kaluas Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Παιδιά ξέρετε πως μπορώ να κάνω jailbreak το ps3 super slim 12gb και πως,αν γίνεται(με οδηγίες) να του βάλω κάποιον μεγαλύτερο σκληρό(αν μπορεί κάποιος να μου βρει γιατί είμαι άσχετος από παχος και τα σχετικά) Jailbreak το ξεχνάς, προς το παρόν ... Όσο για τον σκληρό, διάλεξε εσύ έναν και στείλε link για να πάρεις απάντηση αν κάνει ... Η διαδικασία είναι πιο εύκολη και από εύκολη ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Eπειδη ψινομαι να χακαρω το ps3,εχω διαβασει σε διαφορα σαιτ οτι το fat δεν χακαρετε... Ισχυει κατι τετοιο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Eπειδη ψινομαι να χακαρω το ps3,εχω διαβασει σε διαφορα σαιτ οτι το fat δεν χακαρετε... Ισχυει κατι τετοιο??? Όλα hackάρονται (πρώτο και καλύτερο το phat), αρκεί να χεις κάτω από 3.55 έκδοση λογισμικού ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Όλα hackάρονται (πρώτο και καλύτερο το phat), αρκεί να χεις κάτω από 3.55 έκδοση λογισμικού ... Eiχα διαβασει οτι τα phat πρεπει να ειναι μιας συγκεκριμενης παρτιδας,που την αναγραφει απο κατω στο αυτοκολλητο... Εκτος και αν ελεγε μ....ς ο τυπος... 3.55 εννοεις απο τη μανα του ή γενικα? Γιατι εχω την εντυπωση οτι με τα updates που κανουν τα παιχνιδια πριν το install πρεπει να εχω ανωτερη...Γινεται downgrade? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddy_Gordo Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 (edited) Eiχα διαβασει οτι τα phat πρεπει να ειναι μιας συγκεκριμενης παρτιδας,που την αναγραφει απο κατω στο αυτοκολλητο... Εκτος και αν ελεγε μ....ς ο τυπος... 3.55 εννοεις απο τη μανα του ή γενικα? Γιατι εχω την εντυπωση οτι με τα updates που κανουν τα παιχνιδια πριν το install πρεπει να εχω ανωτερη...Γινεται downgrade? αν το εργοστασιακο του φιρμγουερ ηταν μικροτερο ή ισο του 3.55 γινεται χακ.. (για αυτο κοιτας το αυτοκολλητο που αναφερεις για να δεις το αρχικο φιρμγουερ) το θεμα ειναι να το εχεις μεχρι 3.55, αν ειναι μεγαλυτερο θα χρειαστεις το Ε φλασερ ή κατι τετοιο ωστε να το κανεις νταουνγκρειντ σε 3.55 τα παιχνιδια ιδως τα τελευταια απαιτουν σιγουρα μεγαλυτερο φιρμγουερ αλλα καποια τρεχουν απροβληματιστα χαρης στα αναλογα πατσ-φιξ ή απλα περνωντας το τελευταιο καστομ φιρμγουερ του ροτζερο που ειναι 4.30 Edited January 21, 2013 by Eddy_Gordo Παράθεση Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsalikis Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 http://www.ps3devwiki.com/wiki/SKU_Models#SKU_Models_.26_Regioning Στον παραπάνω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε αναλυτικά σε ποια μοντέλα μπορούμε να κάνουμε downgrade και σε ποιο firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Συμφωνα με πληροφοριες η Sony ετοιμαζει εκδηλωση στις 20 του μηνος στη Νεα Υορκη οπου θα παρουσιαστει το PS4 http://www.engadget.com/2013/01/31/sony-nyc-february-20-playstation/ http://www.theverge.com/2013/1/31/3938830/playstation-meeting-2013 Ειδομεν. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Συμφωνα με πληροφοριες η Sony ετοιμαζει εκδηλωση στις 20 του μηνος στη Νεα Υορκη οπου θα παρουσιαστει το PS4 http://www.engadget.com/2013/01/31/sony-nyc-february-20-playstation/ http://www.theverge.com/2013/1/31/3938830/playstation-meeting-2013 Ειδομεν. Δεν είναι σίγουρο για το PS4 ... Τα γελάκια του Sakamoto έλεγαν εμμέσως πλην σαφώς πως η παρουσίαση για PS4 θα γίνει τον Μάη ... Αντίθετα, το PSVita κλείνει έναν χρόνο (πω η Sony θα failάρει άσχημα αν παρουσιάσει κανένα PSVita 2000) και (θα failάρει ακόμα περισσότερο αν) παρουσιαστεί κανένα Move 2, του οποίου οι πατέντες έχουν κατοχυρωθεί και δημοσιευθεί ... Δεν είναι αποκλειστικότητα το PS4 δηλαδή ...... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Ρε παιδιά έχω αγοράσει το παρακάτω χειρηστήριο( http://www.multirama.gr/products/product?pid=0407023&catid=070301 ) αλλά δεν δουλεύει ούτε ασύρματα ούτε με καλώδιο(οι led ενδείξεις του ανάβουν) ενώ όταν το πρωτοπήρα δούλευε κανονικά.Το χειρότερο είναι πως δεν μου έδωσαν απόδειξη και δεν μπορώ να το επιστρέψω,ξέρετε τι μπορώ να κάνω?Έχω το ps3 super slim 12gb.Επίσης γίνεται με κάποιο τρόπο να βάλω να χειριστήρια του ps2 στο ps3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Ρε παιδιά έχω αγοράσει το παρακάτω χειρηστήριο( http://www.multirama.gr/products/product?pid=0407023&catid=070301 ) αλλά δεν δουλεύει ούτε ασύρματα ούτε με καλώδιο(οι led ενδείξεις του ανάβουν) ενώ όταν το πρωτοπήρα δούλευε κανονικά.Το χειρότερο είναι πως δεν μου έδωσαν απόδειξη και δεν μπορώ να το επιστρέψω,ξέρετε τι μπορώ να κάνω?Έχω το ps3 super slim 12gb.Επίσης γίνεται με κάποιο τρόπο να βάλω να χειριστήρια του ps2 στο ps3? πανω που ηθελα να ρωτησω ποια μαρκα απο ημιτασιον controller ειναι καλυτερη.το doop τπυ πλαισιο ,το hama του e-shop ή το SpeedLink Strike FX του public? χειριστήρια του ps2 στο ps3 πρεπει να παρεισ ενα μετατροπεα,που μετατρεπει την υποδοχη του χειριστηριου του ps2 σε usb.τετοιο χρησιμοποιο προσσ το παρων και για το pc και για το ps3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Ειχα το doop του πλαισιου. Τρωγοταν. Δεν ειχαν την ιδια αισθηση τα κουμπια με του αυθεντικου, αλλα οκ. Με χαλαγαν η ελλειψη δονησης και οτι το στρογγυλο κεντρικο κουμπι δεν ειχε ολες τις λειτουργιες του dualshock. Aλλα στο 1/3 της τιμης του αυθεντικου, κανει τη δουλεια του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 γνωριζεται που μπορω να δοσω σε καποιον στη Θεσσαλονικη για καθαρισμο το dualshock ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 άλλο ένα video βγήκε που δείχνει ότι 20 Φεβρουαρίου μπορεί να δούμε ανακοίνωση του PS4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Παιδια γινεται να κανω jailbreak το ps3 super slim; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Εχω διαβασει οτι ειναι σχεδον αδυνατο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Παιδια γινεται να κανω jailbreak το ps3 super slim; Οχι ακομα αλλα σε λιγο καιρο αναμενεται hardmod ... Προσωπικα θα περιμενω το softmod, λογικα σε κανα 6 μηνο με 9 μηνο ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Οχι ακομα αλλα σε λιγο καιρο αναμενεται hardmod ... Προσωπικα θα περιμενω το softmod, λογικα σε κανα 6 μηνο με 9 μηνο ... Τι είναι το hardmod και τι το softmod? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Τι είναι το hardmod και τι το softmod? :p Hardmod = υλικό, όπως ένα chip ή μία πλακέτα (Cobra ODE και PS3 Keys) Softmod = λογισμικό, ένα προγραματάκι .. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 γνωριζετε που μπορω να συναρμολογησω ενα sixaxis απο ps3?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Αν βάλω στη θύρα usb ενα στικακι με μια ταινία και τους υπότιτλους μονο μέσα,θα τα τρέξει κανονικα και θα εμφανισει κ τους υπότιτλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddy_Gordo Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Αν βάλω στη θύρα usb ενα στικακι με μια ταινία και τους υπότιτλους μονο μέσα,θα τα τρέξει κανονικα και θα εμφανισει κ τους υπότιτλους; αν ειναι χακαρισμενο θα παιξει με τον σοου ταιμ αν οχι μονο με ενσωματομενους Παράθεση Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroos Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 παιδια ερωτηση...ειχα βαλει να παιξω με το hdmi καλωδιο σε 47αρα tv...τωρα που το βαζω παλι σε παλια tv με το καλωδιο scart δεν εχω καθολου εικονα...τι πρεπει να κανω?επισης δοκιμαζω να παιξω με hdmi καλωδιο στο lap top αλλα και παλι δεν εχω εικονα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Πρεπει να κανεις reset τις ρυθμισεις βιντεο για την αναλυση της εικονας: https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/523/~/change-ps3-video-settings Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Ρε παιδιά επειδή είναι ένας φίλος μου που του λέω να πάρει το ps3 με 150 ευρώ(το 12gb) αλλά μου λέει πως δεν φτάνουν τα 12gb για saves και updates(μόνο) γράψτε εδώ αν φτάνουν ή όχι(που φτάνουν αλλά απλά θέλω να το δει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Ρε παιδιά επειδή είναι ένας φίλος μου που του λέω να πάρει το ps3 με 150 ευρώ(το 12gb) αλλά μου λέει πως δεν φτάνουν τα 12gb για saves και updates(μόνο) γράψτε εδώ αν φτάνουν ή όχι(που φτάνουν αλλά απλά θέλω να το δει... Για να κατεβασει demo παιχνιδια κ να τα εχει μεσα σιγουρα δε φτανει ε για τα saves κτλ εστω κ οριακα αλλα ισως να χρειαστει να σβηνει τα πιο παλια.. θα φτανουν ομως λογικα Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts