Jump to content

Sony PlayStation 3

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

na rotiso kati pedia iparxi periptosi na sindesoyme dvd recorder me usb kai na doylewi sto ps3?

ζήσε την ζωή σου σαν να ήταν το τελευταίο λεπτό γιατί είναι πολύ μικρή και δεν ξέρεις πότε μπορεί να τελειώσει και μην κολλάτε πουθενά γιατί σπάνια η μοίρα έχει αφήσει σε

εμάς το προνόμιο της επιλογής.

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Την προηγουμενη βδομαδα πηρα το gta απο ενα καταστημα στη θεσσαλονικη. Σημερα συνειδοποιησα οτι ειναι αμερικανικο. Εχει τα σηματακια της ESRB αντι αυτα της pegi και λεει "Authorized for distribution in USA" πισω.

Το πηραν δηλαδη αυτοι με 40 ευρω και μου το πουλησαν εμενα 70.

Λοιπον θα παω μια απ' αυτες τις μερες να τους ξεχ**ω. Αν μου το ανταλλαξουν με ελληνικο ή μου δωσουν καποιο ανταλλαγμα εχει καλως. Αλλιως εχει φυγει email στη sony και θα σας πω το ονομα του καταστηματος να το μποικοταρετε.

Το παιχνιδι δεν φαινεται να εχει καποιο προβλημα (μονο η θηκη ειναι λιγο σπασμενη στα πλαγια). Το online παιζει καλα οποτε μαλλον τρεχει σε ευρωπαικους σερβερς αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα..

kalispera paidia, tha ithela nasas rotiso to eksis, pao tin alli bdomada ameriki, to exo vrei to ps3 giro sta 300 euro.to thema einai to agorazo?paizei ta paixnidia, i tha exo kanena provlima? tha prepei na ta agorazo mono apo ameriki?me ta dvd?iparxei akoma to dvd region?me to blue ray exei allaksei kati>?sas euxariosto

kalispera paidia, tha ithela nasas rotiso to eksis, pao tin alli bdomada ameriki, to exo vrei to ps3 giro sta 300 euro.to thema einai to agorazo?paizei ta paixnidia, i tha exo kanena provlima? tha prepei na ta agorazo mono apo ameriki?me ta dvd?iparxei akoma to dvd region?me to blue ray exei allaksei kati>?sas euxariosto

Ναι σε όλα!

Αν το αγοράσεις από Αμερική, το 95% των παιχνιδιών θα πρέπει να τα αγοράζεις από εκεί, το ίδιο με τα Blu-Ray, το ίδιο με τα DVD...

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Ναι σε όλα!

Αν το αγοράσεις από Αμερική, το 95% των παιχνιδιών θα πρέπει να τα αγοράζεις από εκεί, το ίδιο με τα Blu-Ray, το ίδιο με τα DVD...

Τα παιχνίδια είναι region-free και αυτό είναι βέβαιο. Αυτό που δεν ξέρω είναι τί ισχύει με τα online multiplayer παιχνίδια, εαν θα μπορεί δηλαδή να συνδέεται με ευρωπαϊκούς servers ή θα πηγαίνει υποχρεωτικά μέσω Αμερικής (και με πολύ lag σε αυτή την περίπτωση).

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

2.40 is coming….

2.40 should include: Access XMB chat features from any PS3 game. XMB Trophies where 70% of current titles will support them straight away Video Coding and groundwork for the Movie Store (Out Sept)

Πηγή

Άντε να δούμε :D

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Ρε παιδιά μήπως ξέρετε που θα βρω κανά PS3 60 gb?

Το θέλω κυρίως για την υποστήριξη των PS2 games.

Αξίζει τον κόπο να το ψάξω μεταχειρισμένο ή πάμε για άλλα με το νέο και δεν αξίζει να πάιζουμε games PS2 στο νέο.

Thanks

BioShock PS3 confirmed

Η φήμη αυτή έρχεται και παρέρχεται εδώ και μήνες αλλά τώρα μάλλον επιβεβαιώνεται. Το καλύτερο ίσως παιχνίδι του 2007 φαίνεται ότι θα βγει με σχετική καθυστέρηση στο PS3.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

Ρε παιδιά μήπως ξέρετε που θα βρω κανά PS3 60 gb?

Το θέλω κυρίως για την υποστήριξη των PS2 games.

Αξίζει τον κόπο να το ψάξω μεταχειρισμένο ή πάμε για άλλα με το νέο και δεν αξίζει να πάιζουμε games PS2 στο νέο.

Thanks

Aν έχεις ΤΟΣΟ μεγάλη συλλογή από παιχνίδια PS2 και σκοπεύεις να παίξεις τα παιχνίδια που έχεις τερματίσει εδώ και καιρό ξανά (κάτι το οποίο ανέκαθεν, προσωπικά, θεωρούσα ανούσιο) ψάξε να βρεις μεταχειρισμένο το 60άρι.

Αλλά και πάλι, προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο. Το PS3 έχει ήδη αρκετά καλά παιχνίδια και από εδώ και πέρα θα έχει όλα τα αξιόλογα καινούργια που πρόκειται να κυκλοφορήσουν, εν αντιθέσει με του PS2 που κάποια στιγμή σε 1-2 χρόνια θα σταματήσουν να βγαίνουν (και φυσικά μιλάω για αξιόλογους τίτλους γιατί ίσως να συνεχίσουν να βγαίνουν και περισσότερα χρόνια αρπαχτές τίτλοι).

Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις το 40άρι. Με εξαίρεση το San Andreas και το God of War (το πρώτο εκ των οποίων δεν τερμάτισα ποτέ) δεν βρίσκω κανένα λόγο να παίξω παιχνίδια του PS2 στο PS3 μου. Και αν κάποια μου "λείψουν" τόσο πολύ, θα συνδέσω το PS2 για κανα μήνα και είμαι ΟΚ.

Aν έχεις ΤΟΣΟ μεγάλη συλλογή από παιχνίδια PS2 και σκοπεύεις να παίξεις τα παιχνίδια που έχεις τερματίσει εδώ και καιρό ξανά (κάτι το οποίο ανέκαθεν, προσωπικά, θεωρούσα ανούσιο) ψάξε να βρεις μεταχειρισμένο το 60άρι.

Αλλά και πάλι, προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο. Το PS3 έχει ήδη αρκετά καλά παιχνίδια και από εδώ και πέρα θα έχει όλα τα αξιόλογα καινούργια που πρόκειται να κυκλοφορήσουν, εν αντιθέσει με του PS2 που κάποια στιγμή σε 1-2 χρόνια θα σταματήσουν να βγαίνουν (και φυσικά μιλάω για αξιόλογους τίτλους γιατί ίσως να συνεχίσουν να βγαίνουν και περισσότερα χρόνια αρπαχτές τίτλοι).

Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις το 40άρι. Με εξαίρεση το San Andreas και το God of War (το πρώτο εκ των οποίων δεν τερμάτισα ποτέ) δεν βρίσκω κανένα λόγο να παίξω παιχνίδια του PS2 στο PS3 μου. Και αν κάποια μου "λείψουν" τόσο πολύ, θα συνδέσω το PS2 για κανα μήνα και είμαι ΟΚ.

Σε ευχαριστώ.

Θα ρίξω μια ματιά μήπως πετύχω κανά 60άρι μεταχειρισμένο αλλιώς πάω φουλ για 40άρι.

Εγώ πάλι μπορώ να παραθέσω μία αρκετά μεγάλη λίστα από παιχνίδια του PS2 που αν κάποιος δεν τα έχει παίξει αξίζει να τα παίξει σήμερα.

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Ναι, αλλά αν τα έχει κανείς στη συλλογή του όλα αυτά, δε θα έχει και το PS2; Οπότε πόσο σημαντικό είναι πια το backwards compatibility στην επόμενη κονσόλα; Βέβαια, όλα αυτά είναι υποκειμενικά, αλλά το τόνισα και πιο πριν - αυτή είναι η άποψή μου.

Αν τα έχεις σίγουρα θα έχεις και PS2 αλλά δεν υπάρχει λόγος να έχεις δύο κτήνη έξω. Ειδικά αν κάποιος έχει και Xbox360 και Wii.

Μπορεί όμως και να μην έχει καθόλου PS2 και να θέλει απλά να παίξει και κάποια παλιά καλά παιχνίδια που δεν είχε την ευκαιρεία.

Ή μπορεί να είναι άτυχος όπως δύο φίλοι που τώρα τελευταία τα PS2 τους σιγά σιγά χαλάνε. Ο ένας θέλει να πάρει PS3. Γιατί να πρέπει να πάρει και PS2;

Όπως είπες απόψεις είναι αυτές. Δεν προσπαθώ να αλλάξω τη δική σου αλλά να δείξω και την άλλη πλευρά.

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Πήρα το dualshock 3, επιτέλους! :cool:

Δε μου έλειπε τόσο η δόνηση όσο το βάρος, το sixaxis παραείναι ελαφρύ για το γούστο μου.

Στο θέμα της backwards compatibilty που συζητάτε, ας καταθέσω κι εγώ την εμπειρία μου: όταν πήρα το PS3 έκατσα και ξεκαθάρισα τα παιχνίδια που είχα για να δω ποια με ενδιέφεραν ακόμα. Ξεχώρισα μερικά που δεν είχα τελειώσει ή απλά ήθελα να κρατήσω (San Andreas, Resident Evil 4, God of War, GT4 και 1-2 ακόμα) και αφού βεβαιώθηκα ότι παίζουν όλα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στο PS3 χάρισα το PS2 μου και τα υπόλοιπα παιχνίδια που δεν ήθελα πλέον.

Ουσιαστικά όμως πέρα από κάποια χρήση που έκανα πέρυσι το καλοκαίρι που το PS3 περνούσε περίοδο πολύ ισχνών αγελάδων (να φανταστείτε πήρα το Tomb Raider Anniversary και το έπαιξα στο PS3 :p) έχω παίξει αυτά τα παιχνίδια ελάχιστα εως καθόλου. Από το Νοέμβριο και μετά που άρχισε να φτιάχνει η βιβλιοθήκη τίτλων του PS3 δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με παιχνίδια PS2.

Από την άλλη μου αρέσει που έχω τη θεωρητική δυνατότητα να τα παίξω κάποια στιγμή αν το θελήσω αλλά όσο περνάει ο καιρός οι πιθανότητες μάλλον λιγοστεύουν.

-Candygram.

Δε μου έλειπε τόσο η δόνηση όσο το βάρος, το sixaxis παραείναι ελαφρύ για το γούστο μου.

Στο θέμα της backwards compatibilty που συζητάτε, ας καταθέσω κι εγώ την εμπειρία μου: όταν πήρα το PS3 έκατσα και ξεκαθάρισα τα παιχνίδια που είχα για να δω ποια με ενδιέφεραν ακόμα. Ξεχώρισα μερικά που δεν είχα τελειώσει ή απλά ήθελα να κρατήσω (San Andreas, Resident Evil 4, God of War, GT4 και 1-2 ακόμα) και αφού βεβαιώθηκα ότι παίζουν όλα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στο PS3 χάρισα το PS2 μου και τα υπόλοιπα παιχνίδια που δεν ήθελα πλέον.

Ουσιαστικά όμως πέρα από κάποια χρήση που έκανα πέρυσι το καλοκαίρι που το PS3 περνούσε περίοδο πολύ ισχνών αγελάδων (να φανταστείτε πήρα το Tomb Raider Anniversary και το έπαιξα στο PS3 :p) έχω παίξει αυτά τα παιχνίδια ελάχιστα εως καθόλου. Από το Νοέμβριο και μετά που άρχισε να φτιάχνει η βιβλιοθήκη τίτλων του PS3 δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με παιχνίδια PS2.

Από την άλλη μου αρέσει που έχω τη θεωρητική δυνατότητα να τα παίξω κάποια στιγμή αν το θελήσω αλλά όσο περνάει ο καιρός οι πιθανότητες μάλλον λιγοστεύουν.

i kaluteri epoxi gia na to agoraseis ...merika games opws to mgs4 den leei an den exeis dualshock 3..kaloriziko..:)

Και ποιά είναι η διαφορά από το sixaxis :O ??

kai poso paei h timi toy ds3?? exei kana 70ri na ypotheso?

Το πήρα 60 € από το Πλαίσιο.

Και ποιά είναι η διαφορά από το sixaxis :O ??

Αυτά που είπα προηγουμένως, η δόνηση και το βάρος. Κατά τα άλλα είναι ολόιδια.

Η δόνηση δεν με πολυενδιαφέρει (στο GTA IV δεν είναι πολύ έντονη πάντως) αλλά το χαμηλό βάρος του sixaxis πάντα με ενοχλούσε και η αίσθηση του Dualshock είναι κατά τη γνώμη μου πολύ καλύτερη.

-Candygram.

Παιδια αν ενδιαφερεστε για dualshock 3 κοιταξτε ebay.. Πραγματικα το καλυτερο μαγαζι! Το παραγγειλα απο hong kong και σε 8 μερες απο τη μερα παραγγελιας ειχε ερθει! Απλα the best! (και το πληρωσα μονο 38.5 euro -60 dollars-)

Πηρα το χρωμα satin silver, εχω ηδη δυο black sixaxis και δεν ηθελα κι αλλο και το white δεν μου πολυαρεσε..!

Ρε παιδια μπορειι λιγο κουλο αυτο που θελω αλλα μου χει κολησει να κανω το ps3 ασπρο..λετε να μπορω να βρω το καπακι το ασπρο?

Ρε παιδια μπορειι λιγο κουλο αυτο που θελω αλλα μου χει κολησει να κανω το ps3 ασπρο..λετε να μπορω να βρω το καπακι το ασπρο?

Πεσε για υπνο και θα σου περασει... :lol::lol::lol:

Γιατι δεν ρωτας την ιδια τη ΣΟΝΥ ρε συ?

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

http://www.decalgirl.com/browse.cfm/2,232.htm

Αν και εχουν πεσει απειλες γι' αυτο, αλλα αν βρειτε καταστημα που να εχει σπασει την street date του metal gear οπως ειχε κανει το πλαισιο με το prologue, ας μας ενημερωσει εδω.

Θα τρεξω....