Jump to content

Sony PlayStation 3

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ti patas gia na kaneis cqc wste na to piaseis apo to laimo k meta na patisseis trigwno?

Το R1 :rtfm:

παιδια καλησπερα.ps3 αγορασμενο απο ευρωπη pal δηλαδη παιζει κανονικα ntc παιχνιδια και region 1 ταινιες η υπαρχει προβλημα?

Παιχνίδια ναι, ταινίες όχι.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

για σας,

το ps3 μου κολλησε στο fifa 08 και μετα δεν αναγνωριζει κανενα μοz παιχνιδι...

εχω διαβασει πως το 40 % τον ps3 40 gb εχουν το ιδιο προβλημα.

το αγορασα απο ενα μικρο μαγαζακι στο χωριο μας , βοβαμαι μπας και θελει να μου το ανηξη το ps3 για να διορθωση την βλαβη.

η μηπως πρεπει να μου δωσει κενουργιο

που μπωρω να το στειλο για να μου δοσουν ενα ετειμο κενουργιο ps3 ?

Παιδιά καλησπέρα....

Απο τα όσα μπορεσα να διαβάσω μέχρι τώρα δεν είδα πουθενα να αναφέρεται ο τρόπος με τον οποιο μπορουμε να ξεκλειδώσουμε και να το κανουμε το PS3 αγορασμένο από Ελλάδα να παίζει ταινίες από όλο το κόσμο. Να το κάνουμε δηλαδή region free.

Υπάρχει τετοιος τρόπος?

Και κάτι ακόμα. Υπαρχει καμια διαφορά σε ποιότητα στα δισκάκια που ειναι region free και στα άλλα που είναι κλειδωμένα σε region 1 ή 2? Δηλαδή τα δισκάκια που πωλούνται στο νετ και είναι region free δεν είναι γνήσια?

Μιλάω και για ταινίες και για παιχνίδια.

Ευχαριστώ.... :cool:

το αντιστροφο?ntc ps3 παιζει pal παιχνιδια και dvd region 2?

Όχι.

για σας,

το ps3 μου κολλησε στο fifa 08 και μετα δεν αναγνωριζει κανενα μοz παιχνιδι...

εχω διαβασει πως το 40 % τον ps3 40 gb εχουν το ιδιο προβλημα.

το αγορασα απο ενα μικρο μαγαζακι στο χωριο μας , βοβαμαι μπας και θελει να μου το ανηξη το ps3 για να διορθωση την βλαβη.

η μηπως πρεπει να μου δωσει κενουργιο

που μπωρω να το στειλο για να μου δοσουν ενα ετειμο κενουργιο ps3 ?

Θα σου το αλλάξουν με άλλο, πάρε τηλέφωνο το service της Sony. Και όχι, δεν έχει πρόβλημα το 40% των PS3 40GB, συμβαίνουν αυτά.

Παιδιά καλησπέρα....

Απο τα όσα μπορεσα να διαβάσω μέχρι τώρα δεν είδα πουθενα να αναφέρεται ο τρόπος με τον οποιο μπορουμε να ξεκλειδώσουμε και να το κανουμε το PS3 αγορασμένο από Ελλάδα να παίζει ταινίες από όλο το κόσμο. Να το κάνουμε δηλαδή region free.

Υπάρχει τετοιος τρόπος?

Και κάτι ακόμα. Υπαρχει καμια διαφορά σε ποιότητα στα δισκάκια που ειναι region free και στα άλλα που είναι κλειδωμένα σε region 1 ή 2? Δηλαδή τα δισκάκια που πωλούνται στο νετ και είναι region free δεν είναι γνήσια?

Μιλάω και για ταινίες και για παιχνίδια.

Ευχαριστώ.... :cool:

Δεν υπάρχει τρόπος να γίνει region free, τα παιχνίδια όμως δεν είναι κλειδωμένα σε περιοχές.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

Με τις ταινίες region free τι γίνεται?

Υπάρχουν τελικά και παίζουν σε όλα?

Από ποιότητα πώς είναι. Ίδια με τις κλειδωμένες?

Ευχαριστώ.

Υπάρχουν region free ταινίες από συγκεκριμένα studios.

http://img107.imageshack.us/img107/6587/listtjt1.gif

η ποιότητα τους δεν έχει να κάνει με το region

για την ποιότητα σου συνηστώ να κοιτάζεις στο blu-ray.com για τα reviews ταινιών σε Blu-ray που κάνουν καθημερινά

Μπορειτε να μου δωσετε ενα link για να κανω αναβαθμιση το firmware του ps3?

Γιατι μπαινω στην σελιδα παταω εκει που λεει agree και μου βγαζει δεν ειναι δυνατη η ευρεση της ιστοσελιδας.

Poco: X3 NFC

HTC: P3300, Sensation, u ultra

Sony Ericsson: T20,T28s,T68i,K750,W580i

Nokia: 5110, 6510, 6610, 3650

Samsung:A100, D500,Omnia,Corby

Υπάρχουν region free ταινίες από συγκεκριμένα studios.

http://img107.imageshack.us/img107/6587/listtjt1.gif

η ποιότητα τους δεν έχει να κάνει με το region

για την ποιότητα σου συνηστώ να κοιτάζεις στο blu-ray.com για τα reviews ταινιών σε Blu-ray που κάνουν καθημερινά

Πρώτος.... :clap:

re paidia exw kolisi sto metal gear solid 4 ston screaming mantis kai den xerw ti na kanw kamia voithia?

Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value.

Albert Einstein

Μπορειτε να μου δωσετε ενα link για να κανω αναβαθμιση το firmware του ps3?

Γιατι μπαινω στην σελιδα παταω εκει που λεει agree και μου βγαζει δεν ειναι δυνατη η ευρεση της ιστοσελιδας.

Χμμ, παράξενο.

anyway κατέβασε το firmware 2.42, φτιάξε σε ένα stick έναν φάκελο με την ονομασία "PS3", μέσα σε αυτόν έναν άλλο φάκελο "UPDATE" και μέσα σε αυτόν βάλε το firmware. Υπόψιν ότι το αρχείο πρέπει να είναι σε αυτήν την μορφή "PS3UPDAT.PUP"

Μετά βάζεις το stickακι στο ps3, πηγαίνεις system update, επιλέγεις via storage media και περιμένεις να ολοκληρωθεί το update.

:)

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

re paidia exw kolisi sto metal gear solid 4 ston screaming mantis kai den xerw ti na kanw kamia voithia?

kapoios na voithisei........................

Albert Einstein

kapoios na voithisei........................

http://www.gamefaqs.com/console/ps3/game/926596.html

-Candygram.

Χμμ, παράξενο.

anyway κατέβασε το firmware 2.42, φτιάξε σε ένα stick έναν φάκελο με την ονομασία "PS3", μέσα σε αυτόν έναν άλλο φάκελο "UPDATE" και μέσα σε αυτόν βάλε το firmware. Υπόψιν ότι το αρχείο πρέπει να είναι σε αυτήν την μορφή "PS3UPDAT.PUP"

Μετά βάζεις το stickακι στο ps3, πηγαίνεις system update, επιλέγεις via storage media και περιμένεις να ολοκληρωθεί το update.

:)

Σ'ευχαριστω φιλε, αλλα το θεμα ειναι τι κανω στο μελλον παντα το ιδιο μηνυμα μου βγαζει

Poco: X3 NFC

HTC: P3300, Sensation, u ultra

Sony Ericsson: T20,T28s,T68i,K750,W580i

Nokia: 5110, 6510, 6610, 3650

Samsung:A100, D500,Omnia,Corby

επειδή είμαι καινούργιος που θέλει να μπει στο sport... και έχω κάποιες ερωτήσεις/απορίες:

1. Μπορώ να βάλω στη USB θύρα ένα 500άρι σκληρό?

2. Θα μπορώ να έχω πρόσβαση στο δίσκο μέσω Wi-fi? να τον έχω δλδ εν μέρει δικτυακό?

3. Με τις ταινίες και τα παιχνίδια, υπάρχει ακόμη αυτή η ιστορία με τα regions όπως στα DVD?

4. Πότε αναμένεται το καινούργιο μοντέλο και τι διαφορές θα έχει με το υπάρχον?

1. ό,τι δίσκο θες φτάνει να είναι φοραμρισμένος σε FAT32

2. δεν νομίζω..

3. μόνο οι ταινίες (κάποια στούντιος δες 3-4 ποστς πιο πανω)

4. no idea..

Η Sony ανακοίνωσε την τιμή και την ημερομηνία διάθεσης του νέου PS3 των 80GB στην Ευρώπη. Ο πρόεδρος της SCEE, David Reeves, επιβεβαίωσε πως το νέο μοντέλο θα αρχίσει να πωλείται στις 27 Αυγούστου στην τιμή των 399 ευρώ. Στην ουσία, η νέα μονάδα θα αντικαταστήσει το PS3 των 40GB, το οποίο θα αποσυρθεί από τα κανάλια λιανικής πώλησης μόλις τελειώσει το stock.

Επίσης, ο κύριος Reeves επιβεβαίωσε πως η σειρά παιχνιδιών Platinum του PS3, που περιλαμβάνει τίτλους όπως τα Resistance: Fall of Man, MotorStorm, Uncharted: Drake's Fortune, Virtua Tennis 3 και Assassin's Creed θα έρθει και στην Ευρώπη από την 1η Αυγούστου με τιμή 29,99 ευρώ. Από την άλλη πάλι, ο ίδιος παραδέχτηκε ότι το επερχόμενο PS3 movie store δεν πρόκειται να είναι διαθέσιμο στους Ευρωπαίους το 2008, αν και το σχέδιο της Sony είναι το Movie Store να διατεθεί σε όλες τις περιοχές.

Notebook User: Lenovo 3000 N200

με το που ξεκινάς κανε cqc στην Meryl κ καντης ενεση με την κιτρινη συριγκα.

επειτα χτυπα τους FROGS (4-5 ειναι μονο) κ μετα πηγαινε πισω πισω κ βαρα τις κουκλες που κραταει. καποια στιγμη θα πεσει η μια μαζεψε τη! μετα κανε παλι το ιδιο πραγμα να παρει την αλλη κ βαρε την mantis..

το DARK NIGHT the game χερει κανεις αν βγει για το πσ3;

Ετοιμάζεται καινούριο Batman game αλλά δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα, πέρα από το ότι θα λέγεται Arkham Asylum. Δεν υπήρχε movie tie-in παιχνίδι σε καμία κονσόλα αν δεν κάνω λάθος - και καλύτερα γιατί συνήθως αυτά τα παιχνίδια είναι για πέταμα.

Έχουν διαρρεύσει και μερικά screenshots.

-Candygram.

με το που ξεκινάς κανε cqc στην Meryl κ καντης ενεση με την κιτρινη συριγκα.

επειτα χτυπα τους FROGS (4-5 ειναι μονο) κ μετα πηγαινε πισω πισω κ βαρα τις κουκλες που κραταει. καποια στιγμη θα πεσει η μια μαζεψε τη! μετα κανε παλι το ιδιο πραγμα να παρει την αλλη κ βαρε την mantis..

ευχαριστω πολυ

Albert Einstein

Ίσως το 2009, πιο πιθανόν το 2010.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Έχω κατεβάσει κάποια Theme από το internet στο pc μου.. τα οποία στην συνέχεια

τα περνάω στο usb stick, το βάζω στο ps3 πάω στην κατηγορία themes/install

αλλά δεν τα κάνει εγκατάσταση!!

Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένως τρόπος να τα εγκαταστήσεις ???

Έχω κατεβάσει κάποια Theme από το internet στο pc μου.. τα οποία στην συνέχεια

τα περνάω στο usb stick, το βάζω στο ps3 πάω στην κατηγορία themes/install

αλλά δεν τα κάνει εγκατάσταση!!

Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένως τρόπος να τα εγκαταστήσεις ???

Για να τα δει στο stick πρέπει να τα βάλεις σε folder με το όνομα THEME.

Ένας πιο εύκολος τρόπος είναι να τα κατεβάσεις με τον browser του PS3 κατευθείαν.

Άσχετο αλλά όσα themes και να δοκιμάσω πάντα στο Air Paint επιστρέφω. Είναι εκπληκτικό και δεν το βαριέμαι με τίποτα.

-Candygram.