Jump to content

Sony PlayStation 3

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια για σας το playstation 3 εχει wifi??

Έχει.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Να ρωτήσω ρε παιδιά το εξής...

Έστω ότι συνδέω PS3 με μία οθόνη με HDCP, πώς μπορώ μετά να πάρω το audio; Γνωρίζω καταρχάς ότι γίνεται μέσω της οπτικής, αλλά αυτό που θέλω εγώ είναι να το πάρω σε RCA μορφή για να το "γυρίσω" σε καρφάκι και να το βάλω πάνω σε ηχεία...

Καμία ιδέα;

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Να ρωτήσω ρε παιδιά το εξής...

Έστω ότι συνδέω PS3 με μία οθόνη με HDCP, πώς μπορώ μετά να πάρω το audio; Γνωρίζω καταρχάς ότι γίνεται μέσω της οπτικής, αλλά αυτό που θέλω εγώ είναι να το πάρω σε RCA μορφή για να το "γυρίσω" σε καρφάκι και να το βάλω πάνω σε ηχεία...

Καμία ιδέα;

Θα ορίσεις στα settings να βγαίνει ο ήχος από την Multi-AV αντί της HDMI και θα χρησιμοποιήσεις το καλώδιο που υπήρχε στη συσκευασία οπότε έχεις τον ήχο από τα 2 RCA (άσπρο - κόκκινο). Μόνο stereo μπορείς να πάρεις με αυτόν τον τρόπο δυστυχώς, για 5.1 θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις την οπτική.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

Θα ορίσεις στα settings να βγαίνει ο ήχος από την Multi-AV αντί της HDMI και θα χρησιμοποιήσεις το καλώδιο που υπήρχε στη συσκευασία οπότε έχεις τον ήχο από τα 2 RCA (άσπρο - κόκκινο). Μόνο stereo μπορείς να πάρεις με αυτόν τον τρόπο δυστυχώς, για 5.1 θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις την οπτική.

ΟΚ, θα το έχω υπόψιν μου. Αν και προς το παρόν το βαλά στην HDTV στο σαλόνι.

BTW για τους υποψήφιους αγοραστές, στο Πλαίσιο στο Σύνταγμα ΜΟΝΟ, έχει η κονσόλα η 40άρα 399 ευρώ.

edit: Bonus question, "silent" download mode έχει; Στο xbox μπορώ να "κλείσω" την κονσόλα, και να συνεχίσει να κατεβάζει τα demos που χω βάλει στο queue. Γίνεται αυτό στο PS3;

edit 2: Καλορίζικο το MGS4 :) Πήγα σήμερα στο Πλαίσιο και πήρα την LE (και χωρίς preorder παρακαλώ :Ρ).

To mgs ειναι οντως ολα τα λεφτα. Εχω λιωσει... και ειχα καιρο να λιωσω...

Το μονο που φοβαμαι ομως ειναι οτι απευθυνεται αυστηρα σε fans. Οι non-fans δεν θα καταλαβουν τιποτα απο την ιστορια (τα flashbacks δεν βοηθουν καθολου) και τα cut-scenes ειναι αρκετα μεγαλα (οσο παιζεις αλλο τοσο βλεπεις).

Επισης νομιζω οτι θα δυσκολευτουν να μπουν στο νοημα του stealth γιατι ειναι πολυ ευκολο να μπεις σε fps mode το οποιο δεν ειναι σιγουρο game over οπως ηταν παλια αλλα σου δινει μονο το 10% της ικανοποιησης.

Ακουω γνωμες, απο αλλους fans και απο non-fans που πηραν το παιχνιδι.

Μηπως ξερετε πως να κανω αναβαθμιση στο firmware?

Poco: X3 NFC

HTC: P3300, Sensation, u ultra

Sony Ericsson: T20,T28s,T68i,K750,W580i

Nokia: 5110, 6510, 6610, 3650

Samsung:A100, D500,Omnia,Corby

Εννοείς εκτός από το να μπεις online και να το κατεβάσει αυτόματα το PS3?

Μπορείς να το κατεβάσεις στο PC σου, να το περάσεις σε ένα flashάκι/external HDD και μετά να το συνδέσεις με το PS3 και να το κάνεις από εκεί.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Ενταξει παιδια το βρηκα. Θελω να ρωτησω και κατι αλλο εχω ασυρματο δικτυο μπορω να συνδεσω το ps3? Αν ναι πως?

Το βρηκα και αυτο απλα δεν ειχα ψαξει

Σκέφτομαι να πάρω το πακέτο PS3+GTA IV.Το βρήκα στο πλαίσιο στα 480 ευρώ.Η κονσόλα έχει το σαραντάρι σκληρό.Τι λέτε?Είναι καλή επιλογή?Μπορώ να το βρω κάπου φτηνότερα?

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=12&category=69977146&product=1114727

Όλα τα καταστήματα τόσο το έχουν το συγκεκριμένο πακέτο. Οπότε από όπου και να το πάρεις ίδιο πράγμα είναι :)

ΜΙΑ ΧΑΡΑ είναι το πακετάκι αυτό. Εγώ όταν το πήρα το PS3 το πήρα σκέτο + GTA 4 και θα μου έβγαινε κανονικά φθηνότερο αν περίμενα και έπαιρνα το συγκεκριμένο πακέτο.

Άντε καλές αγορές

(αν και εγώ επιμένω πως το καλύτερο πακέτο που έχει βγει μέχρι στιγμής είναι το

PS3 40GB + Δεύτερο Sixaxis + Uncharted + Rachet & Clank = 540€.

Αν μπορείς να τα διαθέσεις (και δεν θέλεις απλά το PS3 κυρίως για Blu-Ray player) εγώ αυτό θα σου πρότεινα.

Δεν έχω να διαθέσω τόσα.Ίσα ίσα και με δυσκολία βλέπω να μαζεύω καμιά 450.Είναι αρκετά τα χρήματα αλλά νομίζω ότι το αξίζουν.Έχω παίξει δύο φορές στη ζωή μου ps3,τη πρώτη το Ridge Racer και τη δεύτερη ένα fps αλλά δε θυμάμαι τίτλο.Με ενθουσίασαν:D

Τα γραφικά ήταν καταπληκτικά και βγαίνουν συνεχώς καινούργιοι τίτλοι.Θέλω και το MGS αφού είμαι από τους πρώτους φαν του τίτλου και το ακολουθώ πιστά από το πρώτο MGS στο τότε playstation ένα(το μεγάλο).Βλέπω να με τρώει η οικονομία φέτος το καλοκαίρι:O

Πάντως όπως θα είδες υπάρχει και πακέτο με το MGS4 αν σε ενδιαφέρει, στην ίδια μάλιστα τιμή.

(Βέβαια για μένα πολύ καλύτερο σαν παιχνίδι - και κυρίως σαν διάρκεια παιχνιδιού και όχι... βίντεο :p - είναι το GTA4)

(Βέβαια για μένα πολύ καλύτερο σαν παιχνίδι - και κυρίως σαν διάρκεια παιχνιδιού και όχι... βίντεο :p - είναι το GTA4)

Κακίες... :p

Πώς σου φαίνεται το GTA4? Εγώ μετά το τέλος της ιστορίας βαρέθηκα. Έκανα τις assassin side missions και κάποιες vigilante missions αλλά δεν έχω και πολύ όρεξη να συνεχίσω. Το εντελώς ελεύθερο gameplay χωρίς κάποιο ιδιαίτερο στόχο είχε την πλάκα του στην αρχή αλλά δεν μου κράτησε και πολύ το ενδιαφέρον ενώ οι side-missions είναι τόσο ίδιες μεταξύ τους που νομίζεις ότι είσαι στη μέρα της Μαρμότας...

-Candygram.

ψαχνω και εγω για το 60αρι οχι τοσο για την συμβατοτητα με τα παιχνιδια του 2 αλλα γιατι μεχρι τωρα εχω διαβασει οτι το 40αρι εβγαλε καποια προβληματα αληθεια γνωριζεται αν τα παιχνιδια του ps2 τα παιζει με hardware η με emulator?

pedia na rotiso kai signomi gia to asxeto kai ta latinika ala den brika kapio sxetiko 8ema pezo to metal gear 4 kai exo kolisi edo kai 3 meres ston vamp den ksero pos na ton skotoso ton skotono ala i zoi tou ksana gemizi ti kano?

kai signomi kai pali

spacer.png

pedia na rotiso kai signomi gia to asxeto kai ta latinika ala den brika kapio sxetiko 8ema pezo to metal gear 4 kai exo kolisi edo kai 3 meres ston vamp den ksero pos na ton skotoso ton skotono ala i zoi tou ksana gemizi ti kano?

kai signomi kai pali

Τον "σκοτώνεις" και όπως σηκώνεται και είναι "ζαλισμένος" κάνεις equip το syringe, πας από πίσω του, του κάνεις CQC λαβή, και πατάς το τρίγωνο.

εχω διαβασει οτι το 40αρι εβγαλε καποια προβληματα

Είναι σοβαρό αυτό που λες.Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος?Κατά πάσα πιθανότητα θα αγοράσω το πακέτο ps3+GTA 4 με το σαραντάρι σκληρό.Όσοι έχετε το σαραντάρι αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα?:worry:

Ναι, ότι δεν παίζει παιχνίδια του PS2 :p

Όχι, κανένα πρόβλημα. :)

διαβαζω οτι πολλα ατομα καθως επαιζαν pro κολλησε και το στειλανε για αντικατασταση η οτι το ανεμιστηρακι σε καποια κλειδωνε σε μεγαλη ταχυτητα με αποτελεσμα πολυ θορυβο

Ναι, ότι δεν παίζει παιχνίδια του PS2 :p

ΜΕΓΙΣΤΟ πρόβλημα!!! Θέλω να παίξω το Metal Gear Collection στην HDTV!!!!!

Seriously όμως, σαν γενικός κανόνας, τα PS3 ΔΕΝ Παρουσιάζουν προβλήματα. Και ακόμα και να σου βγάλει κάτι, το πας πίσω και παίρνεις άλλο στα πλαίσια της εγγύησης.

διαβαζω οτι πολλα ατομα καθως επαιζαν pro κολλησε και το στειλανε για αντικατασταση η οτι το ανεμιστηρακι σε καποια κλειδωνε σε μεγαλη ταχυτητα με αποτελεσμα πολυ θορυβο

Εγώ ξέρω ότι το Pro στο PS3 ήτανε τίγκα στο bug.

Αλλά αυτό εννοείται πως δε θα μπορούσε να χαλάσει την κονσόλα. :)