Jump to content

Sony PlayStation 3

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ ξέρω ότι το Pro στο PS3 ήτανε τίγκα στο bug.

Αλλά αυτό εννοείται πως δε θα μπορούσε να χαλάσει την κονσόλα. :)

Είναι περίεργο αλλά το έχω ακούσει κι εγώ αυτό από ένα φίλο μου. Ήταν σαν να του χάλασε το Blu-ray drive εξαιτίας του Pro, τουλάχιστον στο service τον ρώτησαν να το είχε και του είπαν ότι είχε συμβεί σε πολλούς. Πάντως του το άλλαξαν χωρίς δεύτερη κουβέντα και δεν ήταν 40άρι, ήταν 60άρι.

pedia na rotiso exo perasi kapia themes sto ps3 afta apo pou mporo na pao na ta diagrapso epidi den mou aresoun?

Settings -> theme settings -> theme που δεν θες ->τρίγωνο και delete.

Edit έκτακτο παράρτημα :lol: : Ανακοινώθηκε επισήμως το firmware 2.40 που φέρνει in-game XMB και trophies. Δεν λένε πότε ακριβώς θα βγει αλλά από τη στιγμή που ανέβηκε στο blog σε λίγες μέρες θα είναι στη διάθεσή μας φαντάζομαι.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δηλαδή το ps3 με τον εξηντάρι τα παίζει τα παιχνίδια του ps2 ενώ το σαραντάρι όχι?:worry:

Και κει που ήμουν έτοιμος να πάρω το πακέτο με το gta 4 και το σαραντάρι λέω πως αν το σαραντάρι δεν παίζει τα παιχνίδια του ps2 ίσως να μη το πάρω και να πάρω το εξηντάρι.Αλλά η τιμή αλλάζει.

Δεν μπορεις να το βρεις το 60αρι πλεον. Μονο μεταχειρισμενο.

Κι εγω ετσι ελεγα για 40αρι. Δεν το ηθελα. Τελικα το πηρα και ησυχασα.

Ακουστε κι αυτο. Καπου διαβασα οτι θα βγαλουν γυρω στον οκτωβριο update για να παιζει και το 40αρι παιχνιδια του ps2 με 100% software emulation. Και ειναι λογικο να το κανουν αν θελουν να βαλουν downloadable ps2 games στο ps store.

Οποτε μην τρελαινεστε με το 40αρι και τα παιχνιδια του ps2.

το προβλημα ειναι οτι το 60αρι δεν υπαρχει πλεον και εγω εψαχνα πολυ καιρο και τελικα το βρηκα σε ενα μαγαζι τελευταιο κομματι και σημερα μαλλον παω να το παρω

Ακουστε κι αυτο. Καπου διαβασα οτι θα βγαλουν γυρω στον οκτωβριο update για να παιζει και το 40αρι παιχνιδια του ps2 με 100% software emulation. Και ειναι λογικο να το κανουν αν θελουν να βαλουν downloadable ps2 games στο ps store.

Με τα παιχνίδια του PS1 έγινε ακριβώς αυτό: το 40άρι παίζει παιχνίδια PS1 ως αποτέλεσμα του emulator που υπάρχει για τα classics που πουλάει το PS Store. Δεν αποκλείεται να επαναληφθεί κάποια στιγμή η ιστορία με τα παιχνίδια του PS2.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

μπορεις να πηγαινεις απο καταστημα σε καταστημα ρωτωντας αυτο εκανα εγω αλλιως απο αγγελιες μεταχειρο αλλα μαλλον θα εχει ληξει η εγγυηση και δεν ξερω κατα ποσο συμφερει να δωσεις γυρω στα 400Ε και αν μετα αποενα μηνα χαλασει να πληρωσεις απο την τσεπη σου την επισκευη και απο οτι εχω ακουσει η sony χρεωνει κανα 300αρι

Καλά άμα είναι να μπω σε μια τέτοια διαδικασία άστο καλύτερα.Θα πάρω το σαραντάρι.Δεν είναι και τόσο σημαντικό να παίζει τα του ps2 αν και πιστεύω ότι στο μέλλον όλο και κάποια αναβάθμιση θα γίνει στο firmware για να τα παίζει.

Μπορώ να παραγγείλω το εξηντάρι από κάποιο κατάστημα ή τέλειωσαν όλα τα κομμάτια?

Μόνο μεταχειρισμένο αν το βρεις ή από eBay.

Μόνο μεταχειρισμένο αν το βρεις ή από eBay.

Μπα καινούργιο το θέλω.Γιατί ρε παιδιά εξαφανίστηκε το εξηντάρι?Τα πήραν όλα τα κομμάτι και σταμάτησε η παραγωγή ή δε πουλούσε τόσο όσο το σαραντάρι και το απέσυραν?

Μπα καινούργιο το θέλω.Γιατί ρε παιδιά εξαφανίστηκε το εξηντάρι?Τα πήραν όλα τα κομμάτι και σταμάτησε η παραγωγή ή δε πουλούσε τόσο όσο το σαραντάρι και το απέσυραν?

Σταμάτησε η παραγωγή του γιατί το άλλο τους έρχεται φθηνότερο.

-Candygram.

Υπάρχει κάποιο ή ακούγεται να κυκλοφορήσει κάποιος τίτλος με αερομαχίες σύγχρονων ή παλαιότερων αεροσκαφών?Κάποιο καινούργιο Ace Combat ή κάτι παρόμοιο?

Υπάρχει κάποιο ή ακούγεται να κυκλοφορήσει κάποιος τίτλος με αερομαχίες σύγχρονων ή παλαιότερων αεροσκαφών?Κάποιο καινούργιο Ace Combat ή κάτι παρόμοιο?

Κυκλοφορούν:

Blazing Angels 2: Secret Missions Of WWII

Blazing Angels: Squadrons Of WWII

Αναμένονται:

Tom Clancy's HAWX (26/09/2008)

IL-2: Sturmovik: Birds of Prey (2009)

Heroes Over Europe (TBA)

Για το Ace Combat εχει ακουστει πολλες φορες οτι προκειται γιa timed exclusive του Xbox360 και οτι τελικα θα εμφανιστει στο PS3 αλλα προς το παρον δεν υπαρχει καποια συγκεκριμενη και επισημη ανακοινωση...

FNK Creative Workshop

http://fb.com/fnk.creative

@ zafos90 καλησπερα φιλε μου υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να δωσω το 60αρι που πηρα με αποδειξη και εγγυηση κανονικα μεχρι ιουνιο 2009 αν σε ενδιαφερει πες μου να ξερω ευχαριστω

@ zafos90 καλησπερα φιλε μου υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να δωσω το 60αρι που πηρα με αποδειξη και εγγυηση κανονικα μεχρι ιουνιο 2009 αν σε ενδιαφερει πες μου να ξερω ευχαριστω

Βασικά πές το λόξα πές το ιδιορυθμία θα το ήθελα καινούργιο.Οπότε αν το έχεις ανοίξει και χρησιμοποιήσει δε θα με ενδιέφερε.Ευχαριστώ πάντως:)

Είχε ποτέ κανείς σας πρόβλημα με το GT:Prologue;

Προσπαθώ να κατεβάσω το patch από το PSN και μου πετάει Download error μόλις φτάσει στο 5% της διαδικασίας...

Δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ άλλο πρόβλημα με το online του PS3;

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Ναι το ειχα κι εγω αυτο το προβλημα και απ' οτι ειδα στο ιντερνετ το εχει πολυς κοσμος.

Δεν το εχω τωρα οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω πολυ.

Αλλαξε καπου στις ρυθμισεις (μεσα στο παιχνιδι, οχι της κονσολας) ενα setting απο 1 σε 2. Νομιζω λεγεται upnp settings ή κατι τετοιο. Βγες απο το παιχνιδι, ξαναμπες και δοκιμασε.

ok απλα επειδη ζητησες 60αρι στο προτεινα τελικα θα παρεις το 40αρι?

Ναι το ήθελα το 60αρι αλλά γενικά με τις ηλεκτρονικές κονσόλες videogames έχω ένα κόλλημα και τις θέλω καινούργιες.Θα πάρω το 40αρι με το πακέτο με το GTA 4.Την επόμενη εβδομάδα μάλλον θα το πάρω:D

Είχε ποτέ κανείς σας πρόβλημα με το GT:Prologue;

Προσπαθώ να κατεβάσω το patch από το PSN και μου πετάει Download error μόλις φτάσει στο 5% της διαδικασίας...

Δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ άλλο πρόβλημα με το online του PS3;

μην αφήσεις να κάνει αυτόματο update μόλις μπείς στο παιχνίδι. μπές μέσα στο GTV ή πώς το λένε μέσα στο μενού το πρώτο πρώτο και κάνε update από εκεί ;)

mias kai den eida na anaferete pouthena....lol

http://xboxoz360.wordpress.com/2008/06/21/metal-gear-solid-4-review-closest-thing-to-perfect-since-ocarina-of-time/

MGS4 outsells nearest rival by over 12-to-1 in Japan

By James Orry - 19/06/2008 - 12:10pm GMT

More than twice the units of the rest of the Top 10 combined.

Japanese sales figures for the week ending June 15, reported by Media Create, put Konami's Metal Gear Solid 4 as the runaway leader of the pack, outselling its nearest rival by a margin of 12-to-1.

465,000 units of the PS3 exclusive were sold, compared to only 38,000 units of Mario Kart Wii. So dominant was MGS4 that it outsold the rest of the Top 10 combined (216,000) by 249,000 units.

It's too early for official hardware sales from Media Create, but earlier Enterbrain data reported PS3 hardware to have jumped from a weekly average of 10-12,000 units to 77,000.

opoios den to exei paixei ...den legete gamer!!!alhtheia akoma asxolounte me to gtauto 4??:lol:

Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι τα δύο παιχνίδια που αναφέρεις δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι τα δύο παιχνίδια που αναφέρεις δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.

auto akrivws anafero mate...kamia sxesh....ti na exigw twra,,,varieme....ti na milisw..gia hype???

auto pou mporw na pw einai oti oloi oi katoxei playstation3 prepei na to apoktisoun...alliws as poulisoun tin konsola tous...leme twra!!

auto akrivws anafero mate...kamia sxesh....ti na exigw twra,,,varieme....ti na milisw..gia hype???

auto pou mporw na pw einai oti oloi oi katoxei playstation3 prepei na to apoktisoun...alliws as poulisoun tin konsola tous...leme twra!!

Δεν έχουν καμία σχέση σαν είδος. Όχι σαν ποιότητα.

Δε βλέπω το λόγο να σταματήσει κάποιος να ασχολείται με το GTAuto 4 επειδή βγήκε το MGS 4.

Ούτε βλέπω το λόγο να πουλήσει κάποιος την κονσόλα. Δεν αρέσουν σε όλους τα ίδια παιχνίδα.

Και φυσικά δε βλέπω το λόγο να μη λέγεται κάποιος gamer αν δεν παίξει το MGS 4.

Με την ίδια λογική αν κάποιος δεν έχει παίξει το Ocarina of Time πρέπει να σταματήσει να παίζει παιχνίδια.

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W