marvin Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 καλησπερα σας, τελικα χθες το χτυπησα το ps3 απο το πλαισιο με 399 χωρις κανενα παιχνιδι, πηρα εξτρα το φιφα2009, ενα επιπλεον χειριστηριο dual3, remote control για το blueray κ ενα καλωδιο hdmi!!! η μακακια ειναι οτι ηθελα να το δω λιγο στη πραξη αλλα το συνδεσα με το scart τελικα γιατι η tv μου παρολο που ειναι hd δεν εχει θυρα hdmi, εχει μονο dvi κ δεν ειχα καλωδιο να το συνδεσω, αν κ το συνδεσα με το scart οφειλω να ομολογησω οτι εντυπωσιαστηκα παρα παρα πολυ κ απο τα γραφικα αλλα κ απο το φιφα, πολυ ομορφο παιχνιδακι, περιμενω πως κ πως το pro!!! σημερα πηρα κ το adaptor απο hdmi σε dvi για να το συνδεσω!!! φανταζομαι θα ειναι αισθητη η διαφορα σε σχεση με το scart, ετσι δεν ειναι? βεβαια αν ηταν fullhd δε θα το συζητουσα καν αλλα επειδη ειναι hd δε ξερω αν θα ειναι το ιδιο καλα. Ελπίζω το DVI της τηλεόρασής σου να υποστηρίζει HDCP (πρωτόκολλο ασφαλείας της πίκρας...) αλλιώς την πάτησες. :( Αν δεν υποστηρίζει θα χρειαστείς ένα καλώδιο PS2/PS3 Multi-av σε component. Ό,τι απ' αυτά και να χρησιμοποιήσεις πάντως η διαφορά από το scart θα είναι πολύ μεγάλη. :) Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosdas Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 πως μπορω να το ξερω αυτο για το hdpc? θα το αναφερει στο manual της tv? αλλα θα το διαπιστωσω κ απο κοντα προφανως αν δε το υποστηριζει θα εχω την ιδια εικονα με το σκαρτ? οποτε οντως την πατησαμε, η τηλεοραση ειναι μια philips τριετιας!!! Παράθεση Ἓν οἶδα ὅτι οὐδὲν οἶδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 πως μπορω να το ξερω αυτο για το hdpc? θα το αναφερει στο manual της tv? αλλα θα το διαπιστωσω κ απο κοντα προφανως αν δε το υποστηριζει θα εχω την ιδια εικονα με το σκαρτ? οποτε οντως την πατησαμε, η τηλεοραση ειναι μια philips τριετιας!!! Δεν θα πάρεις καθόλου εικόνα ή σπανιότερα "χιόνια". Η Philips πάντως έβαζε DVI με HDCP στις τηλεοράσεις της πριν καθιερώσει το HDMI οπότε το πιθανότερο είναι να μην έχεις πρόβλημα. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosdas Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 δε ξερω αν εχει σχεση αλλα περσι που ειχα συνδεση ακριβως με τον ιδιο τροπο ενα hdmi dvd player, δλδ με καλωδιο hdmi κ ανταπτορακι dvi, το dvd δουλευε μπομπα κ απο εικονα σουπερ! εχει σχεση αυτο? σημαινει πως θα ειναι ολα καλα κ με το ps3? ελπιζω να μην χρειαστει να αλλαξω κ τηλεοραση, αν κ για να ειμαι ειλικρινης ψαχνομαι να την αλλαξω κ αυτη για να παρω μια fullhd :-PPPPP Παράθεση Ἓν οἶδα ὅτι οὐδὲν οἶδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 δε ξερω αν εχει σχεση αλλα περσι που ειχα συνδεση ακριβως με τον ιδιο τροπο ενα hdmi dvd player, δλδ με καλωδιο hdmi κ ανταπτορακι dvi, το dvd δουλευε μπομπα κ απο εικονα σουπερ! εχει σχεση αυτο? σημαινει πως θα ειναι ολα καλα κ με το ps3? Ωραία, δεν έχεις κανένα πρόβλημα τότε :) (Υποθέτω ότι δοκίμασες κανονικά DVD του εμπορίου, ε; Όχι αντιγραφές κλπ. γιατί εκείνα δεν έχουν προστασία ούτως ή άλλως) Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosdas Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Ωραία, δεν έχεις κανένα πρόβλημα τότε :) (Υποθέτω ότι δοκίμασες κανονικά DVD του εμπορίου, ε; Όχι αντιγραφές κλπ. γιατί εκείνα δεν έχουν προστασία ούτως ή άλλως) :( :( :( κι ομως εχω προβλημα :wacko: απο εικονα μπορω να πω σκιζει, ουτε full hd να ειχα!!! αλλα απο ηχο τιποτα, δεν βγαζει κιχ :cry: κ απο κει που πηρα το ανταπτορακι μου το ειπε ο γκαντεμης, οτι μπορει να μην εχω ηχο οπως κ εγινε!!! τι κανω τωρα? παω για αλλαγη τηλεορασης ή θα βολευτω με το σκαρτ? υπαρχει καποιος αλλος τροπος να εχω κ ηχο?? συνδεσα το αλλο το καλωδιο της συσκευασιας με την τηλεοραση χωρις να συνδεσω το κιτρινο καλωδιο της εικονας αλλα παλι τιποτα!!! Παράθεση Ἓν οἶδα ὅτι οὐδὲν οἶδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosdas Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 μολις διαβασα απο διαφορα sites & forums οτι το dvi δεν υποστηριζει μεταφορα ηχου, μονο εικονας!!! οποτε τζιφος η δουλεια, υπαρχει αλλος τροπος να επιτυχω κ τα δυο? καποιος αλλος τροπος συνδεσης? για να βοηθησω λιγο παραπανω, στην υποδοχη της dvi θυρας στην tv ακριβως διπλα εχει μια υποδοχη για minijack στην οποια γραφει (dvi audio in) μηπως απο κει με καποιο τροπο μπορεσω να κανω τιποτα? Παράθεση Ἓν οἶδα ὅτι οὐδὲν οἶδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poipop Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Παιδιά τι λέτε; Αξίζει να το πάρω το ps3 ή όχι αφού τα μόνα παιχνίδια που παίζει είναι τα αυθεντικά? Για πείτε και καμιά άλλη δυνατότητα που έχει? Δεν ξέρω πολλά απο ps3 γι αυτό ρωτάω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 -Παίζει Blu-Ray ταινίες -Παίζει DivX -Μπορείς ουσιαστικά να το χρησιμοποιείς ως media player: να περνάς δηλαδή movies, tv shows, photos και μουσική στο σκληρό του (ή να τα έχεις σε external HDD συνδεδεμένο με USB στο PS3) και να τα βλέπεις/ακούς στην TV σου. -Έχει online (γιατί μεταξύ μας το PS2 ποτε δεν είχε) -Έχει κάποιους καλούς αποκλειστικούς τίτλους (π.χ. Uncharted, Ratchet& Clank, Killzone, Resistance) Εμμμ... αυτά. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 ...........................-Μπορείς ουσιαστικά να το χρησιμοποιείς ως media player: να περνάς δηλαδή movies, tv shows, photos και μουσική στο σκληρό του (ή να τα έχεις σε external HDD συνδεδεμένο με USB στο PS3) και να τα βλέπεις/ακούς στην TV σου. ............. ειδικά αυτό το χρησιμοποιώ εγώ πολύ :) Εκτός από το ότι στον εξωτερικό σκληρό που έχω, αποθηκεύω όλα τα βίντεο και φωτογραφίες από πάρτι, γιορτές, εκδρομές, κλπ... , κατεβάζω και τραγούδια, ταινίες, κτλ, και τα αποθηκεύω εκεί. Με το joystick του ps3 απλά επιλέγω ποια τραγούδια ή ταινία ή φωτογραφίες θέλω να δω και τα βλέπω στην TV μου :D Παρόλαυτά θεωρώ την αγορά του ps3 μόνο για κονσόλα και άντε για κάποιον που ναι μεν παίζει παιχνίδια (όχι καθημερινά) αλλά θέλει να δει και κανένα dvd. Το παραπάνω feature για εμένα είναι κάτι extra και παρά το γεγονός ότι με βόλεψε πολύ, δεν θα το αγόραζα για αυτό. Γνώμη μου :) Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalyptos_82 Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Γεια σας παιδια, εχω μια απορια οταν βαζουμε ενα παιχνιδι το κανει install, μετα πως μπορουμε να το βγαλουμε? Παράθεση Poco: X3 NFC HTC: P3300, Sensation, u ultra Sony Ericsson: T20,T28s,T68i,K750,W580i Nokia: 5110, 6510, 6610, 3650 Samsung:A100, D500,Omnia,Corby Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 :( :( :( κι ομως εχω προβλημα :wacko: απο εικονα μπορω να πω σκιζει, ουτε full hd να ειχα!!! αλλα απο ηχο τιποτα, δεν βγαζει κιχ :cry: κ απο κει που πηρα το ανταπτορακι μου το ειπε ο γκαντεμης, οτι μπορει να μην εχω ηχο οπως κ εγινε!!! τι κανω τωρα? παω για αλλαγη τηλεορασης ή θα βολευτω με το σκαρτ? υπαρχει καποιος αλλος τροπος να εχω κ ηχο?? συνδεσα το αλλο το καλωδιο της συσκευασιας με την τηλεοραση χωρις να συνδεσω το κιτρινο καλωδιο της εικονας αλλα παλι τιποτα!!! Σου είπε ότι μπορεί να μην έχει ήχο; :lol: Είναι γνωστό ότι το DVI δεν περνάει ήχο, γιατί δεν στο έλεγε κατευθείαν; Λοιπόν, πολύ σωστά συνέδεσες και το καλώδιο της συσκευασίας (χωρίς το κίτρινο) αλλά πρέπει να πας στο μενού του PS3 στα settings -> audio settings και να επιλέξεις να βγαίνει ο ήχος από την έξοδο multi-AV αντί της HDMI. Και θα είσαι μια χαρά. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosdas Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Σου είπε ότι μπορεί να μην έχει ήχο; :lol: Είναι γνωστό ότι το DVI δεν περνάει ήχο, γιατί δεν στο έλεγε κατευθείαν; Λοιπόν, πολύ σωστά συνέδεσες και το καλώδιο της συσκευασίας (χωρίς το κίτρινο) αλλά πρέπει να πας στο μενού του PS3 στα settings -> audio settings και να επιλέξεις να βγαίνει ο ήχος από την έξοδο multi-AV αντί της HDMI. Και θα είσαι μια χαρά. :);):Dσε ευχαριστω παρα παρα πολυ, θα το δοκιμασω σημερα κιολας!! εισαι θεος, σε προσκυνω!!!:p:p Παράθεση Ἓν οἶδα ὅτι οὐδὲν οἶδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Γίνεται αυτό? Εγώ πήρα καλώδιο DVI - > HDMI για να παίζω ταινίες από το laptop στην ΤV αλλά ο ήχος παραμένει στο λάπτοπ. Υπάρχει αντίστοιχη επιλογή λες? (Άσχετο ε?) :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Γίνεται αυτό? Εγώ πήρα καλώδιο DVI - > HDMI για να παίζω ταινίες από το laptop στην ΤV αλλά ο ήχος παραμένει στο λάπτοπ. Υπάρχει αντίστοιχη επιλογή λες? (Άσχετο ε?) :P Εντελώς άσχετο :p Χρειάζεσαι ένα καλώδιο 3,5mm minijack (ακουστικών κοινώς) σε 2 RCA σαν αυτό. Είχα πάρει ένα τέτοιο από το FNAC προ καιρού. Ή μάλλον για να μη σε πάρω στο λαιμό μου βεβαιώσου με ποια είσοδο ήχου "πάει πακέτο" το DVI της τηλεόρασης. Μπορεί να είναι και πάλι είσοδος 3,5mm οπότε θα χρειαστείς ένα κοινό καλώδιο 3,5mm σε 3,5mm σαν αυτά με τα οποία συνδέουμε την κάρτα ήχου ενός desktop με τα ηχεία. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Γεια σας παιδια, εχω μια απορια οταν βαζουμε ενα παιχνιδι το κανει install, μετα πως μπορουμε να το βγαλουμε? Τι εννοείς "πως μπορούμε να το βγάλουμε"; :S Να υποθέσω ότι αναφέρεσαι στο install και όχι στο παιχνίδι... Το install δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να το βγάλεις εκτός και αν αποφασίσεις πως δεν θα ξαναπαίξεις κάποιο παιχνίδι... για να το διαγράψεις πολύ απλά πηγαίνεις στο menu των games "Game Data Utility" και διαγράφεις το install που θέλεις. Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 :) Είναι διαθέσιμο για "κατέβασμα" το νέο firmware 2.43 για το Playstation 3. A variety of new features are included in the update, such as the ability to use a photo as a wallpaper background on the PS3 Home Menu (as is already possible on PSP). Text chat is also enhanced, allowing you to use a variety of emoticons when creating messages to send to friends. Hopefully people will enjoy using this feature. Also there is now support for the new Blu-Ray feature "BD-Live". This allows to download additional content for Blu-Ray Movies. Version 2.30 got a new PSN Store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 ωραία!! BD-Live δεν είχαμε ήδη όμως? aki ποια είναι η πηγή σου? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 ωραία!! BD-Live δεν είχαμε ήδη όμως? Ναι, έχει γίνει κάποιο λάθος. Το παραπάνω κείμενο είναι από το 2.30 που βγήκε πριν ένα εξάμηνο περίπου. Απ' ό,τι ξέρω το fw 2.43 έχει βγει εδώ και 1-2 εβδομάδες και δεν είναι υποχρεωτικό για εμάς (δεν το ζητάει για να μπεις στο PSN και γενικώς δεν βγάζει κανένα prompt για να το κατεβάσεις), ούτε προσθέτει νέα features. Κάτι για το γιαπωνέζικο video store είναι, εγώ δεν ασχολήθηκα. Θα πάω μια και καλή στο 2.50 που αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Όντως το 2.43 είναι διαθέσιμο από τις 17 Σεπτεμβρίου αλλά δεν ήταν υποχρεωτικό. Μόνο αν πήγαινες στο update system θα σου το εμφάνιζε ;) Δεν θυμάμαι να πρόσθετε κάτι, εκτός και αν αυτό το κάτι ήταν το life with playstation. Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 ωραία!! BD-Live δεν είχαμε ήδη όμως? aki ποια είναι η πηγή σου? Χθες το βράδυ που έριξα μια ματιά στο "Update System" μου εμφάνιζε νέα version την "2.43"!! Κάποια συγκεκριμένη πηγή δεν έχω απλά έκανα αναζήτηση στο Google και η περισσότερες πηγές που είδα ανέφεραν το κείμενο που έδωσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 και εγώ που χάρηκα για το wallpaper feature :( Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 και εγώ που χάρηκα για το wallpaper feature :( Στεναχωρήθηκες που υπήρχε ήδη και δεν το είχες προσέξει; :p Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 υπάρχει ήδη ? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 υπάρχει ήδη ? Η δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις μια οποιαδήποτε φωτογραφία σαν wallpaper? Βέβαια υπάρχει, εκτός αν εννοείς κάτι άλλο. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts