια γιατι αυτο που λες απλα μου θυμιζει το μενου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 το ps3 ενός φίλου ανοίγει και κολλάςι αε μια οθόνη κίτρινη οθόνη με λευκά αιρούμενα αντικέιμενα και μια κορδέλα αιωρούμενη μουσταρδί. τι συμβαίνει? ποια είναι η λύση? service http://www.sony.gr/section/epikoinonia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Ναι το μενου ειναι αλλα κολλαει εκει Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Καμια λυση καποιος; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Δοκιμασε να ξαναπερασεις το firmware αν δεν εχεις κατι να χασεις. Αλλα μπορει να εχει χτυπησει και ο σκληρος πολλα μπορει! Εγω στη θεση σου θα εβαζα εναν αλλο σκληρο και θα εβαζα απο την αρχη το firmware, αν κολαει παλι παει να πει πως εχεις αλλο προβλημα πιο δυσκολο(πας service δηλαδη) αν δεν κολαει θα εβαζα παλι τον δικο του σκληρο θα του περνουσα το firmware να δω τι κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Πρώτα απ' όλα δοκίμασε να μπεις στο service menu μήπως και καταφέρεις να το διορθώσεις από εκεί. Για να μπεις στο μενού αυτό ακολουθήσεις τα εξής (αφού έχεις κλειστό το PS3) Κρατάς πατημένο το Ο/Ι που βρίσκετε επάνω στο PS3 μέχρι να κλείσει ξανά μόνο του (θα κάνει μερικά "μπιπ", μη τρομάξεις) Στη συνέχεια ξαναπατάς το Ο/Ι και το κρατάς πατημένο μέχρι να ακούσεις 2 συνεχόμενα "μπιπ" Μετά απλά συνδέεις το χειριστήριο με καλώδιο για να περιηγηθείς στο μενού Αφού λοιπόν μπήκες στο Service menu δοκίμασε να κάνεις τα εξής: Restore File System Rebuild Database Restore Default Settings Restore PS3 System Τα παραπάνω βήματα θα τα κάνεις ένα-ένα. Δηλαδή, μόλις ολοκληρώσεις το 1 θα κάνεις restart και θα δεις αν δουλεύει. Αν όχι τότε πας στο 2 κ.ο.κ Ορίστε και ένα βιντεάκι από το Service Menu Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 οκ φίλε μου dejavu! το έφτιαξα! να σαι καλά. Ήξερα ότι υπήρχε το service menu απλά δεν θυμόμουν πως έμπαινε! ευχαριστώ Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Παιδιά θέλω να ρωτήσω.Αν συνδέσω στικάκι στο ps3 συνδεδεμένο με τη τηλεόραση αναπαράγει αρχεία divx και mkv? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Παιδιά θέλω να ρωτήσω.Αν συνδέσω στικάκι στο ps3 συνδεδεμένο με τη τηλεόραση αναπαράγει αρχεία divx και mkv? .mkv όχι, .avi ναι. Μπορεί καλύτερα όμως να χρησιμοποιήσεις το PS3 Media Server από τον υπολογιστή σου και να streamάρεις ότι θέλεις.. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Σε μένα κανει πολλές διακοπές το PS3 Media Server ισως δεν κάνω κατι καλά? ή φταίει ο τοίχος ανάμεσα τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Σε μένα κανει πολλές διακοπές το PS3 Media Server ισως δεν κάνω κατι καλά? ή φταίει ο τοίχος ανάμεσα τους? Εξαρτάται και τι θέλεις να στείλεις. 1080p .mkv ασύρματα -> Δεν μπορεί.. Μόνο ενσυρματα. Μέχρι και βίντεο ανάλυσης 720p (σειρές πχ) ασύρματα έχω δει μια χαρά. Αν θέλεις παραπάνω, μόνο με Ethernet. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dante Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Σε μένα κανει πολλές διακοπές το PS3 Media Server ισως δεν κάνω κατι καλά? ή φταίει ο τοίχος ανάμεσα τους? Εξαρτάται και τι θέλεις να στείλεις. 1080p .mkv ασύρματα -> Δεν μπορεί.. Μόνο ενσυρματα. Μέχρι και βίντεο ανάλυσης 720p (σειρές πχ) ασύρματα έχω δει μια χαρά. Αν θέλεις παραπάνω, μόνο με Ethernet. Πρόσεξε πολύ τις ρυρθμίσεις σου πχ το buffer βάλε το στα 400mb, στην ποιότητα βίντεο πάτα κλικ drop down menu και επέλεξε ποιότητα για ασύρματη μετάδοση wireless! Είχα και εγώ αυτά τα προβλήματα στην αρχή αλλά μετά όλα παίζανε τέλεια!:dance: Παράθεση I'm spacesick and dead tired... But it looks like Operation Last Dance has entered the final phase Nokia Lumia 620 - Windows Phone 8.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnys_2011 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Καλησπέρα στη παρέα. Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με το ps3 μου. Έχω το ps3 slim εδώ και 2 χρόνια. Δεν είχε κανένα πρόβλημα μέχρι πριν 2 μήνες που μετά από συνεχείς στιγμιαίες διακοπές ρεύματος άρχισε να μου κάνει τα πρώτα κόλπα. Με το που βάζω οποιοδήποτε δισκάκι (πάντα αυθεντικό) προσπαθεί να το διαβάσει και μετά από κάποια δευτερόλεπτα κάνει τον χαρακτηριστικό ήχο που κάνει το δισκάκι όταν το πατάμε για να το βγάλουμε. Το θέμα είναι πως κάποιες φορές αν το αφήσω κλειστό για κάποιο χρονικό διάστημα θα το διαβάσει. Ξέρει κανείς σας τι μπορεί να φταίει; Λέτε να έχει πάθει τίποτα το driver του cd; Συγνώμη για την έκταση του μηνύματος αλλά ήθελα να το περιγράψω σχετικά αναλυτικά. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mados Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Καλησπέρα στη παρέα. Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με το ps3 μου. Έχω το ps3 slim εδώ και 2 χρόνια. Δεν είχε κανένα πρόβλημα μέχρι πριν 2 μήνες που μετά από συνεχείς στιγμιαίες διακοπές ρεύματος άρχισε να μου κάνει τα πρώτα κόλπα. Με το που βάζω οποιοδήποτε δισκάκι (πάντα αυθεντικό) προσπαθεί να το διαβάσει και μετά από κάποια δευτερόλεπτα κάνει τον χαρακτηριστικό ήχο που κάνει το δισκάκι όταν το πατάμε για να το βγάλουμε. Το θέμα είναι πως κάποιες φορές αν το αφήσω κλειστό για κάποιο χρονικό διάστημα θα το διαβάσει. Ξέρει κανείς σας τι μπορεί να φταίει; Λέτε να έχει πάθει τίποτα το driver του cd; Συγνώμη για την έκταση του μηνύματος αλλά ήθελα να το περιγράψω σχετικά αναλυτικά. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. Μάλλον φίλε η μόνη λύση νομίζω είναι να το πας στο service... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 καλησπερα παιδια θελω μια μικρη βοηθεια. στο ps3 160gb που εχω εχω το 3.70 firmware.Ξερεται αν μπορω να το cracaρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 καλησπερα παιδια θελω μια μικρη βοηθεια. στο ps3 160gb που εχω εχω το 3.70 firmware.Ξερεται αν μπορω να το cracaρω; Προς το παρόν νομίζω όχι. Υπομονή. ;) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts